F.E.A.R. 2: Project Origin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
és nem pont az volt a probléma amit irtak privátba, hogy frissitsem , hanem hogy egyeltalán az kell hozzá.
Vagyis youtube-on a WATCH IN HD felirat csak Flash Player-el ugrik be, méghozzá csak EXPLORER-rel.
MOZZILA és GOOGLE CHROME (ezt használom én) nem kompatibillis velük, még frissiteni sem enged.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD
Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD
Süketek és a háborús veteránok kivételével (ezekbõl világviszonylatba kevesen vannak) tegyük õket egy full csendes helyre! Tehát van egy helység elõször bemegy 1 ember! Csend legyen 10 percig hogy szokja. Tudta nélkül (errõl külön gondoskodva) 10 petárdát a lába mögött robbants fel egyszerre! Csináld meg ezt 5 milliárd emberrel! Kizárt hogy lesz olyan aki nem ijed meg a hirtelen hangtól!
Fear 1-ben is kb 3 szor volt olyan hogy "megijedt" az ember.
Ebben a 2. részben nemtudnék felsorolni 3-at sõt.
Next PC upgrade: 2022
Lehetséges okok:
- Hang nélkül játszottál
- Süket vagy
- Nem élted bele magad
- Nem megfelelõ hangerõvel játszottad
- Ha fülessel játszottad nagyon halk lehetett
- Fényes nappal+lámpával játszottad!
Parás ez csak meg kell adni a módját hogy az legyen! Ennyi!
Gigabyte P35-DS3:E8400:Hd3870:4GB Geil Ultra kit
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"We are only slaves to our temptations\"\"
Gigabyte P35-DS3:E8400:Hd3870:4GB Geil Ultra kit
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
amikor a templomba tört ki az õrület, betámadtak azok a fekete szellemek;
na mondom azt a kurva ezt de jól oda tették (ha jól tudom abba magyarok tervezték a pályákat jó munkát végeztek) ..másodszorra persze már nem ütött annyira.
méltó folytatása az elõsnek
bár 1 részbe jobban tetszettek a fegyverek meg mintha jobban lehetett volna rombolni...
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Jó-jó de a végére már baszottul untam.Megint ugyanaz szellõzõnyilások, csövek,laboratóriumok, csillék , kapcsolók keresgélése már nem tudom hanyadik játékba, elég már ebbõl😞
ami jó
- karakterek
- hangok, szinkronhangok
- viszonylag jó játékidõ, nekem ennyi elég is volt belõle
ami rossz
- nem fosatós, nincs félelem, no para 😞
- nincs ki hívás a végén
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
nekem sokkal több volt mert olvasgattam a bizonyítékokat meg amerre jártam megnéztem mindent rendesen, suliba könyvek meg rajzok táblák meg ilyesmik 😊
spoilert semmi lényegeset nem mondtam el sõt kérdezte 😄
jó az uccsó kérdés az lehetne spoileres max de az se annyira lényeges dolog
FIGYELEM SPOILER!!!!
ha van valaki érti ezt az egész végét az szoljon 😊
pl ki volt az az arc aki nem akarta engedni hogy visszakapcsoljam azt a gépet?
😞 kicsit rövid 😞
7 fejezet
Régi:
2009-02-18 19:14:23 - FEAR2
Frames: 1091 - Time: 33513ms - Avg: 32.554 - Min: 17 - Max: 42
Új:
2009-02-18 19:24:59 - FEAR2
Frames: 1095 - Time: 32642ms - Avg: 33.545 - Min: 19 - Max: 44
Látható, h egy leheletnyit javított nálam: szinte kerek 1 FPS-t az átlagon, a min-t és max-ot egyaránt 2-vel tolta feljebb.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"