2430
  • Lerstal
    delete codec
  • Lacee86
    Hát sajnálom... :( Nincs más ötletem. Az meg nem hiszem h vigasztal, h "már pedig mennie kéne"...
  • Metalmilitiakid
    jó ötlet volt mert kiadtak 2 hét alatt egy új drivert de felraktam és akkor is fekete képernyő és restart...
  • Metalmilitiakid
    ezt a config.exe filet hol lelem ?
  • Lacee86
    Ne viccelj már, mint látod nekem is teljesen hasonló tudású kártyám van, teljes hardveres gyorsításon van a hang, és tökéletesen megy a játék (1024x768 medium-high).
  • Bokafix2
    Én úgy tudom, hogy a fekete képet a hangkártya directx gyorsítása okozza.
    Úgy lehet megszüntetni, hogy a config.exe segítségével kikapcsolod a játék hangját, vagy a DirectX (Startmenü / futtatásba beírva: dxdiag) a gyorsítást lejebb veszed, vagy lekapcsolod. Ilyen kártyánál sztem muszáj. Elég gyengécske a 7300 GT, egy Fear 2-höz legalábbis.
  • Lacee86
    Ja jó, azt hittem boltban vetted. Csak egy ötlet volt.
  • Metalmilitiakid
    netről frissítettem mert havertól volt okosba de utána nézek azért :D
  • Lacee86
    Hát, nem biztos h a legújabbat adták hozzá, mostanában jött ki jó pár frissítés. Én a helyedben megpróbánám, vesztenivalód nincs. :)
  • Metalmilitiakid
    kb 2 hete raktam be a karit nem hiszem hogy régi lenne a driver :D
  • Lacee86
    Nekem 8500 GT-m van, az ha jól tudom olyasmi erősségű mint a tiéd, és kiválóan viszi (1024x768, medium-high beállítások), szóval tuti nem a kártyáddal van a gond. Esetleg egy driver frissítést tudok ajánlani.
  • Metalmilitiakid
    ez van írva a minimum gépigényhez
    GPU: DX9-capable graphics card with 256MB (SM 2.0b). NVidia 6800 or ATI X700. szóval vinnie kéne a 7300 GT 256 MB DDR3 nak
  • Skyline
    7300gt csere.
  • Metalmilitiakid
    Lécci valaki segítsen , ha elindítom a Fear 2 őt akkor fekete képernyőt kapok amiben a szélén még az egeret is látom 640x480 as felbontásban és csak resettel tudok kilépni, cccp codecpack om van fent de próbáltam úgy is hogy le volt törölve. A gépen simán vitte a Perseus Mandate ot és azt írták hogy ezt is kellene ( Core2duo E6550, Gforce 7300 GT, 2 GB DDR2 RAM) , pls help me
  • kifli
    dejó már mikor végigtoltam kiadnak hozzzá ilyet :S
  • grebber
    FEAR 2: PC patch közeleg

(HW Insider) Érkezik a F.E.A.R 2 PC patch. A Monolith Productions lerántotta a fátylat a tavaszi meglepetéséről. Az elkövetkezendő hetekben remélik kiadni a javítócsomagot. A hard fokozatot kissé keményíteni kívánják. Grafikai opciók közé beépítik a film grain és head bob effekteket. Számos kisebb javítást kapunk még ehhez fűszernek.

info: Hardwired
  • grebber
    1. Csináljuk egy akármi.reg fájlt (szövegesd fájlt txt-t átnevezed reg-re)

2. Ez legyen a tartalma:

Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Monolith Productions\FEAR2\1.00.0000]
    "Language"="#"

# helyére ird be: hu
    Mentsd el és inditsd el ezt a reg fájlt!
  • gabriel2007
    Hali Mindenkinek !

Jó ez a játék, csupán egy kérdésem van, sok a szöveg, ami érdekelnek, de a játékmenetbe nem zavar, hogy ANGOL a nyelv, és nem MAGYAR.
    Kérdezem, Nekem Angol verzió van, s jó lenne ha a szöveg Magyar lenne!
    Olvastam, lehet angolból magyart csinálni : hogyan, illetve játék közben is lehet e?
    Köszi Mindenkinek!

• CroftManor
    Snowkid16, mikor lesz kész a videód?
  • MR ME
    így igaz :DD
  • wid22
    Miért ne irná ki? DVD s 3X3.9 azt hiszem a jobb DVD meg 70 ft körül van 3X70 ft. Megéri simán. Mégha 8000 ft az uj akkor is.
  • Hellsing47
    letölteni letölti..max nem irja ki
  • Lacee86
    Nem akarlak kiábrándítani, de akinek pl. van egy 2 megás netje, ami nem egy drága dolog manapság, annak kb. 1 éjjel meg egy délelőtt lennvan. (Nem saját példa, csak általánosságban). Mikor látjuk a videót végre?
  • kifli
    nem a méret a lényeg
  • klart
    én letöltöttem a gtaiv-t is,kb 6 óra alatt :D
    pedig az jóval nagyobb/több
  • Tatyla
    lol,nem mindenki mikrohullámú internettel van otthon,úgy tényleg szar lehet letölteni...
  • grebber
    Az utolsó pár szavad szerintem te sem gondoltad komolyan.Vérwarezosoknak semmi féle méret nem számít!
  • snowkid16
    Jézusom, a Sims 2 kieg.jét veszik!!!??? Én mindig letöltöm, az alap megvan teljesbe meg egy ruhás kieg. :D FEAR 2-et megértem, mert 11Gb-t mé ga legelszántabb warezolós se nagyon tölt le :D
  • grebber
    Eladási lista - Nagy-Britannia - 8. hét

Heti PC-s TOP 10:
    1. Warhammer 40.000: Dawn of War 2
    2. Football Manager 2009
    3. F.E.A.R. 2: Project Origin
    4. World of Warcraft: Wrath of the Lich King
    5. The Sims 2: Double Deluxe
    6. The Sims 2: Apartment Life
    7. Command and Conquer: Red Alert 3
    8. Spore
    9. Grand Theft Auto IV
    10. Call of Duty: World at War
  • EK1TEP
    hmm ok köszi!
  • robotnyk
    nem ír semmit registrybe, nincs uninstall, steam rip. egyszerűen letörlöd, ennyi.
  • EK1TEP
    Hogy a francba lehet ezt a játékot letörölni?
    Vezérlőpultban nincs törlő izéje, nem találok sehol!!
    pls help!
  • InfectedMann
    Attól mert az Avira vírust észélel még nem az.
    Kaspersky nem talált egy vírust se benne.

Amúgy végigvittem. Kicsit rövidnek találtam és kevésbé para volt benne mint a nagy elődben :(

ghost: Alma azért izgul rá a főszereplőre mert míg a kórházban volt valamit matattak vele... a többi majd kiderül...
  • KlinikaHUN
    valaki linkelne nekem egy vírusmentes cracket,mert a lemezen levőt vírusnak látja az Avira,és a neten nem találok.köszi
  • KOVU
    hali
    az miért lehet hogy (nem tom hányadik pálya) olyan rész után hogy robban fel minden aztán 1 szer csak ellök egy robbanás és le esek valahova ahol rám esik 1 hordó. itt kezdené tölteni a másik pályát de 54 % megáll a töltés és hiába várok ott nem tölti be.
    itt mi lehet a baj? O.o
    (vártam eleget mert bekapcsoltam a tv-t azt mopndtam had töltsön XD)
    elöre is köszi ^^
  • Lacee86
    Olyan kérdés merült fel bennem, h ugye vannak azok a jutalmak, amiket ha teljesítek eltűnik a lakat és színes lesz az ikonja. De azokkal mit tudok kezdeni, vmi megnyílik, vagy csak úgy vannak? :)
  • ghost rider
    Én most tartok a suli előtti lövöldözős résznél...
    Amúgy a játékban szerintem a legijesztőbb amikor hirtelen az arcomba ugrik Alma... ilyenkor amúgy miért ugrik rám? Tán meg akar erőszakolni?
    Mert az egyik résznél mondta kígyóököl, hogy rám izgult Alma xD Elég viccesen hangzik...
    Amúgy visszatérve a főhős szótlanságára: Lehet, hogy néma szegény.
    Claude-re meg már nem emlékszem, rég játszottam már a GTA 3-al.
  • Lacee86
    Jó, lehet h volt 30 is, de vhogy olyan rövidnek tűnt. Megnéztem párat, pl. azt a bizonyos akasztófa játékot a táblán, amit már vki betett ide pár napja; aztán volt egy nagy fura festmény; volt egy mosómedvés naptár is: ezek ugranak be hirtelen. Ja meg 1-2 bizonyítékot elolvastam, egyikben vmi olyasmi volt, h egy faszi vmi tudományos előadást tart, és a végén vérmintát vesz. :) Vannak benne fura dolgok.
  • kifli
    20 perc a suliba? Menny vissza néz meg a táblán a rajzokat könyveket meg hasonlókat :)
  • Lacee86
    Épp most értem amúgy az Iskola nevű küldetés végére, hát extra rövid volt ez a küldi, talán 20 perc ha volt. Eddig az erőpáncélos tetszett a legjobban, kíváncsian várom a maradék 6-ot.