F.E.A.R. 2: Project Origin

Oldal 1 / 49Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Epü
Üdv! Nem bírok el a zsilipbe, vagy fertőtlenítőbe szorult, dühöngő manussal. A bal gomb és jobb gomb többféle variációjának is az a vége, hogy lelő.

Optimus Prime
A játék menüjében találod, talán a new game. Nem emlékszem pontosan,de "Reborn"-t keress, ott van az.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Helló!
Mivel FEAR Complete Pack (ROW) magában foglalja a F.E.A.R 2 DLC-jét is, a kérdésem az lenne, hogy miután végigjátszottam az alap F.E.A.R 2-t, a Reborn DLC -t hogyan tudom elindítani? Gondolom nem missziónként kell tolni, hanem rendes kampánya van.

Norton Internet Security 3PC; Malwarebytes\' Anti-Malware (Lifetime) & Norton Antivirus 2012; Microsoft Security Essentilas 2.1 + Agnitum Outpost Firewall PRO 7.5

nembaj! :)
Optimus Prime
PC-sként én már csak PC-ben tudok gondolkozni. :S

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

köszi! :)
mooo
ja és dobozos vezióban kellene nekem nem pedig digitálisan.
nekem a steam nem nagyon jön be. meg nekem xbox-ra kéne
egyébkánt pc-re nem LV-s kiadás volt hanem Gyémánt kiadás azt hiszem :)
Optimus Prime
Hát talán lesz LV kiadásban, ha nem marad a Steam, de ott csak akcióba éri meg.

Üdv! lehet még valahol F.E.A.R. 2-õt venni? mert CD Galaxis, 576kbyte....
sehol sincs már. nagyon kéne
Hali!
Most tettem fel a FEAR 2-t win7 64bit ultimate-re és mikor el akarom indítani, azt írja, hogy hiányzik a binkw32.dll a géprõl. Letöltöttem ezt a fájlt és betettem a system32 mappába, de ugyanazt írja. Próbáltam már mindenféle crack-et használni de nem vált be. Tud valaki segíteni?
zöldeshányás
Üdv.

Ki lehet iktatni ezt a borzalmas hud-ot valahogy?

\"fingjál bele a rencerbe\"

Optimus Prime
Steames játékot soha nem vegyél használtan. Az se értem, hogy árulhatják pl. Vaterán. Max csak ha ez az egy játéka van a tulajnak, akkor oda adhatja az accountot.

totyak
És olyat nem lehet, hogy az illetõ törli valahogy a Steam-rõl én meg regelek? Ha esetleg nem akarná adni a Steam accounját.

Ha az eredeti enne akkor se lenne magyar, amúgy dolgozom a magyarításán valakivel, nincs benne sok szöveg, de egy ideig eltart majd mire kész lesz.

Jaka923
Hát megszívtad, el kellett volna kérni a Steam account adatait, amelyre regelve van a játék...

totyak
Üdv!

MI van akkor, ha megvan eredetiben a játék, de telepítéskor nem fogadja el a kulcsot, mert szt írja, hogy már egyszer regelve van? Ez igaz is, mert nem én vagyok az elsõ tulajdonosa a játéknak.

Akkor most megszívtam emberesen?

A F.E.A.R 2 Rebornhoz vki tud magyarosítást ajánlani (nekem sajnos nem az eredeti van meg még), léci
Fpocok
Viszont normálon is egy csomó lõszer kellett beléjük. Ez kimondottan tetszett... a fegyvereknek kicsit hülye hangjuk volt :D

Parasite Eve 2, best game EVER!

Qwerty4
Kihagytam a katonák külalakját...az elsõ sorból.

Qwerty4

Qwerty4
Az a leggázabb a 2. részben, hogy az ellenséges katonák hangja is megváltozott, meg butultak is, a harc már nem volt olyan élvezetes, hangulatos, szinte egyedi érzést nyújtó, mint az 1-ben.
De sok más téren is egyszerûen nagyon üres/lapos lett a 2. rész...szerintem.

A Perseust én is kedvelem, jobban mint az azt megelõzõ kieget.Nem sokan gondolják így, de úgy látszik ebben egyezik a véleményünk. :)

Qwerty4

Optimus Prime
De a grafika sokkal jobb. Színesebb, életszerûbb, a design és a pályatervezés. Én karácsonykor vettem meg az egész szériát 9 euróért. Szerintem a Perseus Mandate után ez a legjobb rész. A klisés ijesztegetések és a zavaros történet (a 3. játék ugyanazon a helyen, ugyanabban az idõben) ellenére. Meg persze a meztelen Alma is sokat dob rajta.

Ki szúrta ki, hogy a csaj kommandós hangja Jen Taylor és kinézetre szinte dettó Zoey a L4D-bõl?! :)

Qwerty4
Az elsõben a harcrendszer azért sokkal jobb.A 2. részben szinte tucatszerû...

Qwerty4

Fpocok
Hát ahogy a videókat néztem, nem nagyon jött be. Szerintem hülyeség ez a szellemes dolog...

The Protector
egyet értek.nem vagyok annyira félõs,rám inkább az ijesztegetés hat.A harcrendszer viszont pazar a játékban.

Remélem a 3-at nem basszák el mert ahány rész annyi fejlesztõcsapat.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Fpocok
Sziasztok!

Pár napja vettem új gamer egeret és gondoltam keresek valami FPSt, amin kipróbálhatom. Erre esett a választás. Nos meg kell hogy mondjam, hogy leszámítva a paráztatást (gyenge a szívem + fosok) és a lassítást (nooboknak való, konzolosoknak)... ez egy kibaxott jó játék. Remek játékmenet, remek engine, remek fizika. Nagyon tetszik a harcrendszer. Na csak ezt akartam leírni.

Bokafix2
Ez inkább tipikus single player játék, multi alig van... egyszerûen nem az a stílus. Kb. mint a Doom 3.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

sajnos nemtudom kinyirni vaneket pedig ugy csináltam ahogy itt le van írva segitséget kérnék
FSpofon
nincsenek állandó serverek

jobb a fear combat, azzal biztos több magyar játszik mint a 2vel

Arab money

Sziasztok, a felõl érdeklõdnék, hogy valaki multizik vele innen?
És ha igen, milyen a multija?
Van-e magyar szerver ,és hogy milyen?
Elõre is köszönöm a válaszokat.
A fear reborn hoz van valamilyen patch? Valaki készítene magyarítást a Reborn-hoz, de nem ereeti verzióhoz, szóval a steamen keresztül nem lehet frissiteni.
Nem tudom hogy a frissitéstõl meg-e változnak a szövegek.
Steamon keresztül meg esélytelen hogy vegyek bármit is.

SirAlo
hm.. pedig jo lett volna hozza magyarositas, magyarul meg nincs sehol feltoltve :P

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

MR ME
magyarúl jött ki ha jól emlékszem....
igen mindenkinél akad,, így van megcsinálva

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

SirAlo
Hi, van magyarositas a jatekohz? Tudtok egy linket adni? aztan egy kerdes: amikor elmenti a jatekot nektek is akad a jatek ? vagy a gepem keves hozza?

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

grebber
Akció csak 2330FT! (Ebben benne van a házhoz szállítás is)

Next PC upgrade: 2022

Jaka923
Szar ügy, warez kérdésben nem segítünk

heló srácok, nekem 1 olyan aprócska problémám van h ugye én leszedtem a feart csak h steamen kéri a cd keyt és h esetleg vki nem tudná megmondani h hogyan tudom ezt kikerülni illetve vmi más fear telepítõnek a linkjét megadni? :P:D elõre is köszi :)
Jaka923
A Reborn DLC-t, a Steam mutatja külön játékként? Azért kérdem, mert még nem láttam senki játéklistájában...

Talált süllyedt<#vigyor3>

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

Sziasztok valaki steamben tud nekem segíteni?
Be akarok lépni és ezt írja:

Ok,már jelszót is változtattam erre jön az email,hogy feltörték a fiókom.
Most tényleg az van,vagy valamit a tûzfalnál kell állítani (este smart security),hogy esetleg az blokkol valamit azért nem enged be.
A Gridnél már volt ilyen,hogy a tûzfalon kellett állítani.

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

wesker24
Jah amint láttam hogy a Fear 2 Diamond kiadás csak 2000 FT egybõl lecsaptam rá !
Kár hogy felvitték 5000 ft-re. 2-ért simán megvenném. A DIE verzióval szerintetek engedi a patcheket?

wesker24
Igen annyi volt 1990 FT !
A Fear 2 gyémánt kiadásban 2000 ft volt?

Helló!

A Fear 2 -hez hogy lehetne felrakni az 1.5 patcht, ha nem eredeti verzióm van? Azt írja hogy a fear 2 nincs feltelepítve, és megszakad.
Eredetiben nem tudom megvenni, mivel még elég sokba kerül, és évekbe telik mire lemegy az normális árra.
Kösz!!!!!

FSpofon
Szerezz frissebb verziót, megjelenés utáni elsõ patchben berakták a beállítások közé a 4:3-at (Options|Performance|Advanced Settings), hogy ne legyenek csíkok.

Arab money

Dead
Kicsit jobban utána olvastam, és úgy látom nem lesz rá megoldás. Nem értem miért kell ilyet csinálni. Azt hinné az ember, hogy a fogyasztókért dolgoznak... de a bevétel többet számít úgy tûnik mintsem, hogy a hibákkal foglalkozzanak.

Dead
Most raktam fel a game-et és az a problémám, hogy nem teljes képernyõn fut a játék. A képernyõ tetején és alján kb egy 5cm-es fekete csík van.
A felbontás 1280*1024-en van. NEM widescreen-es monitorom van, hanem sima (19 colos). Mi lehet a baj?

Lacee86
Azt nem tudom, épp csak kipróbáltam a multit, de nem tetszett.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Oldal 1 / 49Következő →