2430
-
wid22 #1470 Sokaknak van han gondja nem csak nekem Itt a forumba is megmáshol is. Magyarázdd meg hogy miért ennek a játéknak pont nincs hangja a többinek meg van. -
felegyi #1469 Nem tudjátok miért van az hogy lefagy a játék a betöltő képernyőn (köv. pálya...)? Új Driver talán segíthet? PLS segítsetek mert már KO vagyok... -
#1468 A te egyedi hibádért azért ne küldd el az anyjukba a készítőket! Általánosságban sztem nem igen volt gond a játékkal. -
wid22 #1467 Megcsináltam a hang beállitásokat amiket mondtatok. Most sincs han hardver hibára hivatkozik. Audigy 2 ZS m van van mindennek hangja. Nem a 8000 ft amibe a játék került nem a 12 GB hely csak az bosszant hogy a tisztelt KÉSZITÖ URAK packáznak aki megvette a játékukat a jó K.......A....... -
#1466 :D értem, én XD -
Skyline #1465 Nállad vmi error van,vagy nemtom mindenesetre húzd azt a procit nyugodtan 3 ghz-re vagy picit fölé,de nemhinném hogy azabaj,mert akkor nyüsszögne itt az összes amd-s emiatt mivel az amdprocik jelentős része beleértve a 4magosokat is játék szempontból gyengébbek a procidnál... -
#1464 egyebkent jo proci a 6000+ is azt megkell hagyni:) -
#1463 mentesek utan szokott akadni neki:D...csak rovid ideig es joval kevesebb az fps-e is...pedig a vga-ja erosebb:D -
#1462 Fiam, hajolj közelebb!...Sajátgép >tulajdonságok>hardver>eszközkezelő> hang-, video- és játékvezérlő, Unimodem kétirányú hülyeség, bal klikk, letiltás...és voilá' lesz hang! Realtek High Definiton hangvezérlőm van, és az unimodem bezavart...Asus alaplappal járt, de ez ne zavarjon!
Remélem, segítettem! :) -
#1461 Nagyon érdekes, nekem 6000+-om van és sose akadt be sehol... -
keepernext #1460 kösz találtam egy ilyen fájlt feltettem
indítás kilép
delete fear 2 :) -
#1459 Nekem az 1. részben még többet áll a mentéseknél, mint ebbe a 2. részbe. Pedig ugyanazon a gépen tolom őket. És 4-szer annyi ram van a karimba, mint a Barnyéba. Alapmemória is 2-szer annyi. Proci szintén négy magos... Erre vard rá azt a bizonyos gombot. -
#1458 jaja...engemis idegesit.... -
#1457 Hali! A játék másik fórumában találtam! : "Akinek hang problémája van szerintem a gyorsítást tegye alap-ra. Én már régóta így használom, mert ha teljes gyorsításon van sok játéknál alig, vagy egyáltalán nincs hang.
Start -> Futtatás -> dxdiag -> Hang fül -> aztán alap gyorsításra lehúzni a csúszkát."
Remélem segít! -
keepernext #1456 x3d audió hiányzik...
update hangkártya vagy mi a baja? -
tmisi #1455 "E2180-as procival csak menteseknel allt be 1 masodpercre(annyira se) es aztan zokkenesmentesen ment tovabb."
Nekem már a tököm ki van hogy a mentéseknél mindig meg kell állnia képnek 2-3 mp-re. Ráadásul úgy hogy maxon viszi a gép amúgy zökkenőmentesen. -
#1454 no persze nemmondom le az AMD-t mer nekemis azvan
De ugyerzem,h masik haver Q9550-ese joval erosebb -
#1453 Persze a csucsgepemmel xp a negymagossal menteseknel sem akad:D
De ez azert erdekes mert mindig lemondjatok a kis penti processzorokat:)
Ja es 3DMARK06:
E2180: 2668 CPU
6000+: 2392 CPU
:) -
#1452 Kulonben van a masik gepem:
E2180 @ 3 GHZ
HD3850 512MB (most vettem bele)
2 GB DDR2 1066 MHZ
P35 DS3L
HDD 160 GB WD SATAII
Haver gepe:
AMD 6000+ 3 GHZ
HD 3850 1 GB
2 GB DDR2 800 MHZ
GA 780G valami
HDD 500 GB Seagate SATAII
.............................
A ket gep kozott processzorkulonbseg a lenyeg...
Haver gepen mindig beakadt a jatek foleg mentesek utan szaggatott egy picit...E2180-as procival csak menteseknel allt be 1 masodpercre(annyira se) es aztan zokkenesmentesen ment tovabb.
Mind2 gepben Windows XP SP3 van(ugyanaz) es mind2 friss windows...
E2180-as prcival millioszor jobban futott:) -
#1451 En ebben a jatekban nem paraztam es csak egyszer eijedtem meg:S...akkoris a legelejen mikor elzarja azt a zeneszart xD///Dead Space utan semmi,ott hozzaszoktam:D...Dead Space-ban 3 ora jatek utan mindig hanyingerem lett,itt nemvolt ilyen:)...Egyebkent a jatek nalam 10/9 :) -
#1450 hát én deadspace-ben,többször is volt olyan hogy kb kiborultam székből mikor valami elém baszódott a semmiből,de többnyire csak paráztam hogy valami nekem támad,mikor semmi nemjött a nagy csendben.különben mindenkit megöltem aki utamba állt.fear 1-ben inkább csak paravolt.1-2 ilyedés -
Szerintem sem parás a játék, egyszer ijedtem meg, mikor az a négykézláb rámugrott, és elötte már hallottam a lihegését, de nem láttam. Sokan összakeverik az ijedést, és a parát :-) végülis szerintem attól parázunk, hogy megijedünk. Mert mikor is ijed meg az ember? Amikor valami eléugrik, vagy hirtelen elsuhan elötte. -
#1448 earl the best -
#1447 az én voltam -
#1446 Basszus, te közgazdász meg informatikus is vagy?! Ez 2 külön diploma? -
#1445 Fogadjunk, hogy mikor jáccik és Alma megjelenik, elkezdi rá verni. -
#1444 A kéne? Tess... -
#1443 Nem kicsit. -
#1442 te beteg vagy :DD -
#1441 :DDDDD -
#1440 -
#1439 nem látszik a cicije :( -
-
wid22 #1437 Audigy 2 m van az sza@ bennem van a hiba? Érdekes hogy más játék simán megy COD4-5 Crisys mindkettö. Jó neked van hangja de sokaknak nincs. Akkor? -
#1436 A hiba az ön készülékében van. Nekem pl. semmi baj a hanggal, tisztán hallható és csak úgy szárnyal. De van is rendes kari, meg minden mi kell.
A panaszkodóknak eszébe sem jut, hogy a fejlesztők esetleg normálisan megcsinálták a hangokat, csak náluk nem klappol valami? -
#1435 háát én ellenben tudom :P -
#1434 hát nem is tudom -
#1433 gametrailers még igy is nagyobb és világossabb...és szebb.... -
#1432 Hát, mindenesetre érdekes, meglepődtem rajta h miért nem látod HDbe :S
Akkor te csak nézd a gametrailers.com-ot -
#1431 :P
nálam azon se jön be