F.E.A.R. 2: Project Origin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit
Erre lewarezolod. Ínnye... Na, nembaj. Dógozó embernek kijár a szórakozás.<#hehe>#hehe>Amúgy miért is szívtad meg anno az 1. résszel, mikor megvetted? Nem futott a játék?
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Windows Registry Editor Version 5.00
"Language"="hu"
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Release Notes & What’s New in Release 182.05:
* Recommended for the best experience in F.E.A.R. 2: Project Origin.
* Boosts performance in several 3D applications. The following are examples of improvements measured with Release 182.05 WHQL drivers vs. Release 181.22 WHQL drivers (results will vary depending on your GPU, system configuration, and game settings):
o Up to 8% performance increase in Fallout 3 at high resolution and AA.
o Up to 10% performance increase in F.E.A.R. 2: Project Origin
o Up to 9% performance increase in Half-Life 2 at high resolution with AA.
o Up to 11% performance increase in Left 4 Dead at high resolution with AA.
o Up to 10% performance increase in Race Driver: GRID at high resolution and AA.
* Includes full support for OpenGL 3.0 on GeForce 8-series, 9-series, and 200-series GPUs.
* Automatically installs the new PhysX System Software version 9.09.0203.
* Additional information on specific bug fixes can be found in the release documentation notes.
Win Xp 32bit
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Már a legelején volt egy jó kis jelenet 😄
Meg a zenék jók,volt egy zene leálltam rá dance-elni kb annyira cool volt mintha egy akciófilmben lettem volna.
Next PC upgrade: 2022
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
A grafika nem minden, de grafika nélkül minden semmi.
DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi
Légyszi segítsen vki! Elõször játszom vele (igen van még ien ember😛) amíg nem jön ki a 2 magyarul.
Köszi szépen!
Project Origin-ra már sikerült!<#nyes>#nyes>
Valaki talált már tesztet?Demot nem szedtem le mert tul nagy nekem,de
sztem 10/10-es lesz a játék!
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Lehet hogy te tényleg nem érzel belõle semmit mert alkalmazott vagy valami jól menõ informatikai cégnél akiket éppenséggel nem nagyon érint a válság, de a produktív adózók nagy részét (akik a pénzt hozzák az országnak), fõleg akik az iparban tevékenykednek elég keményen érinti, de fél év múlva máshol is mutatkozni fog a válság, lehet pont a te munkahelyeden úgyhogy nem kéne ilyen félvállról venni a dolgot! A másik meg az hogy a legnagyobb cégek mind részvényesek, és a részvények ára szépen megy lefelé, ergo elég nagyot buknak, majd meglátod hogy pár nagyobb cég is beadja hamarosan a kulcsot
on: demot néztem elment, majd meglátjuk mit dob az eredeti
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
warezoljon mindenki, aki akar. de otthon, kussban, a kis szobájában...úgy, ahogy én is, te is. lassan ott tartunk, hogy warez-felvonulás lesz pesten
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Mindenesetre azzal egyet értek, hogy nem kell ezt fitogtatni, és nem feltétlen ez az a fórum, ahol meg kell vitatni a dolgot.
http://www.freetvmaci.info/
max ellopod a dzseki szabásmintáját és megcsinálod magadnak 😄
Kész. Ja de könnyebb magyarázni mint cselekedni.
nem írtam, hogy én soha semmit nem warezoltam le. én csak rámutattam a tényre, miszerint nem kéne úgy kezelni a warezt, mint alanyi jogon járó valamit, amit mindenki megkap, amikor megveszi az elsõ Pc-jét
én írtam valamit, te meg ahelyett, hogy értelmes ellenérvet hoznál fel, egybõl rámvicsorogsz^^
Egyébként nyisson valaki akinek nem teszik egy off warez spam topicot ahogy általában szokás.
csak ugye ez különleges szegmens, hiszen áram+net kombóval mindent be lehet szerezni, bõrdzsekit letölteni meg egyelõre nem sikerült senkinek 😊
na má megen ez a rohadt warez vita, én csak idejöttem befavolni a topikot így megjelenés elõtt pár nappal
Az átlag ember még NEM érzi, sõt, majd talán 1 év múlva lesz kihatással komolyabban.
(leírtam, elképzelhetõ, hogy anyu-apu ment a munkahelyrõl és ez az úgymond válság oka, de ezen a fórumon ez elhanyagolható)