F.E.A.R. 2: Project Origin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Almával valós értelemben nem is lehetne intim kapcsolatba kerülni, viszont Becket-nek, akit irányítunk a pszihés szintje 85%-os egyezést mutat Almáéval, egyszóval kivételesen magas. Ezért is válaszották be az Eszménykép projectbe, aminek a célja pszihikai parancsnokok létrehozása. Ezt a projectet Harlan, Alma apja ötlötte ki, mikor felfedezte a lány pszihikai erejét. A projectnek Alma volt az elsõ tagja és õ az alapja.
Tehát Becket és Alma a nagy egyezésnek köszönhetõen pszihés alapon hozhatott létre utódot, aminek nincs teste, csak pszihés enegiája.
Next PC upgrade: 2022
uhh, írtam h nem tetszik benne semmi, utánna meg azt, h mi tetszik :-D sorry, már álmos vagyok :-)
Powerball!!!
iGEN! a HANGOKKAL RENGETEGET LEHET FOKOZNI A HATÁST, ITT FELTÛNIK ALMA, ÉS MÁR MEG SE REZZENEK, SEMMI PLUSZ HANGHATÁS . . . uhhh, Caps Lock bentmaradt lol :-D
Dead Space kétszer ilyen jó. Az ezelötti FEAR-ra számítottam, hogy kicsit továbbvisznek belõle valamit, hát eddig nem tetszik semmi . . Na igen, emléxem anno az 1 sem tetszett a Far Cry után, de aztán beleszerettem. Szóval lehet bejön majd, de így a második pálya közepe felé elég uncsi. Valaki valahol írta a grafikát, szerintem sem lett nagyon túlszépítve a játék. Viszont ami tetszik, a repülõs rúgás, az ebben is bennevan mind az elsõben, hát azt nagyon bírom :-D Amúgy az a belassítós dolog itt is lesz majd, vagy azt kivették? Nagyon tetszett anno mikor belassult minden, és bumm . . . . . .bumm . . . . . bumm . . . . szép lassan leszedtem a tagot :-D
Powerball!!!
Viszont 80%-nál meg a betöltés, miután az APC-be beszálltam. Alt+f4 segít ezen. meg egy restart. ilyenkor azt írja, h runtime library c+++
mit kell tegyek?
valami miatt nem indul a játék Application load error: 3:0000065432 ezt hogy lehet megoldani már túl vagyok a játék felén és nem akarom elörõl kezdeni véletlenül se valaki segítsen hogy lehet megoldani
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
Amúgy meg a Dead Space-t abbahagytam, mert
1. nem volt kicsit sem félelmetes
2. láttam a végét, amint haver játszik vele
3. hülye szörnyek nem ilyesztenek meg
ez legalább vmivel jobban elhihetõbb, és minõségibb
amúgy mégis mit vártál, elõzõ rész sztem kb ugyanilyen unalmas volt, sõt ott még ijedni se ijedtem meg. Sztem ez is elég jó játék lett. Bár ahhoz képest h 12 giga feltéve, elég rövid lehet ha csak 7 intervallumos. De ez van, végig kell vinni annak, aki az 1-et végigvitte.
A 4. intervallumban van egy félig lehúzott roló, nemtok átmenni alatta, ez bug?
Így visszaolvasva, szerintem jól döntöttem akkor, hogy nem vettem meg.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
pedig az elsõt, és a kiegészítõit imádtam!
Asszem visszatérek a Dead Space-hez, abban nem csalódok, itt mégcsak meg sem ilyedtem :-)
Powerball!!!
A vicca az hogy az 1. részben minden óra 1:15-öt mutatott. Mintha megállt volna a játékban az idõ. Most a 2. részben meg minden óra 3 órát mutat.
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
köszi
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
és ugye a mi agyunk is olyan volt, hogy könnyedén kialakíthatott volna egy szoros mentális kapcsolatot, mi lehettünk volna a legjobb replika vezérek.
remélem nem keverem a dolgokat.. 😄
mindenesetre, nekem nagyon tetszett a játék<#smile>#smile>
fear3 mikor jön<#gonosz1>#gonosz1>
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
A többi fiúnak köszönöm az "elismerést" 😄 Szesznester megpróbálom amit mondtál.
Nem mondtam semmit!
AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Elõtte próbáld meg, h bemész a
Steam\SteamApps\common\fear2\Support
könyvtárba, telepíted ami itt van, aztán megnyitod a DirectX9 könyvtárat és telepíted a DXSETUP.exe fájlt.
Amúgy ha végigvisszük a játékot, lehet kapni vmi extrát? Vagy akkor, ha a jutalmakat megcsináljuk? És lehet-e 4. nehézségi szintet kapni végigvitelkor?(sok játékban lehet), vmint, ha nem, akkor melyik az a fájl, ahol meg lehetne adni egy nagyobb sebzési értéket az ellenfeleknek?(sajna túl könnyû)
ewuk, bokafix2 mondta h, "Nem furcsa, ha egy kicsit hülye"...
Viszont térjünk vissza, hogy miért nem megy a hang
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Nothing is True, Everything is Permitted
de am nem kell vele foglalkozni, semmi baja nincs csak vmi serceg, nvidia kariknál is volt ilyen széria, atinál is...
Nothing is True, Everything is Permitted
Amugy zsír játék<#eljen>#eljen> csak az a qrva widescreen<#falbav>#falbav>