High-tech egércsapda

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Olyan fegyver kell amitõl bebuzulnak az egerek, és ezért egy idõ után maguktól kipusztulnak.
Elég hasznos találmány szerintem.
beszarás :-D

magus
kíváncsi vagyok mikor jön a mozgásérzékelõs lézerfegyver ami kisüti az agyukat is ha megmozdulnak

"Vagy ki kell tenyészteni harci kannibál egereket,amik a többi egeret eszik,nemtudom jár-e már ilyen szinten a genetika. 😄"
"Aztán majd egy módosulás után az ember ellen fordul és annyi civilizációnak. Micsoda film lehetne ebbõl! Gyilkos egerek még úgysem voltak... "

Olvastad a Magyar atom címû könyvet?
Rebolhák....

Mottó: olyan nincs hogy a gyermek nem érti, csak másképp érti... C:

Aztán majd egy módosulás után az ember ellen fordul és annyi civilizációnak. Micsoda film lehetne ebbõl! Gyilkos egerek még úgysem voltak...
Igazad van, tényleg sírni lehet azon, amit az emberi gerények mûveltek.

Kara kánként folytatom tanításom.

Kornan
Olyan kéne ami az egerekbõl nyeri ki az energiát,valahogy lebontaná õket és energiává alakítaná.Emlékszem itt az sg-n volt egy korábbi cikk,amibe valami robot volt ami legyekkel mûködött,mért ne lehetne egerekkel is? 😄

Vagy ki kell tenyészteni harci kannibál egereket,amik a többi egeret eszik,nemtudom jár-e már ilyen szinten a genetika. 😄

Annyiból is jobb a sima egércsapdáknál,hogy legalább nem trancsírozza szét,mert a csapós megoldás nálunk gyakran kibelezte az egereket 😊
Visitor
A görény nem jó, mert egy gonosz állat, míg a macska nem az.

THE HUNTER coming soon ^^

Szép, és jó, meg minden, de mi ebben a megmosolyogtató?

http://www.bognarstudio.hu/blogszfera.html Hozzászóló pszihológia az oldal kb közepétől.

Vadászgörénnyel nincs élményem viszont azt tudom hogy a macska MINDENT elintéz a ház körül (kevesen tudják de a rókát is elzavarja <#wow2>) a kutya meg a "humanoid állatok" ellen kiválló szal kutya + macska kombo FTW!!! <#eljen>

Az egyik Kossuth-téri tüntetésen hangzott el, a volt bp.-i rendõrfõkapitány (Gergényi Péter) kapcsán: "A görény az egy kedves állat." :-)

Jogos. Ugyanis spam. :-)

21. századi.. pff ma már minden elektronikára ezt mondják? Miért küld sms-t? Dobja ki automatikusan a kukába.

Majd szól SMS -ben hogy "Önnek 7 új egere érkezet..." 😊

Vagy e-mailban. Pihent...
Sir Quno Jedi
A göri az nagyon tiszta állat. Ez egy kitenyésztett "házi" fajta, nem a sima mezei görény! 😄 Jó fejek és igazi jó barátaid lehetnek, ha jól bánsz velük. Vannak olyan értelmesek mint a kutyák, ha nem okosabbak!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

12346
#4, #10:
ahol nagymennyiségû élelmiszer van felhalmozva - beleértve az összes áruházat, raktárakat stb -, ott MINDENHOL van egy valag egér, + egérszar, + hugy, és rohadó döglött egerek😛 innentõl kezdve nem mind1 neked, honnan kapsz enni?😄

Engem ez a szerkezet az üldözõs típusú amerikai rajzfilmekre emlékeztet. Lásd Gyalogkakukk. Szerencsétlen hülye farkas minden technikai eszközt felhasznált, csodagépezeteket szerkesztett, mégsem tudta elfogni a madarat.
Nekem a vadászgörény a legszimpibb, mert biofegyver.
Azt azonban nemtom, hogy a v.görénynek van-e zavaró szaga?
És mi lesz, ha a v.görény kezd el túlszaporodni?

izé, ez semmit se ér...
ha le lehet kérni a csapdák helyzetét és állapotát online, akkor az egerek simán le tudják, és akkor számitanak rá...
ilyen aproságon bukik meg az évszadok ota tartó háborút talán megoldó fegyver... kér érte...

😄😄
A tudomány címszó alatt annyi marhaságot lehoz az SG...
Igazi bulvár...
De inkább ezeken röhögöm magam halálra, mint Gyõzikén...

Mottó: olyan nincs hogy a gyermek nem érti, csak másképp érti... C:

Sir Quno Jedi
Naés, szegény indiánokat is rezervátumba zártuk nem?! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Nem EMOsok azok, hogy megvágják magukat pengável :p

Az egér elõbb itt volt a Földön, mint az ember. Tehát mi vagyunk a betolakodók.

Jó, csak viccelek.
Jah, apám is így mesélte, most hogy mondod, csak nem jutott eszembe jól! 😊))))

Nem tudtam, hogy Hofi... egyébként így még jobb. (nyílván) 😊)))

"Egértanyák esetében szerintem tuti ez a nyerõ, habár nem öli meg a jószágokat."
Gyújtsd fel a dobozt a szabadban, és meg is van oldva. 😊

8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia

drizzt1666
ez tévedés komám 😄

Itt nyugszom én, olvasod te. Olvasnám én, nyugodnál te!

asszem Hofi vicce a következõ (nem idézem, csak nagyjából):

kiraksz egy diót az egérlyuk bal oldalára egy mogyorót a jobbra. a lyuk fölé pedig teszel egy pengét. kijön az egér és körülnéz. dió-mogyoró-dió-mogyoró-dió-mogyoró-a penge elvágja a nyakát.

ha ez túl drága, akkor lehet dió és mogyoró nélkül is, marad a penge. kijön az egér és körülnéz. se dió-se mogyoró-se dió-se mogyoró-se dió-se mogyoró-a penge elvágja a nyakát.

Molnibalage
Ááááááááááááááááá, bazz fentrengve röhögök.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Én gyerekkoromban naponta 4-5 egeret is megfogtam öreganyáméknál, és két hét alatt rejtélyes módon elfogytak.
a módszer:

van egy kis fadoboz, aminek a teteje egy kis csuklóval van rögzítve, így rá lehet csukni.
Szórtam bele bõségesen búzát, és egy nagyobb szalmaszállal kitámasztottam a tetejét.
Éjjel persze jönnek az egerek, belemásznak a kis dobozba, mejd elkezdenek majszolni.
A nagy forgatagban 95%-os valószínûséggel meglökik a kis szalmaszálat, amitõl a tetõ rájukcsukódik.
Az átlagos kapás alkalmanként 2 fölött volt, a rekord 7 darab volt!!!!!!!!!

A módszer titka hogy minél többen vannak, annál nagyobb a valószínûsége hogy meglökik a kitámasztást.
Egértanyák esetében szerintem tuti ez a nyerõ, habár nem öli meg a jószágokat.
És persze több ilyet is ki lehet helyezni...
barret
A normalis egerfogo olcso,es hatekony 😊
Es ahol tobb eger is lehet,oda nem ilyen nyomorek megoldast fognak ugysem telepiteni.Soxor nem eleg 1 db luxus egerfogo XD.
Es arammal muxik,szal eleg sok hely alapbol kizarva...

Bérbe vehet? reklámfelület...

Nálunk kb. 1 éve van a lakásban macska, azóta még pókot sem láttam, az egyetlen állat, amit egy macska sem kap el az a szúnyog. (Sajnos...)
Azt hiszem, eléggé nehezen látható az a válaszfal, amely a kütyüket elválasztja az egérfogásra elválasztott résztõl. Mondjuk a vákumszivattyút én sem tudtam azonosítani.....

Az aki vályogfalra-ba vizet önt, az meg is érdemli. Az ilyen sikeres ember nem lehet!

Sir Quno Jedi
NA, én nem eszem húst és még a darazsakat is üvegben kirakom a szabada, nem ölöm meg, de mikor már az a kérdés, hogy vagy az egerek, vagy mi, akkor nincs kegyelem (próbáltam, nem válik be).

Sir Quno Jedi
Hát a 40-es téglafalon (dupla téglából, az a régifjata, jól kiégetett, tömör kistégla) simán átküldik magukat az egerek, csak évekbe kerül nekik. De a finom betont (amiben nincs dóder ugye) nem komázzák.

Üveggyapot meg azért nem jó, mert azt kizabálják a kutyák. Fáj nekik, de leszarják!

Apám mesélt egyszer egy nagyon hatékony és jól bevált egérfogó módszert...

Ki kell tenni egy zsilettpengét az egérlyuk elé, élével felfelé. Az egér óvatos éllat, mikor kijön mindig körülnéz... és a szike elvágja a torkát!
XDXDXDXDXDXDXD

Egyébként én a humánus megoldás híve vagyok. Nyílván azért, mert eddig csak kétszer volt egér a házunkban, hála a négy kutyának és a két macskának talán... :-) Ha engem is elborítanának, biztos írtanám õket, ahogy csak tudom.

Fel dio es egy labas. Ennel jobb nincs, jobb mint a normal egercsapda. Igaz itt nincs csattanas se sms kuldes, de egy delutan alatt 8 egeret fogtam vele! 😊 Termeszetesen alatbarat mivel mind elve meguszta.

Ja es aki nem ismerne a trukkot, az kerdezze meg nagyszuleit! Ok meg tudtak mi van akkor ha nincs macska a haznal. 😉
Én még soha nem tapasztaltam, hogy rendes, égetett (piros) tégla anyagban bármilyen állat vagy rovar járatokat rágott volna. Szerintem azok a lyukak már elõtte is ott voltak, vagy a cementspórolós vakolatot bontották meg valahogy. Vagy valamilyen puha (lombfûrésszel vágható) gázbeton vagy ytong tégla lehetett a fal anyaga.

Vályogfalban valóban kusza járatokat furkálnak, tapasztaltam (gyerekkoromban éltem falun is)

De ez a vákumos beszippantás tetszik😊))) Csak a cikk végén levõ képen nem látható semmilyen, szívóhatás elõállítására alkalmas eszköz.

Továbbá azt sem értem, hogy ez a csapda miben különbözik a többi mechanikus eszköztõl? Azaz: hogyan menekülnek meg az egerek egy hagyományos egérfogótól, miközben ebbe beleesnek?
Asszem valaki kitalált valamit és most el akarja adni.
"spéci betonszerû anyaggal betömve már jobban belevásik a foguk"

Javasolom a beton-üvegvatta+üvegcserép-beton kombót. :-)

Azért az nem semmi, hogy itt némelyeknek milyen tapasztalataik vannak..<#idiota>

https://twitter.com/foodlfg

k9duli
Énis inkább méreg párti vagyok de ez a szerkezet nagyon megmosolyogtató.
Csippan a telefonod és jelenti hogy mission completed.
És mint a nyomás utána címû filmbõl idézve:
"ti-ti-tí ahh elvesztettünk egy egerünket a konyhában.óóóóó kár érte. Pedig milyen nagyszerû egér volt."

ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK

és mi csalogatja be az egeret? a hightech iránti olthatatlan kiváncsisága?

a másik, hogy a fénykép alapján nyitott a rendszer, akkor hogy is van ez a vákuum dolog?
volt 1 muki, akinek a haza falaban voltak ilyen kis alatok (valyog). no o karbid-al probalta meg. tele tomte a lyukakat vele majd vizet bele. azota meg van az uj haza, teglabol.

Minden lehetseges. Csak ami lehetetlen tart tavabb.

most megnyugodtam, hogy ilyen helyrõl kapjuk a kaját...

Tévedés.

A legjobb a vadászgörény, mert az nem játszik vele, vagy csomó ideig vaccsol az egérlyuk elõtt mint egy átlag macska, hanem bemegy és lerendezi az egész egércsaládot pár laza mozdulattal.

Apropó, próbáltál már szárazjeget tenni a járatukba? Egyik ismerõsöm így szabadult meg az egereitõl.

Egér ellen a legjobb a macska. Persze nem a tápos szobacica, hanem az amelyik az anyjától tanulja meg az egérfogást. A szüleim már sok éve tartanak macskát, nincs is egér a környéken, legfeljebb addig amíg meg nem eszik a macskák.

Sir Quno Jedi
Egérriasztó elõtt ott táncolnak az egerek, saját konyhámban éltem ezt meg, pedig ipari cuccz volt. Azóta, mivel SEMMI sem vált be, fõleg nem az egérfogók, pedig töbféle típuist és elvût is kipróbáltunk, ezért maradt a méreg. 8 adag méreg (2 doboznyi) még az írmagjukat is kiírtotta pár hónapra. Az még azokat is megöli állítólag, akik nem is esznek belõle, csak érintkeznek azokkal akik már igen. Én is sajnálom szegényeket, de mikor már a házban szétrágják a vezetékeket és egészaros az egész kecó, akkor ott a vége, elpusztítom õket, ha kell atommal is. Sajna elfogni õket felettébb lehetetlen tevékenység és hiába dobod ki õket a kertbe (vagy akár messzebb), visszatérnek (á la terminator), de sokadmagukkal.

Persze ott van még a vaádszgörényes megoldás, de azt a két németjuhászom miatt kizárhattam, pedig van ismerõsöm akinek van két görije is...

Hozzáteszem az egerek idõvel a 40 centis téglafalon IS átrágják magukat, olyannyira, hogy ki lehet látni a szabadba a lukon. Persze azóta spéci betonszerû anyaggal betömve már jobban belevásik a foguk. Az alapban most is rengeteg járatuk van bizonyára, de azzal nehéz bármit is kezdeni.

Volt patkány is, de azt kinyírják a kutyák, sõt az egereket is írtják szépen, csak azok túl sokan vannak, meg sem kottyan nekik a vesztegség, mert mindent túlszaporodnak.

Az alaphírre rátérve, nem sok értelme van ennek a bizgerának, mert nem tud hatékonyan SZÁZÁVAL egeret ölni. Egy flancos irodába jóak, ahol TALÁN egy-egy egér betéved néha, de igazi egérinvázió ellen fabatkát se ér. Na nem mondom, ha légmentesen el tudna tárolni pártucat egérhullát (pl. beforgatja õket egy mechanizmus egy tartályba), akkor lenne értelme. Kell még rá egy nagy világító számláló az olalára és láthatjuk ahogy telik a masina! 😄

Merhogy a döglött egér még büdösebb, mint az élõ!

dronkZero
Hm ragasztós csapda... Nekem arról a koleszban használt csótánycsapda ugrik be. A leggusztustalanabb az volt, hogy beleragadt egy csótány, ott benn lepetézett, és azok még ki is keltek. Mindez ragasztóba ragadva...

Hát, már nem nagyon értem, hogy hogyan tudtam olyan körülmények közt élni...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Oldal 1 / 2Következő →