F.E.A.R. 2: Project Origin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bokafix2
Képet magadról... izé esetleg. <#vigyor5>

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Shep
A végén kiderül, hogy mindeki nyiregyi :)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Denisse91
na tökjó :D nemis tudtam... :) ennek örülök :D lényegében én nem nyíregyi vagyok csak a közelben lakom :)

In Trance We Trust (L) GDJB (L) M.I.K.E. (L) ASOT (L) #trancefamily http://twitter.com/nojikacz

Prince23
Na látom nemcsak én vagyok így. Nekem az utolsó ellõtti elõtti:D Keeganes pálya nem akar betölteni. Így letöltöttem egy save filet a gcw-rõl, és Keegan pálya ismerete nélkül folytattam.

Hy! Ott tartok ahol az épület szétesik, az egyik csõ felrobban én leesek és elájulok... azután jön egy töltés, de az istenért sem akarja betölteni a következõ pályát! 54%-nál lefagy. Erre van megoldás? Direct-x frissítés, vagy valami más? Windows 7-et használok szóval a Driver update nem segíthet...
Prince23
lol snowkid alias babóca is nyíregyi mint te vagy én :D

kifeszited a liftet, ugye alma támad utána ELÕRE (W) és jobb gomb nyomogatás (vagy amit kiír) és elõre löködik és nyitva marad a lift. le kell ugrani

nekem is ez volt...hátráltam és a lift visszacsukodott, majd semerre se tudtam menni

Denisse91
nagyon jóra sikerült a játék, de sztem is az 1 ijesztgetõsebb volt, bár néha itt is ugrottam egyet-kettõt :D És fiuk, h megnyugtassalak titeket, lányok igenis szeretik az ilyen játékokat^^ :D

In Trance We Trust (L) GDJB (L) M.I.K.E. (L) ASOT (L) #trancefamily http://twitter.com/nojikacz

killecske
Valaki #1309?

Ki kell feszíteni a liftet.

Sziasztok!Lenne egy kérdésem.Elakadtam egy kicsit.Ott vagyok h valami keycardért felmegyek a liften valami irodaházban és vissza fele a liftbe beszállás elött megtámad az Alma.Kiszabadulok de nem tudok a liftbe visza szállni.És itt az a helyzet h nem találom h merre kéne menni.Lehet h figyelmetlen vagyok,de elakadtam.Elöre is kösz!
Synchronous
Tök izgató lett Alma? Ehe... Alma minden, csak nem tök izgató. A játékhoz adott kézikönyv leírogatja, hogy miket csinál Alma. Biológiai életforma közelében komplett savként funkcionál... lefejtegeti a bácsikról és nénikrõl a húst és szétrobbantja a belszerveket, úgy hogy csak a csontjuk marad.
Így is olyan szexinek tûnik neked? Max. egyszer kipróbálhatnád, az is olyan lenne, mint bekapcsolt porszívóba hokizni... <#idiota>
Alma jelmondata: egy férfi szívéhez a legrövidebb út a mellkasán át vezet. <#hehe>

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

Bokafix2
Az Ace Mega Codec packot ne minimálisra állítsd, hanem töröld a gányba, mert játékoknál mindig bekavar ez a program.
K-Lite menjen helyette az sokkal jobb és a Fear sem fog rakoncátlankodni.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

ewuk
kambodzsába annak számíthat, honnan tudod, hogy nem?
ha már 16 az mitõl pedofilság roggyant elméjû barátom

ewuk
hát néha feltûnt, de az édeskevés, szerintem. mindenesetre ha csak 7 intervallum van, akkor sajnos rövidebb, mint az elsõ része, kár...
vannak olyan részek amikor egy bizonyos helyrõl figyel téged és nehezen észre vehetõ
Seth
kb 50x jelenik meg itt-ott csak egy pillanatra XD

PSN ID.: Beegabor

ewuk
ezek szerint lebuktam. de lényegében a kis Alma is halott és a nagy Alma is csak 16 éves, így mindkét esetben pedofil és nekrofil vagyok. Csodás!
CroftManor
Hát a fear 1ben többször bukkant fel Alma, mint most. <#rolleyes>

Nothing is True, Everything is Permitted

killecske
Sziasztok!

Tudnátok segíteni? Most járok ott mikor elõször kiérek a városba megölöm azt a zombi szerû izét ami feltámasztja a hullákat. Van ott egy ajtó ami elõtt van egy szekrény azt elrakom onnan de hiába guggolok le nem fér át az ajtó alatt. Mit kell csinálni? Vagy nem is erre kell menni?
Köszönöm!!!!

kifli
hát ha téged ez izgat...
tökmindegy melyik alma
ha a kicsi->pedofil
ha az idõsebb szottyos->nekrofil
ewuk
kb 3 óra játék alatt eljutottam a intervallum? 5-be és kb egyszer láttam közelrõl, mondjuk akkor karon harapott a kis hamis :D
Én is vártam de nemjött...
Pedig volt sok parás hely ahol jöhetett volna ijesztgetni a kis ribanc :D

ewuk
szerintem nem lett túl félelmetes, én alig várom, hogy elõbukkanjon a falak mögül Alma, valahogy olyan, izé szexi lett. Tök izgató. :D
CroftManor

http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1192895065&no=1294 pls vki

ppk
eHH, FELMEGYEK A FELSZÍNRE INTERVALL4-NÉL, ÉS NEM JÖVÖK RÁ MERRE TOVÁBB, BIZTI NEM CSAK LÕNI KELL AZ IRÁNYÍTOTT ÁTALAKULÓ EMBEREKET :-) NA MAJ HOLNAP FOLYT KÖV :-)

bake, megint Caps Lock :-DDDDD bizti játék alatt nyomok mindent :-D

Powerball!!!

MR ME
lol szép találat :D

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Palesz2
watch in HD

ez de lol :D

Prince23
Gõzöm sincs. bezzeg a köv küldetést már betölti, keegan utániakat. szal én most keegan nélkül viszem a pályát. ez van.

HeadHunter86
Én 2x kihuzattam már, de nekem nem voltak ilyen gondjaim. Ez mi a ráktól van?

Prince23
Találtam mentést, de azzal sem müxika Keegan neveû pálya.

CroftManor
Köszi <#vigyor0>
A mérete 128 MB <#vigyor> Igazából a bit sûrûségtõl függ h milyen tiszta képe van. Ez 2 MBos, de rakhattam volna 3-4re is, csak akkor 400 MB körül lett volna a mérete, de így is elég jó.
Kb fél óra, mire elmentettem, egy óra mire feltöltötte, fél óra, mire HDbe rakta. <#wow3>

hello!

pls vki segítsen! Szóval az lenne az én bajom hogy elindítom a játékot, feketeképernyõ és befagy. Ez után akkor nézem úgy h az ace megacodec packot átállítom minimnalist-ra, akkor nem fagy be, egybõl kivág az asztalra " a program hibát észlelt s ezért leállt" üzivel. Ha safe módba nindítom akkor nincs ahang, de elindul, és az egeret sem tudom használni, szóval szak a földet nézi masszívan. úgy tok elõremenni amíg lehet :S Mit kéne csinálnom h menjen????? A demo val is ugyenz volt... De azzal komolyabban nem foglalkoztam, mivel csak demo
gépem: amd4400+ 4Gb Ram Geforce8600GTS oprendszer WinXP SP3

Am youtube-on se láttam még ilyen tiszta HD-felvételt, mekkora volt a mérete? <#vigyor>
Cool <#eljen> Jó kis gameplay <#vigyor0> Azok a genya zombik mindíg a szívbajt hozták rám <#eplus2>
Prince23
Vki pls dobjon már meg egy mentéssel...:(

killecske
De az e haszonnal csak azt a eldõlt szekrényt tudom félretenni de attól még nem férek át alatta még akkor se ha leguggolok.

Barny
Jol optimalizalt:)..nekem fullmaxon 1280x1024 4xAA es tutui,h 100 FPS felett megy:)

Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM

Lacee86
Sztem megy mint a mészáros, tök brutális lehet.<#idiota>

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

nyomd az "e"-t hosszan..

vérpocok
Felrakhatnál egy gémpléj videót. Kivi vok, hogy jáccik egy lány. <#vigyor3>

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

Lacee86
Nagyon is jól optimalizált! A lent olvasható konfiggal 1024x768-ban, igaz élsimítás nélkül, de majdnem minden látványjavító maxon: 30-40 FPS, pedig finoman szólva nem egy atomerõmû a gépem.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Shep
Hol tárolja a játék a billentyûzet kiosztást?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

killecske
Helló

Tudnátok segíteni? Most járok ott mikor elõször kiérek a városba megölöm azt a zombi szerû izét ami feltámasztja a hullákat. Van ott egy ajtó ami elõtt van egy szekrény azt elrakom onnan de hiába guggolok le nem fér át az ajtó alatt. Mit kell csinálni?
Köszönöm!
Youtubon nem találtam végigjátszást!

Prince23
Valaki tud adni nekem egy mentést, az a map kéne, amikor mér megkaptam Kigyóököltöl az energia fegyót, asszem a pálya neve: Keegan.
Valaki töltse már fel, nagyon szépen megkérem.

AtiRadish
Kérd el vki más mentését, hátha..