2430
-
#990 lekéstél :) -
Ettore #989 Mindenki leszarja a profilodat! -
#988 Sőt, ha már annyira kodec mániában szenvedtek, ajánlanáma divx codeket-et. az nem kavar semmibe se.
de azt mondom, inkább ne használjatok kodeket, mert sztem felesleges. Helyette lejátszó töltsetek le. nekemk pl az ivivo van fennt, és az tökéletesen viszia dvd-t, mega divx-et is, de utóbbit a winamp is tudja, ha vmi kodekszar fel van telepítve mellé. -
#987 Várjuk az eredményt :) -
#986 A goridien codec packal nincs semmi gond sem.DE ha tudom h feart fogok telepíteni vagy a kiegjét akkor azonnal pucolom le. -
#985 akkor visítani fogok :D ,de szerintm ő is :D -
#984 Figyeld, leszedi az ACE-t és menni fog neki a játék :) -
#983 akkor az ace-t uninstalláld gyorsan :) -
#982 De tényleg. Az ACE-t hivatalosan szarnak tartom. nagybetűs szarnak :D Régen K-lite párti voltam (ugye vannak a Ace, K-lite, meg kisebbségben a divx kodekesek, legtöbb számban). Egy film nem ment, állandóan szaggatott, és mi volt fennt? k-lite. letöröltem, és a film tökéletesen ment. Azóta, kb 3 éve nem használok semmilyen kodeket, pláne nem aZ ACE megaszart. :DD -
Lerstal #981 az ACE fent van. K-lite mire jó? láttam simán audio codec-eket is...hmm...elég sok van :S nem tudom mit csináljak -
#980 codec kell persze, csak a codec pakkok közül sok a szar... -
Lerstal #979 oké tehát. DX fent van, és az a másik fájl amit mondott Szesz, azt is nem olyan rég felinstaláltam már. Warhammer online-nál. tehát install közben el is tünik az egész, tehát fent van :)
még nem csináltam ujra a hangkártya driveres installt, de akkor kell codec vagy nem? -
#978 sokáig én se használtam ilyet... csak 1-2 single codec-et. viszont 1x nem volt valamihez ez elég és azóta ez megy. na mind1. amúgy igazad van... -
#977 Én lassan 10 éve mondogatom ,hogy nem kell az ace mega csoda pack, de ismerőseim között is van aki csak azért is pakolja aztán meg sír, hogy nem indul, akad akármi. -
#976 Nagyon helyes. lehet h a fejlesztők ezt akarták tudatni, h nincs szükségünk kodekszarokra :D -
#975 Elég egy jó lejátszó, ami visz divx-et és dvd-t és kész. nem kell oda kodek. nekem már évek óta nincs. -
#974 Kiemeltem mondom h a FEAR előző része+kiegek egyáltalán nem mentek acodec packal.Csakk akkor indultak el ha leszedted vőle az ACE és a K-litera érzékeny.
Vmint a másik game ami ezt a graf enginet használja a Condemned sem indul el codec packal együtt. -
#973 nekem ffdshow van fent már 1 éve, de minden játék elindult. szerencsés vagyok? :) -
#972 ACE, k-lite kodekpackszarokat azonnal le :) -
#971 Ace mega kodek pakk állítólag szokott viccelődni más játékoknál is. Van fent bármilyen pakkod? -
#970 Szódát nem ér, legalábbis nálam. -
#969 nem rád gondoltam. vagyis nem is figyeltem, h ki adott érdemi segítséget neki :). csak páran a beszólogatások hatására próbáltak segíteni. nekem ez fura :) -
#968 Hát mondjuk ez elég szégyenteljes az sg-re nézve. Mi az, hogy nincsenek fizetett válaszadó és problémamegoldó emberek :) -
Szeszmester #967 C:\Program Files\Steam\SteamApps\common\fear2\Support
Menj be ebbe a mappába (vagy ahova telepítettes) és indítsd el, ami ott van, majd menj
C:\Program Files\Steam\SteamApps\common\fear2\Support\DirectX9
és DXSETUP.exe -
Lerstal #966 hmm. milyen pakk pontosan? neve ?:)
Szeszmester, megpróbálom mindjárt ezt is ,köszi :) -
#965 Kodek pakkod van fent? Ha igen, szedd le. Sokaknál ez is megoldást hozott. Nemtom próbáltad-e már. -
Szeszmester #964 Igen, ha kitörlöd, nem fog elindulni.
Egy tippem van. Ha meg tudod csinálni:
Töröld a hangkártya driverét, restart, majd hagyd a windowsra a driver telepítését (csatlakozzon a webhelyre).
Nézegesd ezt a topikot, remélem hamarosan megtalálják a megoldást. -
Lerstal #963 ja amugy máshol van hang !!!! zenét hallgatok közben, tesztelem -
Lerstal #962 akkor még egyszer megkérdezem. nem vagyok türelmetlen én, csak tudni szeretném, nincs más tipp hogy indulhatna el a játék? fekete képernyőt kapok mikor elinditom. kb 15 percet néztem a feketeséget.
DX9 telepitve, tüz fal kikapcsolva, nod32 is kikapcsolva. játék engedélyezve van. ja! és Fear 1 hibátlanul elindult. azzal nem volt baj. XP-m van, sp3. azt hiszem frissitve. a játék vadiúj eredeti. külföldi forumokat is olvastam de semmi megoldás... másnak is van ilyen problémája. tehát a játék maga van elcseszve ilyen téren? csak azt nem értem másnak elindul... valaki segítsen pls, akinek el indul hogy neki hogy megy és milyen gépe van vagy miket állított be a windowsban.
köszi
(holnap másik gépre fogom telepiteni, remélem ott indul. ha ott sem akkor viszem vissza, számla megvan)
bocsi ha agresziv vagyok csak beleéltem magam h ma tolni fogom :(
ezt kimásoltam elözö hsz-mböl :) tehát ez a prob. most a hangkártya opcióknál izéltem, és a -safemode -t beirtam a steambe a megadott helyre -
Gabe18 #961 Szerintem csak annyi bizonyosodott be hogy itt nincsenek fizetett emberek akik arra várnak hogy a feltett kérdésekre rendeltetésszerüen válaszoljanak.
17:58-kor feltett egy kérdés,amire 18:25-ig nem jött válasz (és közben egyetlen üzenet se a topikba) miután már mindenki lett itt szánalmas és mit tudom én még mi.
Nem hinném hogy az ide írók lettek volna a hibásak ebben az esetben...
-
Szeszmester #960 Rám gondolsz? Én nem olvastam a chatelést, csak nekem is ez a problémám és nem sikerült megoldani. -
Lerstal #959 oké. szóval mester. letiltottam az sb live...-ot, és beirtam oda a -safemode -t ahova kelett. elindult! de nem volt hang
na de most, akitváltam a hangot vissza, de a -safemode bent maradt...elindul de nincs hang :(
mit tegyek? gondolom ha a safemodot kitörlöm akkor nem indul el -
#958 ha tudtam volna a megoldást, akkor én tuti nem mondtam volna meg ezek után... ja valaki meg pont ennek hatására segít lol. -
#957 a chatelés közben elveszett, hogy mi a problémád. szerintem foglald össze, hogy mi a gondod és eddig mivel, mikkel próbáltad orvosolni -
#956 Egyébként ékes példája volt az elmúlt 1 óra annak ,hogy ha valamit el akarsz érni akkor a szép szó manapság már semmit nem ér, és csak hülyének néznek (sajnálatos szerintem). Úgyhogy ha valamit el akarsz érni akkor hőbörögj, fenyegetőzz, sértegess tuti célhoz érsz. Mondom ezt anélkül, hogy itt bárkire is céloznék :) -
#955 sok sikert :) -
Lerstal #954 AKKOR MENJ A *****************************************************************************************************
:) probálkozok Szeszmester tippjeivel -
Lerstal #953 ok megprobálok mindent sorban. :) -
#952 majd ha elkezdesz oltani itt mindenkit akkor talán :D (amúgy nekem fogalmam sincs) -
#951 Sztem is, vagy steamen letöltötték, mert onnan már több napja begyűjthető.