2430
-
#1430 Amiről te beszélsz az ösztönös testi reakció, ami minden embernél hasonlóképpen hat, de a játékélménnyel nem lehet összehasonlítani, mert az egy teljesen szubjektív dolog. Mindenki máshogy éli meg, van aki összehugyozza magát ha elsuhan előtte Alma a félhomályban, van aki meg azon rágódik, hogy már megint egy ezerszer látott klisét kell bámulnia. -
#1429 Értem. Én firefoxot használok. -
#1428 Hali közben segitettek.
és nem pont az volt a probléma amit irtak privátba, hogy frissitsem , hanem hogy egyeltalán az kell hozzá.
Vagyis youtube-on a WATCH IN HD felirat csak Flash Player-el ugrik be, méghozzá csak EXPLORER-rel.
MOZZILA és GOOGLE CHROME (ezt használom én) nem kompatibillis velük, még frissiteni sem enged. -
#1427 de itt nem arról van szó, számomra se félelmetes, de a hirtelen hangoktól, meg amikor a pofámba ugrik az kis tündér, akkor az ember önkéntelenül is megijed, no nem azért mert félelmetes, de ha átmész a zebrán és rád dudálnak, attól is megijedsz. én amúgy az általános iskolában egy résznél amikor villogott a kép fekete meg fehérben és jöttek a szellemek, akkor féltem, hogy epilepsziás rohamot kapok. -
#1426 Hát pedig én max 3-szor ijjedtem meg. és az is a legelején. tény h a legeleje akcióhorrorként indult, de utána már sima akcióthrilleré vált. És ez tény. -
#1425 én pl csak akkor paráztam amikor megyünk kígyóökölhoz és elötte jön az a sok nyégykézlábon mászkáló kis geci, na az idegesítő volt :D -
#1424 de pedig különböznek, nézd csak a horror filmeket, van amin én hülyére röhögöm magam míg más a paplan alá bújik és alig meri nézni...emberfüggő kinek mi a félelmetes -
#1423 azt h karmolászik azt észrevettem, de h akkor épp...na mind1 :D -
CyrSyS #1422 Engem sokszor az infarktus kerget! A FEAR 1-et azt 2x akkora szapora szívveréssel toltam végig meg izzadós tenyérrel annyira parásan toltam! (megadva a módját) -
CyrSyS #1421 Ebbe a játékba ezt meglehet csinálni! Bárki megijedne! De mondom hogy meg kell adni a módját! Ezen nem vagyok hajlandó vitatkozni! Aki meg kételkedik az hülyén játsza ennyi! -
CyrSyS #1420 Különbözőek az emberek? Nem hiszem!
Süketek és a háborús veteránok kivételével (ezekből világviszonylatba kevesen vannak) tegyük őket egy full csendes helyre! Tehát van egy helység először bemegy 1 ember! Csend legyen 10 percig hogy szokja. Tudta nélkül (erről külön gondoskodva) 10 petárdát a lába mögött robbants fel egyszerre! Csináld meg ezt 5 milliárd emberrel! Kizárt hogy lesz olyan aki nem ijed meg a hirtelen hangtól! -
#1419 Különböznek az emberek nem is kicsit.
Fear 1-ben is kb 3 szor volt olyan hogy "megijedt" az ember.
Ebben a 2. részben nemtudnék felsorolni 3-at sőt. -
CyrSyS #1418 Nem parás?
Lehetséges okok:
- Hang nélkül játszottál
- Süket vagy
- Nem élted bele magad
- Nem megfelelő hangerővel játszottad
- Ha fülessel játszottad nagyon halk lehetett
- Fényes nappal+lámpával játszottad!
Parás ez csak meg kell adni a módját hogy az legyen! Ennyi! -
wid22 #1417 Ugy látom sokaknak a hangal van gondjuk mint nekem Vissza olvasva se találok megoldást. A véleményem azért ha már volt agyuk 11GB játékot csinálni nem lett volna lehetöségük hogy a hang is normnális legyen? A Crysis pl 6.5 GB és normális a hangja -
#1416 Nagyon köszi! :-) Sikerült! Evoluti0N! Én 43 vagyok és én is.... Szal ez nem múlik el! :-))) -
Evoluti0N #1415 hát nem tom. lassan 23 vok mégis szarok a fear2-től :D. -
#1414 szasztok. én ugyan most csak az első résszel játszom, de hátha itt hamarabb válaszoltok...normális volt az első részben az utolsó peccsel is, hogy az ellenséges katonák hullái csak úgy eltűnnek a harc után (vagy közben, de mindegy)? többször tapasztaltam, hogy az elesett katona egyszerűen nincs ott, ahol lennie kéne, sőt, sokszor amikor nagyon sokan támadnak, akkor utána a hullák száma sokkal kevesebb. -
#1413 Nem hagyták ki csak ezek szerint nem figyeltél.Amikor harcolunk a készülék leállításával akkor ott jönnek a bejátszások hogy karmolászik meg nyögdécsel.Na akkor történik a dolog. -
#1412 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!és a szexjelenetet miért hagyták ki? :( -
#1411 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Már leírtam párszor amúgy ,de megint leirom. Alma már nagyon régóta halott.Ez amit látunk csak a pszihés ereje miatt fentmaradt "szellem".A végén Alma terhes lett a miénk a gyerek.Nemhiába tetette alma a kezünket a hasára.Ez az "eksön" Almával nem valósan történt hanem pszihés alapon.(Az hogy megtosztuk a legvégén )
-
Action #1410 Lődd szét a transzformátort az oszlopon...utána már nem lesz áram alatt a víz és betudsz szállni a robotba. -
#1409 Hali! Kijöttem egy moziból, s megyek egy romos utcán... Előttem egy robot vagymi, inaktiv de pajzsal védi magát! Bazi nagy vízben van, ami áram alatt van! Na itt mit csináljak? Áramot nem tudom kikapcsolni, s ha át akarok menni, megszexuál... pls help!! -
#1408 nyomogasd a közelharc gombot, majd amikor a fegyvert a feje mellé sikerül nyomnod akkor a bal egégombbal lődd szét neki feje :) -
#1407 háde bazzeg :)
én anno half-lifeon fostam be :DD
pedig az télleg nem horror... -
#1406 Hű de beindult a fantáziája vkinek... :) -
#1405 kihagytad hogy a marsról pattansz vissza a holdra -
apa7320 #1404 Kéne egy kis help, az ezredessel a végén mit kell csinálni mert a közelharc gombot nyomom de mindig ugyanaz történik, lefejel utána én belerúgok. -
#1403 Valóban, a kihajolást én is hiányoltam, jót akartak ezzel az asztal mozgatással fedezéknek, de ebben a formában nem lett sok értelme. -
#1402 nem lesz semmi ki nem találod de mégegy atomrobbanás lesz ami kilő téged az űrbe ahol alma szájonátlélegeztetéssel tart életben egészen addig még benem csapódtok a holdra ott eltűnik neked meg nem lesz szükséged oxigénre és lesznek majd ott csótányok amiket le kell lőnöd, végül alma meghal mert egy replikacsapat lelövi :( -
#1401 Nekem eddigi legbeszaratósabb jelenet az Extraction pointba volt
amikor a templomba tört ki az őrület, betámadtak azok a fekete szellemek;
na mondom azt a kurva ezt de jól oda tették (ha jól tudom abba magyarok tervezték a pályákat jó munkát végeztek) ..másodszorra persze már nem ütött annyira. -
#1400 Kicsit visszafogottabban a végéről, ha lehet. Még nem mindenki tart ott. -
#1399 első részben jobban szétesett a vakolat egyeseknek az elsőrész azért tűnhetett félelmetesebbnek mert amikor játszott vel akk még fiatal volt és megtéveszthető :) -
#1398 most nemazért de sztem az elsö rész se volt fosatósabb
méltó folytatása az elősnek
bár 1 részbe jobban tetszettek a fegyverek meg mintha jobban lehetett volna rombolni... -
#1397 Hát ez van, túl sok újat már nem lehet hozni a játékokba, ezértis próbálnak a grafikával meg a filmszerűséggel operálni. Azonban szerintem nagyot dobhattak volna a játékon ha beletettek volnaegy normális fedezékrendszert, vakon lövés, kihajolás, fedezékből fedezékbe mozgás. Ehelyett viszont egy sima megállok és lövök akció lett. -
#1396 igen az utolsó pálya nekem is csalódás volt, többre számítottam, meg ez a vége sem volt nagyon tiszta h most akkor mivan? :D -
#1395 Legalább 8 óra pedig egy bizonyítékot se olvastam el
Jó-jó de a végére már baszottul untam.Megint ugyanaz szellőzőnyilások, csövek,laboratóriumok, csillék , kapcsolók keresgélése már nem tudom hanyadik játékba, elég már ebből:( -
#1394 Végigvittem én is! teljesen hozta a várható szintet, legalábbis számomra. Nekem nem tünt horror játéknak ez a gém, mindössze 3-szor ijjedtem meg, és az is a játék legelején. Én akció/thrillernek tekintem a továbbiakban a játékot. Sajnálom. A horror elem nem jött be! Akciójátéknak annál inkább! A sztori átlagos, annyira nem is érdekfeszítő.
ami jó
- karakterek
- hangok, szinkronhangok
- viszonylag jó játékidő, nekem ennyi elég is volt belőle
ami rossz
- nem fosatós, nincs félelem, no para :(
- nincs ki hívás a végén
-
#1393 Na ja, én már több mint 4 órát játszottam vele és még csak a 4. intervallumban vagyok. Úgyhogy nem rövid ez, csak az ilyen végigzúzom, hogy elmondhassam ez is megvolt típusú játékosoknak, akik szerint a Crysis is rövid :) -
#1392 jaja énis ilyen pepecselős vagyok, nekem is tovább tartott :D -
#1391 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az keegen volt