2430
-
Lowosan #1030 Valaki feldobna valahova egy mentést?Olyan kéne ami már túl van az 5. pályán -
#1029 2 perces gameplay video
igen, tudom. béna vagyok. nem, nem érdekel. ^^ -
#1028 mióta gondolkozol lehet lejött volna :) és megtudnád :) -
#1027 Hello! Hova ment a játék? Se Dokumentumoknál, se Local Settingsben, se saját mappában nem látom. -
#1026 Hogyne lenne itt van pl. hogy xp alatt kifagy, vista alatt meg gond nélkül megy. Amúgy én is XP-t használom, de ilyenkor jól jön a másik rendszer. -
#1025 4:3 kihaló félben van, menj be egy átlagos üzletbe és nézegesd az LCD TV-monitor választékot, nem is nagyon lehet már mást kapni csak Wide -ot, :/
(ha te játékfejlesztő lennél, eszedben nem jutna kockamonitorra fejleszteni, már csak a konzol miatt is) -
Lerstal #1024 nekem az interface teccik naon :D meg az eleje a repcsiben :D -
Lerstal #1023 nagyon fasza!! -
#1022 hát az összes f@szomat bekaphatja a monolith !!! 16:9 van csak.
AKI RENDESEN SZERETNE JÁTSZANI AZ ELŐBB VEGYEN WIDESCREEN MONITORT !!
(ilyen nincs, buzi seggbekúrós amcsik, meg a fogyatékos 16/9-ük, rácseszik az emberre...nyomassák nekik az arabok) -
Lowosan #1021 Az miért van hogy nem akarja az 5. pályát betölteni?Másnál nem volt ilyen? -
Szeszmester #1020 Toltam másfél órát, szerintem kurvajó ez a játék. -
Soad999 #1019 Csak a demo nem voltilyen, meg a Videókban sem mindben ilyen a gameplayekben. és esetleg azt a hülye effektet se lehet kikcsapcsolni? -
#1018 nagyon hasonlít az elsőhöz. tettek be ilyen fedezék tologatós rendszert, 2 óra játék után egyelőre nem sokat használtam. a fegyverekkel jó lőni, a hangulat is passzol, nekem bejön. -
TomDantes #1017 Igen, ez mindenkinél ilyen...tudod mint a filmeknél, szélesvászon -
Soad999 #1016 Hali! Vkinek nem volt olyan problémája h alul illetve felül van 1 fekete csík? mintha videscreenre lenne csinálva:S nem tom rendesen fullscreendre rakni vkinek vmi 5let? köszi -
#1015 Jó, de nézzük a lehetőségeim, a demó annyira nem jött be, holott az első rész nagyon - nagyon tetszett...letölteni...hát, tudja a franc, 11 giga az mennyiség, megvenni meg nem merem. Szóval valami több infó kéne, nem csak annyi, hogy nézd meg :)
-
#1014 Vista? Nincs egyetlen előnye se csak hátránya , minek az? XP prof. rulz. -
#1013 Akkor nálam valami más kavar be, mert nekem nincs kodek fent, akkor marad a vista. -
Lerstal #1012 na itt vok XD
fasza a game, xfire-el csinálok is képeket
tehát ACE-t töröltem, kivettem safemode-t és ment... lol :)
és minden hangvezérlö aktiválva van :)) -
#1011 Tudom, de majd ha visszatér :) Én úgyis megyek filmet nézni :) -
#1010 most játszik :) -
#1009 Na mondjad csak mit csináltál, hátha nekem is segítene és nem kellene vistán játszanom vele -
#1008 sok game jön ki, de csak néhány igazán profi. ez ezek közé tartozik szvsz. kár kihagyni. -
#1007 érdekeljen. én csak kicsit próbáltam ki, de szerintem lazán megéri! persze ha nem a stílusod akkor... -
#1006 Nem is tudom, érdekel is meg nem is,.... beszélhetnétek a játékról, a demó alapján én még mindig csak távolról piszkálom bottal, érdemes, nem érdemes, milyen a játékmenet, képek kellenének, meg ilyenek...? :o
-
#1005 na hogyan? ha már ennyit szenvedtünk együtt :) -
Lerstal #1004 MEGY!!!!!!!!!!!! MEGY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OMFG
köszi srácok :)
nem safemode ban inditom és megy :D nincs fekete kép !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#1003 neked aktiválva van 3 audio eszköz a gépeden? van sb live!-od + alaplapi cucc + usb-s cucc? vagy rosszul értelmezem alkoholmámoromban? -
Lerstal #1002 http://kep.ivpicture.hu/50719.jpg
sb live ami a hangfal, és amivel van hang mindenhol jelenleg
ATI hd.......... itt nincs hang se headsetben, se hangfalon
c media usb.... itt peidg csak headset ben van hang.
de játékban semmi :'(
-
#1001 gáz, h csak safe modban indul így is.. sajnos nem tudok rá megoldást, de biztos, h a gépedben a hiba. ha már senki nem tud semmit mondani akkor ajánlanék 1 vista telepítést. akkor legalább minden szemét lekerül a gépedről. -
Lerstal #1000 jah elindul -safemode -ban. az jó?
ha kikapcsolom akkor nem indul el... :/
a hangvezérlőben minden aktiválva van. ne töröljek ki valamit?
http://kep.ivpicture.hu/50628.jpg
codec-en kivül mit kéne tennem? jah és milyen kodek kéne ?:S -
#999 de akkor most már elindul ezek szerint. mer ugye eddig nem indult. most már csak vmi codec kéne akkor ha már nincs fent semmi. -
Lerstal #998 reseteltem gépet. le tutdtam véglegesen törölni ACE-t
még mindig nincshang a játékban :((( -
#997 Töltsd le újra az adott kodek packot, és instaláld fel, majd uninstall. lehet nem talál egy fájlt az uninstall algoritmusa. Hát frissítsd fel, és utána hátha sikerül törölned. -
#996 :DDD -
#995 restartolj akkor talán nem tudja betölteni azokat a file-okat amik most futnak. -
Lerstal #994 ace-t letöröltem vezérlöpultbol, de kiirta h töröljek kzileg amik maradtak. maradtak is de nem lehet törölni öekt mert vagy irásvédett, vagy használtaban van..ezt az üzenetet kapom.
-safemode bent van, hangkártya vezérlő aktiválva van mind
mit tegyek?
nincs más kodek fel rakva -
#993 Osztozunk örömödben :)). Jó gémelést. Üdvözöljük Almát :)) -
Szeszmester #992 Srácok, az a helyzet, h igazatok volt... Az ACE megaszar kavart be.
Nálam már működik ^_^
Gyorsan beírom a hivatalos fórumra. -
#991 Már kialudt a tűz, újra ne éleszd :)