2430
  • watto
    nekem már az egész érthetetlen xDDD magyarázza már el valaki hogy ez mikor van ez XD a 2. rész első után vagy előtt?
  • grebber
    Éppen ez az érthetetlen rész számomra.Ha halott valaki akkor a szelleme mitől öregszik?
  • extra sensory
    Látszik h nem vagy képben, Alma nem megnőtt, hanem már az 1. részben is ilyen korú volt mint ahogy a lentebbi kép mutatja. hiszen volt egy 30 éves fia, Paxton Fettel, meg egy másik is. Szal erősen közelít már az 50-hez a kisjány.
    Az hogy te kicsibe láttad, az azért volt, mert 8 éves korúként is meg tud jelenni. Ez pedig azért van, mert ő maga sem tudja hogy már felnőtt.
  • ewuk
    rakjatok föl új directxet, hátha. ez meg az elején egy síkon fut az 1el, aztán túllép azon. igazából a végén nem értem mi van, honnan veszitek, hogy Alma bekrepál?
  • watto
    Ez meg ki?xD nincs meg a játék de 1hez képest így megnőtt lama vagy WTF?! XD 1et végigvittem ... de nemtom hogy akkor most a 2be mi van... előzmények? vagy a z 1 után? nem vágom :D
  • Danus16
    eszméletlen jó a játék, hátravan még vagy negyed óra, de eddig nagyon bejött... Minden olyan világos, végre mindent lehet követni, sokmindent megtudunk, erősen ráraktak a sztorira.

Kéne viszont egy kis help
    Nővérem laptopján(ASUS x59sl) kiír egy hibát hogy "sound acceleration error", aztán mondja, hogy a readme-be levagyon írva hogy hogyan kell beállítani. Utána megy a játék, de nincs hang.
    Megnézte hogy mivan a readmebe, de már alapból azvolt neki beállítva, amit írt a readme... Szal továbbra is rossz.... 2008 novemberi teljes DirectX van fenn neki...
    Mi lehet a gond?
  • Evoluti0N
    Na kivégeztem a játékot. Jobban tetszett ez, mint az első rész. Abban sok volt az unalomig fulladó monotonitás. Itt ilyent nem tapasztaltam. Ami a félelmetes részt illeti sztem az első rész sokkal parázósabb. Itt kevesebb és kevésébé ilyesztőek a horror részek, de azért párszor rám hozta a frászt.
  • ppk

Egy nehezebb hely volt, amol meghaltam kétszer, a végefelé mikor távcsövessel vadásztak rám vagy 5-en :-) de csak mert hülye voltam, nem fedezékből lőttem
  • ppk
    40db az jó?
  • zomgzerg
    a darabszámok lemaradtak
    2000db
    200db
    40db
    10db
    4
    3
    1
    1
    1
    1
    1
    1
    1
    1
    1
  • grebber
    Magyar eladások:

Teljes árú PC-s eladások: Itthon is jól kezdett a FEAR 2!

1 WORLD OF WARCRAFT PREPAID CARD
    2 WORLD OF WARCRAFT: WRATH OF THE LICH KING
    3. FEAR 2
    4. GTA 4
    5. THE SIMS 2 DOUBLE DELUXE
    6. COUNTER-STRIKE: SOURCE DVD
    7. EURO TRUCK
    8. SPORE
    9. CALL OF DUTY - WORLD AT WAR
    10. WARFRONT HUN
    11. RACE DRIVER GRID
    12. CRYSIS WARHEAD (EP1)
    13. TÁLTOS PARIPÁM 2
    14. S.T.A.L.K.E.R. - CLEAR SKY
    15. ASSASSIN`S CREED
    16. FAR CRY 2
    17. CALL OF DUTY GOTY BEST OF
    18. KING`S BOUNTY: THE LEGEND
    19. THE SIMS 2 APARTMENT LIFE (EP 8)
    20. CALL OF DUTY 4 GOTY
  • DarkSector
    jah énis beszartam a röhögéstől...kár hogy elbaszták, végre egy jó story lehetett volna...
  • Prince23
    Na én ott fejeztem be a játékot, iszonyatosan rossz játék. Tovább nem bírtam. (2.5/5)
  • DarkSector
    Én HORROR fan vagyok, ugyhogy eléggé viccessek már a horrorjátékok.
    Én inkább a látványra hajtok.
    Viszont a gyengén sikerült Shellshock 2 -nél azért a barlangban elég durva az atmoszféra.
  • Barny
    Left 4 Dead-ban mar van ilyen:D...Decsak fsz NV kartyakkal megy:@ XD
  • vérpocok
    Fear 3-ban már így fog ijesztegetni Alma:

• Barny
    akarcsak en:D...ott rendesen beszrtam xD
  • ppk
    én dead space után már immunis vagyok ilyenekre :-D
  • Palesz2

félek tőle..
  • ppk
    A nővérje velem egykora :-DDDD
  • Bokafix2
    lol... fura izlés, nem mondom. A nővére sztem sokkal jobb bőr.
  • ppk
    +a
  • ppk
    Első képen Rubint Rék látható :-)
  • ppk

nem tom, de én is dugnám :-DDD

[img=http://s1d3.turboimagehost.com/t/1448997_ALMA.PNG] [img=http://s1d3.turboimagehost.com/t/1448998_alma2.jpg]
  • DarkSector
    nincs baj csak rosszul copy-ztam :P
  • Lacee86
    Ja ha fórumba írnak vmi játékról pozitívumokat-negatívumokat, néha szoktam magánvéleménnyel reagálni pontról pontra. :)
  • DarkSector
    :D
  • robotnyk
    most crysis mánia van. ami nem olyan, mint az, azon már fanyalognak.
    főleg azok, akik 98 előtti játékot csak képen láttak.
  • DarkSector
    Sorry a : utáni már a kollégánk kiegészítése... :S
  • DarkSector
    LOL nem értem ezek közül ezt a mondatot:

"Ez a grafika a jelenlegi piacon már sajnos kevés: nem értem, teljesen megfelel a mai piacon is"

Háát nem azért, de ezek lehet rossz verziót néztek.
    Mert nálam látványban üt!
    Sokan hasonlitgatják még a killzone 2-höz is.
    LOL legalább ezt a hülyeséget nem kellett volna. Max a Crysis szebb, de annak annyival is erössebb gép szükséges!!!

A mai szar fps-ek elmehetnek a picsába ha összenézzük vele a fear2-őt.
  • Lacee86
    Ami jó

* A FEAR önmagában is megér egy misét: ez miért is jó?!
    * A legendás AI még mindig megállja a helyét: valóban
    * Új fegyverek
    * Lépegetős rész zseniálisan élvezetes: még ez nem volt nekem, nem tudok hizzászólni
    * Néha mesteri ijesztgetés
    * A Bullett-Time lövöldözés hatalmas nagy élmény: bár helyenként (főleg az elején) kissé könnyűvé teszi.

Ami rossz

* Ez a grafika a jelenlegi piacon már sajnos kevés: nem értem, teljesen megfelel a mai piacon is. Jó, nem No1, de abszolút elfogadható. Legalább jól fut minden gépen, és nem rontja a játékéményt egyéb dolgokkal való szarakodás. (pl. GTA IV sufnituning...)
    * Ami az első részben hatalmas élmény volt, most már sajnos csak ismétlésnek tűnik: már akinek...
    * Gyenge multi: ez sajnos igaz
    * Legtöbbször csak ócska horror ijesztgetések: ilyet ne mondjunk már...
    * Csak részben pusztítható környezet: még jó h nem akarsz szétrobbantani mindent...
    * Hamar el fogjuk felejteni: kötve hiszem, amúgy meg ez nem is ide tartozik (nem indok, h miért rossz)
    * Sokkal többre számítottam: semmi konkrétum, ez sem ide tartozik

Bár még csak felénél vagyok, de ez alapján:
    8/10 (az előző 7,5 érthetetlen számomra a sok negatív "kritika" után)
  • Prince23
    Egyet is értek velük, mármint Cash kollegával. Mondjuk 8-at megadtam volna, de 8 fölöttit nem, mert a multi az tényleg gané lett. Már elnézést.
  • grebber
    Gamekapocs testje:

Ami jó

* A FEAR önmagában is megér egy misét
    * A legendás AI még mindig megállja a helyét
    * Új fegyverek
    * Lépegetős rész zseniálisan élvezetes
    * Néha mesteri ijesztgetés
    * A Bullett-Time lövöldözés hatalmas nagy élmény

Ami rossz

* Ez a grafika a jelenlegi piacon már sajnos kevés
    * Ami az első részben hatalmas élmény volt, most már sajnos csak ismétlésnek tűnik
    * Gyenge multi
    * Legtöbbször csak ócska horror ijesztgetések
    * Csak részben pusztítható környezet
    * Hamar el fogjuk felejteni
    * Sokkal többre számítottam

Szerintünk:
    7.5
  • Lacee86
    Erről Steven Seagal jutott eszembe. :)
  • vérpocok
  • Bokafix2
    Te nem figyeled kinek szól az üzenet?
  • Prince23
    Nem neked írtam...
  • BaLeeX
    Nos én is végigértem. Összességében nagyon tetszett. Aki 4 óra alatt végigért rajt azt sajnálom, én nézelődtem a pályákon voltak szép dolgok meg érdekes ötletek amit ha valaki csak végigrohant biztos észre sem vett. A magyar nyelv is sokat dobott rajta.

Napi 1-2 óra játékkal majdnem egy hétig elvoltam vele. :)

Pár részen nagyon eltalálták hogyan fokozzák a parát pl a pislákoló elemlámpával meg a sötét részekkel.
    Fps probléma sem volt csak mentéseknél akadt be kicsit, szóval még sok ilyen játékot! 9/10
  • wid22
    Min lépjek tul? Sehol nincs hangja.
  • Prince23
    Ilyen volt nekem is. ez van. majd a patch. szedj le egy mentést addig, lépj túl