55
  • Forever
    Na most ez így pont nem igaz.

Nekem a telefonszámom valahogy ezekhez került és engem többször is megpróbáltak beszervezni a Mónika show emberei.
    A duma általában az volt hogy oda kéne menni, lenne valami megcsalásos sztori, amit elő kellene adni jó hihetően.
    A legszebb az egészben hogy ezért felkínáltak 8-10 ezer forintot adásonként.
    Hosszú ideig tartott mire elmagyaráztam nekik, hogy többet ne hívjanak. Az segített mikor az egyik hölgynek erélyesen elmondtam a véleményemet a műsorról.
  • Griphons
    A magyar tv-ben nincs értelmes műsor Erre én már elég rég rájöttem. Azon, hogy a Rex és a Balázs show versenyeznek nézettségben, a belemet kiröhögöm.
    Mivel a magyar lakosság legalább 25% nem nézi az említett csatornákat az a felmérés nemigazán mondható reprezentatívnak, amelyik azt állítja, hogy nálunk melyik sorozat nem népszerű, vagy melyik az. Talán ezzel párhuzamosan azt is meg kéne vizsgálni, hogy az internetezők hány százaléka milyen sorozatokat tölt le, vagy szerez be a neten keresztül. Lenne meglepetés fogadok...
  • Lipi1980
    A Mónika régen még sokkal jobb volt, de ma már annyi primitív ember ül bent, hogy majd kimegy a képcső a TV-ből, ha véletlen odakapcsolok. Egy időben arra gondoltam, hogy ennyi primitív ember nincs Mo-n, és csak fizetnek nekik, hogy üljenek be, és legalább lehet valakin röhögnie az országnak! De ebben az a legszörnyűbb, hogy ezek nem színészkednek, hanem komolyan ilyen IQ betyárok, és fel sem fogják, hogy a fél ország rejtuk röhög!

Amíg a Mónika teljes átéléssel lesüllyed a vendégek szintjére, addig Balázs legalább szétröhögi az agyát a sok hülye vidéki bunkón, mint pl. ERZSIKE, aki úgy alázta a volt pasija nőjét, hogy közben teljesen hülyét csinált magából... De legalább a nép jól szórakozott!

Panem et circenses! vagyis: Kenyeret és cirkuszt a népnek!
  • winnie
    "ha te mások bajain nevetsz akkor...............(mit szólnál ha nekd lennne gondod és 1 ország röhögne rajta)"

nyilván, ha gondja lenne, rohanna a tévébe. ha valaki meztelenül lehajol a szappanért a sitten, az ne csodálkozzon, ha... röhögnek rajta.
  • winnie
    "A Hősök az tarol Amerikában, de itt a kutyát sem érdekli.
    A szökés meg pont fordítva..."

de ez olyan meglepő? itthon egyértelmű volt, hogy a hősök nem lehet siker. (oké, épeszű ember nem bízott benne.) és az is várható volt, hogy a szökés az lesz.
  • MaSzKa
    ha te mások bajain nevetsz akkor...............(mit szólnál ha nekd lennne gondod és 1 ország röhögne rajta)

engen nem igen érdekel a TV csak az F1-et nézem meg, nem butítom magam vele
  • sylas
    a jó öreg rex mi - tv2nél sem gondolták hogy megfogják az rtlt
  • lee56
    "de a délutáni beszélgetős műsorok már simán elviselhetőek "látatlanban" is." - Én például csak és kizárólag látatlanban vagyok képes elviselni ezeket :)
  • Doktor Kotász
    "szőrnyű hoyg ezeket a népvakító primitív idegesítő tolk who-wkat még enynien nézik, na mindegy, nézzik nekemm aztán midnegy, káért em okoznak bennem, mivel hiányzik a tv-m :D:D:D"

Időnként nagyon jót lehet röhögni rajtuk.
  • Doktor Kotász
    "amúgy meg azért nincs különösebb vita a nézettséggel kapcsolatban, mert nagyjából a papírformát hozza. azok a műsorok sikerek, amik szinte mindehol - nagyjából meg lehet jósolni, melyik amerikai sorozat jön be nekünk, stb."

Na ez pont nem igaz.
    A Hősök az tarol Amerikában, de itt a kutyát sem érdekli.
    A szökés meg pont fordítva...
    Ott kevésbé nézett, mint itt.
  • winnie
    "szőrnyű hoyg ezeket a népvakító primitív idegesítő tolk who-wkat még enynien nézik,"

rossz irányból szemléled a dolgot. nyakamat teszem rá, hogy vannak olyan, akik nem vakulnak, butulnak, hanem egyszerűen jót röhögnek azon, hogy milyen emberek vannak. lehet, hogy nem szép, de az is emberi magatartás. nem?
  • szvini
    szőrnyű hoyg ezeket a népvakító primitív idegesítő tolk who-wkat még enynien nézik, na mindegy, nézzik nekemm aztán midnegy, káért em okoznak bennem, mivel hiányzik a tv-m :D:D:D
  • winnie
    amúgy meg azért nincs különösebb vita a nézettséggel kapcsolatban, mert nagyjából a papírformát hozza. azok a műsorok sikerek, amik szinte mindehol - nagyjából meg lehet jósolni, melyik amerikai sorozat jön be nekünk, stb.

mint ahogy a bulvárlapok a legkelendőbbek (ezt nem 800 háztartáson mérik), úg ytermészetes, hogy a tévében is a bulvár a menő.
  • winnie
    840valamennyi család, de az egész puszta statisztika, reprezentatív mintából, amit valaki vitat, valaki nem, de el kell fogadni.

a tévézés arról szól, hogy a múltbeli mért adatok alapján olyan műsorokat kell gyártani, ami ezeket a számokat növeli meg. (értsd: ha sz*r is a mérés, tudod, hogy mire jön ki magas érték, levonod a következtetést, hogy mitől lesz magas és olyan műsort csinálsz. aki bukik, az rosszul vonta le a következtetést. aki sikeres, az jól.)
  • I.C.ram
    Nem istudtam, hogy ezek a proli műsorok még futnak. A Monk jó, én szeretem :)

AMúgy meg valaki magyarázza már el, hogy hogy mérik országos szinten, hogy ki mit néz, mert gyanítom, hogy van max 1000 család, akikhez beszereltek egy ilyen szar kis kütyűt, és azt szorozták fel 10000-rel. Innentől fogva már rég megdölt az egész, mert simán becsúszhat 1000 volt munkásőr család, aki ezeket a szarokat nézi éjjel-nappal.