2430
  • ProGabe #1070
    HD Review @ Gametrailers
  • Lacee86
    Dokumentumok/WB Games

#1052-re vki?
  • Phoenix007
    A mentett állást hol lehet megtalálni?
  • riostomi
    elakadtam még az elején annál a résznél egy securytis szoba előtt vagyok és van bennt egy nő segítenétek pls
  • mogyi21
    sziasztok szeretném kérni a segitségeteket megkaptam a játékot három dvd-én beteszem a imigeket a deamon toolsba mindig a 1-dvd nek az adatait ismeri fel setup után kiirja hogy fear2.exe hibát észlelt ezét leáll tudjátok mi a baja
  • Lowosan
    Valaki felrakná a mentett játékát valami oldalra? Nagyon fontos lenne. Kössz előre is
  • Coolfire
    De utána,ha beállítja lesz...ez csak arra jó,hogy a legótvarabb beállításokkal izzítsd be.
  • Lerstal
    háát tüzfal kikapcsolni mindenképpen..de nekem erdetiben van meg. ha nem müködik neked igy sem akkor nem tudom mi a gond.
    talán hangkártya és videókártya drivert frissitsd.
    directX 9et rakd fel, és a steam/steamapps/support mappában is van egy fájl, azt is installáld fel.
  • mikiking
    DIE féle verzio.... codec nincs fent nekem... szoval akkor csak kapcs. ki tüzfal.és engedélyez Fear ?
  • Lerstal
    tűzfalat kapcsold ki, és engedélyezd a Fear 2-t
    eredetiben van meg neked?
  • Lerstal
    tehát. törölj le minden Codec programot (pl. ACE megapakk codec). nekem az segített. safemode-ban ne inditsd el mert akkor nincs hang.
  • mikiking
    lehet hogy láma vagyok,de azt hogy kell ? :D
  • Coolfire
    Védett módban(safe) indítsd.
  • riostomi
    elakadtam még az elején annál a résznél egy securytis szoba előtt vagyok és van bennt egy nő ott mit kéne csinálni?
  • mikiking
    ird már le akkor légyszi,mert viszaolvastam én sokat,de csak azt látom,hogy szidják egymást :D
  • Lerstal
    nekem is ez volt a probléma*
  • Lerstal
    olvass vissza 2-3 oldalt :D minden le van irva
  • mikiking
    Sziasztok. nekem a DIE verzio van meg,feltelepitem.... becrackelem,mennék bele,de elfeketedik a képernyo előjon az egér kurzor és ennyi.... nem tudoom se Alt + Tab-al minimalizálni, semmi.... gép ujrainditás. megoldás van ?
  • Lacee86
    Ezt hol lehet megnézni, h mennyi a játékidőd eddig?
  • Coolfire
    Ezért kell Simsezni v. Sporezni.:)
  • DarkSector
    mai játékoknál semmi sem hosszu kivéve rpg-k.
  • grebber
    3 óra 53 perc interval 06 vonatos rész.Nem is hosszú ezek szerint a game.Csal első végigjátszásra tűnt annak.
  • Prince23
  • CyrSyS
    Szép napot! Elnézést kérek hogy beleszólok! Kedves Harry Seldon! Értelmiség jegyében nem értem azt miért ragaszkodsz a magyar felirathoz! Aki újságíróféle annak tudni kell angolul, hacsak nem valaki benyomott a szakmába 8 általánossal mert Magyarországon ez a divat! Nekem nincs ilyen szerencsém! A másik meg ha újságíróféle vagy akkor a helyesírás a megfogalmazás a modor nagyon ellentéte! Szerintem senki nem bántott és ennek ellenére erőszakosan támadsz! Gyereked van? Szegény asszony és a gyerek! A korod alapján meg végképp nem értem hogy lehet így viselkedni! Ez megint a magyar mentalitás süllyedését jelképezi! Nagyon sajnálom :(((
  • Coolfire
    Ja és a driverek..
  • Coolfire
    Szerintem legyen egy hg.-ja a topkinak,mert a tegnap esti meccs enyhén durva volt.:)Mondjuk,én 2 hsz után b@sztam volna ki a fórumról.Ja,és egy összefoglaló fakut is lehetne csinálni,nyelv,hang,safemód etc..Ennyi a javaslatom,ja és itt inkább a játékról szóljon a dolog,mint egymás baszogatásáról.:)
  • barnasopiane
    köszi ha nem lesz jo akkor szolok majd
  • DarkSector
    driver egyértelmüen.
  • Noninnyó
    Kb 8 óra volt elsőre. Nekiálltam mégegyszer, olyan jóóóó :)
  • wesker24
    Ha 8600 Gt van akkor már nem detonatort kéne használni szedd le a legujabb Nvidia Drivert az Nvidia honlapjáról és azt szedd le !

A Fear 2-höz is kiadtak egy Nvidia drivert a 182.05-ös drivert !
  • Copkiller
    sziasztok, gyorsan kéne egy válasz, hogy mennyi a játékidő kb. köszi
  • barnasopiane
    fekete képernyövel mit lehet csinálni mert csak az van melyik detonátor kéne?8600gt van vagy mit kell teni?valaki segitsen légyszives!köszi
  • Lerstal
    rohadt jóóóóóó :D most azon vagyok minél előbb végigigyem, aztán hard-on elkezdem :D és csinálok videókat is. meg a Fear 1 is húz vissza :o francba :P
  • grebber
    Érdemes végigvinni mindenképpen.Képekért menj a screenshotos topikba van nagyon sok.
  • Noninnyó
    Ezek szerint a TL verzió van meg neked. Töltsd le a DIE változat crack-jét, bemásolod, és indítod.
    Crack nélkül elég nehézkes elindítani azt a változatot.
  • Dark Messiah
    helóka nyalóka emberek! hogy a kakkanásba lehet ezt a vackot elindítani? sajna nem rég sikerült csak leszednem és kiütött ez a rohadt termék kulcsos jelenet ha valaki tudna segíteni megköszönném
  • AtiRadish
    Szia, ki bizony, nincs mit, Cső!
  • Higany
    Sziasztok! Kiadták már ezt a játékot PC-re? Köszi! Csá!
  • Lacee86
    Megvan, köszi.
  • moon21
    Dokumentumok\WBGames\FEAR2. Nekem itt tárolja.