Veszélyben az RTL délutáni talkshow-i?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aztán lehet hogy én vagyok beteg és nem így van 😄 De tök jól hangzik 😄
Nem azt mondom, hogy Shakespeare-t vagy Vivaldit kellene adni, de azért kellene lennie önkontrollnak is, tisztelt RTL!
mindenhol megeszik. gáz is lenne, ha az ismeretterjesztõt ennék.
Nem vagyok rá büszke, de egyszer egy egész hétig dolgoztam Mónikáéknál, kellett a pénz, és azt hittem, tévénél majd jó lesz nekem. A felvételi beszélgetésen megkérdezték, mi a véleményem a mûsorról, el is mondtam rendesen, õszintén. Az volt a válasz, hogy tudják, mennyire szar, mégsem akarnak jobbat csinálni, mert ezt megeszik az emberek, akkor miért fektetnének bele több energiát? Szóval errõl ennyit.
muerte: sajnos az a nagy büdös helyzet, hogy Magyarországon ezeket a "délutáni beszélgetõs mûsorokat" megeszik az emberek, a szintén ebbe az idõsávba bepakolt ismeretterjesztõt meg nem. Rajtunk múlik... (pontosabban rajtam nem, mert hál'istennek nincs tévém, de lényegében az átlagemberen meg a nézettségi mutatókon).
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Visszatérve a témához, nem nagyon vagyok sorozatkedvelõ de az Everwoodot végignéztem, és jelenleg 21 éves vagyok, nagyon tetszett, hogy az apum is végignézte, és ahogy észrevettem, javitott a kapcsolatunkon 😊
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Lemerem fogadni, hogyha tavaly októberi csetepatét se közvetitette volna a tévé, akkor a háborgóknak nem is lett volna kedvük szétrombolni fél budapestet, egyáltalán nem kell foglalkozni a buta emberekkel. Csak sajnos a tv mûsorok errõl nem vesznek tudomást.
Mellesleg azt sem lehet pontosan tudni, hogy mennyi az össz nézõ a mérés ideje alatt.
Szerintem legalább a duplája 😛
Amúgy meg ezek csak azok akik be is mennek a mûsorba,mennyi lehet még ezeken kívül...<#wow1>#wow1>
természetesen vannak fizetett statiszták, de a legszánalmasabb sztorik azok valósak. nem mindenki tud ilyen magas fokon színészkedni. és utóbbi jóval több van.
"Mert az nem létezik, hogy ennyi hülye van MO-n, ha igen akkor súlyos problémák vannak ezzel az országgal."
mennyi az annyi? heti 20 vendég, ebből 5, legyen 7 hülye, évente 28 adáshét. és megy mondjuk 6 éve a műsor. 6*7*28. 1176 ember. vagyunk 10 millióan. az annyi mint. 0,01%. valóban súlyos problémák vannak az országgal. olyasmire gondolok, hogy vannak emberek, akik szerint csak a tévében van élet és azon kívül nem létezik. get a life😊
amúgy meg, hehe, megint magyarspecifikus sírás. már hogyne lenne ennyi hülye, de a világon máshol is van. nézz csak meg egy amerikai bírósági tárgyalást. vagy egy reportot, hogy mi mindenért kapnak el rendőröl bűnözőket.
😊
Ha, jobban belegondolok, eltünhetne a tel-aviv2 és a retek klubb is.
És te komolyan el is hiszed, hogy ezek az emberek a valós problémáikat mondják el, fizetnek nekik, és csak elõ kell magukat adni, a saját stílusukban. A buta paraszttal mindent ellehet adni. Mert az nem létezik, hogy ennyi hülye van MO-n, ha igen akkor súlyos problémák vannak ezzel az országgal.
Napalm? <#ravasz1>#ravasz1>
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Ja statisztika. Én nem vagyok szakember, de abban biztos vagyok, ha vmit mérünk, statisztikát készítünk, akkor elengedhetetlen, hogy a hibát is kiírjuk.
Te hogy gondolod?
Ilyet olvastam máshol: A legnézettebb rész a hétfõi volt, ezt 1658954-en látták. Hahh, persze. Legalább a hibát mellé írnák. Ez így vicc.
És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
bestof ever 😄DDD
csak nem te vagy a célközönség? nekem spec semmi bajom ezekkel a sókkal, egy percet sem láttam belõlük évek óta. (nem mintha a gagyi rajzfilm csatornák jobbak lennének😊
Viszont imádom a Monk sorozatot. A fazon teljesen hanolít az anyám fõnökére. 😄
Tûz ellen tûzet alkalmazni, avagy magyarosan: szar ellen szart! Ennél már csak Csaknorrisz, a tökszekszi szopó lett volna nagyobb fegyver.😉
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
akkor globalize nincs értelmes mûsor. lévén a magyar tévékben, mivel minimális a sajátgyéártású mûsorok száma, nagyjából az látható, ami angliában, a németeknél vagy amerikában.
"hogy az internetezõk hány százaléka milyen sorozatokat tölt le, vagy szerez be a neten keresztül. Lenne meglepetés fogadok..."
ja. meglepõdnél, hogy mennyire jelentéktelen szám a tévénézõkhöz képest😊 már eleve a rendszeresen netezõk száma is jelentéktelen idehaza. (fura, hogy a sokkal nagyobb netellátottsággal rendelkezõ országokban senki nem érvel a netezõkkel, csak az ilyen kis pontoknál, mint magyarország merül fel ilyesmi.)
Nekem a telefonszámom valahogy ezekhez került és engem többször is megpróbáltak beszervezni a Mónika show emberei.
A duma általában az volt hogy oda kéne menni, lenne valami megcsalásos sztori, amit elõ kellene adni jó hihetõen.
A legszebb az egészben hogy ezért felkínáltak 8-10 ezer forintot adásonként.
Hosszú ideig tartott mire elmagyaráztam nekik, hogy többet ne hívjanak. Az segített mikor az egyik hölgynek erélyesen elmondtam a véleményemet a mûsorról.
Mivel a magyar lakosság legalább 25% nem nézi az említett csatornákat az a felmérés nemigazán mondható reprezentatívnak, amelyik azt állítja, hogy nálunk melyik sorozat nem népszerû, vagy melyik az. Talán ezzel párhuzamosan azt is meg kéne vizsgálni, hogy az internetezõk hány százaléka milyen sorozatokat tölt le, vagy szerez be a neten keresztül. Lenne meglepetés fogadok...
"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity
Amíg a Mónika teljes átéléssel lesüllyed a vendégek szintjére, addig Balázs legalább szétröhögi az agyát a sok hülye vidéki bunkón, mint pl. ERZSIKE, aki úgy alázta a volt pasija nõjét, hogy közben teljesen hülyét csinált magából... De legalább a nép jól szórakozott!
Panem et circenses! vagyis: Kenyeret és cirkuszt a népnek!
nyilván, ha gondja lenne, rohanna a tévébe. ha valaki meztelenül lehajol a szappanért a sitten, az ne csodálkozzon, ha... röhögnek rajta.
A szökés meg pont fordítva..."
de ez olyan meglepõ? itthon egyértelmû volt, hogy a hõsök nem lehet siker. (oké, épeszû ember nem bízott benne.) és az is várható volt, hogy a szökés az lesz.
engen nem igen érdekel a TV csak az F1-et nézem meg, nem butítom magam vele
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
\"Amikor a szeretet hatalalma legyőzi a hatalom szeretetét, a világ megismeri a békét\"
Idõnként nagyon jót lehet röhögni rajtuk.
Munkaállomás: C64 64K RAM 5,25\" floppy & Dataset Szerver: XT8086 640K RAM 10 MB MFM HDD 12\" Hercules Monitor DOS 1.0 Megy rajta a Crisys, mint az állat!
Na ez pont nem igaz.
A Hõsök az tarol Amerikában, de itt a kutyát sem érdekli.
A szökés meg pont fordítva...
Ott kevésbé nézett, mint itt.
Munkaállomás: C64 64K RAM 5,25\" floppy & Dataset Szerver: XT8086 640K RAM 10 MB MFM HDD 12\" Hercules Monitor DOS 1.0 Megy rajta a Crisys, mint az állat!