54
  • FoodLFG
    Azért az nem semmi, hogy itt némelyeknek milyen tapasztalataik vannak..
  • k9duli
    Énis inkább méreg párti vagyok de ez a szerkezet nagyon megmosolyogtató.
    Csippan a telefonod és jelenti hogy mission completed.
    És mint a nyomás utána című filmből idézve:
    "ti-ti-tí ahh elvesztettünk egy egerünket a konyhában.óóóóó kár érte. Pedig milyen nagyszerű egér volt."
  • brueni
    és mi csalogatja be az egeret? a hightech iránti olthatatlan kiváncsisága?

a másik, hogy a fénykép alapján nyitott a rendszer, akkor hogy is van ez a vákuum dolog?
  • eto demerzel
    volt 1 muki, akinek a haza falaban voltak ilyen kis alatok (valyog). no o karbid-al probalta meg. tele tomte a lyukakat vele majd vizet bele. azota meg van az uj haza, teglabol.
  • rolika
    most megnyugodtam, hogy ilyen helyről kapjuk a kaját...
  • T0nk
    Tévedés.

A legjobb a vadászgörény, mert az nem játszik vele, vagy csomó ideig vaccsol az egérlyuk előtt mint egy átlag macska, hanem bemegy és lerendezi az egész egércsaládot pár laza mozdulattal.
  • teddybear
    Apropó, próbáltál már szárazjeget tenni a járatukba? Egyik ismerősöm így szabadult meg az egereitől.
  • teddybear
    Egér ellen a legjobb a macska. Persze nem a tápos szobacica, hanem az amelyik az anyjától tanulja meg az egérfogást. A szüleim már sok éve tartanak macskát, nincs is egér a környéken, legfeljebb addig amíg meg nem eszik a macskák.
  • Sir Quno Jedi
    Egérriasztó előtt ott táncolnak az egerek, saját konyhámban éltem ezt meg, pedig ipari cuccz volt. Azóta, mivel SEMMI sem vált be, főleg nem az egérfogók, pedig töbféle típuist és elvűt is kipróbáltunk, ezért maradt a méreg. 8 adag méreg (2 doboznyi) még az írmagjukat is kiírtotta pár hónapra. Az még azokat is megöli állítólag, akik nem is esznek belőle, csak érintkeznek azokkal akik már igen. Én is sajnálom szegényeket, de mikor már a házban szétrágják a vezetékeket és egészaros az egész kecó, akkor ott a vége, elpusztítom őket, ha kell atommal is. Sajna elfogni őket felettébb lehetetlen tevékenység és hiába dobod ki őket a kertbe (vagy akár messzebb), visszatérnek (á la terminator), de sokadmagukkal.

Persze ott van még a vaádszgörényes megoldás, de azt a két németjuhászom miatt kizárhattam, pedig van ismerősöm akinek van két görije is...

Hozzáteszem az egerek idővel a 40 centis téglafalon IS átrágják magukat, olyannyira, hogy ki lehet látni a szabadba a lukon. Persze azóta spéci betonszerű anyaggal betömve már jobban belevásik a foguk. Az alapban most is rengeteg járatuk van bizonyára, de azzal nehéz bármit is kezdeni.

Volt patkány is, de azt kinyírják a kutyák, sőt az egereket is írtják szépen, csak azok túl sokan vannak, meg sem kottyan nekik a vesztegség, mert mindent túlszaporodnak.

Az alaphírre rátérve, nem sok értelme van ennek a bizgerának, mert nem tud hatékonyan SZÁZÁVAL egeret ölni. Egy flancos irodába jóak, ahol TALÁN egy-egy egér betéved néha, de igazi egérinvázió ellen fabatkát se ér. Na nem mondom, ha légmentesen el tudna tárolni pártucat egérhullát (pl. beforgatja őket egy mechanizmus egy tartályba), akkor lenne értelme. Kell még rá egy nagy világító számláló az olalára és láthatjuk ahogy telik a masina! :D

Merhogy a döglött egér még büdösebb, mint az élő!
  • dronkZero
    Hm ragasztós csapda... Nekem arról a koleszban használt csótánycsapda ugrik be. A leggusztustalanabb az volt, hogy beleragadt egy csótány, ott benn lepetézett, és azok még ki is keltek. Mindez ragasztóba ragadva...

Hát, már nem nagyon értem, hogy hogyan tudtam olyan körülmények közt élni...
  • lee56
    Hmmm mutánsegerek, képzelem miféle élelmszerraktár lehet az :)
  • Kensin
    Legközelebb majd apró terminátorokkal fogják kergetni az egereket...
  • Gyükér
    Hát én élelmiszeripari raktárba dolgozom és nem olyan szegénykék ám ezek.
    akkorára felvannak hízva nálunk hogy ba...ik a ragasztóra egyszerűen kilép belőle :)))
  • rolika
    otthon egy ultrahangos egérriasztóm van. egy gombbal át lehet tolni az ember által hallható tartományba is a hangot, hát, két másodpercnél tovább még nem bírtam hallgatni.
    és az a jó, hogy nem öli meg az egérkéket, csak elkergeti.
    (előtte próbálkoztunk ragasztóval, de bármennyire is utálom az egereket, azt a haláltusát nem kívántam nekik.)