F.E.A.R. 2: Project Origin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

snowkid16
Sound Acceleration Error hibm van valaki segítene?

broman191
Egy kis mai... 😊

Biztos nem órai munka...😊)

Szegény Almát kínozták már az iskolában is a tanárai... 😄

Egy kis bugzás...

... 😄

A "csak úgy szép" képeket inkább kihagyom mert van kismillió...😊))

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Prince23
Nem véletlenül vásárolta fel a Warner Bros a FEAR-t. szal lesz film.

vérpocok
Fear 3 jöhet, és ahogy olvastam egy film is tervben van, de sztem ne csináljanak, fõleg Uwe Boll-t még a rendezõi szék közelébe se engedjék. <#vigyor2>

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

Prince23
Lehet azzal várni még pár hónapot.

Akkor vedd meg az elsõ héten.

DarkSector
szerintem letisztultab grafja volt, és ûberelhetetlen kinézetû motorsisakos ellenségek!
ennyi a többi gáz.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Nemtom, nekem az 1 jobban tetszett. A SlowMo+ahogy shotgunra hátrarepültek az szerintem látványosabb volt benne. Azé' ne bántsatok 😊

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

DarkSector
Biztos a többihez képest.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Remélem eladás terén jól fog teljesíteni,mert akkor várhatjuk a FEAR 3-at!

Next PC upgrade: 2022

default-ot bemásolod (felülirod) a fear2 könyvtárba + az LC_Clarity01-et is bemásolod ugyanoda és go. Szemcsézõdis kilöve.

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

reaper4
hihetetlen mekkora probléma 😄

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

DarkSector
ez nekem kina.
de azért thx

grebber
Ilyen a game alul felül fekete csík!

valaki pls válaszoljon!

Gigabyte Technology MA770T-UD3P, AMD Phenom(tm) II X2 545 Processor (2 CPUs), ~3.0GHz, 2 GB 1333MHZ DDR3, Gainward Geforce GTS 250 512MB, Maxtor 250 GB, Seagate 200 GB

Azért akad meg, mert ez a része szar...ennyi XD

olyan kérdésem van, hogy ugye amikor automatikusan menti a játékállást, akkor 1-2 pill-ra megakad a játék, de ha lejjebb venném a grafikai részletességeket, jelentõsen javulna a helyzet? v ez általános hiba, mint a demo-ban volt. Nem akarok ezzel vacakolni, ezért kéne válasz. (Most kezdek mégcsak vele játszani 😛)
Köszi elõre is!
Prince23
Pedig ez filmszerûsíti a játékokat.

CroftManor
Amugy ki ez a szõke csaj? Csak nem Õ?

Nothing is True, Everything is Permitted

Synchronous
Left 4 Dead-ben is pont ilyen elmosottak a pixelek, vagyis szemcsézõdnek, mintha valami nagyon enyhén zavarná a "vételt". Remélem nem lesz trendi ez az eljárás.

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

Nagylaci
Hát csak, hogy egy perverz vélemény is legyen..! 😊 Én ki nem kapcsolnám a Film Grain -t még ha lehetne sem. Nekem nemes egyszerûséggel tetszik. Azt viszont én sem értem, hogy egy egyszerû beállítással miért nem tiltható le?

Arra a problémára nem tud valaki megoldást, hogy a hang annyira zajos, hogy gyakorlatilag élvezhetetlen illetve iszonyú zavaró? Már a demo is ezt csinálta, de akkor még arra gondoltam, hogy a teljesben nem lesz ilyen gond. Hát lett és emiatt a hang használhatatlan. Persze elsõ dolgom volt uninstallálni a fennlévõ kodek csomagot illetve a hangkártyán kívül minden hangeszközt letiltani, de nem segít.

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

Kandurex
Azt a fejlesztõt kellene páros lábbal kirúgni akinek a fejébe egyáltalán megfogant ez a szemcsézés ötlet!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Wan warez topic, kicsit vissza olvasol

killecske
Helló

Warez kérdés lesz nem láttam warez topicok!
Letöltöttem a F.E.A.R_2_Project_Origin-DIE verziót kicsomagol mountol és rákattint a fear2setupra ezt írták, hogy így kell csinálni de nekem nem történik semmi miután rákattintottam a setupra semmi nem jelenik meg csak a feladatkezelõbe látom, hogy megjelenik. Meg tudja mondani valaki mi lehet a baj?
Köszönöm!

hali!

Nemtom lehet nálam van a hiba!
win 7 betát használok!
a hoba a következõ ami már a demóban is elõfordult: a kép nem teljes képernyõs, hanem csak 16:9-es képarányú!
ez normális vagy beállítás hiba?
1024x768-on tolom, de nem teljes képernyõs,míg a monitorom kocka!
valaki írja le, hogy kell teljes képernyõsre csinálni!

Gigabyte Technology MA770T-UD3P, AMD Phenom(tm) II X2 545 Processor (2 CPUs), ~3.0GHz, 2 GB 1333MHZ DDR3, Gainward Geforce GTS 250 512MB, Maxtor 250 GB, Seagate 200 GB

Guer
tess ennyi:

1) Extract LC_Clarity01.Arch01 to your main FEAR2 directory (Default, C😛rogram Files (x86)WBGamesMonolith ProductionsF.E.A.R. 2 SP Demo)

2) In the same directory, find the file named "Default.Archcfg" and right click on it. Go to "Properties" and make sure that "Read-only" is UNCHECKED. We want it OFF for now. Press "apply" and "ok."

3) Now that we can edit it, open "Default.Archcfg" and add the line "LC_Clarity01.Arch01" to the very bottom. Save and close "Default.Archcfg".

4) Right click on "Default.Archcfg" again, then go into "Properties" and check the box next to "Read-only." We want it ON now. Press "apply" and "ok."

The mod is now installed - all you have to do is run the game.

If you ever want to uninstall the mod, simply open "Default.Archcfg" and erase the line "LC_Clarity01.Arch01." That's all - you do not need to delete the actual file.

CalebJoe
Az elsõ résznél számomra azért is könnyebb mert nem rántanak fel a annyira a fegyverek, amúgy se valami nehezek az FPS-ek mondjuk, de a Hells Highway-ban elég sokszor meghaltam de épp ez volt a jó hogy életszerûbb.
grebber
Ez legyen a tartalma:

Windows Registry Editor Version 5.00

"Language"="#"

# helyére ird be:

cs <----czech
de <----german
en <----english
es <----spanish
fr <----french
hu <----hungarian
it <----italian
ja <----japanese
pl <----polish
ru <----russian

Inditsd el ezt a reg fájlt!

zeus89
mit kell beirni a .reg fileba, hogy kapjak magyar feliratot?

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

grebber
Én közepesen ugy sem volt több az idõ mivel nagyon könnyû lett.Jönnek 80-an akkor is bullettime azt vége is mindenkinek sazl semmi nehézség nincs benne.

DarkSector
faxa...faxa... csak a link nem jön be.

DarkSector
thx...

Nekem is olyan "szemcsés" kicsit fura, fpsnél valóban, de ettõl nem tudom miért szar neked a játék, anno pl a Silent Hill 2-ben is volt.
CalebJoe
Nem figyeltem az idõt, de azt mondják máshol hogy 10-12óra bár én easy-n toltam.
Mennyi a játékideje ennek a Fearnek legnehezebben játszva kb?

CalebJoe
Ezzel elvileg megszûnik az a szemcsés kép bár néhány pálya alapból olyan.
Ezt letöltöd ott van a txt-be hogy kell aktiválni:
Film Grain Disabler by LyingCake

itt nálam nincs szemcse ha jól látom
DarkSector
a HDR tutira nem segít. probáltam.

DarkSector
jah de magyar a menü vajon melyik lehet a gránit?

DarkSector
az egyeltalán nem lett állítva csak beirták egymás után a parancsokat, azt ennyi. nagy rakás szar a technikai oldala .... amatõr munka.
Viszont a hangulata iszonyatjó.

Itt a fearben má nem is szólok semmit. Bameg könnyen irányítható szép, megy az atomerümûvemen, és magyar...erre ba+ rárecskáznak az egészre ezekkel a fasz pöttyökkel ba+ minek kellett ez ez nem a 60-as évek, hogy effectelni kell a képet LOLMÁ!!!!!!
Jovan inkább nem idegesítem magam...remélem a riddick-et nem basszák el.

sztem a film graint ki lehet kapcsolni vmelyik fájlból.

Ezt nemtom mivel vagy hogytolod....de nállam erõsen nemilyen szemcsés szaként néz ki sztem😄

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Nagyon jól van optimalizálva, nem úgy mint a Shellshock2.....

DarkSector
ekkorafosládert

DarkSector
zoomoljatok a képre.

ProGabe
hát ez tényleg szar. mintha egy ipari kamera képe lenne :S

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

DarkSector
Na talán itt látszik jobban:

DarkSector
na fraps megy thx

DarkSector
demo jo
csak ez szar
felbontás ahhogy a kép mutatja
töltsd le
1680x1050 a játék nem ilyen sötét, csak amit kifényképezek.

grebber
Fraps-ot használd!