2430
-
#830 Amilyen nyelvet választasz telepítéskor, olyan nyelvű feliratot fogsz kapni játék alatt. -
#829 Nézzél szét a ware topic-ban ott van egy reg fájl ami beállítja a magyar nyelvet. -
Harry Seldon #828 Ennyire megerőltető lenne válaszolni? Nevetségesen szánalmas... -
Harry Seldon #827 Ma megvettem a játékot és sehol nem találom hol lehet beállítani, hogy megjelenjen a magyar felirat. Márpedig úgy árulják, hogy ez benne van. Ugye nem lettem átbaszva és én vagyok a vérláma? Valaki segítsen pls, köszönöm! -
Szeszmester #826 Nálam is hasonló a helyzet.
Van tűzfalad? Azt próbáld meg kikapcsolni.
Nálam az a baj, hogy integrált Ac' 97 hangvezérlőm van és az nem tetszik neki. Ha az eszközkezelőben letiltom, akkor elindul a játék, de nincs hang.
Erre van ötlete vkinek?
-
Lerstal #825 most vettem meg, fekete képernyőt kapok mikor elinditom a gamét és resetelni kell a gépet. mi a teendő? felrobbanok... -
#824 Második végigjátszásban elég jól haladok. 2 óra 2 perc és már a sulinál vagyok! -
#823 Hy.Hogy hívják a verziót amit leszedtetek?És nehézműködésre bírni?
Én ezt találtam:F.E.A.R_2_Project_Origin-DIE -
Skyline #822 Hangzásra seholsincsenek a lapraintegráltak az Xfi- khez képest (kivétel xfi audio). -
#821 Csak nekem nem 1 éves.... Ennyi, másnak is szól az integrált hangkarival, én nem vagyok hangb*zi(nem rád értem, csak vannak elfogultak is a neten), úúú ez mennyire élesebben szól...Hang ugyanolyan hang. Lehet élethűbb, nekem van egy 5.1-es fejhallgatóm, az is tökéletes. Hely hiányában nem tehetek 7.1-es hangszórót mert akkor a fejem zsibbadna XD -
#820 Na a kiváncsiság kedvéért most összehasonlítottam a gigabyteos alaplapomon lévő (1 éves cucc) integrálat az audigy 2-vel hangzás szempontjából. Hááát az integrált sokkal tompábban szól. Amúgy nagyon jó. Lehet a régi isa-s hangkártyám is jobban szólna :) -
#819 A játékot viszont nem értem xp alatt nem tölt be elszáll hibaüzenettel, vista alatt meg simán megy, ki érti ezt. -
#818 Hát én az enyémet már használtan vettem jó pár éve és nem recseg, ellenben előtte is mindig sb-m volt és mindegyik sokkal jobban szól mint az integrált franckarika. Ráadásul ilyen nincs hang, csúszik, késik problémáim sose voltak. De mint mondtam nagyon jó az integrált cucc. -
#817 Próbáltam már képzeld (Audigy2) :D recseget is egy év után :D -
#816 Na én is elkezdtem máma :)
Most kb ott tartok hogy ezek a fürge zombik rám támadnak vmi bánya szerűségben, az egyik le van kötözve egy székbe de már megvan őrülve XD
Eddig jó -
#815 Mondom kipróbálom már én is milyen lett a játék. Hát nem igazán sikerült ugyanis szabálytalan műveletes dumával elszáll, ráadásul a hiba forrása ismeretlen. Érdekes, a demo is így kezdte, de mintha vista alatt nem lett volna baja, úgy fest megint mehet át oda. -
#814 Hagyjad, nagyon jó és kész. Csak ha egyszer kipróbálná akár egy sb live 5.1 -el összehasonlítva ami kb 1500 Ft lehet használtan, vagy még annyi se. Akkor csak lesne mennyivel jobban szól és nincs vele gond. De amúgy tényleg tök jók az integráltak a fogorvosok szövetsége is ajánlja. :D -
Szeszmester #813 Kétlem, mert originál. -
#812 nem azt mondta hogy tökéletes hane hogy jó... -
#811 Jaja, nagyon jók. Zabálják a cpu időt, és minden létező dolgot softwaresen emulálnak.
Tökéletesek. -
#810 semmi baj az integráltakkal, főleg ami már az új alaplapokon van azok nagyon jók -
#809 Van megoldás a fekete képernyőre, de annak nem fogsz örülni. -
#808 Nekem eddig semmi gondom nem volt az integrált hangkártyával. Csak 1 sima sztereó hangfalam van, ahhoz meg miért nem jó? -
#807 na most akkor van megoldás a fekete képernyőre az elején vagy nincs? -
#806 Itt nézd meg az utolsó kommentet (Frosty) és próbáld meg azt megcsinálni -
#805 :( Lehet hibásan töltötted le. :S -
Szeszmester #804 Én el se tudom indítani :S
Fel van telepítve, steamben elindítom, és fekete lesz az egész kép. Eleinte van kurzor, de rövid időn belül az sincs. Resetelni kell, nem lehet visszatérni a windowsba.
Ketten írták ugyanezt egy steam fórumba, de még nem találtak megoldást.
Szar ügy. -
#803 Akkor szeretnélek felvilágosítani, hogy nem bóvli, kettő nincs hely az alaplon a nagy videókari miatt, meg a modemkártya is egyet elfoglal.
Hát én meg sose hallottam rólad, új vagyok, még régebben regisztráltam...
Akkor meg nem értem, a többi "csúcs" játékban miért van gyönyörű hang? Külön driver kell ehhez a gémhez? lol -
#802 Hát én már leírtam az sg-n párszor, hogy integrált szaroktól a legutolsó bóvli noname hangkártya is jobb, de hát vannak akik sajnálják azt az 1000 Ft-ot is. -
#801 Próbára ott van a demó -
#800 Bizony, egy jó Audigy 2 vagy 4, verhetetlen. -
#799 egy próbára melyik verziót érdemes megszerezni amiben van vér meg minden? -
#798 LC_Clarity01.Arch0 ez a file kell? mert nekem nincs a mappában :S -
#797 Alaplapra integrált vackokat felejtsd el. Vegyél egy normális hangkártyát. Nézz szét a különféle hardver fórumokon, mennyi mindenkinek van az ilyen karikkal gondja, főleg új játékoknál. -
#796 VALAKI SEGÍTSEN MÁR A Sound Acceleration Error-mon! !! !!
-
jozz #795 Hali!
Tudtok abban segíteni hogy mi lehet az oka ha pályabetöltés után nem töltődnek be az objektumok,szét van esve a kép?Geforce 9600gt van, feltettem 3 féle drivert,directx10-et frissítettem xpsp3 rendszeren futtatnám...Más gammáknál nem tapasztaltam ezt!Bocs ha már valaki kérdezte esetleg. -
DeDy #794 Még szerencse hogy nem cod4, de az 1-ben volt, és szerintem jól jönne itt is. -
#793 mimcs ez nem cod4 -
DeDy #792 Üdv.
Nem láttam az irányításoknál hogy lenne hajolás benne hajolás, valóban nincs a játékban?:S Az 1-ben is volt, ez így elég érdekes ha nincs nem mintha ezen múlna de hogy fedezékből, fal mögül így nem lehet lőni, csak face to face. (Bezzeg az ellenfelek meg tudnak) -
#791 én legalábbis ha van töltény akkor csak pisztolyt használok.