2430
-
strebacom #2350 -
#2349 Ember vedd már meg inkább azt a rohatt játékot... Jobb itt kínlódni vele? 1990 Ft most, ez már tényleg nem sok. Lesz egy eredetid és semmi ilyesmivel nem kell szarakodnod. Nem megéri? -
#2348 ja csak hat nem igy kellene csinalni :)
addig minden rendben, hogy telepiti a jatekot es amikor keri a file -t akkor nem tallozol meg hasonlo baromsag. hanem szepen fogod a daemon tools -t es lecsereled az elso DVD -t a kettesre es mindenfele tallozas nelkul szepen OK -t nyomsz. aztan megint fogja kerni es berakod a 3. DVD -t is :)
ugyan ugy kell berakni a masik kettot ahogy az elsovel is tetted. az nem baj ha telepites kozbe kiveszed, nem fog semmi tortenni. szoval igy probald meg :) nem tallozni kell az iso file -t hanem daemon tools -ba berakni!! :) -
donidarko #2347 Én addig mindent ugyanúgy csináltam míg az "F" meghajtóból kiválasztom a "fear2setup"-ot... Akkor elindul a telepítés...
Telepíti okosan!!! :-)) Na és itt kezdődik a számomra érthetetlen dolog..
Kiírja, hogy kéri azt a bizonyos "F:\fear2setup.r01"
Rányomok a Tallózásra és beadja az "F" meghajtót...
Gondolom itt kellene a 2 iso-t kiválasztani??? Nagy gyorsasággal megkeresem ahol vannak az iso fájlok...
ÉS BASSZUS NEM TALÁL OTT SEMMIT!!!!!
Csak ha alul átváltom a "FÁJL TÍPUSÁT" "ALL"-ra...
Na és már be is olvassa a 2-es iso-t...
És simán kiírja, hogy HIBA!!!! Leáll minden telepítés... :-)))
Lényegét tekintve lehet hibás lehet valamilyen fájl..
Igaz amikor kicsomagoltam letöltés után, akkor nem írt ki semmilyen hibát...
Ez egy érthetetlen dolog számomra... :-))
Inkább hagyom a fenébe, mert nem idegeskedem vele...
Köszönet a segítségért....
-
#2346 - A letöltött RAR-okból kicsomagolt ISO fájlokat nem kell tovább kicsomagolni, azokat az ISO-kat kell betölteni a Daemon-ba (vagy csak ahogy leírtad, az félreérthető)
- Az ISO-k betöltésekor azért nem történik semmi, mert ezek nem eredeti telepítőlemezek, nincs rajtuk autorun.inf, meg stb. Aki a release-t készítette, valószínűleg a steam verzióból "hegesztette össze" a három DVD-nyi anyagot, amolyan önkicsomagolós formátumban. Tehát amikor betöltöd a Daemon-ba az első ISO-t, akkor neked kell megnyitni a DVD-t (ha jól látom, ez nálad az "F:" virtuális meghajtó) és onnan elindítani az EXE fájllal a telepítést. Amikor meg kéri a következő fájlt, akkor betöltöd a második ISO-t.
- Ha így is hibát ír ki a második ISO-ra, akkor az valószínűleg hibás (megsérült a fájl vagy a letöltéskor, vagy a RAR-ok kitömörítésekor történt hiba) -
donidarko #2345 Köszönet a segítésért.
Sajnos valahogy nem ok a dolog.
Kicsomagolom a 3 iso fájlt. Daemonnal az 1-est kiválasztom. Azt írja, "kicsit várjon". Nem történik semmi így az újonnan alkotott "F" meghajtóban megnyitom a Fear 1-et. Ott egy Crack és 2 setup van. Az egyik tömörített, a másik sima. A simát elindítom!!Kiválasztom, hova telepítse!
Elindul egy telepítés. Kb. 5 percig simán megy a telepítés, és kéri azt a bizonyos fájlt!! Megnyitom a "tallózást",és beadja az "F" meghajtót!! Ott csak a Cracket látom. A 3 iso-nél nincs a keresett fájl! Ha esetleg a tallózáskor alul a fájl típusánál kiválasztom az "ALL FORMAT"-ot,akkor adja be az isokat!!! Ha ebben a formában megklikkelem a 2-es iso-t, akkor hibát ír ki...
Szóval eddig jutottam.. :-))
Egy DVD-s játékkal volt csak eddig dolgom...
Nem igazán értem, hogy mi is a hiba...Azért köszi... -
#2344 Ha jól emlékszem, a DIE verzió három darab DVD-ből áll. A telepítés alatt mindhárom DVD-imázst egymás után be kell mountolnod (ahogy kéri őket), mintha egy valódi meghajtóban cserélgetnéd a lemezeket.
Ebből gondolom, már világos a számodra, hogy az a "fear2setup.r01" fájl a sorban következő DVD-n van. -
donidarko #2343 Hy..
Valaki tudna segíteni?
Erős gép felújításon vagyok túl. Gondoltam játszanék eme oly népszerű játékkal.
Letöltöttem DIE verziót. Kicsomagolás gond nélkül megvolt.A daemon-ba bemountolom, és kis idő után ezt a "jelenséget" kapom...: F:\fear2setup.r01
Akármit választok ki a daemonnal, mindig valamilyen hibát kapok.
Úgy néz ki abszolút nem értek én ehhez!! :-))
Valaki tudna segíteni??? Bocsi a tudatlanságért....
Előre is köszönet... -
egy kis segitseget szeretnek kerni.
FEAR 2 -re rapakoltam a Reborn -t es a crack bemasolasa utan ez fogad.
-
lagos01 #2341 Tudom egy kis Off de ha valaki benézne a Fear 1 topikba az jó lenne.
Nekem is olyan problémám akadt mint az utolsó 2 hozzászólónak. -
lagos01 #2340 Profil a játékban nem készíthető mint az 1 ben? -
hiper KOCKA #2339 Akkor a 3. rész kezdésében milyen szerepe lesz a Rebornnak? Hogy fogják összekapcsolni a 3. résszel a kieget? Mert ugye Fettel bácsi újra él és mozog. Valami storyline kijöhetne már a netre. -
#2338 Ilyen rövid fejlesztési idővel, nem valószínű. Csak kapcsolják vissza a régi árnyék/shader effekteket; az ellenfeleken meg a fegyvereken ne világítsanak a ledek mint valami karácsonyfán az égők és akkor máris jobb lesz. -
#2337 Hát ha ezt a mostani tendenciát követi semmiféle új hardware nem kell majd sajnos.Pedig mekkora lenne über fizikával rombolni az épületek belsejét szanaszéjjel lőni mindent amolyan Strangleholdos módon! -
#2336 Nemsokára meg lehet nyitni a Fear 3-as topikot is. F.E.A.R. 3: Project Hades lesz a trilógia záró epizódjának címe. Bár még nem 100% de kár lenne hogyha csak 3 része lenne. Jöhetne ki minden évben belőle egy rész. De a fejlesztők ígérik, hogy olyan 3. részt kap a kedves pléjer hogy a fal adja a másikat.
Bizony lehet majd megint procit meg vga-t cserélni. Ami jó hír hogy a Monolith fejleszt és a Warner adja ki. -
#2335 Nincs mit, jó nézelődést. ;) -
lagos01 #2334 Kösz a választ és a linket:)
Valóban akadnak a boltban jó játékok eléggé olcsón:) -
#2333 Szerintem valószínűleg nem hiába telepíti a Steam-et, ha nem kellene neki a továbbiakban. De amúgy érdemes ismerkedni a rendszerrel, mert nagyon jó program.
A napokban meg főleg érdemes nézelődni a honlapjukon, mert elég szép akciók vannak még pár napig.
http://store.steampowered.com/ -
lagos01 #2332 Üdv. Még steam es dolgokkal nem volt semmilyen tapasztalatom ezért szeretném megkérdezni:
Ugye telepítésnél szükség van a steam re amit talapít ha nekem nincs meg.Miután feltelepítette a játékot és le is frissítette a steam továbbra szükséges?
Szóval le lehet törölni a steam et és mellette fog menni a fear2?
Előre is kösz.
-
hiper KOCKA #2331 Multi? Az a legkevesebb. Nekem a rettenetes scripteléssel van bajom. Újra töltéseknél tehetné a replika katonákat másik irányba, és a Wade jány is támadhatna más módon. -
#2330 Ratyi a multi... ennyi. Kb. mint a Doom 3 multi része. Az sem ér egy fabatkát se. Ezt sem multis játéknak találták ki, mert csak az hogy lövöldözzél, azt másik játékban is lehet; Fear-ben az atmoszféra a lényeg. -
#2329 Pl az első rész multija. FEAR Combat. ingyenes és sztem nagyon jó. -
#2328 Szerintem hihető, hogy pl multira inkább más játékot választ a többség. -
#2327 ennyire kevesen játszák a multit, vagy csak nekem alig talál szerót? -
#2326 Érdekes multija van a játéknak. Amikor megölnek, ugyanott spawnolok, ahol meghaltam... A camper sokszor egymás után megöl -
#2325 Az igen! Akkor már értem, hogy miért update-el olyan lassan. Köszi a választ! -
#2324 Na ezt nem tudni
Ha a legutolsó patch-t tölti le, akkor az kb 900 mega. -
#2323 Sziasztok!
Meg tudnátok mondani, hogy kb. mekkora méretű update-et tölt le a Steam, telepítés után? -
#2322 ja ilyen is van, köszi:) -
#2321 is, illetve magan a jatekon jobb gomb/tulajdonsagok/nyelv. itt is be tudod allitani milyen nyelvu legyen a jatek. -
#2320 Vettem egy gyémánt kiadást, viszont a Steam miatt angol a játék. Ha magyarra állítom a steamet, magyar lesz a Fear2 is? -
#2319 OK, köszi! -
#2318 mindenképpen kell a steam és csak azzal fogod tudni játszani. -
#2317 Amúgy olvasgatom a Gyémánt kiadásos verzió kézikönyvét és látom, hogy Telepítésnél írja, hogy közben szükséges lesz a Steam feltelepítése.
Én ezt nem tudtam megtapasztalni, mert alapból úgy kezdtem az egészet, hogy Steam-be beregisztráltam a kulcsot és Steam-en keresztül kezdtem telepíteni.
Akkor tehát mindenkinek fel kell telepíteni a Steam-et, csak úgy teleül a játék? -
#2316 Közben rájötem, hogy van 1.05-ös patch is, azt gyorsan le tudtam tölteni és kiírta , hogy "Nincs telepítve a játék". :)
Ennek ellenére megérte az akció, mert akkor így legalább megtudtam, hogy Steam-es játékot (legalábbis e játék alapján), csak Steam tud sajnos frissíteni.
Na, ennyi. -
#2315 Ennyi tokoles utan, szerintem frisitsd steamrol. nekem 2mbites netemel max fel ora volt. -
#2314 Na, kettő különböző helyről is leszedtem a patch-t, mindkettő kibontásánál szinte azonnal CRC hiba jelzés. Chrome-mal szedtem le mindkettőt, de ha Firefox-al leszedve nem lenne gond, akkor ez egy nagyon csúnya pont lenne a Chrome-nak.
Valaki esetleg tapasztalt még ilyet az 1.04-es patchel, hogy nem tudta kibontani?
Mostmár am szinte elment a kedvem az egésztől és elkezdtem Steam frissíteni. :/ -
#2313 Azt tudom, hogy ki tudom menteni, csak kicsit érdekesnek érzem, hogy kimentsek 11 gigát, mikor megvan lemezen a játék. Mind1, nem annyira lényeg. -
#2312 szerintem nem fog mukodni a sima patch a steamhez, amugy ha ujra rakod a win-t akkor kitudod menteni a steam jatekokat iso szeruen es utan vissza rakni. -
#2311 Sziasztok. Steam-en keresztül telepítettem lemezről és utána elkezdte frissíteni a Steam, ami nagyon nem haladt így rákerestem mekkora a legújabb patch. Az a 900 mega nekem elég soknak számít és nemtudom gond lenne-e, miután már belekezdett a Steam a frissítésbe, hogyha inkább letölteném kézileg a patchet és telepíteném.
Azt sem tudom működne-e egyáltalán, mert Steam-es játékra kézileg nem telepítettem még patchet külön fájlból.
Azért nem akarom, hogy a Steam telepítse a frissítést, mert ha egyszer törölném és újratelepíteném a játékot, akkor gondolom újra elkezdené szedni a frissítést is hozzá.