2430
-
#1710 én eddig csak az első részt nyomtam végig...érdemes tolni a 2. rész előtt a két kieget??? úgy hallottam, hogy - mivel a 2. részt az első részt fejlesztő csapat készítette, míg a kiegeket nem - ez az igazi folytatás (mármint konkrétan történetileg is).
vélemény? -
#1709 torrent -
#1708 XD, vagy amikor becsönget egy idős szomszédod, és megkér, hogy segíts neki végig vinni az Interval 07 -et :D vagy Nem jössz Lanon varozni? -
#1707 Heh, megvan aFEAR 2 :) Várom a Full GameCam linkeket :D -
#1706 A képeid vmiért nem jönnek be. De amúgy jah, sokszor mozognak a hullák (ami messziről zavaró lehet, mert nem tudom h meghalt-e már a faszi), sőt volt h külön a belei mozogtak, na az durva volt... -
#1705 hát nem egészen... http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1083685761&no=7116
már az előző részekben is ilyen bénán viselkedtek a hullák, azóta se sikerült megoldaniuk... -
#1704 directX et frissítsd a game support mappájában lévőre -
#1703 az haggyám, de képzeld el, hogy a szomszéd szobából egyszer csak ezt kiabálja az öreg: HECCCSÁT!!!!!! XD -
#1702 -
#1701 Elképzelem ahogy a mostoha (bár nekem édes) nagypapim játszani kezd a Mirror's Edge-el, meg a FEAR -el és még ő segít nekem :DDDDDDD -
TOMARGUS #1700 X3DAudio1_5."dll nem található " üzenettel nem indul a játék. Miért? Warez altopicot nem találtam... -
#1699 Főleg ha Penetratorral szegezed őket a falhoz. -
#1698 gecca, killzone-ban hogy esnek már az ellenek... fearben vmelyik még el se esik, csak meghal :DD -
#1697 kurva anyjukat grafikára nagyon üt :D -
#1696 Killzone 2 XD -
#1695 riszpekt neki :D -
#1694 PS3-as játék egy másik oldal szerint. -
#1693 Mi az a Killzone 2??? eskü még nem hallottam róla -
#1692 Haza eladási lista!
1. World of Warcraft (Prepaid Card)
2. Fallout 3
3. Guitar Hero III: Legends of Rock
4. Killzone 2
5. World of Warcraft: Wrath of the Lich King
6. F.E.A.R. 2: Project Origin
7. FIFA 09
8. Grand Theft Auto IV
9. Need for Speed: Undercover
10. Call of Duty: World at War -
#1691 Engem tegnap iwiwen a szomszéd lépcsőházból jelölt be egy nyugdíjas fickó (ő is 65-70 körül lehet), néztem, hobbija neten böngészés; ki tudja talán játszani is szokott. Meglepődtem rajta, mert nem gondoltam volna róla, h így halad a korral, de látszik, h bizony egyre több és több idősebb ember tesz így. Ez mindenképp nagyszerű dolog sztem. :) -
#1690 RESPECT -
#1689 #1672
Sziasztok...szerintem o tenyleg annyi:)
65-70 kozott van:D...rakerestem vipen:)
Csak igy tovabb,nincs abban semmi rossz:D
-
felegyi #1688 Nálam a Warhammer Dawn of war II-nél volt ilyen, az effektek, a textúrák néha elbaszódtak és átment torzulásba... bár ezt okozhatta a 64-bites Windows 7-is, a processzor is (am mostanában szokatlanul le van terhelve, egy darab vírus sincs a gépen)... -
#1687 Nyomd ki. Én anélkül tolom, szép tiszta hibamentes a kép. -
#1686 rajta van a szemcsés effekt... -
#1685 Sztem a video beállításokban változtass valamin, kapcsolj ki vagy be valamit. Próbálgasd hátha rendbe jön. Film Grain effekttel jáccod? Vagy levetted? -
#1684 igazad van, kuka a kártya XD amúgy hidd el meg tudom különböztetni a lövedéket egy 1mm-es vékony csíktól az egész képernyőn át... -
#1683 Hát... a kártyád viszont elég elavultnak tűnik. Arra nem gondoltál h ez is okozhatja? Egyébként én is találkoztam már a falból kiálló vonal izékkel, de jobban megnéztem és rájöttem, h a szögpuska lövedéke. -
BAk3R #1682 na végigjátszottam a játékot. nagyjából olyan 8 óra alatt sikerült. kurva jó ez a game az nem kétség, lehet, hogy még egyszer végigtolom, télleg nagyon zsír. szép, élvezetes meg úgy fasza az egész. 9 pont. -
#1681 Sziasztok! Nem tudjátok, hogy miért van az, hgoy helyenként vékony vonalak állnak ki a falból és lámpából? olyan, mintha ilyen csempe rajzolat vége lenne csak hosszan kilóg. ugyanez van külső helyeken, csak ott a vékony vonalacskák a nagy porfelhő felől jönnek!! Legújabb driverem van mindenből.. -
#1680 OFF
Vki nem tudja hogy az Infected Mushroom-nak melyik ez a száma? -
#1679 Jó lehet h ő annak szánta, de én meg általánosságban írtam. Ha nem is sokan, de biztos vagyok benne, h akad 65-70 közti játékos. -
#1678 Sztem ő is csak poénnak szánta azt a 65-70 közötti életkort. Nem hinném hogy tényleg annyi, amúgy én találkoztam már száz felettivel is adatlapon. Akkor most ő is igazat ír? Vicces lenne már csak azért is, mert elvégzett iskolának egyetem volt beírva. -
Lerstal #1677 loool :DD -
#1676 Az én 93 éves nagyapám meg 5-ször vitte végig a Vice Cityt (cheat nélkül)! Na jó viccet félretéve, gondolom ezt most speciel te is csak poénnak szántad, de amúgy semmi rossz nincs abban ha idősebb ember játszik vmivel. Ha mi megöregszünk (remélem h így lesz...), nekünk pláne ilyesmi is lesz a kikapcsolódás egyik fajtája (persze csakis mértékkel). -
#1675 Baj az? Az én 80 éves nagyanyám is leül néha Doom-ozni, Cod5-ben már 34-es rankja van, és a Lula 3D-t se veti meg. -
Lerstal #1674 Életkor: 65-70 között
:D -
#1673 automatikus mentés van -
#1672 sziasztok. Hogyan lehet menteni ,vagy kezdést a mentéstől indítani.
F.E.A.R. 2 -
Lowosan #1671 Milyen az a head bob effekt?