2430
  • DarkSector
    THX
  • MR ME
    elég rátenni
  • DarkSector
    hy megvan eredetiben ha ezt a rebornt leszedem, akkor ez ingyé lesz vagy fizetős?
    elég rátenni a torrentes dlc-t is?
  • belarus
    Gyorsan nyomkodd a T billentyüt mikor megjelenik a képernyön az egér akkor löj.
  • norbi2fraktal
    szevasztok, lenne egy kérdésem/kérésem, haverom játsza a game-t, és elakadt mégpedig itt--
    idézem-----

Fejéhez nyomni a puskát mielőtt sikerülne elgyengül a kezem és melé lővők a feje mellett...

aki erre jár az legyen szíves árulja L., köszi előre is az ő nevében is
  • belarus
    Helo!
    Szerintetek az a küldetés mikor a mozin keresztül mész ki az utcára.Nem hasonlit a Végsö állomás 4 mozis jelenetére?Mert szerintem igen.
  • ibrik
    Bármi okozhatja:
    - más teljesítmény beállítások
    - február óta feltelepített programok és azok nyomai az azóta továbbduzzadt registry-ben
    - több telepített program a "C:"-n és azon belül több fájl a "Windows" mappában -> lassulás
    - ha nem volt szétszedve és kitakarítva a gép belseje, esetleg a CPU és a VGA GPU hűtőbordái között felgyűlt a "porcica" és ez vagy valami más tényező lerontotta a hűtést -> lassulás
    - másik VGA driver
    - stb stb stb
  • Daell Drow
    Sziasztok, még februarban vegig toltam a DIE verziot. Ami fullon ment 60-100FPS-el. Tegnap megvettem eredetiben, es ez ugye steames. De itt nekem csak 30 FPS korul megy akar mediumon akar ultran 1680ban. a konfigom semmit nem valtozot azota (E8500, 4870). Nem tudtok valami otletet miert lehet ez?
  • ibrik
    Még egyik magyarországi kiadónál sem jelent meg.
    Egyelőre Magyarországról hivatalosan - a külföldi megjelenése óta - még csak steam-en elérhető. Csak kicsit félrevezetés, hogy ott a mellékelt infóban azt írják, hogy benne van a magyar felirat is, de valójában azt még nem tartalmazza (legalábbis hónapokkal ezelőtt ez volt a helyzet).
  • Yas93
    Szevasztok én megvettem még megjelenéskor a projeckt origin-t és végigtoltam.a Reboorn megjelenése után újraraktam azonban nem tudtam megvenni sehonnan a rebornt.Nem tudjátok honnan tudtám megrendelni?
  • Shep
    Jól tetted, 2e Ft-ot nehogy már ne érjen meg egy ilyen játék ami ráadásul még 1 éves sincsen.
  • balee4
    Én is megrendeltem, meg az első részét is, kieggel.
  • ibrik
    Én még akkor játszottam végig a Project Origin-t, amikor a v1.04 még a láthatáron sem volt. A DIE verzió volt és rendesen futott. Amikor végigjátszottam, mindent töröltem.
    Amikor megjelent a Reborn, akkor újra a DIE verziót "szereztem be" hozzá.
    De szerintem neked ezt kellene keresned (patch és crack egyben):
    F.E.A.R.2.Project.Origin.v1.04.Update-SKIDROW
  • Shep
    2e Ft a játék ne szarozz már ennyit, vedd meg.
  • Laci1818
    Csáó!
    És Te hogy tetted fel a DIE verziót, ugyértem nálad ez hogy működik? Én bemountolom, szépen végigmegy az extracting, mind a 3 DVD-nél, és kész. Bemásolom a cracket, egy pillanatra felvillan egy fekete képernyő, a közepén forog a kis karikám, aztán "FEAR2.exe működése leállt".
    ez a patch van meg: fear2_update_100-103_104.exe
    De ez nem tud feltelepülni, mert az irja ki hogy: A F.E.A.R. 2: Project Origin nincs feltelepítve.
    de szal nálam ott a gond, hogy a DIE verzió nem is indul. már gondoltam rá, hogy talán a crack lehet a rossz, dehát ahhoz csak 1 féle van, nem? szal nem értem egyszerűen.... mi lehet a gond
  • ibrik
    Nálam a DIE verzió van feltéve és még "bele" van telepítve a SKIDROW-féle Reborn is, amely külön "campaigne"-ként indítható.
    A Reborn telepítésével v1.05 lesz a verzió.
  • Laci1818
    megszereztem az 1.04-es patchet. a DIE verzió patchelhető?csak azért kérdezem mert az ugye nem települ be a rendszerbe. mert valamelyikötök írta hogy "die verzió, 1.04-es patch+crack és műkszik"
    bocs hogy itt bénáskodok, csak mindig ezzel a "FEAR2.exe hibát észlel ezért leáll"-al küszködök.
    amugy Win Vista, 5,7-es élményindex, 3000MhZ-es proci, Ati HD4850-em van, és a Crysis is lazán és rohadt gyorsan ment HIGH-ba, szal szerintem a gépem elég erős hozzá. Ja és Klite van , és az is volt mint írtam.
    Ha valakinek van valami ötlete írjon : ) köszi
  • Laci1818
    Hy!
    Tudom hogy egy nem a warez helye, de van olyan verzió ami simán működik, telepítem,crack és megy?
    Mert a DIE az nálam szabálytalan művelettel kilépett induláskor, a REPACK DVD5 RUS.ENG verzió meg összevissza települt, ráadásul vagy 35 percig és utána 40 gigányi valami sz*rt tett a VirtuaDisks mappába... persze azt sem lehetett elindítani mert szabálytalan művelettel leállt.
    Kodekpakkom Klite, és az is volt, amúgy meg Vista van. ezek szeritem nem lehetnek gondok.
    előre is köszi
  • Doom 4
    jo a multija? van olyan jo mint az eggyé?
  • grebber
    Galaxisneten most 1990Ft a game!
  • Qwerty4
    Én még azért szívesen láttam volna egy jobb kieget, de így is jó lesz. :)
  • MR ME
  • grebber
    FEAR 3 jövőre

A Warner Brothersnél már a jövő évi megjelenéseket tologatják, derült ki a cégnél keringő, majd véletlenül a netre szabadul excel fileból. A Monolith nem tétlenkedik, már javában készítik a FEAR 3-at és ha minden a terv szerint halad, akkor 2010 októberében újra Alma nyomába eredhetünk.

info: Hardwired
  • ibrik
    Nem jó (steam-es) verziót töltöttél le (valószínűleg CPY-release).
    Keresd a Skidrow-release-t, abban nincs steam-es "szívatás"...
  • becsiati
    Hellóka
    Tudnátok nekem segíteni?
    Amikor behúzom virtuálba a fear 2 és indítanám a telepítőt kéri a steam.dll és a steamUI.dll fájlokat.
    eltudnátok küldeni.Vagy valami részletes leírást adni mit kell csinálni?
    [email protected] ra irjatok
    Hali mindenkinek.
  • ibrik
    Egyjátékos mód - Campaign - Reborn kiválasztása...
  • Atomjoe
    Hi.
    sikerült megoldanom, a tűzfal kavart be. feldobta az ablakot kiengedem vagy sem, csake ugye nem látszott.
    Következő kérdésem. Feltettem mind a két játékot, hiába indítom el a rebornt, az alap játék indul el. Hogytom a Rebornt elíndítani....
  • Atomjoe
    végiggondoltam már, a konfigon semmi változás nem volt, csak az xp tettem újra, de ugyanazt. Általában megvannak a bejáratott programok amit felteszek. Ezért nem találtam semmi gyanúsat egyenlőre. De lehet hogy letörlök pár applikációt, s megnézem, hátha vmeik bekavar..
  • Synchronous
    Ha év elején végigtoltad akkor ezek szerint ment a gépeden. Tehát azon kéne elgondolkozni, hogy azóta végeztél-e valamilyen változtatást a gépen... tehát változott-e a konfigod vagy más-e az op. rendszered, illetve volt-e win reinstall vagy ilyesmi. Esetleg cseréltél-e vga-t...
  • Atomjoe
    hi
    nincs olyanom, nem is használok...
    xvid, divix, ac3...
  • Qwerty4
    Ace Mega-t takarítsd le a gépedről!!!
  • Atomjoe
    Sziasztok.
    Év elején végig toltam a Project Origint.
    most is feltettem a reborn miatt, de el sem indul.
    Fekete képernyő s kész, csak a reset gomb segít rajta...
    VGA, directx driver frissítve, de semmi.
    Valakinek vmi ötlete lenne?
    Előre is köszönöm..
  • Imperat
    ÓH. Értem. Bocs a láma kérdésért.
  • ibrik
    Kell hozzá az alap FEAR2 (Project Origin). Arra települ rá a patch és a Reborn.
  • Imperat
    Hello! Nekem lenne egy olyan problémám, hogy miután a rebornt felraktam kírja, hogy nem találja a binkw32.dll-t és nem indul. Kellene hozzá az alapjáték, vagy valamit én rontottam esetleg?
  • ibrik
    Ennél több információm nincs...
  • ApPa123
    Hy olvasgattam visza láttam h nem naon van magyarítás(elég rég commentek) azóta nincs még??
  • ibrik
    Ha esetleg a CPY release van a "birtokodban", jó ha tudod, hogy nuke-olva van, mert rossz a benne lévő crack - plusz tele van fölösleges és régi fájlokkal...
  • vérpocok
    Belibegsz a boltba, megkeresed melyik polcon van a játék és mikor nem figyel senki, kibontod a dobozt és kiveszed belőle a kézikönyvet. Itt most vagy zsebrevágod a könyvet és úgy ahogy visszacsomagolod a dobozt (gyorsabb megoldás), vagy odamész az eladóhoz, kérsz tollat és a könyvből egy külön papírra kiírod a serialt (hosszabb megoldás). De mégis jobb az első lehetőség, úgy hátha nem látják meg. Ha valaki mégis észrevenné hogy kiloptad a cd kulcsot, mondd hogy én javasoltam.
  • csab76
    A Steam-es változathoz tudna valaki serialt??
    Köszi!!