F.E.A.R. 2: Project Origin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Mivel FEAR Complete Pack (ROW) magában foglalja a F.E.A.R 2 DLC-jét is, a kérdésem az lenne, hogy miután végigjátszottam az alap F.E.A.R 2-t, a Reborn DLC -t hogyan tudom elindítani? Gondolom nem missziónként kell tolni, hanem rendes kampánya van.
Norton Internet Security 3PC; Malwarebytes\' Anti-Malware (Lifetime) & Norton Antivirus 2012; Microsoft Security Essentilas 2.1 + Agnitum Outpost Firewall PRO 7.5
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
egyébkánt pc-re nem LV-s kiadás volt hanem Gyémánt kiadás azt hiszem 😊
sehol sincs már. nagyon kéne
Most tettem fel a FEAR 2-t win7 64bit ultimate-re és mikor el akarom indítani, azt írja, hogy hiányzik a binkw32.dll a géprõl. Letöltöttem ezt a fájlt és betettem a system32 mappába, de ugyanazt írja. Próbáltam már mindenféle crack-et használni de nem vált be. Tud valaki segíteni?
MI van akkor, ha megvan eredetiben a játék, de telepítéskor nem fogadja el a kulcsot, mert szt írja, hogy már egyszer regelve van? Ez igaz is, mert nem én vagyok az elsõ tulajdonosa a játéknak.
Akkor most megszívtam emberesen?
Parasite Eve 2, best game EVER!
De sok más téren is egyszerûen nagyon üres/lapos lett a 2. rész...szerintem.
A Perseust én is kedvelem, jobban mint az azt megelõzõ kieget.Nem sokan gondolják így, de úgy látszik ebben egyezik a véleményünk. 😊
Qwerty4
Ki szúrta ki, hogy a csaj kommandós hangja Jen Taylor és kinézetre szinte dettó Zoey a L4D-bõl?! 😊
Remélem a 3-at nem basszák el mert ahány rész annyi fejlesztõcsapat.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Pár napja vettem új gamer egeret és gondoltam keresek valami FPSt, amin kipróbálhatom. Erre esett a választás. Nos meg kell hogy mondjam, hogy leszámítva a paráztatást (gyenge a szívem + fosok) és a lassítást (nooboknak való, konzolosoknak)... ez egy kibaxott jó játék. Remek játékmenet, remek engine, remek fizika. Nagyon tetszik a harcrendszer. Na csak ezt akartam leírni.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
jobb a fear combat, azzal biztos több magyar játszik mint a 2vel
Arab money
És ha igen, milyen a multija?
Van-e magyar szerver ,és hogy milyen?
Elõre is köszönöm a válaszokat.
Nem tudom hogy a frissitéstõl meg-e változnak a szövegek.
Steamon keresztül meg esélytelen hogy vegyek bármit is.
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
igen mindenkinél akad,, így van megcsinálva
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Next PC upgrade: 2022
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
Be akarok lépni és ezt írja:
[/url][/img]
Ok,már jelszót is változtattam erre jön az email,hogy feltörték a fiókom.
Most tényleg az van,vagy valamit a tûzfalnál kell állítani (este smart security),hogy esetleg az blokkol valamit azért nem enged be.
A Gridnél már volt ilyen,hogy a tûzfalon kellett állítani.
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
A Fear 2 -hez hogy lehetne felrakni az 1.5 patcht, ha nem eredeti verzióm van? Azt írja hogy a fear 2 nincs feltelepítve, és megszakad.
Eredetiben nem tudom megvenni, mivel még elég sokba kerül, és évekbe telik mire lemegy az normális árra.
Kösz!!!!!
Arab money
A felbontás 1280*1024-en van. NEM widescreen-es monitorom van, hanem sima (19 colos). Mi lehet a baj?