2430
  • Laci82
    Sziasztok valaki steamben tud nekem segíteni?
    Be akarok lépni és ezt írja:
    [IMG][/IMG]
    Ok,már jelszót is változtattam erre jön az email,hogy feltörték a fiókom.
    Most tényleg az van,vagy valamit a tűzfalnál kell állítani (este smart security),hogy esetleg az blokkol valamit azért nem enged be.
    A Gridnél már volt ilyen,hogy a tűzfalon kellett állítani.
  • wesker24
    Jah amint láttam hogy a Fear 2 Diamond kiadás csak 2000 FT egyből lecsaptam rá !
  • Anonymusx
    Kár hogy felvitték 5000 ft-re. 2-ért simán megvenném. A DIE verzióval szerintetek engedi a patcheket?
  • wesker24
    Igen annyi volt 1990 FT !
  • Anonymusx
    A Fear 2 gyémánt kiadásban 2000 ft volt?
  • Anonymusx
    Helló!

A Fear 2 -hez hogy lehetne felrakni az 1.5 patcht, ha nem eredeti verzióm van? Azt írja hogy a fear 2 nincs feltelepítve, és megszakad.
    Eredetiben nem tudom megvenni, mivel még elég sokba kerül, és évekbe telik mire lemegy az normális árra.
    Kösz!!!!!
  • FSpofon
    Szerezz frissebb verziót, megjelenés utáni első patchben berakták a beállítások közé a 4:3-at (Options|Performance|Advanced Settings), hogy ne legyenek csíkok.
  • Dead
    Kicsit jobban utána olvastam, és úgy látom nem lesz rá megoldás. Nem értem miért kell ilyet csinálni. Azt hinné az ember, hogy a fogyasztókért dolgoznak... de a bevétel többet számít úgy tűnik mintsem, hogy a hibákkal foglalkozzanak.
  • Dead
    Most raktam fel a game-et és az a problémám, hogy nem teljes képernyőn fut a játék. A képernyő tetején és alján kb egy 5cm-es fekete csík van.
    A felbontás 1280*1024-en van. NEM widescreen-es monitorom van, hanem sima (19 colos). Mi lehet a baj?
  • Lacee86
    Azt nem tudom, épp csak kipróbáltam a multit, de nem tetszett.
  • Rony94
    Értem. Mostmeg az lenne a kérdésem hogy multiban hogyan lehet a többi fegyvert is használni?
  • Lacee86
    800x600, AA off, közepes-magas. Ha kicsit húzod a karit, akkor 1024x768-at is bírja.
  • Rony94
    Ezen a konfigon milyen beállításokban tudok játszani?
    Proci: 2 magos 1.7-es
    Memória: 2 db 1GB-os memória(azaz 2GB)
    Videókari: nvidia 8500GT 512MB
  • Rony94
    Gondolom a Beállítások-ban valahol. Vagy asszem a kézikönyvben.
  • Shep
    Hol tárolja ez a játék a gombkiosztást? Sehol nem találom.
  • Bence94
    steamen meglehet venni! Magyarítás nincs holott hivatalosan magyarul jelent meg.cdprojekt szarik rá vagy nem tudom.nem korrekt, hogy az alap magyar de a kieg nem... majd megveszem csak nekem most drága az 8 juró.
  • lagos01
    A Reborn al mi a helyzet?
    Márt rég megjelent pc-re nem? Sehol nem látom hogy meg lehetne venni.
  • REALITAS
    Nyomja még valaki a multit aki nem warezos?
  • Colika
    bal000: Igen eredeti, de már sikerült megoldanom a problémát :)
    Máshol már leírtam a megoldást, de ide is megteszem.
    ,,Segítség akinek ilyen problémája adódna.
    Steam telepítésekor a mappa szerkezetet ne változtassátok meg, csak a meghajtó betűjét írjátok át. Onnantól kezdve a hiba megszűnik ;) "
  • bal000
    semmi,kipróbáltam mind a két sp packot semmi változás.pedig azóta egy giga ramoot is belepakoltam.
  • ibrik
    Esetleg próbáld meg XP kompatibilis módban futtatni a játékot:
    (Jobbkattintás a játék indítóikonján, Tulajdonságok, Kompatibilitás, "Futtatás a következő kompatibilitási üzemmódban:..."
  • bal000
    Halisztok!
    Colika:Eredeti?
    rizzo131:-||-?
    Amúgy meg ezt kérlek már ne:Cd galaxis ban 1990-ft a Gyémánt kiadás,vagyis szép doboz,és egy 60 oldalas leírása az egész fear 1 nek,meg még annál is több,érdemes megvenni és elolvasni.
    nekem is lenne egy kérdésem:
    adoott egy konfig és a fear 2 XP-n lagolás nélkül ment,és most feltettük a win 7 -et ,de sajnos itt betölti,de a pályát nem jeleníti meg legalábbis látom ahogy betölti a dolgokat,elején feket és egyre több dolog.így ez elég idegesítő,win 7 miatt van?
    Köszi
    AMgy xp-én ki toltam nagyon faxa game.
  • Colika
    Sziasztok! Felraktam ma a F.E.A.R 2-őt és amikor steamen belül rányomok a játék indítására akkor elkezd villogni az, hogy a játék indításának előkészítése folyamatban. Ez csinálja vagy fél percig és nem indítja a játékot.
    x64 Vista van fent, friss steam stb. Ötlet vagy megoldás? Előre is köszi :)
    u.i.: Már vagy 1 hónapja játszottam vele, de most nem akar sehogy se elindulni
  • MR ME
    mibajod van?
    nem japánúl kéne telepíteni...főleg h alapból van benne magyar nyelv
  • rizzo131
    kéne egy kis segítség már 3 adszór viszem végig a káték első pályáját
    már eljutottam a 3.pályáig és kiléptem
    másnam vissza lépek,hogy fojtassam a háttér másmijen
    de előröl kezdem mindig mert azt a rohatt japán vagy mitt tudom én mijen írást nem értem nem tudom hogy a sazr -ba tölcsem be már a ... kivan ezzel a szarr nyelvel.
    ha valaki tudja hogy lehet betölteni az írjon
    kössz
  • berczely
    Nem k*rtak át!

Media Markt árulja drágán a játékot ennyi!

Amúgy meg:

Media Markt Miskolc:
    FEAR - 500Ft (cdgalaxis 1000Ft)
    FEAR: Extraction Point - 500Ft (cdgalaxis 1000Ft)
    FEAR Gold (alap+extraction pont) 2000Ft (cdgalaxis 1000Ft)

Ez így érdekes!
  • ibrik
    Akkor téged jól átQrtak - vagy csak elsietted a vásárlást és nem néztél utána:
    http://cdgalaxis.hu/PC/16956/fear-2-project-origin.html
  • berczely
    Azt az mekkora fail hogy bent vok a a médiában a játékos részen és keresem a FEAR2-t.. oké gyémánt kiadás 5000Ft... nézem tovább... sima kiadás 1990Ft :DDDD

A gyémánt szaros dobozával miért drágább mint a sima zsír dobozos original kiadás?
  • wesker24
    na én is megvettem a Fear 2-öt diamond kiadásban !
  • berczely
    Hali!

online shop-okon kívül melyik boltban lehet még kapni 1990Ft-os áron az alap játékot és a Reborn-t lehet kapni egyáltalán valahol?
  • PeeTeR
    passz nekem nem volt ilyen gondom de:
    1. szedd le ezt: F.E.A.R_2_Project_Origin-DIE (steam free)
    2. vagy egyeb alternativa
  • Wucc
    Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni!Leszedtem a F.E.A.R 2
    Steam-os verziót szedtem le és kéri a termék kódot.
    Meg lehet-e kerülni ezt a steam dolgot valahogy?
    Elnézést előre is,ha már volt róla téma,de nem találtam semmi infót!
    Köszi előre is!
  • Bokafix2
    Én akkor csalódtam volna, ha eltérne a pályák felépítése az első részétől. A pályák linearitása szükségszerű a sztori miatt. A városrészes pálya után nem következhet legelő, barlang, vagy szikláshegység, ezt te is beláthatod, mert az nem illik a Fear univerzumba. Hidd el auburn tartogat annyi meglepetést amennyi elég a játék végigjátszásáig. Csak nem kell úgy menni mint az őrült.
    Kicsit körültekintőbben inkáb...
  • fery02
    GTA szintű szabadságot vársz egy F.E.A.R. játékba?
  • PeeTeR
    igen termeszetesen :) mindig ezt irja... pedig mar mind a ket verziot leszedtem a Reborn -bol es felraktam oket. ha kulon mappaba rakom es atmasolom akkor sem jo, ha FEAR2 telepitett mappat adom meg eleresi utnak akkor sem. szedtem le csak sima crack -et is, azzal sem sikerult. mindig az utan rinyal hogy rakjam ujra :D
  • ibrik
    Lecserélted az EXE-t a crack-re?
  • pervajakróv
    Tegnap vettem eredetibe, 2DVD telepítés sima, de a STEAM szívat leterheltségre hivatkozik úgyhogy ma 10 kor elindult. Hát nem egy nagy durranás mint az első rész ugyanolyan belső lineáris pályák, csalódtam.
  • PeeTeR
    na jo akkor most nekem segitsen mar valaki basszus :DDDDD
  • donidarko
    Mint említettem az előbbi hozzászólásba, NEM VOLT MÉG 3 DVD-s játékom..
    Egyszer ezt is meg kell tanulni!! Nem??
    Amúgy ha nem indult volna el, lehet inkább megvettem volna eredetibe..
    Most meg persze már "müxik", így minek megvenni... :-)
  • donidarko
    Na így már természetesen megoldódott a probléma!!!!
    Nem volt még 3 DVD-s játékom, így ezért nem értettem ezt az egész dolgot..
    Köszönet a segítségért.... :-))