F.E.A.R. 2: Project Origin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Nem vágom, hogy miért nem lehet már egyszer nem elbaszni egy játékot.
Minden játékkal csak a gond vann. VÁTTÁFÁKK!

Vagy most a GTA4 divatot teremt majd???

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Prince23
Húha... ez gáz. Véletlenül nem alacson felbontással játszol? nekem a demo nem ilyen volt, hanem mind a Mass effectben, szép szemcsés, filmes.

DarkSector
Na ez a printScreen eredménye:

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
háát jo lenne, ha monnyuk porszemek lennének a levegõben, és nem egy szélfújta antennás adás. 😊

DarkSector
jah és igen mikor megállok a falnál az iszonyatos.

Maxtreme
Jah. Film Grain effect. Szerintem jó 😊

Húúú bakker de jó játék.....nagyon tetszik....vááááá

DarkSector
Megnézem THX.

DarkSector
Képet akartam. demoban lehet ott ennyire nem volt szemcse.
Itt meg szemcse van és PrintScreen-nél totál fekete lesz a kép mikor paintbe illesztem. LOL

Seth
Van rajta egy ilyen noise filter. Engem mondjuk nem zavar, csak ha megállok mondjuk falat nézelõdni,akkor tûnik fel ^^ Kikapcsolni menüben nem lehet, de esetleg ini fájlban megtalálható

PSN ID.: Beegabor

grebber
Milyen lószar szemcsés ?Tegyél be képet.De amúgy nem mert arról tudnék 😄

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
Nálatokis ilyen loszar szemcsés a játék??????

grebber
Azt hogyan?? Mert akkor gyorsan nekiugrok 2-odszorra pontos idõtartam miatt!

manuálisan is hozzá tudtad volna adni, hogy felismerje 😉

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

grebber
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Dokumentumokba olvasható (most pontosan nem tudom idézni majd 2. végigjátszásnál szó szerint bekopizom ide),de arról volt szó hogy teste meghalt de az elméje nem.Tehát ez miatt nem értem mitõl terhes az a szellem

grebber
Már sokan végigvittük.Olyan 8-11 órás lehet sac/kb.
Ha telepítõs lenne akkor pontosabbat is tudtam volna mondani Xfire végett de ennek hiányában nem!

Üdv.
Valaki végigvitte már? Mennyi a játékideje 10-15 óra?
DarkSector
a kibaszot életbe miért ilyen szemcsés a kép???????

Hogyha dolgoznál is a géppel, akkor nem beszélnél ilyen hülyeségeket.
Bokafix2
Én úgy tudom nem halt meg. Bizonyos kísérletek elvégzése érdekében apja bezáratta a Vaultba, ami egy különleges építmény, az amelyikbe az 1. rész legvégén kell menni. Alma általában 8 éves forma kislányként jelenik meg elõttünk, abban az állapotában, amikor a Vaultba zárták, de valójában már jóval idõsebb. A Vaultban tartották 15 éves koráig mesterséges kómában, majd mesterségesen megtermékenyitették egy katonai kísérlet részeként (talán fegyverként akarták felhasználni a gyerekeit). 2 gyereket szült, az egyik volt Paxton Fettel, aki szintén mutatott paranormális képességeket, a másik gyerek nem. Paxton mikor felnõtt, telepatikus kapcsolatot teremtett vele anyja és kiadta a parancsot: öljön meg mindenkit, aki része volt az Origin projectnek. Ezután elhatározta hogy megkeresi a Vaultot, és Harlan Wade-et, aki idõközben lezárta a létesítményt, majd kiszabadítja anyját, és bosszút áll az Armacham-on; így veszi kezdetét az elsõ rész.
Amikor pedig Alma szellemalakban szórakozik velünk az valójában a paranormális képességeinek köszönhetõ aminek keretében hatni tud az elménkre és a minket körülvevõ környezetre is.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

egyébként Mikorra váható crack ?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

grebber
A game végén felvetõdött számomra 1 kérdés amire nem tudom a választ.
Leírom hogy mit nem értek.Lehet hülyeség de nekem ez jött le:

Szóval Alma.Elvileg õ egy halott kislány tulajdonképpen egy szellem (volt is info a játék során hogy bezárták és otthagyták meghalni).A végén pedig mi az isten nyilától lett terhes WTF?????

Mikiller
LOL!<#nevetes2><#nevetes1>

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

extra sensory
Tudom mire megy ki itt a játék, meg miért olyan dühös Alma... a játékbaba miatt van minden. Azt hagyta el valahol még a gém elején és ránk pipa amiért nem találja. :]

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

CroftManor
Csináltam egy gameplayt a demóból
Várom a teljest <#vigyor>

Nothing is True, Everything is Permitted

vérpocok
Én a Corába akarom megvenni hétvégén. Kivi vok lesz-e már.

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

Synchronous
Épp péntek 13-án jelenik meg a játék. Monolith-nál tudnak idõzíteni. <#hehe>

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

Shep
Nem tudom feltûnt e valakinek, de ez nem a hardware részleg 😊 Egyébként én annak idején mikor megvettem ezt a Benq monitoromat egymás mellé tettem ezt meg a crt-t és sokkal szebb képe van ennek, pedig csak analog.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Nekem ma érkezik az új LCD monitorom (LG W1952TQ-PF), így már wideba nyomhatom a FEAR2-t. <#vigyor0>
Igaz a mostani CRT-m nem egy csúcskategória volt anno (LG 710B domború képcsöves).
<#hehe>. Meg mintha a képélessége már nem lenne tökéletes.

Bokafix2
Tényleg megéri. Jobb a szemnek is finomabb a képe, szebbek a játékok. Nekem 30"-os full hd van, össze se lehet hasonlítani a 19-es crt-mel, mert ehhez képest az egy vicc.
Mindehhez pedig egy MSI R4870X2-es vga jön hozzá, szal képminõségben nincs hiány, szinte falja a szemed.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Lacee86
Természetesen ha sajnálatos módon tönkremenne a monitorom, már én is valszeg LCD-t vennék (de ne menjen tönkre!). Meg hát mondom, én csak pár példát láttam, biztos igazad van.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

CalebJoe
Én azért cseréltem le vagy 2éve mert tönkrement sajnos, de vitatkoznék ezzel hogy szebb a képe bármely CRT-nek is, amikor beüzemeltem az új monitorom 1680-ra állítottam és leesett az állam milyen éles tiszta képet ad szóval aki teheti vegyen LCD-t fõleg a mai játékfelhozatal miatt is.
Lacee86
2 ms-os 19-es 4:3-as LG; 4:3-as 17-es Samsung (talán 5 ms-os), 19-es wide LG 5 ms-os -> ezeket láttam így konkrétan (pontos típust ne kérdezz, mert nem tudom), mindenesetre mind3-nak rosszabb képe van szerintem mint az én CRT-mnek; de nem nevezném õket "katasztrófaszaroknak". A cikket amúgy sztem pont az sg-n olvastam. Amúgy meg ebben a 40 ezres árkategóriában maradva mondtam amit mondtam, amúgy már biztos vannak ultrahightech LCD-k, amik olyan élethûek, hogy kinyúl egy kéz és pofánvág. 😊 Amúgy meg látom h teret hódítottak az LCD-k, de sok ember (köztük én is) csak azért nem fogja a CRT-t lecserélni, h hú, most legyen egy LCD-m.

Teh....Már régesrég le is hagyták képminõség tekintetében...
Valami nagyonrégi vagy nagyon idióta helyet olvastál...
Nézz meg egy Spva paneles csúcsmonitort...Vagy ha olcsóbbat akarsz,nézz meg egy 24-es tn paneles samsung 2493hm-et...Messze komolyab a crt-knél..
Valami nagyon katasztrpfaszar monitortokat nézhettél,sajnos tény sok van belõlük,de amik jól sikerültek azok korrektek.

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Lacee86
Olyan rettenetesen engem se zavar, de azért jobban örülnék ha teljes képernyõn látnám.

Lacee86
Hát annyira nem értek az LCD-khez, de amiket láttam, azoknál az én CRT monitoromnak szebb színe van. És ezt több helyen olvastam, szóval nem az én kitalációm. Jó, az LCD-k is biztosan rohamosan fejlõdtek/nek, úgyh valszeg már lassan utolérik e tekintetben is a CRT-ket. Az LCD-k fogyasztási, helytakarékossági és szemkímélõ elõnye viszont vitathatatlan. Nekem személy szerint jelenleg tökéletesen megfelel a CRT, remélem h még pár évig jó lesz a mostani monitorom.

CRT..basszus..megyek aludni..😄

Az egyetlen gondja az átlag usernek a szélesvászonnal hogy teszemazt a sima 4:3-as 19 colosa nagyobbnak tûnik ha vesz egy 19-es wide monitort...MAgasabb...De keskenyebb..A játéktér lövöldében sokkal komolyabb,szimulátorokban belsõnézetnél jobban visszaadja a látószöget,és még bõszen lehetne sorolni...
A CDT monitor nemlecserélését azért megmosolyogtam,páran abban a hitben vannak hogy a crt monitor még mindig bármiféle elõnyben van az lcd-kel szemben,nos már pár éve nincs semmi elõny,a kép ugyanolyan gyors,viszont sokkal sokkal szebb egy közepes modellnél,a csúcsmodell lcd-krõl (egy 20-22colos olyan 40-50 k körül) mossa a crt-ket a francba legyen az tn paneles vagy a sokkaldrágább pva...😊

broman191
Engem nem zavar, pedig 4:3 a monitor...😊

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

FPS..na...😊

Öh...Páran itt húzzák a szélesvászonra az arcukat...Pont az FSP-eket azok amiknél a szélesvászon mérföldekkel jobb mint a 4:3 mivel jóval nagyobb a belátható tér....
De ez manapság szinte a legtöbb játékra igaz...

broman191
Hang gond megoldva...nem hittem volna hogy megcsinálom. 😄 FFDshow fel + Realtek integrált hangkari drivere le (összeakadhatott a másikkal valahogy)...nem tudom melyik oldotta meg de van hang, és nem is szól rosszul...😛

Összességében tetszik a cucc - hiányzik a kihajolás a fal mögül, a sebzés mintha lassítással nagyobb lenne, ami nagyobb gond hogy a félelemfaktor nálam nem verte ki a biztosítékot...igaz még csak most jutottam fel a felszínre, remélem a továbbiakban többet fogok libabõrösödni. 😊

JPG-rõl nem jön le kifejezetten a szépsége, futás közben tetszetõs... 😊))

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Shep
Az a baj, hogy nagyon elmentek erre a tegyük filmszerûvé a játékokat és ez sajnos hozta magával ezt is. Nem azt mondom legyen filmszerû egy játék, de azét ne csak ennyi legyen benne, ha filmet akarok nézni akkor fimet nézek, ha meg játszani akarok akkor játszok.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Lacee86
Egyetértek, játéknál értelmetlennek látom a szélesvásznat. Ha LCD monitort vennék (most CRT van, egy darabig még remélem ez is lesz), bizony nem biztos h szélesvásznút vennék. Nekem valahogy furcsának tûnik.

kifli
jó úgy meg a képernyõn lesz kétoldalt 2 fekete csík
CalebJoe
Na most vittem végig és azt kell hogy mondjam sokkal jobb mint az elsõ része fõleg a végén, játékélmény simán egy 10/10.
klart
ja😄

Shep
Ott volt, hogy szerintem. Szóval szerinted? Egyébként tényleg jobb lesz tõle egy játék szerinted?

reaper4
szerinted...

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Shep
Szerintem tök idétlen a szélesvásznú winfos desktop, játék. Egyedül filmekben van értelme, nem is értem miért kell ezt erõltetni attól nem lesz jobb egy játék szélesvásznú.