F.E.A.R. 2: Project Origin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

G.I.JOE
Csávókám breakel:

Én pedig egész szépen fel bírok állni a mellkasára <#merges2> :

ewuk
szerintem nálad azért nincs hang, mert 1958.március 2.-án legurult egy kis kavics kualalumpúr egyik kis utcájában egy kukáról, és mint tudjuk minden összefügg mindennel így, ez lehet az oka.
Lacee86
Hát állítsd vissza! :)

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

norbi56
Nálam miért nincs hang a játékban?Átállítottam a felbontást azóta nincs.

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

ppk
sosem tudni mekkora lámával áll szemben az ember :-DDDD

Powerball!!!

Különc
Azért nézd ki belõlem hogy nem a program filesba (a windows mellé) rakom a játékokat <#idiota> légyszi 8)

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Különc
Mög is oldottam, bocs a spammért...

ppk
tehát C:\Program Files\F.E.A.R. 2\Support az útvonal :-)

Powerball!!!

ppk
a telepített mappában lesz egy Support mappa, azon belül DirectX9, és ott katt a DXSETUP filera, telepítsd, és voálá már menni is fog a játék :-)

Powerball!!!

Különc
"Az alkalmazást nem sikerült elindítani, mert az X3D_Audio1_5.dll nem található. Az alkalmazás újratelepítése megoldhatja a problémát"

Valakinek volt még hasonló hibaüzenete indításkor?

Lacee86
Youtube legfelsõ videó. Itt fennvan sztem az egész játék végigjátszása.

ppk

ja, egy bug nálam is volt, mikor a jármûbõl kellett lõnöm a sok ellent, kinyírok mindenkit, aztán semmi . . . csak állok a tank tetején mind a farok. ztá szétlõttem má mindent, mondom lehet valahol beszorult valaki , de nem. Aztán szétlõttem a jármûm elejét, életem lement, meghaltam, majd ujrakezdés, kinyírok mindenkit, és szépen továbbvitt a játék.

Powerball!!!

Japep
Köszi! :)

CHELSEA FOOTBALL CLUB

ewuk
nem sok, ha rohansz egy óra, ha nem kettõ.
Japep
Hello!
Csak azt szeretném kérdezni, hogy milyen hosszú a játék?
Én mikor elõször be kellett ülni egy olyan lépegetõ robotba, az után úgy 1 órával járok...mennyi lehet még hátra?
Köszi elõre is! :)

CHELSEA FOOTBALL CLUB

rucinho
Hy!

Elakadtam vagy bug lehet?
Feljöttem a felszínre a teherlifttel,egy nagy csarnokban találom magam.
Felaldat hogy találkozz a csapattal...
Csak az a probléma hogy nem tudok kijutni a csarnokból!
Nem szoktam kérni de most felhasználnám a közönség segítségét!

Kösz

zene egyenlõ élet

Shep
Az egész történet egy nagy katyvasz, a készítõk sem tudják pontosan mi, hogy van ami azért jó mert n+1 részt lehet csinálni, tehát nem kell új ötleteken gondolkodni, csak a már meglévõt toldozgatni :)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

vérpocok
A könyv úgy írja, hogy a teste meghalt, de még ez sem egészen biztos. Viszont az biztos, hogy mikor meghalt, már ilyen idõsen halt meg, vagyis kb. 40 és 50 év közötti lehetett.
Alma pedig azért akar utódot, mert az elsõ két gyerekét elvették tõle.

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

klart
tehát egy idõben van a két dolog?különben nemértem a dolgot,ugyanis úgytudom hogy akivel az elsõ részben nyomulsz,az alma egyik gyereke,paxtan fettel meg a másik,és akkor most kilesz az újabb baba,vagy mi a szöszvan már,nemnagyon értem énse :|

kifli
a 2. rész az 1. rész vége elõtt egy kicsivel
watto
nekem már az egész érthetetlen xDDD magyarázza már el valaki hogy ez mikor van ez XD a 2. rész elsõ után vagy elõtt?

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

grebber
Éppen ez az érthetetlen rész számomra.Ha halott valaki akkor a szelleme mitõl öregszik?

Next PC upgrade: 2022

extra sensory
Látszik h nem vagy képben, Alma nem megnõtt, hanem már az 1. részben is ilyen korú volt mint ahogy a lentebbi kép mutatja. hiszen volt egy 30 éves fia, Paxton Fettel, meg egy másik is. Szal erõsen közelít már az 50-hez a kisjány. <#hehe>
Az hogy te kicsibe láttad, az azért volt, mert 8 éves korúként is meg tud jelenni. Ez pedig azért van, mert õ maga sem tudja hogy már felnõtt.

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

ewuk
rakjatok föl új directxet, hátha. ez meg az elején egy síkon fut az 1el, aztán túllép azon. igazából a végén nem értem mi van, honnan veszitek, hogy Alma bekrepál?
watto
Ez meg ki?xD nincs meg a játék de 1hez képest így megnõtt lama vagy WTF?! XD 1et végigvittem ... de nemtom hogy akkor most a 2be mi van... elõzmények? vagy a z 1 után? nem vágom :D

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

Danus16
eszméletlen jó a játék, hátravan még vagy negyed óra, de eddig nagyon bejött... Minden olyan világos, végre mindent lehet követni, sokmindent megtudunk, erõsen ráraktak a sztorira.

Kéne viszont egy kis help
Nõvérem laptopján(ASUS x59sl) kiír egy hibát hogy "sound acceleration error", aztán mondja, hogy a readme-be levagyon írva hogy hogyan kell beállítani. Utána megy a játék, de nincs hang.
Megnézte hogy mivan a readmebe, de már alapból azvolt neki beállítva, amit írt a readme... Szal továbbra is rossz.... 2008 novemberi teljes DirectX van fenn neki...
Mi lehet a gond?

http://www.youtube.com/user/kilipeti

Na kivégeztem a játékot. Jobban tetszett ez, mint az elsõ rész. Abban sok volt az unalomig fulladó monotonitás. Itt ilyent nem tapasztaltam. Ami a félelmetes részt illeti sztem az elsõ rész sokkal parázósabb. Itt kevesebb és kevésébé ilyesztõek a horror részek, de azért párszor rám hozta a frászt.
ppk

Egy nehezebb hely volt, amol meghaltam kétszer, a végefelé mikor távcsövessel vadásztak rám vagy 5-en :-) de csak mert hülye voltam, nem fedezékbõl lõttem

Powerball!!!

ppk
40db az jó?

Powerball!!!

zomgzerg
a darabszámok lemaradtak
2000db
200db
40db
10db
4
3
1
1
1
1
1
1
1
1
1

grebber
Magyar eladások:

Teljes árú PC-s eladások: Itthon is jól kezdett a FEAR 2!

1 WORLD OF WARCRAFT PREPAID CARD
2 WORLD OF WARCRAFT: WRATH OF THE LICH KING
3. FEAR 2
4. GTA 4
5. THE SIMS 2 DOUBLE DELUXE
6. COUNTER-STRIKE: SOURCE DVD
7. EURO TRUCK
8. SPORE
9. CALL OF DUTY - WORLD AT WAR
10. WARFRONT HUN
11. RACE DRIVER GRID
12. CRYSIS WARHEAD (EP1)
13. TÁLTOS PARIPÁM 2
14. S.T.A.L.K.E.R. - CLEAR SKY
15. ASSASSIN`S CREED
16. FAR CRY 2
17. CALL OF DUTY GOTY BEST OF
18. KING`S BOUNTY: THE LEGEND
19. THE SIMS 2 APARTMENT LIFE (EP 8)
20. CALL OF DUTY 4 GOTY

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
jah énis beszartam a röhögéstõl...kár hogy elbaszták, végre egy jó story lehetett volna...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Prince23
Na én ott fejeztem be a játékot, iszonyatosan rossz játék. Tovább nem bírtam. (2.5/5)

DarkSector
Én HORROR fan vagyok, ugyhogy eléggé viccessek már a horrorjátékok.
Én inkább a látványra hajtok.
Viszont a gyengén sikerült Shellshock 2 -nél azért a barlangban elég durva az atmoszféra.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Barny
Left 4 Dead-ban mar van ilyen:D...Decsak fsz NV kartyakkal megy:@ XD

Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM

vérpocok
Fear 3-ban már így fog ijesztegetni Alma:

<#hehe>

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

Barny
akarcsak en:D...ott rendesen beszrtam xD

Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM

ppk
én dead space után már immunis vagyok ilyenekre :-D

Powerball!!!

Palesz2

félek tõle..

ppk
A nõvérje velem egykora :-DDDD

Powerball!!!

Bokafix2
lol... fura izlés, nem mondom. A nõvére sztem sokkal jobb bõr.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

ppk
+a

Powerball!!!

ppk
ppk

nem tom, de én is dugnám :-DDD

Powerball!!!

DarkSector
nincs baj csak rosszul copy-ztam :P

Lacee86
Ja ha fórumba írnak vmi játékról pozitívumokat-negatívumokat, néha szoktam magánvéleménnyel reagálni pontról pontra. :)

DarkSector
:D

robotnyk
most crysis mánia van. ami nem olyan, mint az, azon már fanyalognak.
fõleg azok, akik 98 elõtti játékot csak képen láttak.
DarkSector
Sorry a : utáni már a kollégánk kiegészítése... :S

DarkSector
LOL nem értem ezek közül ezt a mondatot:

"Ez a grafika a jelenlegi piacon már sajnos kevés: nem értem, teljesen megfelel a mai piacon is"

Háát nem azért, de ezek lehet rossz verziót néztek.
Mert nálam látványban üt!
Sokan hasonlitgatják még a killzone 2-höz is.
LOL legalább ezt a hülyeséget nem kellett volna. Max a Crysis szebb, de annak annyival is erössebb gép szükséges!!!

A mai szar fps-ek elmehetnek a picsába ha összenézzük vele a fear2-õt.