2430
  • Lowosan
    Valaki feldobna valahova egy mentést?Olyan kéne ami már túl van az 5. pályán
  • robotnyk
    2 perces gameplay video

igen, tudom. béna vagyok. nem, nem érdekel. ^^
  • reaper4
    mióta gondolkozol lehet lejött volna :) és megtudnád :)
  • Lacee86
    Hello! Hova ment a játék? Se Dokumentumoknál, se Local Settingsben, se saját mappában nem látom.
  • Shep
    Hogyne lenne itt van pl. hogy xp alatt kifagy, vista alatt meg gond nélkül megy. Amúgy én is XP-t használom, de ilyenkor jól jön a másik rendszer.
  • Kandurex
    4:3 kihaló félben van, menj be egy átlagos üzletbe és nézegesd az LCD TV-monitor választékot, nem is nagyon lehet már mást kapni csak Wide -ot, :/

(ha te játékfejlesztő lennél, eszedben nem jutna kockamonitorra fejleszteni, már csak a konzol miatt is)
  • Lerstal
    nekem az interface teccik naon :D meg az eleje a repcsiben :D
  • Lerstal
    nagyon fasza!!
  • 3Error #1022
    hát az összes f@szomat bekaphatja a monolith !!! 16:9 van csak.

AKI RENDESEN SZERETNE JÁTSZANI AZ ELŐBB VEGYEN WIDESCREEN MONITORT !!

(ilyen nincs, buzi seggbekúrós amcsik, meg a fogyatékos 16/9-ük, rácseszik az emberre...nyomassák nekik az arabok)
  • Lowosan
    Az miért van hogy nem akarja az 5. pályát betölteni?Másnál nem volt ilyen?
  • Szeszmester
    Toltam másfél órát, szerintem kurvajó ez a játék.
  • Soad999
    Csak a demo nem voltilyen, meg a Videókban sem mindben ilyen a gameplayekben. és esetleg azt a hülye effektet se lehet kikcsapcsolni?
  • robotnyk
    nagyon hasonlít az elsőhöz. tettek be ilyen fedezék tologatós rendszert, 2 óra játék után egyelőre nem sokat használtam. a fegyverekkel jó lőni, a hangulat is passzol, nekem bejön.
  • TomDantes
    Igen, ez mindenkinél ilyen...tudod mint a filmeknél, szélesvászon
  • Soad999
    Hali! Vkinek nem volt olyan problémája h alul illetve felül van 1 fekete csík? mintha videscreenre lenne csinálva:S nem tom rendesen fullscreendre rakni vkinek vmi 5let? köszi
  • Kandurex
    Jó, de nézzük a lehetőségeim, a demó annyira nem jött be, holott az első rész nagyon - nagyon tetszett...letölteni...hát, tudja a franc, 11 giga az mennyiség, megvenni meg nem merem. Szóval valami több infó kéne, nem csak annyi, hogy nézd meg :)
  • Kandurex
    Vista? Nincs egyetlen előnye se csak hátránya , minek az? XP prof. rulz.
  • Shep
    Akkor nálam valami más kavar be, mert nekem nincs kodek fent, akkor marad a vista.
  • Lerstal
    na itt vok XD
    fasza a game, xfire-el csinálok is képeket
    tehát ACE-t töröltem, kivettem safemode-t és ment... lol :)
    és minden hangvezérlö aktiválva van :))
  • Shep
    Tudom, de majd ha visszatér :) Én úgyis megyek filmet nézni :)
  • reaper4
    most játszik :)
  • Shep
    Na mondjad csak mit csináltál, hátha nekem is segítene és nem kellene vistán játszanom vele
  • reaper4
    sok game jön ki, de csak néhány igazán profi. ez ezek közé tartozik szvsz. kár kihagyni.
  • reaper4
    érdekeljen. én csak kicsit próbáltam ki, de szerintem lazán megéri! persze ha nem a stílusod akkor...
  • Kandurex
    Nem is tudom, érdekel is meg nem is,.... beszélhetnétek a játékról, a demó alapján én még mindig csak távolról piszkálom bottal, érdemes, nem érdemes, milyen a játékmenet, képek kellenének, meg ilyenek...? :o
  • reaper4
    na hogyan? ha már ennyit szenvedtünk együtt :)
  • Lerstal
    MEGY!!!!!!!!!!!! MEGY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OMFG
    köszi srácok :)

nem safemode ban inditom és megy :D nincs fekete kép !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • reaper4
    neked aktiválva van 3 audio eszköz a gépeden? van sb live!-od + alaplapi cucc + usb-s cucc? vagy rosszul értelmezem alkoholmámoromban?
  • Lerstal
    http://kep.ivpicture.hu/50719.jpg

sb live ami a hangfal, és amivel van hang mindenhol jelenleg
    ATI hd.......... itt nincs hang se headsetben, se hangfalon
    c media usb.... itt peidg csak headset ben van hang.

de játékban semmi :'(
  • reaper4
    gáz, h csak safe modban indul így is.. sajnos nem tudok rá megoldást, de biztos, h a gépedben a hiba. ha már senki nem tud semmit mondani akkor ajánlanék 1 vista telepítést. akkor legalább minden szemét lekerül a gépedről.
  • Lerstal
    jah elindul -safemode -ban. az jó?
    ha kikapcsolom akkor nem indul el... :/
    a hangvezérlőben minden aktiválva van. ne töröljek ki valamit?
    http://kep.ivpicture.hu/50628.jpg

codec-en kivül mit kéne tennem? jah és milyen kodek kéne ?:S
  • reaper4
    de akkor most már elindul ezek szerint. mer ugye eddig nem indult. most már csak vmi codec kéne akkor ha már nincs fent semmi.
  • Lerstal
    reseteltem gépet. le tutdtam véglegesen törölni ACE-t
    még mindig nincshang a játékban :(((
  • Prince23
    Töltsd le újra az adott kodek packot, és instaláld fel, majd uninstall. lehet nem talál egy fájlt az uninstall algoritmusa. Hát frissítsd fel, és utána hátha sikerül törölned.
  • reaper4
    :DDD
  • reaper4
    restartolj akkor talán nem tudja betölteni azokat a file-okat amik most futnak.
  • Lerstal
    ace-t letöröltem vezérlöpultbol, de kiirta h töröljek kzileg amik maradtak. maradtak is de nem lehet törölni öekt mert vagy irásvédett, vagy használtaban van..ezt az üzenetet kapom.
    -safemode bent van, hangkártya vezérlő aktiválva van mind
    mit tegyek?
    nincs más kodek fel rakva
  • Noninnyó
    Osztozunk örömödben :)). Jó gémelést. Üdvözöljük Almát :))
  • Szeszmester
    Srácok, az a helyzet, h igazatok volt... Az ACE megaszar kavart be.
    Nálam már működik ^_^
    Gyorsan beírom a hivatalos fórumra.
  • Noninnyó
    Már kialudt a tűz, újra ne éleszd :)