F.E.A.R. 2: Project Origin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Powerball!!!
Valakinek volt még hasonló hibaüzenete indításkor?
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
ja, egy bug nálam is volt, mikor a jármûbõl kellett lõnöm a sok ellent, kinyírok mindenkit, aztán semmi . . . csak állok a tank tetején mind a farok. ztá szétlõttem má mindent, mondom lehet valahol beszorult valaki , de nem. Aztán szétlõttem a jármûm elejét, életem lement, meghaltam, majd ujrakezdés, kinyírok mindenkit, és szépen továbbvitt a játék.
Powerball!!!
Csak azt szeretném kérdezni, hogy milyen hosszú a játék?
Én mikor elõször be kellett ülni egy olyan lépegetõ robotba, az után úgy 1 órával járok...mennyi lehet még hátra?
Köszi elõre is! :)
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Elakadtam vagy bug lehet?
Feljöttem a felszínre a teherlifttel,egy nagy csarnokban találom magam.
Felaldat hogy találkozz a csapattal...
Csak az a probléma hogy nem tudok kijutni a csarnokból!
Nem szoktam kérni de most felhasználnám a közönség segítségét!
Kösz
zene egyenlõ élet
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Alma pedig azért akar utódot, mert az elsõ két gyerekét elvették tõle.
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
Next PC upgrade: 2022
Az hogy te kicsibe láttad, az azért volt, mert 8 éves korúként is meg tud jelenni. Ez pedig azért van, mert õ maga sem tudja hogy már felnõtt.
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
Kéne viszont egy kis help
Nõvérem laptopján(ASUS x59sl) kiír egy hibát hogy "sound acceleration error", aztán mondja, hogy a readme-be levagyon írva hogy hogyan kell beállítani. Utána megy a játék, de nincs hang.
Megnézte hogy mivan a readmebe, de már alapból azvolt neki beállítva, amit írt a readme... Szal továbbra is rossz.... 2008 novemberi teljes DirectX van fenn neki...
Mi lehet a gond?
http://www.youtube.com/user/kilipeti
Egy nehezebb hely volt, amol meghaltam kétszer, a végefelé mikor távcsövessel vadásztak rám vagy 5-en :-) de csak mert hülye voltam, nem fedezékbõl lõttem
Powerball!!!
Teljes árú PC-s eladások: Itthon is jól kezdett a FEAR 2!
1 WORLD OF WARCRAFT PREPAID CARD
2 WORLD OF WARCRAFT: WRATH OF THE LICH KING
3. FEAR 2
4. GTA 4
5. THE SIMS 2 DOUBLE DELUXE
6. COUNTER-STRIKE: SOURCE DVD
7. EURO TRUCK
8. SPORE
9. CALL OF DUTY - WORLD AT WAR
10. WARFRONT HUN
11. RACE DRIVER GRID
12. CRYSIS WARHEAD (EP1)
13. TÁLTOS PARIPÁM 2
14. S.T.A.L.K.E.R. - CLEAR SKY
15. ASSASSIN`S CREED
16. FAR CRY 2
17. CALL OF DUTY GOTY BEST OF
18. KING`S BOUNTY: THE LEGEND
19. THE SIMS 2 APARTMENT LIFE (EP 8)
20. CALL OF DUTY 4 GOTY
Next PC upgrade: 2022
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Én inkább a látványra hajtok.
Viszont a gyengén sikerült Shellshock 2 -nél azért a barlangban elég durva az atmoszféra.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM
<#hehe>#hehe>Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
fõleg azok, akik 98 elõtti játékot csak képen láttak.
"Ez a grafika a jelenlegi piacon már sajnos kevés: nem értem, teljesen megfelel a mai piacon is"
Háát nem azért, de ezek lehet rossz verziót néztek.
Mert nálam látványban üt!
Sokan hasonlitgatják még a killzone 2-höz is.
LOL legalább ezt a hülyeséget nem kellett volna. Max a Crysis szebb, de annak annyival is erössebb gép szükséges!!!
A mai szar fps-ek elmehetnek a picsába ha összenézzük vele a fear2-õt.