2430
-
#1550 2xSaintsRow2,még 1-szer is Sokk az a játék... -
marco2 #1549 Köszi -
Hellsing47 #1548 de -
marco2 #1547 borítót nem tud valaki? -
#1546 en netem 2MB-os...fullra megy annyival,sose kevesebbel 240kb/s-kel huz....en mar 2szer lehuztam vele a GTA4-et,2szer a Saints Row 2-eset(most megvettem eredetiben is)stb,stb...hetente kb 30GB-nyi divx-et es 40GB-nyi jatekot huzok xD....szval hat ezsem egy supernet,turelem kell hozza XD -
#1545 végigtoltam,nekem tetszett...csak a save-nél azok a fagyások ne lettek volna..összesitve olyan lett amilyennek vártam... -
#1544 nekem is ugyanez a problémám volt. Ami a játék mappájában van [Support] és azon belül [DirectX9]. Felrakod, és kész, menni fog :) -
#1543 Hát, ja wareznél nagyon szépen be lehet bukni, én a Fear első részével jártam így, hogy letöltöttem egy verziót és és hiába krekk, hiába trükk, sehogy nem indult el.
Így le kellett töltenem egy másikat. Mindezt 1 megás nettel, ami sokszor nem is töltött fullon, faxa volt nagyon. Mire lejött a ruhám kiment a divatból.
Úgyhogy a második résznél ahhoz a taktikához folyamodtam, hogy inkább megvettem. -
pongi10 #1542 Hali!
Letöltöttem a F.E.A.R 2 Project Origin-DIE verziót kitömörítettem felinstalálltam crackeltem mindhárom dvdről és nem inditja a játékot mert kiír egy hibaüzenetet.Valaki leírná lépésről lépésre hogy mi a teendő?
Előre is köszi éés bocsi a warezért -
#1541 Na, hát gyors kivittem, de elég homályosak a dolgok, pedig gyűjtögettem és olvasgattam mindent amit tudtam. Amikor megláttam a végét és ilyen gyorsan lezavarták, azt hittem hanyattesem... -
#1540 Én is várom -
#1539 ace mega codec pack van fenn? -
#1538 Na ujraraktam a játékot de nem is az átállítás miatt tűnt el a hang, a menüig van aztána menüben játékban nincs. -
#1537 A kézikönyv tud dobni amikor kiveszed a dobozból. -
colos92 #1536 cs.tud vki dobni nekem egy serial számot? előre is thx -
#1535 Sőt van egy másik kitört ablak is, csak elé van tolva egy szekrény és nem láccik. Na azon keresztül meg átjutsz a titkos tehén pályára... -
#1534 Megesik. :) 1-nél nekem is volt, h nem tudtam merre tovább. Meg ki tudja, lehet ennél is lesz, még csak felénél vagyok. -
#1533 óóóóó faszóóm,hogy nem láátam azt a kitört ablakot!
hát mekkora lol! :) -
#1532 Kíváncsian várjuk. :) -
LOL, most már nálam jó a hang, nekiállok videót készíteni
-
#1530 Csávókám breakel:
Én pedig egész szépen fel bírok állni a mellkasára :
-
#1529 szerintem nálad azért nincs hang, mert 1958.március 2.-án legurult egy kis kavics kualalumpúr egyik kis utcájában egy kukáról, és mint tudjuk minden összefügg mindennel így, ez lehet az oka. -
#1528 Hát állítsd vissza! :) -
#1527 Nálam miért nincs hang a játékban?Átállítottam a felbontást azóta nincs. -
#1526 sosem tudni mekkora lámával áll szemben az ember :-DDDD -
#1525 Azért nézd ki belőlem hogy nem a program filesba (a windows mellé) rakom a játékokat légyszi 8) -
#1524 Mög is oldottam, bocs a spammért... -
#1523 tehát C:\Program Files\F.E.A.R. 2\Support az útvonal :-) -
#1522 a telepített mappában lesz egy Support mappa, azon belül DirectX9, és ott katt a DXSETUP filera, telepítsd, és voálá már menni is fog a játék :-) -
#1521 "Az alkalmazást nem sikerült elindítani, mert az X3D_Audio1_5.dll nem található. Az alkalmazás újratelepítése megoldhatja a problémát"
Valakinek volt még hasonló hibaüzenete indításkor? -
#1520 Youtube legfelső videó. Itt fennvan sztem az egész játék végigjátszása. -
ja, egy bug nálam is volt, mikor a járműből kellett lőnöm a sok ellent, kinyírok mindenkit, aztán semmi . . . csak állok a tank tetején mind a farok. ztá szétlőttem má mindent, mondom lehet valahol beszorult valaki , de nem. Aztán szétlőttem a járműm elejét, életem lement, meghaltam, majd ujrakezdés, kinyírok mindenkit, és szépen továbbvitt a játék. -
#1518 Köszi! :) -
#1517 nem sok, ha rohansz egy óra, ha nem kettő. -
#1516 Hello!
Csak azt szeretném kérdezni, hogy milyen hosszú a játék?
Én mikor először be kellett ülni egy olyan lépegető robotba, az után úgy 1 órával járok...mennyi lehet még hátra?
Köszi előre is! :) -
#1515 Hy!
Elakadtam vagy bug lehet?
Feljöttem a felszínre a teherlifttel,egy nagy csarnokban találom magam.
Felaldat hogy találkozz a csapattal...
Csak az a probléma hogy nem tudok kijutni a csarnokból!
Nem szoktam kérni de most felhasználnám a közönség segítségét!
Kösz -
#1514 Az egész történet egy nagy katyvasz, a készítők sem tudják pontosan mi, hogy van ami azért jó mert n+1 részt lehet csinálni, tehát nem kell új ötleteken gondolkodni, csak a már meglévőt toldozgatni :) -
#1513 A könyv úgy írja, hogy a teste meghalt, de még ez sem egészen biztos. Viszont az biztos, hogy mikor meghalt, már ilyen idősen halt meg, vagyis kb. 40 és 50 év közötti lehetett.
Alma pedig azért akar utódot, mert az első két gyerekét elvették tőle. -
#1512 tehát egy időben van a két dolog?különben nemértem a dolgot,ugyanis úgytudom hogy akivel az első részben nyomulsz,az alma egyik gyereke,paxtan fettel meg a másik,és akkor most kilesz az újabb baba,vagy mi a szöszvan már,nemnagyon értem énse :| -
#1511 a 2. rész az 1. rész vége előtt egy kicsivel