F.E.A.R. 2: Project Origin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jaj de láma vagy. Nem ismered a spoilert???? Még jó, h te magad se tudod, de akkor is spoilerbe kérdezd!!!

Prince23
kifli
am én nem teljesen értem a végét :(
akk alma meghalt? vagy nem? egyátalán minek ülünk abba a szarba? meg akk most megint terhes?
Nekem elindításkor azt írja ki hogy:
"Az alkalmazást nem sikerült elindítani, mert az X3DAudio1_5.dll nem található. Az alkalmazás újratelepítése megoldhatja a problémát."
Már egyszer újraraktam. Esetleg valaki fel tudná tölteni valahova ezt a fájlt?
CroftManor
Meg ezt

Nothing is True, Everything is Permitted

CroftManor
Hát ezt kéne látnod HDba (nagyító)

DarkSector
Háát akkor ezért nem tudtam soha hogy miért HD a HD...youtube-on

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

CroftManor
áá akkor már értem mért írtad azt a videóimra hogy HD rip XD
nem hiszem h regizni kéne ehhez, csak a szavazáshoz kell regisztráció

DarkSector
JOOOO
de valami oknál fogva nem ugyanazt látjuk, ezt akartam mondani neked.
Vagyis nekem nincs ilyen "WATCH IN HD" szöveg.

Nem lehet hogy ehhez regisztrálni kell???

CroftManor
Kattints a nagyítóra

DarkSector
igen de ez is "HD" elvileg. azért is csodáltam hogy te irtál :P
sebaj mutasd meg mire nyomjak?

CroftManor
Ez nem is az én videóm XD

DJS8
Multiplayer nevem: SentineL Ha valaki multizna.

DarkSector
Hali kiváncsian várom.
mert a másik videóból mindössze ennyit láttam:

CroftManor
Marhára érdekel...
De majd meglátom vajon HD lesz e a HD, ha feltöltöm most!

DarkSector
igen nem rossz :P
és se mondtam ilyen! ha igen, akkor idézz.
Én azt mondtam, hogy az a videó nem HD.
Hanem az HD amit én linkeltem.
:D

CroftManor
Gond? Hol itt a gond? XD
nem vitattam h amit linkeltél az HD vagy sem, DE amit én linkeltem az se rossz minõségû. OFF vége

DarkSector
Örülök hogy téged is érdekel a fear 2. :P

DarkSector
akkor nem értem mi a gond :D
Én beirtam egy linket, hogy na ez a HD.
És igaz is, mert azt lejátszásnál is HD-ben látod...

snowkid16
Látom megmozgatott néhány embert, hogy én lány vagyok és hogy hogy játszok fülessel :D.<#zavart1> Ha megjavul a hang problémám (ami ugye még mindig nem jó, nem tudom miért XD) akkor felrakok egy "A girl is playing with F.E.A.R. 2"-t külön nektek x).

CroftManor
Ennek az az oka, hogy Téged idézzelek: a youtube az eleve tömöríti, úgyhogy az már nem hd, ....csak az alapanyag volt egykor HD.

DarkSector
Ezek nem HD-k
csak HD rippek. a kettö közt van eltérés.

DarkSector
Csak annyit kérdeznék, hogy láttad milyen az a videó, amit én linkeltem?
Ha igen akkor nemtuom mire vélni a tiltakozásodat. :D

CroftManor
Való igaz h a you tube vissza tömöríti a HD videót vmennyire, de ha nagyobb bitsûrûséggel töltjük fel, akkor azért elég jó minõségû HD videót kapunk.
Off
HD1
HD2

DarkSector
Amikor a videót felvették, az akkor volt esetleg HD, de youtube az eleve tömöríti, úgyhogy az már nem hd, ....csak az alapanyag volt egykor HD.

Azért ezt fel lehet ismerni ránézésre.

DarkSector
Én rákattintottam.
és te az enyimre? :D

mflex
köszi

What about the forests?

gfreak
7990 ,- a cd galaxisnál

Racism is a weapon of mass destruction!

mflex
mennyibe kerül a játék? ezzel nyaggatnak már.

köszi (warez nem érdekel)

What about the forests?

poppe
nem arra kell menni... már korábban is volt jó pár ajtó, ami el volt torlaszolva, nem? :) keress más utat, tök egyértelmû mindig, h merre kell menni, egyfelé, elõre

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

CroftManor
Talán rá kellett volna kattintanod a Watch in HDra <#kacsint>

MR ME
screent rakj már be plz, akkor talán egyszerûbb lesz

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Bokafix2
Még mindig ez a probléma? <#idiota> Ennyire nehéz végigvinni egy ilyen totál lineáris játékot? Én segítenék de még nem tartok ott. Mást is játszok szal lassabban haladok vele.
De adok egy tippet. Ha valahol egyértelmû hogy nem tudsz továbbmenni, akkor nem is ott kell.
Szal legalább elõször azt próbáld eldönteni kizárásos alapon, hogy merre kell továbbmenni.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

killecske
Sziasztok!

Tudnátok segíteni? Most járok ott mikor elõször kiérek a városba megölöm azt a zombi szerû izét ami feltámasztja a hullákat. Van ott egy ajtó ami elõtt van egy szekrény azt elrakom onnan de hiába guggolok le nem fér át az ajtó alatt. Mit kell csinálni? Vagy nem erre kell menni?
Köszönöm!

tonyr
mi lehet a gond?
havernál csak fekete a képernyö, dx-et ill vcredist_x86.exe, tüzfalat kilötte...
ati 3850-e van 1gb ram...
thx elöre is

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

igen szét kell fesziteni a liftet az E gombbal (vagy ami neked be van állitva) amikor kiirja h 'feszités' vagy mi a franc,én mondtam ,DE UTÁNA mikor feszited alma rád támad azt IRJA h nyomogatni kell a jobb gombot, én nyomtam a W-t is és elõre löktem és nyitva maradt a lift és leugrottam...

artschiatwork
ha rámész a liftre, megjelenik a kiírás, hogy "E" gomb NYOMVA TART - liftajtó kifeszítése (vagy vmi hasonló)

Csak kicsit olvasni kéne a kiírásokat, amiket a program ír.

grebber
Nem tudom ki mondta hogy a liftnél jobb egérgombot kell nyomkodni E-betût kell nyomva tartani és szétfeszíti!

Next PC upgrade: 2022

Szép napotr mindenkinek!Ott vagyok amikor ki kell feszíteni a liftet és Alma rámtámad.Megakadtam.Már valaki mondta h elöre(W) majd egér jobb gomb nyomogatása és nyitva marad a lift.De nekem valahohy mindig vissza csokodik bármit csinálok.Nem lenne valamkinek valami ötlete aki gyorsan tul tudott menni ezen a részen?
DarkSector
viszont cserébe eltarthat egy darabig mire bufferel :P

MR ME
na ez tényleg az :D

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

DarkSector
Öregem ez itt a HD!!!

Fear 2 ingame videó HD

Palesz2
Lacee86
Ez tényleg LOL. Egyébként én is le akartam lõni, viszont én nem szórakoztam vele ennyit (mint itt a videóban még az égbe is utánab*ssza a gránátot :D), mikor láttam h semmi hatása a lövésnek, bántani meg nem bánt, hagytam a p*csába, és mentem tovább. :)

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

MR ME
nagyon jóóóó :DD

Synchronous
Szerintem a kettõt egyszerre csinálta: a Szellemlányképzõ Szakközépiskolában... <#idiota>

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

Prince23
Két választása volt:
vagy tanul vagy hosszú fekete, ijjesztõ japó csajt játszik. Úgy tûnik utóbbit választotta. nagyon elkurvult ejnye :DD XD

ewuk
ha lenne ilyen opció a játékban én megkérném a kezét!
Prince23
Ja az jó lenne :D