F.E.A.R. 2: Project Origin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vérpocok
Ratyi a multi... ennyi. Kb. mint a Doom 3 multi része. Az sem ér egy fabatkát se. Ezt sem multis játéknak találták ki, mert csak az hogy lövöldözzél, azt másik játékban is lehet; Fear-ben az atmoszféra a lényeg.

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

Doom 4
Pl az elsõ rész multija. FEAR Combat. ingyenes és sztem nagyon jó.

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

fery02
Szerintem hihetõ, hogy pl multira inkább más játékot választ a többség.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Rage47
ennyire kevesen játszák a multit, vagy csak nekem alig talál szerót?
Jaka923
Érdekes multija van a játéknak. Amikor megölnek, ugyanott spawnolok, ahol meghaltam... A camper sokszor egymás után megöl

Jaka923
Az igen! Akkor már értem, hogy miért update-el olyan lassan. Köszi a választ!

fery02
Na ezt nem tudni
Ha a legutolsó patch-t tölti le, akkor az kb 900 mega.

Jaka923
Sziasztok!
Meg tudnátok mondani, hogy kb. mekkora méretû update-et tölt le a Steam, telepítés után?

Rage47
ja ilyen is van, köszi😊
Daell Drow
is, illetve magan a jatekon jobb gomb/tulajdonsagok/nyelv. itt is be tudod allitani milyen nyelvu legyen a jatek.
Rage47
Vettem egy gyémánt kiadást, viszont a Steam miatt angol a játék. Ha magyarra állítom a steamet, magyar lesz a Fear2 is?
fery02
OK, köszi!

Bence94
mindenképpen kell a steam és csak azzal fogod tudni játszani.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

fery02
Amúgy olvasgatom a Gyémánt kiadásos verzió kézikönyvét és látom, hogy Telepítésnél írja, hogy közben szükséges lesz a Steam feltelepítése.
Én ezt nem tudtam megtapasztalni, mert alapból úgy kezdtem az egészet, hogy Steam-be beregisztráltam a kulcsot és Steam-en keresztül kezdtem telepíteni.
Akkor tehát mindenkinek fel kell telepíteni a Steam-et, csak úgy teleül a játék?

fery02
Közben rájötem, hogy van 1.05-ös patch is, azt gyorsan le tudtam tölteni és kiírta , hogy "Nincs telepítve a játék". 😊

Ennek ellenére megérte az akció, mert akkor így legalább megtudtam, hogy Steam-es játékot (legalábbis e játék alapján), csak Steam tud sajnos frissíteni.
Na, ennyi.

Daell Drow
Ennyi tokoles utan, szerintem frisitsd steamrol. nekem 2mbites netemel max fel ora volt.
fery02
Na, kettõ különbözõ helyrõl is leszedtem a patch-t, mindkettõ kibontásánál szinte azonnal CRC hiba jelzés. Chrome-mal szedtem le mindkettõt, de ha Firefox-al leszedve nem lenne gond, akkor ez egy nagyon csúnya pont lenne a Chrome-nak.
Valaki esetleg tapasztalt még ilyet az 1.04-es patchel, hogy nem tudta kibontani?

Mostmár am szinte elment a kedvem az egésztõl és elkezdtem Steam frissíteni. :/

fery02
Azt tudom, hogy ki tudom menteni, csak kicsit érdekesnek érzem, hogy kimentsek 11 gigát, mikor megvan lemezen a játék. Mind1, nem annyira lényeg.

Daell Drow
szerintem nem fog mukodni a sima patch a steamhez, amugy ha ujra rakod a win-t akkor kitudod menteni a steam jatekokat iso szeruen es utan vissza rakni.
fery02
Sziasztok. Steam-en keresztül telepítettem lemezrõl és utána elkezdte frissíteni a Steam, ami nagyon nem haladt így rákerestem mekkora a legújabb patch. Az a 900 mega nekem elég soknak számít és nemtudom gond lenne-e, miután már belekezdett a Steam a frissítésbe, hogyha inkább letölteném kézileg a patchet és telepíteném.
Azt sem tudom mûködne-e egyáltalán, mert Steam-es játékra kézileg nem telepítettem még patchet külön fájlból.
Azért nem akarom, hogy a Steam telepítse a frissítést, mert ha egyszer törölném és újratelepíteném a játékot, akkor gondolom újra elkezdené szedni a frissítést is hozzá.

DarkSector
THX

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

MR ME
elég rátenni

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

DarkSector
hy megvan eredetiben ha ezt a rebornt leszedem, akkor ez ingyé lesz vagy fizetõs?
elég rátenni a torrentes dlc-t is?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

belarus
Gyorsan nyomkodd a T billentyüt mikor megjelenik a képernyön az egér akkor löj.<#gun><#violent><#email>

norbi2fraktal
szevasztok, lenne egy kérdésem/kérésem, haverom játsza a game-t, és elakadt mégpedig itt--
idézem-----

Fejéhez nyomni a puskát mielõtt sikerülne elgyengül a kezem és melé lõvõk a feje mellett...

aki erre jár az legyen szíves árulja L., köszi elõre is az õ nevében is

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

belarus
Helo!
Szerintetek az a küldetés mikor a mozin keresztül mész ki az utcára.Nem hasonlit a Végsö állomás 4 mozis jelenetére?Mert szerintem igen.<#merges2>

ibrik
Bármi okozhatja:
- más teljesítmény beállítások
- február óta feltelepített programok és azok nyomai az azóta továbbduzzadt registry-ben
- több telepített program a "C:"-n és azon belül több fájl a "Windows" mappában -> lassulás
- ha nem volt szétszedve és kitakarítva a gép belseje, esetleg a CPU és a VGA GPU hûtõbordái között felgyûlt a "porcica" és ez vagy valami más tényezõ lerontotta a hûtést -> lassulás
- másik VGA driver
- stb stb stb

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Daell Drow
Sziasztok, még februarban vegig toltam a DIE verziot. Ami fullon ment 60-100FPS-el. Tegnap megvettem eredetiben, es ez ugye steames. De itt nekem csak 30 FPS korul megy akar mediumon akar ultran 1680ban. a konfigom semmit nem valtozot azota (E8500, 4870). Nem tudtok valami otletet miert lehet ez?
ibrik
Még egyik magyarországi kiadónál sem jelent meg.
Egyelõre Magyarországról hivatalosan - a külföldi megjelenése óta - még csak steam-en elérhetõ. Csak kicsit félrevezetés, hogy ott a mellékelt infóban azt írják, hogy benne van a magyar felirat is, de valójában azt még nem tartalmazza (legalábbis hónapokkal ezelõtt ez volt a helyzet).

Szevasztok én megvettem még megjelenéskor a projeckt origin-t és végigtoltam.a Reboorn megjelenése után újraraktam azonban nem tudtam megvenni sehonnan a rebornt.Nem tudjátok honnan tudtám megrendelni?
Shep
Jól tetted, 2e Ft-ot nehogy már ne érjen meg egy ilyen játék ami ráadásul még 1 éves sincsen.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

balee4
Én is megrendeltem, meg az elsõ részét is, kieggel.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

ibrik
Én még akkor játszottam végig a Project Origin-t, amikor a v1.04 még a láthatáron sem volt. A DIE verzió volt és rendesen futott. Amikor végigjátszottam, mindent töröltem.
Amikor megjelent a Reborn, akkor újra a DIE verziót "szereztem be" hozzá.
De szerintem neked ezt kellene keresned (patch és crack egyben):
F.E.A.R.2.Project.Origin.v1.04.Update-SKIDROW

Shep
2e Ft a játék ne szarozz már ennyit, vedd meg.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Laci1818
Csáó!
És Te hogy tetted fel a DIE verziót, ugyértem nálad ez hogy mûködik? Én bemountolom, szépen végigmegy az extracting, mind a 3 DVD-nél, és kész. Bemásolom a cracket, egy pillanatra felvillan egy fekete képernyõ, a közepén forog a kis karikám, aztán "FEAR2.exe mûködése leállt".
ez a patch van meg: fear2_update_100-103_104.exe
De ez nem tud feltelepülni, mert az irja ki hogy: A F.E.A.R. 2: Project Origin nincs feltelepítve.
de szal nálam ott a gond, hogy a DIE verzió nem is indul. már gondoltam rá, hogy talán a crack lehet a rossz, dehát ahhoz csak 1 féle van, nem? szal nem értem egyszerûen.... mi lehet a gond

no fate

ibrik
Nálam a DIE verzió van feltéve és még "bele" van telepítve a SKIDROW-féle Reborn is, amely külön "campaigne"-ként indítható.
A Reborn telepítésével v1.05 lesz a verzió.

Laci1818
megszereztem az 1.04-es patchet. a DIE verzió patchelhetõ?csak azért kérdezem mert az ugye nem települ be a rendszerbe. mert valamelyikötök írta hogy "die verzió, 1.04-es patch+crack és mûkszik"
bocs hogy itt bénáskodok, csak mindig ezzel a "FEAR2.exe hibát észlel ezért leáll"-al küszködök.
amugy Win Vista, 5,7-es élményindex, 3000MhZ-es proci, Ati HD4850-em van, és a Crysis is lazán és rohadt gyorsan ment HIGH-ba, szal szerintem a gépem elég erõs hozzá. Ja és Klite van , és az is volt mint írtam.
Ha valakinek van valami ötlete írjon : ) köszi

no fate

Laci1818
Hy!
Tudom hogy egy nem a warez helye, de van olyan verzió ami simán mûködik, telepítem,crack és megy?
Mert a DIE az nálam szabálytalan mûvelettel kilépett induláskor, a REPACK DVD5 RUS.ENG verzió meg összevissza települt, ráadásul vagy 35 percig és utána 40 gigányi valami sz*rt tett a VirtuaDisks mappába... persze azt sem lehetett elindítani mert szabálytalan mûvelettel leállt.
Kodekpakkom Klite, és az is volt, amúgy meg Vista van. ezek szeritem nem lehetnek gondok.
elõre is köszi

no fate

Doom 4
jo a multija? van olyan jo mint az eggyé?

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

grebber
Galaxisneten most 1990Ft a game!

Next PC upgrade: 2022

Qwerty4
Én még azért szívesen láttam volna egy jobb kieget, de így is jó lesz. 😊

Qwerty4

MR ME
<#eljen>

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

grebber
FEAR 3 jövõre

A Warner Brothersnél már a jövõ évi megjelenéseket tologatják, derült ki a cégnél keringõ, majd véletlenül a netre szabadul excel fileból. A Monolith nem tétlenkedik, már javában készítik a FEAR 3-at és ha minden a terv szerint halad, akkor 2010 októberében újra Alma nyomába eredhetünk.

info: Hardwired

Next PC upgrade: 2022

ibrik
Nem jó (steam-es) verziót töltöttél le (valószínûleg CPY-release).
Keresd a Skidrow-release-t, abban nincs steam-es "szívatás"...

Hellóka
Tudnátok nekem segíteni?
Amikor behúzom virtuálba a fear 2 és indítanám a telepítõt kéri a steam.dll és a steamUI.dll fájlokat.
eltudnátok küldeni.Vagy valami részletes leírást adni mit kell csinálni?
[email protected] ra irjatok
Hali mindenkinek.
ibrik
Egyjátékos mód - Campaign - Reborn kiválasztása...

Hi.
sikerült megoldanom, a tûzfal kavart be. feldobta az ablakot kiengedem vagy sem, csake ugye nem látszott.
Következõ kérdésem. Feltettem mind a két játékot, hiába indítom el a rebornt, az alap játék indul el. Hogytom a Rebornt elíndítani....

végiggondoltam már, a konfigon semmi változás nem volt, csak az xp tettem újra, de ugyanazt. Általában megvannak a bejáratott programok amit felteszek. Ezért nem találtam semmi gyanúsat egyenlõre. De lehet hogy letörlök pár applikációt, s megnézem, hátha vmeik bekavar..

Synchronous
Ha év elején végigtoltad akkor ezek szerint ment a gépeden. Tehát azon kéne elgondolkozni, hogy azóta végeztél-e valamilyen változtatást a gépen... tehát változott-e a konfigod vagy más-e az op. rendszered, illetve volt-e win reinstall vagy ilyesmi. Esetleg cseréltél-e vga-t...

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

hi
nincs olyanom, nem is használok...
xvid, divix, ac3...