2430
-
#1510 nekem már az egész érthetetlen xDDD magyarázza már el valaki hogy ez mikor van ez XD a 2. rész első után vagy előtt? -
#1509 Éppen ez az érthetetlen rész számomra.Ha halott valaki akkor a szelleme mitől öregszik? -
#1508 Látszik h nem vagy képben, Alma nem megnőtt, hanem már az 1. részben is ilyen korú volt mint ahogy a lentebbi kép mutatja. hiszen volt egy 30 éves fia, Paxton Fettel, meg egy másik is. Szal erősen közelít már az 50-hez a kisjány.
Az hogy te kicsibe láttad, az azért volt, mert 8 éves korúként is meg tud jelenni. Ez pedig azért van, mert ő maga sem tudja hogy már felnőtt. -
#1507 rakjatok föl új directxet, hátha. ez meg az elején egy síkon fut az 1el, aztán túllép azon. igazából a végén nem értem mi van, honnan veszitek, hogy Alma bekrepál? -
#1506 Ez meg ki?xD nincs meg a játék de 1hez képest így megnőtt lama vagy WTF?! XD 1et végigvittem ... de nemtom hogy akkor most a 2be mi van... előzmények? vagy a z 1 után? nem vágom :D -
#1505 eszméletlen jó a játék, hátravan még vagy negyed óra, de eddig nagyon bejött... Minden olyan világos, végre mindent lehet követni, sokmindent megtudunk, erősen ráraktak a sztorira.
Kéne viszont egy kis help
Nővérem laptopján(ASUS x59sl) kiír egy hibát hogy "sound acceleration error", aztán mondja, hogy a readme-be levagyon írva hogy hogyan kell beállítani. Utána megy a játék, de nincs hang.
Megnézte hogy mivan a readmebe, de már alapból azvolt neki beállítva, amit írt a readme... Szal továbbra is rossz.... 2008 novemberi teljes DirectX van fenn neki...
Mi lehet a gond? -
Evoluti0N #1504 Na kivégeztem a játékot. Jobban tetszett ez, mint az első rész. Abban sok volt az unalomig fulladó monotonitás. Itt ilyent nem tapasztaltam. Ami a félelmetes részt illeti sztem az első rész sokkal parázósabb. Itt kevesebb és kevésébé ilyesztőek a horror részek, de azért párszor rám hozta a frászt. -
Egy nehezebb hely volt, amol meghaltam kétszer, a végefelé mikor távcsövessel vadásztak rám vagy 5-en :-) de csak mert hülye voltam, nem fedezékből lőttem -
#1502 40db az jó? -
#1501 a darabszámok lemaradtak
2000db
200db
40db
10db
4
3
1
1
1
1
1
1
1
1
1 -
#1500 Magyar eladások:
Teljes árú PC-s eladások: Itthon is jól kezdett a FEAR 2!
1 WORLD OF WARCRAFT PREPAID CARD
2 WORLD OF WARCRAFT: WRATH OF THE LICH KING
3. FEAR 2
4. GTA 4
5. THE SIMS 2 DOUBLE DELUXE
6. COUNTER-STRIKE: SOURCE DVD
7. EURO TRUCK
8. SPORE
9. CALL OF DUTY - WORLD AT WAR
10. WARFRONT HUN
11. RACE DRIVER GRID
12. CRYSIS WARHEAD (EP1)
13. TÁLTOS PARIPÁM 2
14. S.T.A.L.K.E.R. - CLEAR SKY
15. ASSASSIN`S CREED
16. FAR CRY 2
17. CALL OF DUTY GOTY BEST OF
18. KING`S BOUNTY: THE LEGEND
19. THE SIMS 2 APARTMENT LIFE (EP 8)
20. CALL OF DUTY 4 GOTY -
#1499 jah énis beszartam a röhögéstől...kár hogy elbaszták, végre egy jó story lehetett volna... -
#1498 Na én ott fejeztem be a játékot, iszonyatosan rossz játék. Tovább nem bírtam. (2.5/5) -
#1497 Én HORROR fan vagyok, ugyhogy eléggé viccessek már a horrorjátékok.
Én inkább a látványra hajtok.
Viszont a gyengén sikerült Shellshock 2 -nél azért a barlangban elég durva az atmoszféra. -
#1496 Left 4 Dead-ban mar van ilyen:D...Decsak fsz NV kartyakkal megy:@ XD -
#1495 Fear 3-ban már így fog ijesztegetni Alma:
-
#1494 akarcsak en:D...ott rendesen beszrtam xD -
#1493 én dead space után már immunis vagyok ilyenekre :-D -
félek tőle.. -
#1491 A nővérje velem egykora :-DDDD -
#1490 lol... fura izlés, nem mondom. A nővére sztem sokkal jobb bőr.
-
#1489 +a -
#1488 Első képen Rubint Rék látható :-) -
nem tom, de én is dugnám :-DDD
[img=http://s1d3.turboimagehost.com/t/1448997_ALMA.PNG] [img=http://s1d3.turboimagehost.com/t/1448998_alma2.jpg] -
#1486 nincs baj csak rosszul copy-ztam :P -
#1485 Ja ha fórumba írnak vmi játékról pozitívumokat-negatívumokat, néha szoktam magánvéleménnyel reagálni pontról pontra. :) -
#1484 :D -
#1483 most crysis mánia van. ami nem olyan, mint az, azon már fanyalognak.
főleg azok, akik 98 előtti játékot csak képen láttak. -
#1482 Sorry a : utáni már a kollégánk kiegészítése... :S -
#1481 LOL nem értem ezek közül ezt a mondatot:
"Ez a grafika a jelenlegi piacon már sajnos kevés: nem értem, teljesen megfelel a mai piacon is"
Háát nem azért, de ezek lehet rossz verziót néztek.
Mert nálam látványban üt!
Sokan hasonlitgatják még a killzone 2-höz is.
LOL legalább ezt a hülyeséget nem kellett volna. Max a Crysis szebb, de annak annyival is erössebb gép szükséges!!!
A mai szar fps-ek elmehetnek a picsába ha összenézzük vele a fear2-őt. -
#1480 Ami jó
* A FEAR önmagában is megér egy misét: ez miért is jó?!
* A legendás AI még mindig megállja a helyét: valóban
* Új fegyverek
* Lépegetős rész zseniálisan élvezetes: még ez nem volt nekem, nem tudok hizzászólni
* Néha mesteri ijesztgetés
* A Bullett-Time lövöldözés hatalmas nagy élmény: bár helyenként (főleg az elején) kissé könnyűvé teszi.
Ami rossz
* Ez a grafika a jelenlegi piacon már sajnos kevés: nem értem, teljesen megfelel a mai piacon is. Jó, nem No1, de abszolút elfogadható. Legalább jól fut minden gépen, és nem rontja a játékéményt egyéb dolgokkal való szarakodás. (pl. GTA IV sufnituning...)
* Ami az első részben hatalmas élmény volt, most már sajnos csak ismétlésnek tűnik: már akinek...
* Gyenge multi: ez sajnos igaz
* Legtöbbször csak ócska horror ijesztgetések: ilyet ne mondjunk már...
* Csak részben pusztítható környezet: még jó h nem akarsz szétrobbantani mindent...
* Hamar el fogjuk felejteni: kötve hiszem, amúgy meg ez nem is ide tartozik (nem indok, h miért rossz)
* Sokkal többre számítottam: semmi konkrétum, ez sem ide tartozik
Bár még csak felénél vagyok, de ez alapján:
8/10 (az előző 7,5 érthetetlen számomra a sok negatív "kritika" után) -
#1479 Egyet is értek velük, mármint Cash kollegával. Mondjuk 8-at megadtam volna, de 8 fölöttit nem, mert a multi az tényleg gané lett. Már elnézést. -
#1478 Gamekapocs testje:
Ami jó
* A FEAR önmagában is megér egy misét
* A legendás AI még mindig megállja a helyét
* Új fegyverek
* Lépegetős rész zseniálisan élvezetes
* Néha mesteri ijesztgetés
* A Bullett-Time lövöldözés hatalmas nagy élmény
Ami rossz
* Ez a grafika a jelenlegi piacon már sajnos kevés
* Ami az első részben hatalmas élmény volt, most már sajnos csak ismétlésnek tűnik
* Gyenge multi
* Legtöbbször csak ócska horror ijesztgetések
* Csak részben pusztítható környezet
* Hamar el fogjuk felejteni
* Sokkal többre számítottam
Szerintünk:
7.5
-
#1477 Erről Steven Seagal jutott eszembe. :) -
#1476 -
#1475 Te nem figyeled kinek szól az üzenet? -
#1474 Nem neked írtam... -
#1473 Nos én is végigértem. Összességében nagyon tetszett. Aki 4 óra alatt végigért rajt azt sajnálom, én nézelődtem a pályákon voltak szép dolgok meg érdekes ötletek amit ha valaki csak végigrohant biztos észre sem vett. A magyar nyelv is sokat dobott rajta.
Napi 1-2 óra játékkal majdnem egy hétig elvoltam vele. :)
Pár részen nagyon eltalálták hogyan fokozzák a parát pl a pislákoló elemlámpával meg a sötét részekkel.
Fps probléma sem volt csak mentéseknél akadt be kicsit, szóval még sok ilyen játékot! 9/10 -
wid22 #1472 Min lépjek tul? Sehol nincs hangja. -
#1471 Ilyen volt nekem is. ez van. majd a patch. szedj le egy mentést addig, lépj túl