F.E.A.R. 2: Project Origin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maxtreme
x1950-el és e4400-al ilyen felbontást? Orvos mit mondott?

giorgio81
egész jól, de 2468x1460-as felbontásba kicsit szaggat

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

zooleeh
valaki win 7 en probalta a gamet , ha igen akkor hogy megy?

Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit

Synchronous
Nagyon jó lett a game? Mintha valami olyasmit mondtál volna, hogy 3 hónap múlva fogod megvenni. <#vigyor>
Erre lewarezolod. Ínnye... Na, nembaj. Dógozó embernek kijár a szórakozás.<#hehe>Amúgy miért is szívtad meg anno az 1. résszel, mikor megvetted? Nem futott a játék?

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

CalebJoe
néhány nem spoiler-es kép

Noninnyó
Szerintem be kell lenned jelentkezve, különben nem megy a warez topik, hiszen az a Saját fórumok-ban van, ami nem publikus.

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

artschiatwork
akkó' nem 😄

Kandurex

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

artschiatwork
szerintem törölve lett... nálam sem jön be...

Hali!Valaki elmagyarázná hogy hogyan kell behozni a wareztopicot mert nemhogy a fear-nél de másnál se tudok belépni mert üres képernyõ jön be??!!
Rapid81
Magyarrá tétel:

Windows Registry Editor Version 5.00

"Language"="hu"

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

CalebJoe
vidd rá a kurzort!
Nathan66
ez beta?

ProGabe
NVIDIA ForceWare 182.05 Drivers with PhysX System Software 9.09.0203

Release Notes & What’s New in Release 182.05:

* Recommended for the best experience in F.E.A.R. 2: Project Origin.
* Boosts performance in several 3D applications. The following are examples of improvements measured with Release 182.05 WHQL drivers vs. Release 181.22 WHQL drivers (results will vary depending on your GPU, system configuration, and game settings):
o Up to 8% performance increase in Fallout 3 at high resolution and AA.
o Up to 10% performance increase in F.E.A.R. 2: Project Origin
o Up to 9% performance increase in Half-Life 2 at high resolution with AA.
o Up to 11% performance increase in Left 4 Dead at high resolution with AA.
o Up to 10% performance increase in Race Driver: GRID at high resolution and AA.
* Includes full support for OpenGL 3.0 on GeForce 8-series, 9-series, and 200-series GPUs.
* Automatically installs the new PhysX System Software version 9.09.0203.
* Additional information on specific bug fixes can be found in the release documentation notes.

Win Xp 32bit

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

de hol a warez topic? 😄

😊
grebber
Nagyon jó lett a game hangok minden.
Már a legelején volt egy jó kis jelenet 😄
Meg a zenék jók,volt egy zene leálltam rá dance-elni kb annyira cool volt mintha egy akciófilmben lettem volna.

Next PC upgrade: 2022

Noninnyó
Warez topikban leírtam magyarul is.

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

és le is tudná valaki forditani?hogy hogyan is kell csinálni?köszi!
Írd már le azt is mit kell csinálni..XD

Noninnyó
Külföldi barátaink sikeresen meghekkelték a FEAR 2 steam-es verzióját. Warez topikba odadobtam a linket hozzá. Mûködik!

Ok köszi, közben sikerült. Eléggé el volt dugva a hely, és sokkal többet kellett visszamenni, mint gondoltam.
felony
Ha emlékeim nem csalnak (mivel már vagy három éve játszottam vele),ha visszamész a csövekhez, akkor találni fogsz egy kis ajtót vagy lyukat.

A grafika nem minden, de grafika nélkül minden semmi.

Dj Xyberpunk
Én anno a FEAR 1-et a megjelenés napján megvettem az MP béta kivesézése után, és nem bántam meg hogy eredetit vettem, bárhová felmehettem, nem kellett baszakodni a patcheléseknél a crackkel, úgyhogy nekem és a klánunknak(FEARush😊 9et megér ez az élmény + CB-n is csak eredetivel versenyezhet az ember 😊

DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi

Kellene egy kis segítség a F.E.A.R. 1-ben! Tudom ebben a játékban leakadni mûvészet, nekem mégis sikerült. A 9. fejezetben vok az "aki másnak vermet ás" résznél. Annál a résznél akadtam le, mikor a csövek között kell átmászni. A gázkitörést megszüntettem, nagy csõ mellett átmásztam, feljutok egy kis pici szobába ahol vmi rádióadás hallatszik, de abban a szobában NINCS SEMMI! Körbeszaladtam a pályán mhol, se egy szétverhetõ szellõzõnyílás, v 1 kifelejtett kapcsoló/laptop...
Légyszi segítsen vki! Elõször játszom vele (igen van még ien ember😛) amíg nem jön ki a 2 magyarul.
Köszi szépen!
zomgzerg
mert rossz helyen laksz

Szerintem csak 13-án lesz, Steam még 3 nap 4 órát ír...

Attelee
Keresöbe beirtam h fear és ba..ott megtalálni a topicot!<#vigyor3>
Project Origin-ra már sikerült!<#nyes>
Valaki talált már tesztet?Demot nem szedtem le mert tul nagy nekem,de
sztem 10/10-es lesz a játék!

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

Synchronous
Majd este kijön a szekrényedbõl és megbeszélitek, hogy miért is lõttél rá... <#hehe>

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

Noninnyó
Jee, 10.-e van 😊. Remélem Alma ma eljön hozzánk 😊

Prince23
Én is kijátszottam múlthéten a steames demóverziót, de nem estem hanyott tõle. A grafika lehetne sokkal szebb is, bár a kornak megfelelõ így is. Sztem ez a sok lassítás már uncsi. A lassitások a max payne korszakaiba voltak menõk.

"ehh...a gazdasági válságra, ami egyébként már nincs, nem is nagyon volt,"

Lehet hogy te tényleg nem érzel belõle semmit mert alkalmazott vagy valami jól menõ informatikai cégnél akiket éppenséggel nem nagyon érint a válság, de a produktív adózók nagy részét (akik a pénzt hozzák az országnak), fõleg akik az iparban tevékenykednek elég keményen érinti, de fél év múlva máshol is mutatkozni fog a válság, lehet pont a te munkahelyeden úgyhogy nem kéne ilyen félvállról venni a dolgot! A másik meg az hogy a legnagyobb cégek mind részvényesek, és a részvények ára szépen megy lefelé, ergo elég nagyot buknak, majd meglátod hogy pár nagyobb cég is beadja hamarosan a kulcsot

on: demot néztem elment, majd meglátjuk mit dob az eredeti

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Kösz szépen...csak annyit ki kéne rakni a fejlécbe a linkjét és mostantól aki itt emlegeti a warez-t azt teljes joggal lehet elküldeni.

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ProGabe
ez igaz. mármint, hogy nem ANNYI anyagi kárt okozol. de nekem nem is ezzel van a bajom. maga a gondolkodásmód az, ami egy irtó nagy baromság

warezoljon mindenki, aki akar. de otthon, kussban, a kis szobájában...úgy, ahogy én is, te is. lassan ott tartunk, hogy warez-felvonulás lesz pesten

Ezért mondom hogy nyisson valaki egy off-warez topicot...én nem szoktam ilyesmit csinálni nem tudom hova kell meg miként...de valaki nyisson és akkor nem kell itt beszélni róla<#vigyor>

Prince23
úristen. egy warezhoz hozzáhasonlitani textil mintákat (bõrdzseki vagy legyen egy nadrág xd). ez nagy égõ 😄

Doom 4
De az oké hogy pénzbe kerül de drága én is azt mondom hogy egy gyereknek(mert általában senki le se **arja a korhatárt) lenne rá pénze hogy minden játékot megvegyen ami érdekli és végig szertné tolni.

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Dante73
Azzal, hogy egy bõrdzsekit ellopsz, effektíve ANYAGI kárt okozol. Ha egyébként sem vennéd meg az adott játékot, és letöltöd, nem okozol anyagi, maximum erkölcsi kárt. Ez hatalmas különbség. És bár én is warezolok, nem vagyok rá feltétlen büszke. Letöltök, kipróbálok, és döntök. A törléstõl az azonnali vásárlásig széles a skála.
Mindenesetre azzal egyet értek, hogy nem kell ezt fitogtatni, és nem feltétlen ez az a fórum, ahol meg kell vitatni a dolgot.

http://www.freetvmaci.info/

kifli
bördzseki ellopása és warez nem egyenlõ.
max ellopod a dzseki szabásmintáját és megcsinálod magadnak 😄
Én meg azt bírom hogy minek kell folyton el mondani ezt a f*szságot. Meg értem ha nem akarod itt olvasni... oké. Akkor nyisson valaki egy warez topic-ot.

Kész. Ja de könnyebb magyarázni mint cselekedni.

ProGabe
ez annyira teszik. amikor felhozom ezt az érvet, sokan átváltanak támadó fokozatba

nem írtam, hogy én soha semmit nem warezoltam le. én csak rámutattam a tényre, miszerint nem kéne úgy kezelni a warezt, mint alanyi jogon járó valamit, amit mindenki megkap, amikor megveszi az elsõ Pc-jét

én írtam valamit, te meg ahelyett, hogy értelmes ellenérvet hoznál fel, egybõl rámvicsorogsz^^

Jaj hagyjuk már ezt a hülyeséget. Mert te soha semmit nem warezolsz le?

Egyébként nyisson valaki akinek nem teszik egy off warez spam topicot ahogy általában szokás.

ProGabe
és ha nincs pénzed 150e-s bõrdzsekire, akkor azt is ellopod? itt magyarországon aki nem aktív keresõ, annak a játékok megvétele sajnos luxus, ezt be kéne látni.
csak ugye ez különleges szegmens, hiszen áram+net kombóval mindent be lehet szerezni, bõrdzsekit letölteni meg egyelõre nem sikerült senkinek 😊

na má megen ez a rohadt warez vita, én csak idejöttem befavolni a topikot így megjelenés elõtt pár nappal

grebber
Én sem életem legrosszabb döntése volt hogy megvettem azt amivel ilyen szarul állok 😞

Kandurex
Jó, de azért az itteniek 95% -a nem a tõzsdébõl él :/

Prince23
Egyetértek!

Akár van válság akár nincs, mivel nekem 500 forintom van és 25 ezer forintot kell befizetnem a fõiskolán...meg amúgy sem olyan jó ez a játék hogy megvegyem...(2-3 ezret adnék érte max) úgyhogy a lényeg mint nincs jászható feltört verzió! <#nyes>

grebber
Én érzem a válságot mivel tõzsdézek és baszottul -sok százezerbe vagyok eddig.

Kandurex
Ugyan már! Egyáltalán vágod, h miért alakult ki a válság? Vagy csak kinéztél az ablakon és bumm, ma válság van gondolat jutott az eszedbe!?

Az átlag ember még NEM érzi, sõt, majd talán 1 év múlva lesz kihatással komolyabban.

(leírtam, elképzelhetõ, hogy anyu-apu ment a munkahelyrõl és ez az úgymond válság oka, de ezen a fórumon ez elhanyagolható)