2430
-
#2310 THX -
#2309 elég rátenni -
#2308 hy megvan eredetiben ha ezt a rebornt leszedem, akkor ez ingyé lesz vagy fizetős?
elég rátenni a torrentes dlc-t is? -
#2307 Gyorsan nyomkodd a T billentyüt mikor megjelenik a képernyön az egér akkor löj. -
#2306 szevasztok, lenne egy kérdésem/kérésem, haverom játsza a game-t, és elakadt mégpedig itt--
idézem-----
Fejéhez nyomni a puskát mielőtt sikerülne elgyengül a kezem és melé lővők a feje mellett...
aki erre jár az legyen szíves árulja L., köszi előre is az ő nevében is -
#2305 Helo!
Szerintetek az a küldetés mikor a mozin keresztül mész ki az utcára.Nem hasonlit a Végsö állomás 4 mozis jelenetére?Mert szerintem igen. -
#2304 Bármi okozhatja:
- más teljesítmény beállítások
- február óta feltelepített programok és azok nyomai az azóta továbbduzzadt registry-ben
- több telepített program a "C:"-n és azon belül több fájl a "Windows" mappában -> lassulás
- ha nem volt szétszedve és kitakarítva a gép belseje, esetleg a CPU és a VGA GPU hűtőbordái között felgyűlt a "porcica" és ez vagy valami más tényező lerontotta a hűtést -> lassulás
- másik VGA driver
- stb stb stb -
#2303 Sziasztok, még februarban vegig toltam a DIE verziot. Ami fullon ment 60-100FPS-el. Tegnap megvettem eredetiben, es ez ugye steames. De itt nekem csak 30 FPS korul megy akar mediumon akar ultran 1680ban. a konfigom semmit nem valtozot azota (E8500, 4870). Nem tudtok valami otletet miert lehet ez? -
#2302 Még egyik magyarországi kiadónál sem jelent meg.
Egyelőre Magyarországról hivatalosan - a külföldi megjelenése óta - még csak steam-en elérhető. Csak kicsit félrevezetés, hogy ott a mellékelt infóban azt írják, hogy benne van a magyar felirat is, de valójában azt még nem tartalmazza (legalábbis hónapokkal ezelőtt ez volt a helyzet). -
Yas93 #2301 Szevasztok én megvettem még megjelenéskor a projeckt origin-t és végigtoltam.a Reboorn megjelenése után újraraktam azonban nem tudtam megvenni sehonnan a rebornt.Nem tudjátok honnan tudtám megrendelni? -
#2300 Jól tetted, 2e Ft-ot nehogy már ne érjen meg egy ilyen játék ami ráadásul még 1 éves sincsen. -
#2299 Én is megrendeltem, meg az első részét is, kieggel. -
#2298 Én még akkor játszottam végig a Project Origin-t, amikor a v1.04 még a láthatáron sem volt. A DIE verzió volt és rendesen futott. Amikor végigjátszottam, mindent töröltem.
Amikor megjelent a Reborn, akkor újra a DIE verziót "szereztem be" hozzá.
De szerintem neked ezt kellene keresned (patch és crack egyben):
F.E.A.R.2.Project.Origin.v1.04.Update-SKIDROW -
#2297 2e Ft a játék ne szarozz már ennyit, vedd meg. -
#2296 Csáó!
És Te hogy tetted fel a DIE verziót, ugyértem nálad ez hogy működik? Én bemountolom, szépen végigmegy az extracting, mind a 3 DVD-nél, és kész. Bemásolom a cracket, egy pillanatra felvillan egy fekete képernyő, a közepén forog a kis karikám, aztán "FEAR2.exe működése leállt".
ez a patch van meg: fear2_update_100-103_104.exe
De ez nem tud feltelepülni, mert az irja ki hogy: A F.E.A.R. 2: Project Origin nincs feltelepítve.
de szal nálam ott a gond, hogy a DIE verzió nem is indul. már gondoltam rá, hogy talán a crack lehet a rossz, dehát ahhoz csak 1 féle van, nem? szal nem értem egyszerűen.... mi lehet a gond -
#2295 Nálam a DIE verzió van feltéve és még "bele" van telepítve a SKIDROW-féle Reborn is, amely külön "campaigne"-ként indítható.
A Reborn telepítésével v1.05 lesz a verzió. -
#2294 megszereztem az 1.04-es patchet. a DIE verzió patchelhető?csak azért kérdezem mert az ugye nem települ be a rendszerbe. mert valamelyikötök írta hogy "die verzió, 1.04-es patch+crack és műkszik"
bocs hogy itt bénáskodok, csak mindig ezzel a "FEAR2.exe hibát észlel ezért leáll"-al küszködök.
amugy Win Vista, 5,7-es élményindex, 3000MhZ-es proci, Ati HD4850-em van, és a Crysis is lazán és rohadt gyorsan ment HIGH-ba, szal szerintem a gépem elég erős hozzá. Ja és Klite van , és az is volt mint írtam.
Ha valakinek van valami ötlete írjon : ) köszi -
#2293 Hy!
Tudom hogy egy nem a warez helye, de van olyan verzió ami simán működik, telepítem,crack és megy?
Mert a DIE az nálam szabálytalan művelettel kilépett induláskor, a REPACK DVD5 RUS.ENG verzió meg összevissza települt, ráadásul vagy 35 percig és utána 40 gigányi valami sz*rt tett a VirtuaDisks mappába... persze azt sem lehetett elindítani mert szabálytalan művelettel leállt.
Kodekpakkom Klite, és az is volt, amúgy meg Vista van. ezek szeritem nem lehetnek gondok.
előre is köszi
-
#2292 jo a multija? van olyan jo mint az eggyé? -
#2291 Galaxisneten most 1990Ft a game! -
#2290 Én még azért szívesen láttam volna egy jobb kieget, de így is jó lesz. :) -
#2289 -
#2288 FEAR 3 jövőre
A Warner Brothersnél már a jövő évi megjelenéseket tologatják, derült ki a cégnél keringő, majd véletlenül a netre szabadul excel fileból. A Monolith nem tétlenkedik, már javában készítik a FEAR 3-at és ha minden a terv szerint halad, akkor 2010 októberében újra Alma nyomába eredhetünk.
info: Hardwired -
#2287 Nem jó (steam-es) verziót töltöttél le (valószínűleg CPY-release).
Keresd a Skidrow-release-t, abban nincs steam-es "szívatás"... -
becsiati #2286 Hellóka
Tudnátok nekem segíteni?
Amikor behúzom virtuálba a fear 2 és indítanám a telepítőt kéri a steam.dll és a steamUI.dll fájlokat.
eltudnátok küldeni.Vagy valami részletes leírást adni mit kell csinálni?
[email protected] ra irjatok
Hali mindenkinek. -
#2285 Egyjátékos mód - Campaign - Reborn kiválasztása... -
Atomjoe #2284 Hi.
sikerült megoldanom, a tűzfal kavart be. feldobta az ablakot kiengedem vagy sem, csake ugye nem látszott.
Következő kérdésem. Feltettem mind a két játékot, hiába indítom el a rebornt, az alap játék indul el. Hogytom a Rebornt elíndítani.... -
Atomjoe #2283 végiggondoltam már, a konfigon semmi változás nem volt, csak az xp tettem újra, de ugyanazt. Általában megvannak a bejáratott programok amit felteszek. Ezért nem találtam semmi gyanúsat egyenlőre. De lehet hogy letörlök pár applikációt, s megnézem, hátha vmeik bekavar.. -
#2282 Ha év elején végigtoltad akkor ezek szerint ment a gépeden. Tehát azon kéne elgondolkozni, hogy azóta végeztél-e valamilyen változtatást a gépen... tehát változott-e a konfigod vagy más-e az op. rendszered, illetve volt-e win reinstall vagy ilyesmi. Esetleg cseréltél-e vga-t... -
Atomjoe #2281 hi
nincs olyanom, nem is használok...
xvid, divix, ac3... -
#2280 Ace Mega-t takarítsd le a gépedről!!! -
Atomjoe #2279 Sziasztok.
Év elején végig toltam a Project Origint.
most is feltettem a reborn miatt, de el sem indul.
Fekete képernyő s kész, csak a reset gomb segít rajta...
VGA, directx driver frissítve, de semmi.
Valakinek vmi ötlete lenne?
Előre is köszönöm.. -
Imperat #2278 ÓH. Értem. Bocs a láma kérdésért. -
#2277 Kell hozzá az alap FEAR2 (Project Origin). Arra települ rá a patch és a Reborn. -
Imperat #2276 Hello! Nekem lenne egy olyan problémám, hogy miután a rebornt felraktam kírja, hogy nem találja a binkw32.dll-t és nem indul. Kellene hozzá az alapjáték, vagy valamit én rontottam esetleg? -
#2275 #2241
Ennél több információm nincs... -
ApPa123 #2274 Hy olvasgattam visza láttam h nem naon van magyarítás(elég rég commentek) azóta nincs még?? -
#2273 Ha esetleg a CPY release van a "birtokodban", jó ha tudod, hogy nuke-olva van, mert rossz a benne lévő crack - plusz tele van fölösleges és régi fájlokkal... -
#2272 Belibegsz a boltba, megkeresed melyik polcon van a játék és mikor nem figyel senki, kibontod a dobozt és kiveszed belőle a kézikönyvet. Itt most vagy zsebrevágod a könyvet és úgy ahogy visszacsomagolod a dobozt (gyorsabb megoldás), vagy odamész az eladóhoz, kérsz tollat és a könyvből egy külön papírra kiírod a serialt (hosszabb megoldás). De mégis jobb az első lehetőség, úgy hátha nem látják meg. Ha valaki mégis észrevenné hogy kiloptad a cd kulcsot, mondd hogy én javasoltam. -
csab76 #2271 A Steam-es változathoz tudna valaki serialt??
Köszi!!