2430
-
felegyi #1670 Akkor remélem javítják a pályabetöltési fagyásokat... -
#1669 sztem senki sem érti :D -
#1668 Sztem vmi olyasmi akar lenni, h van magyar felirat, de vagy megveszed a játékot vagy vhonnan leszedsz hozzá netről. De így se értem, mert az eredeti játékban ugyan úgy benne van... -
#1667 mi a fene a gondod?
részletezd pls, mert pl az alsó sorból semmit nem értek. -
#1666 A kérdés ez volt: Ehhez létezik felirat vagy magyarítás?
felirat magyar, mert tudsz olvasni, a szöveg mindegy, ha kell: vétel , vagy net valahol....sajna. -
#1665 az nem magyar nyelv, hanem magyar felirat. -
#1664 lásd: itt a magyarítás:
2009. feb. 26. 18:23 | galéria | válasz erre | #1635
bocsi, a link kimaradt:D letöltés -
#1663 Netről letölthető verzióban van magyar nyelv is!
#1614 így kell előhozni! -
husqarna #1662 Ehhez létezik felirat vagy magyarítás?
-
#1661 "...lelövöd a faszit."
Egy köztiszteletben álló katonai parancsnokot így nevezni, omg... nesze neked jó modor. -
#1660 Az nagyon lehúzza a gépet :S -
#1659 Y alatt az ütésgombot értem, lehet h nem az az alapértelmezett, már nemtom. -
#1658 Nyomkodod az Y-t, aztán figyeld, mert 1xcsak előjön egy egér ikon és mutatja h bal gombbal klikk, ezt tedd meg, és lelövöd a faszit. Ennyi. -
#1657 fraps is megfelel? -
#1656 Valaki a GamCam-ot el tudná küldeni a regisztráltat :D azért kell , mert fel fogom venni ahogy játszik egy lány (vagyis én :D) -
Apaka #1655 vaneket hogy kell kinyirni, elöre is köszi -
Romanzidan #1654 csao all!Nekem olyan kérésem lenne ha valaki ráér és van kedve leírná nekem röviden lépésröl lépésre hogyan kell elindítani a game-t és hozzá a magyarosítást!ma szedtem le.THX -
clubcore #1653 Köszi szépen! Véletlenül a nagy püffölésben rányomtam és rájöttem én is :D -
#1652 akkor az, így van, amikor a fegyver az arcánál van akkor lődd fejbe vele -
#1651 ez akkor van amikor utoléred és rádugrik és "verekedtek"? -
#1650 kicsi az ikon, először én sem vettem észre, hogy amikor a fegyver felé fordul, akkor a bal gombot kell nyomni. -
clubcore #1649 az iskola vége felé ezt a tábornok csávót hogy kell kinyirni ? már szétnyomkodtam a 2es egérgombot de nem megy sehogy...valaki? -
#1648 gyorsan túl lehet rajta lenni, amúgy is könnyű játék, még hardon is, lépegetővel meg aztán főleg... kevés rakétavetős fickó jön, az a baj... -
#1647 Szóval a játékmenet szempontjából kb 1%? Mert akkor lehet mégis belenézek egyszer, ha meglesz. -
#1646 asszem kettő -
#1645 Sok olyan rész van benne, ami a demo végén volt lépegetős baromság? -
#1644 ja és persze az egész könyvtárt újra átírom itt: W:\Dokumentumok Word Excel\WBGames\FEAR2 -
#1643 Üdv! Köszi sikerült a magyarítás: a link jó, és a kicsi pr is, a játék menetében is átírta (kilépve persze).
nem tudom szoktatok e, de néha a játék mentéseiről, egy-egy új pálya után, csinálok másolatokat, és ha nem tetszik az eredmény ( kilépve átírom az előző mentést), nekem a játék ide ment:
W:\Dokumentumok Word Excel\WBGames ( ez a könyvtár van a dokumentumoknak )
Köszi! -
#1642 Találtam egy bugot. Lehet már másnak is feltűnt: 9. pályán
Ha egy picit megmozdítottam az egeret egy bizonyos nézetben, akkor lett ilyen az ég egy darabon. -
#1641 ha dxdiag ban le akarom venni a gyorsítást , akkor a directdraw, a direct3d t , vagy az agp vegyem le ? vagy mind a 3 at ? -
#1640 Prohardver teszt Írják, h a 8500 GT az a 7300 továbbfejlesztett változatának mondható, de nem nagy előrelépés. Mondjuk nem tudom h valójában hogy van. Itt nagyon lehúzzák a 8500 GT-t, nekem 1 éve van meg, és árához mérten tökéletesen meg vagyok elégedve vele, eddig minden játékot vitt amit próbáltam (kivéve GTA IV, de az sztem a proci miatt nem megy jól): cod4, cod5, Coin Dirt, Time Shift, Crysis, FEAR2, Grid stb. hogy csak párat említsek amikkel játszottam vele. Na azt akarom kihozni belőle, h a teszt szerint nem sokkal rosszabb a 7300 az enyémnél, nekem megy a játék mint mondtam 1024x768 medium-high-ban -> legalább 800x600 medium-ban tuti menni kéne neki is. -
#1639 Nem jól tudod. Én utánanéztem a techinkai adatoknak, hidd el túl sok hasonlóság nincs köztük. A 7300 kevesebbet ér. -
#1638 Sztem ha a dxdiag-gal csináld. Futtatás > dxdiag és lejjebb veszed a hardveres gyorsítást. -
#1637 nem hiszem hogy a codec a hibás szóval azt haggyuk azt mondja meg valaki hol van a CONFIG.EXE file ???? Mert nekem ilyen nincs a FEAR mappájában!!! -
#1636 Lehet nem jó codecket raktál fel. :) Nekem pl. ACE mega codeck pack és Gordian van fenn. Ezekkel jó a játék, minden film is megy faszán a gépen. -
#1635 bocsi, a link kimaradt:D letöltés -
#1634 Csáó, itt 1 másik működő "magyarítás" (nyelv váltó) -
#1633 sajnos nem használ, először úgy próbáltam hogy egyáltalán semmilyen codek nem volt a gépen és mégse ment ezért raktam fel egyet hogy legyen már mégis, de hol van az a config.exe file ? mert ha a fear mappájában kellene lennie akkor ciki mert ott nekem nincs -
#1632 Ilyen nincsen sajnos nagy Arch fájlokban vannak a dolgok! -
#1631 KÖSZÖNÖM: DE SAJNOS EREDETI ANGOL VERZIÓ: ezt kell magyarosítani,
Azaz az lenne jó, ha lenne letölthető a magyarítás ami átírja az angol szöveget: magyar nyelvre!
Köszönöm.