F.E.A.R. 2: Project Origin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Ez mi? nem is értem a kérdést!

Next PC upgrade: 2022

nem az elõfutár projectbe?

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

grebber
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Pedig a mienk a gyerek.Nemhiába tetette alma a kezünket a hasára.Ez az "eksön" Almával nem valósan történt hanem pszihés alapon.(Az hogy megtosztuk a legvégén )
Almával valós értelemben nem is lehetne intim kapcsolatba kerülni, viszont Becket-nek, akit irányítunk a pszihés szintje 85%-os egyezést mutat Almáéval, egyszóval kivételesen magas. Ezért is válaszották be az Eszménykép projectbe, aminek a célja pszihikai parancsnokok létrehozása. Ezt a projectet Harlan, Alma apja ötlötte ki, mikor felfedezte a lány pszihikai erejét. A projectnek Alma volt az elsõ tagja és õ az alapja.
Tehát Becket és Alma a nagy egyezésnek köszönhetõen pszihés alapon hozhatott létre utódot, aminek nincs teste, csak pszihés enegiája.

Next PC upgrade: 2022

ppk

uhh, írtam h nem tetszik benne semmi, utánna meg azt, h mi tetszik :-D sorry, már álmos vagyok :-)

Powerball!!!

Dragooon
visszavonom az egészet, újra átgondolva 😄

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

ppk

iGEN! a HANGOKKAL RENGETEGET LEHET FOKOZNI A HATÁST, ITT FELTÛNIK ALMA, ÉS MÁR MEG SE REZZENEK, SEMMI PLUSZ HANGHATÁS . . . uhhh, Caps Lock bentmaradt lol :-D

Dead Space kétszer ilyen jó. Az ezelötti FEAR-ra számítottam, hogy kicsit továbbvisznek belõle valamit, hát eddig nem tetszik semmi . . Na igen, emléxem anno az 1 sem tetszett a Far Cry után, de aztán beleszerettem. Szóval lehet bejön majd, de így a második pálya közepe felé elég uncsi. Valaki valahol írta a grafikát, szerintem sem lett nagyon túlszépítve a játék. Viszont ami tetszik, a repülõs rúgás, az ebben is bennevan mind az elsõben, hát azt nagyon bírom :-D Amúgy az a belassítós dolog itt is lesz majd, vagy azt kivették? Nagyon tetszett anno mikor belassult minden, és bumm . . . . . .bumm . . . . . bumm . . . . szép lassan leszedtem a tagot :-D

Powerball!!!

klart
deadspace jobb játék mint ez,ijesztõbb,persze nem fps,de úgy szar is volna,értelemesebb viszont az egész,szörnyek meg lehet nem ilyesztõk,de a hangok inkább,ittmeg,az 1-t végigtoltam énis,de ezt mikor megláttam,szép meg minden,de mintha nem is fear lenne,hanem valami mese film az 1 után.csalódás,:|

Prince23
Ez csak nem müködik. Valakis egítsen pls.
nem müxik

Prince23
LOL
letöröltem a Microsft visuakl 2005 c+++ és megy LOL

Prince23
Már a vége felé vagyok, már elhagytam a Kigyóökölt, szegénykét.
Viszont 80%-nál meg a betöltés, miután az APC-be beszálltam. Alt+f4 segít ezen. meg egy restart. ilyenkor azt írja, h runtime library c+++
mit kell tegyek?

hú, be tudtam vhogy mászni, de már félig a falban voltam. Ilyen bugot, hihetetlen....de ez van.

mennyél el oldalt és van egy rács lõd szét a lakatott

valami miatt nem indul a játék Application load error: 3:0000065432 ezt hogy lehet megoldani már túl vagyok a játék felén és nem akarom elörõl kezdeni véletlenül se valaki segítsen hogy lehet megoldani
tonyr
igy nemrémlik de ha elzártad akkor kicsit wisszább lesz tuti amerre menned kell ahol eddig égett a tüz... talán 1 létrán kell továbbmenni

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

Hát szerintem minimum 1x mindenkinek végig kéne tolnia, hisz ez a Fear 2. Hiába tiltakozol,h nem viszed végig, ilyen lett a folytatás, el kell fogadni, de akkor a 3-at se told majd végig, mert nem lesz értelme a történetnek, ha itt megállsz.
Amúgy meg a Dead Space-t abbahagytam, mert
1. nem volt kicsit sem félelmetes
2. láttam a végét, amint haver játszik vele
3. hülye szörnyek nem ilyesztenek meg
ez legalább vmivel jobban elhihetõbb, és minõségibb
amúgy mégis mit vártál, elõzõ rész sztem kb ugyanilyen unalmas volt, sõt ott még ijedni se ijedtem meg. Sztem ez is elég jó játék lett. Bár ahhoz képest h 12 giga feltéve, elég rövid lehet ha csak 7 intervallumos. De ez van, végig kell vinni annak, aki az 1-et végigvitte.
A 4. intervallumban van egy félig lehúzott roló, nemtok átmenni alatta, ez bug?

Prince23
?
vki?

ppk
ijedtem

ilyedtem

hmm . . . marad azelipszilon, ugy szebb :-DDDDDDDDDDDD

Powerball!!!

ppk

mind a muszáj? na akkor ezt is bemagolom, hát jobban néz ki ly-vel :-DDD köszi

Powerball!!!

Kandurex
Ijedtél. Sima J.

Így visszaolvasva, szerintem jól döntöttem akkor, hogy nem vettem meg.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

ppk
Nekem csalódás ez a játék, második intervall, és csak lõdözöm ugyanazokat a manyusokat, keszekusza szobákon át, csak megyek össze vissza. De ha valakinek ez bejön :-)

pedig az elsõt, és a kiegészítõit imádtam!

Asszem visszatérek a Dead Space-hez, abban nem csalódok, itt mégcsak meg sem ilyedtem :-)

Powerball!!!

vérpocok
Mi azz hogy hét? <#idiota> Az 1. részben is 11 volt. Ez a játék meg 10 gb körüli.
A vicca az hogy az 1. részben minden óra 1:15-öt mutatott. Mintha megállt volna a játékban az idõ. Most a 2. részben meg minden óra 3 órát mutat.

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

MR ME
akkó mingyá vége 😞
köszi

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

robotnyk
7
MR ME
am hány intervallum van?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Prince23
Kb a közepénél tartok, fasza játék. Most kezdtem el am. Elakadtam, valami orvosi rendelõhöz küld Kigyõököl, elzártam egy tûzcsap szelepet, és erre bezárultak a ketrecek. Nem tudok ki menni. Vki segítsen pls.

Shep
Na kicsit jobban belemélyedtem a játékba és nem vagyok elájulva tõle. Nem rossz a játék, de pl ezt a fedezék tologatósdit minek rakták bele, értelme szinte semmi, mivel kihajolni nem lehet. Az elsõ rész taktikus harcai sehol nincsenek, sima doom-os lövölde megállok a sarkon és lelövöm õket, az ellen sem olyan inteligens mint az elõzõ részekben, persze még mindig okosabbak mint sok más fps-ben. Eddig látottak alapján még mindig az extraction point a legjobb rész, persze még az elején vagyok szóval bármi lehet

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Dragooon
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az biztos, hogy semmi közünk Alma terhességéhez 😊 szerintem valami kapcsolatban állhat a dolog Paxton Fettellel, akivel ugye igencsak szoros mentális kapcsolata volt a magzatvízben lebegve, pár ezer méter mélyre elásva .
és ugye a mi agyunk is olyan volt, hogy könnyedén kialakíthatott volna egy szoros mentális kapcsolatot, mi lehettünk volna a legjobb replika vezérek.

remélem nem keverem a dolgokat.. 😄

mindenesetre, nekem nagyon tetszett a játék<#smile>
fear3 mikor jön<#gonosz1>

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

snowkid16
De az nem neked szólt, és akkor legalább tedd oda az IDÉZÕJELET!

A többi fiúnak köszönöm az "elismerést" 😄 Szesznester megpróbálom amit mondtál.

daf xf
Hupsz Bocsi srácok!:S
Nem mondtam semmit!

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

Lacee86
Ha elfogadsz egy jó tanácsot, itt ilyet ne kérj, mert kinyírnak. 😊

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

daf xf
Valaki tudna adni egy cd kulcsot?:S

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

Bokafix2
Szerintem?? LOL má'... ezt te magad írtad az aláírásodban... én csak idéztelek.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Lacee86
Hát már az is ritka, ha egy ennyi idõs lány játszik, de h ilyen játékkal, ilyenrõl még nem hallottam. 😊 Lányok legfeljebb Simsezni szoktak vagy ilyesmi, de ezzel nem bántani akarlak, csak észrevétel.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

A hivatalos fórumban volt egy olyan ötlet, hogy töröld a hangkártya driverét, és tedd fel azt, amit a windows automatikusan letölt magának a következõ indításkor.

Elõtte próbáld meg, h bemész a
Steam\SteamApps\common\fear2\Support
könyvtárba, telepíted ami itt van, aztán megnyitod a DirectX9 könyvtárat és telepíted a DXSETUP.exe fájlt.

Minden elismerésem😄 De komolyan, kevés ilyen jó fej csaj van, veled legalább lehet errõl is beszélgetni😊

Amúgy ha végigvisszük a játékot, lehet kapni vmi extrát? Vagy akkor, ha a jutalmakat megcsináljuk? És lehet-e 4. nehézségi szintet kapni végigvitelkor?(sok játékban lehet), vmint, ha nem, akkor melyik az a fájl, ahol meg lehetne adni egy nagyobb sebzési értéket az ellenfeleknek?(sajna túl könnyû)

snowkid16
Köszi Kifli 😄
ewuk, bokafix2 mondta h, "Nem furcsa, ha egy kicsit hülye"...
Viszont térjünk vissza, hogy miért nem megy a hang

kifli
nemtom mi furcsa abba hogy egy csaj játszik... -.-"
ewuk
hát nem mi haraptunk abba a bizonyos almába 😄, de amúgy nem tudom mért lennél hülye, akkor itt mindenki hülye hogy pixel zombikat meg katonákat öl, irány a sereg ott lehet igaziakat is.
snowkid16
Hülye vagyok szerinted? Azt hiszik a férfiak, hogy õk nekik mindent helet, meg hülyézhetik a nõket....

Bokafix2
Nem furcsa, ha egy kicsit hülye. <#vigyor><#idiota>

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Guer
lehet mégiscsak megérné beruházni egy 2000 forintos SB Live-ra...

CroftManor
Fura elképzelni h egy lány zombikat meg katonákat lövöldözzön XD

Nothing is True, Everything is Permitted

snowkid16
Nekekm mindig kiírja, hogy Sound blabla bla hiba... Akármit szöszmötölök dxdiagban...Így én meg nem veszem a gamet :S Valaki help, a demot végigvittem, de egyszer sem ijedtem meg lány létemre 😄

bakvarnyu
dede , nekem ettõl fosabb géppel simán megy

padavanHUN
Ember, ez egy teljesen lineáris játék. Hogy tudsz benne elakadni? Te jó ég...

http://f1game.hu

MR ME
sok embernek volt hasonló gond és mindenki a akrit mondta, persze ettõl még lehetséges h neked a táp volt a ludas 😊 én belemásztam a fejemmel a gépbe és meghallgattam annó 😄
de am nem kell vele foglalkozni, semmi baja nincs csak vmi serceg, nvidia kariknál is volt ilyen széria, atinál is...

CroftManor
Fear 2 gameplayem

Nothing is True, Everything is Permitted

kifli
az nem azt jelenti hogy gond van ha serceg delta meg fsp a neves gyártók közé tartozik
kifli
elõször énis azt hittem a kari de aztán kiderült hogy a táp de akk lehet hogy neked a kari az is elõfordulhat
most nézem h írtál azt mondod h a 3Ds kari az 😮 ehh

És nem hiszem h a táppal lenne gond SuperFlower a márkája asszem idáig nem volt vele gond 😊 na de mind1 játszható fülessel <#taps>
Amugy zsír játék<#eljen> csak az a qrva widescreen<#falbav>