F.E.A.R. 2: Project Origin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezek után gyalogosan már kicsit másképp fest, mert akkor be lehet menni az épületekbe, stb...
Itt ami ûber brutál kaki, azok a hanghatások a lépegetõben, ill. amitõl már többször felröhögtem, ahogyan az ellenséges lépegetõk ugrálnak a buszokról lefelé. Az vmi naggyon gagyi 😊
Mind1, ingyen talán végigtoljuk majd 😉
Amúgy is rövid lesz a game. Legalábbis a Gamestar cikk a negatívumok között említi ezt. Gondolom így is lesz.
A FEAR elsõ részében ez nem volt probléma, mert szerintem még vagy 5x végigtoltam, itt vmi nagggyon jónak kell lenni a "csapat" játéknak, vagy effekteknek, hogy ez megtörténjen 😊
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
szvsz bal oldali kiütéssel gyõzött... Samika csak egy kedves aranyos kislány... 😛

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
<#bee1>#bee1>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
itt látható két kép a low poly modellrõl és ehhez hozzá járuló kevés effekt:
rossz fények
bump mapping hiányban szenvedõ és kis felbontású fal

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
A demot többek közt azért csinálják, hogy tudják még mit kell esetleg módosítani a véglegeshez illetve, hogy kedvet csináljanak neked ahhoz, hogy megvedd a játékot. Persze a grafikán valószínûleg nem fognak változtatni, hiszen ezt is két évükbe telt összehozni:S
Amúgy nem véletlenül van ott az szvsz a végén, én nem "fikázom" a játékot csak véleményt írtam, sajnálom, hogy ezzel beletapostam néhány rajongó lelki világába 😞
Elég faszásan lehet amortizálni a környezetet és ott jobban kijön a Zoom elõnye is. A hangok a lépegetõben nagyon buták, ill. az ellenséges lépegetõk mozgása is nagyon buta, de sokkal élvezetesebb, mint Normal fokozaton 😉
A lépegetõben szerintem vmi keggyetlen mód el van b*szva a hang...
Belaggolni, Nálam is laggol. De ami még meglepõbb, ha meghalok, akkor az utolsó állás visszatöltése azért nem 1 másodperc.
A FEAR mindegyik része ilyen volt nem, hogy bizonyos idõközönként mentett, csak azok ki is írták, hogy most éppen mentés van folyamatban 😊
Szerintem ilyen hatásszünet a végleges verzióban is lesz 😞
Vista 64 bit és WinSeven alatt próbáltam, dettó ugyanúgy megbiccen néha a game.
E van.
Ami tetszik és csak most fedeztem fel 😊
Ha át akarok ugrani egy ablakon, vagy asztal fölött az egészen jó kis mozgással teszi a karakterünk!
<#eljen>#eljen>
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
"Nem tudom, hogy Nektek hány db asztalt kellett felborítani és abból fedezéket csinálni?!" -> Probald ki hardon, elszégyelled magad mennyivel okosabb töled az MI.
"Kiadnak egy második részt, amit szerintem ujjgyakorlat volt összedobni"-> Majdnem 3 évig készítették a gamet (jo, ebböl 1 év a jogi vitaval ment el h. ki adja ki meg mi legyen a neve)
A grafika nem minden, de grafika nélkül minden semmi.
ilyen a játék. reméljük a teljes már nemlesz ilyen, vagy mindez a tuningolt nem tökéletes motornak köszönhetö? 😄
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
az elsõ részt csak elkezdtem, nem vittem végig, de ebben megvan ami abból nekem hiányzott, a grafika (kövezzetek meg, de 1 hónapja próbáltam azt ki, és hát igen, mai szemmel nem a legszebb)
a hangulata, a grafika minden egész jó, kellemes kikapcsolódást nyújt majd szerintem, de kérdem én, hogy lehet az, hogy mindent maxra tettem, és mégis belaggolt? idõnként megállt, de amúgy folyamatos a játék, talán ram miatt van? nem elég a 2 GB?
Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Majd ha kifizetted pubi... majd akkor meghallgatjuk a sirámaid.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
Ilyen körülmények között Én is szívesen game-eznék <#hamm>#hamm>
Fear Away
De ebben a DEMO-ban Én nem vettem észre hûde nagy MI-t az ellenfélnél. Nem tudom, hogy Nektek hány db asztalt kellett felborítani és abból fedezéket csinálni?!
Lehet, hogy Én emléxem nagyon szarul, de Nekem a FEAR-ben lévõ karatkerek sem tûntek sokkal másnak, mint az új részben :o
Végülis tökmind1, hogy milyen motor van alatta, de ami alatta van, az nem 2009 és fõleg nem az amit a Gamestar cikkben olvastam, hogy az év legjobb FPS-t készítik.
Vagy!
Ha ez lesz az év legjobb FPS-e, akkor naggyon szomorú vagyok már most <#zavart1>#zavart1>
Én ebben pénz szagot érzek, a nem túl jóra sikerült kiegészítések után. Kiadnak egy második részt, amit szerintem ujjgyakorlat volt összedobni összehasonlítva a FEAR elõzõ részeivel és fusson gyengébb vason is, hogy minél szélesebb körhöz jusson el...
Persze, hogy nem kell minden játéknak úgy kinézni, mint a Crysis és Far Cry 2 játékoknak (Nekem spec. tetszik, ha egy játék nem lineáris, többféle mód van egy feladatra, ... ennek most nincs értelme)...
Azonban, ez a DEMO(!) nemhogy nem hasonlít, közelébe sem ér annak a látványnak, amit a Crysis és FC2 feldobott.
OK! Legyen. Szarjak be a játékon a játékélmény miatt és akkor valóban leszarom a grafot. De itt a bibi. Ennek a játéknak már "csak" ebben van reménye, hogy hangulatban, játékélményben hoz olyat, ami ki küszöböli a grafikus hiányosságait.
Komolyan mondom!
Bízom benne, hogy ÍGY lesz!!
Legyen így!!!!
Ámen <#kacsint>#kacsint>
ez a játék, (mármint a FEAR PO) nem néz ki roszzul, nekem a demó alapján bejön. A hangulata kiváló, és ez az, ami számít. Grafikától elég, ha elégséges. Nem kell crysis látványt várni mindentõl.
http://www.freetvmaci.info/
Mi a gánynak, egy teljesen új motort csinálni, ha a meglévõt is lehet fejleszteni? mindenki ezt csinálja. Van továbbfejlesztett Source motor, Doom motor, és még hasonlók.
A Fear 1 óta 4 év telt el, szóval bizonyos értelemben nem ugyanaz a motor, mert a Project Origin a Jupiter EX-et használja, ami fel van turbózva, és nem a sima Jupiter engine-t.
Ezzel akkor mi a baj? Az hogy ugyanaz a neve, és ez nem tetszik?
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
Az egyedüli dolog ami nekem sem tetszik az a HUD...
A demó alapján szerintem abszolúte nemrossz,a nagy Far Cry 2nél ha grafikailag nemis minden másban ígéretesebbnek tûnik (Fc2 egy hamar dögunalomfosba fulladó,2percenként ellenfélujratermelõdõ fos)
Frontlines egy fos.Nem a grafika miatt,alapból az egész játékmenet,játékélmény egy fos.
Ezt szeretem,most megy az ilyenfos olyanfos hõbörgés,aztán kijön a játék és ellepik a topikot a crack kéregetõk,serial kunyerálók,warezmiatt hibaüzenetesek,jórészüket kiteszik a fikázók..😊
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
A GTA4 az minden szinten kaki.
Utolsó "horror" stílusú játék Nekem a Dead Space volt. Annak jó volt a grafikája, voltak benne új dolgok, nehéz is volt, stb...
Az már megint más napra tartozik, hogy annak az irányítása volt kaki és a TPS karakter a képernyõ 2/3-át foglalta el...
Szóval, akkor a többség szerint ez elég 2009-ben?!
Érdekes <#fejvakaras>#fejvakaras>
és akkor nem lenne semmi gond, de legalább uj az engine, nem ?
nem számít, hogy alig van gép, amin játszhatóan fut.
no offense.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
FrontLine Fuel of Warst ne emlegesd egy szinten a FEAR-el csak megalázod azt a fost!
Next PC upgrade: 2022
Csak szerettem volna, ha közelít hozzájuk....
Dead Space TPS (és TPS-ben kúrva szar, szerintem) de a grafika Nekem nagyon tetszett.
Front Line Fuel of Wars. Emlékeim szerint annak is jobb volt a grafikája...
Mind1, ezen lépjünk túl! Az már 1értelmû, hogy ennek nem a grafikában lesz az erõssége. Ezért bízom abban, hogy majd másban behozza.
Mondjál már mostanság megjelenõ FPS-t ami ennél szebb légyszíves!!
Egyedül a Crysis és a Crysis Warhead van kb.
Az új részek alapszabálya minden játék esetében az hogy több, szebb, és jobb legyen.
ennek nagyjából megfelel a Fear 2, lehet a te elvárásaidnak nem, mert túl magasra tetted neki a lécet, és mikor szegény át akarta ugorni, le
"
Igen, sajnos ez lehet.
Na mind1, ez már ilyen lesz, ezen változtatni nem lehet <#kacsint>#kacsint>
Ezt kell szeressük.
Azért remélem a FUCK el fog párszor hangzani benne, amikor Slow Motion-ban vkit/vmit homlokon lõ az ember.
Aaaaz Nekem naggyon bejött 😊
Még mindig hallom, ezt a Fuck-ot Slow Motion-ban és nélküle, az vmi kib*aszott jó volt <#vigyor2>#vigyor2>
A game-rõl nem is beszélve. Aztán jöttek a kieg-ek, mindegyiket végigtoltam, de kaptunk benne vmi újat?! <#fejvakaras>#fejvakaras>
Elolvastam a Gamestar cikket. A világ legjobb FPS-t fogják megcsinálni?! <#levele>#levele>
Nem Crysis-t, nem Far Cry 2-õt várok el! De ugyanazt a motort kiadni 2009-ben?! Ráncfelvarrás. Az mi a pöcsöm! <#wow2>#wow2>
WideScreen-ben a demo?! <#confused>#confused>
Keresném benne a pozitívumot, de nem lelem. Persze az is lehet pozitívum, hogy kiadják ugyanarra a motorra (ez így ujjgyakorlat) és fut átlagos vason.
Számomra nem ez pozitívum!
FEAR 2?!
Szigorúan magánvélemény, de 2009-ben nem ezzel a motorral kellene játékot kiadni.
Lépegetõs rész. Mekkora gagyi! Attyaég. Ráadásul a renderelés a lépegetõbõl, mint vmi C64-es játék...
Ettõl függetlenül azért várom, talán mégis lesz benne vmi, ami megnyeri a tetszésem...
Úgy látom a FEAR továbbra is az a játék lesz, ami nagyon meg fogja osztani a közönség bázist 😉
Valóban vártam, nagyon vártam, nagy FEAR fan vagyok, de ennél Én(!) többet vártam. Nekem(!) ez kevés.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
Most ezt a nem lett sokkal szebbet úgy mondják sokan mintha minden napra esne egy csúcs grafikás megjelenés.Körül lehet nézni fps-ek terén milyen grafikájú gamek vannak és akkor lehet mondogatni!
Ami nem jó ebben az tény az a kurva hud 😞
Mit várnak, hogy Alma kihajol a monitorból és képen csapkod a macijával? Olyan léptékben nem fejlõdik a játékipar. Fogadjunk õ is még az elsõ Doom megjelenése idején nyálcsorgatva lövöldözte a pixeles imp-eket és zombikat egy délutáni gémparti keretében. Tessék azt értékelni ami van... nagyon tetszetõs a demó, és van fejlõdés az 1-hez képest mégha a motor ugyanaz is. Merthogy azért átesett egy-két ráncfelvarráson azóta. A Monolith sem hülye hogy tök semmit ne fejlesszen az engine-en és úgy adja ki a második részt semmiben sem jobb mint az elsõ.
Az új részek alapszabálya minden játék esetében az hogy több, szebb, és jobb legyen.
ennek nagyjából megfelel a Fear 2, lehet a te elvárásaidnak nem, mert túl magasra tetted neki a lécet, és mikor szegény át akarta ugorni, leverte.
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!