Veszélyben az RTL délutáni talkshow-i?

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"szõrnyû hoyg ezeket a népvakító primitív idegesítõ tolk who-wkat még enynien nézik,"

rossz irányból szemléled a dolgot. nyakamat teszem rá, hogy vannak olyan, akik nem vakulnak, butulnak, hanem egyszerûen jót röhögnek azon, hogy milyen emberek vannak. lehet, hogy nem szép, de az is emberi magatartás. nem?
szõrnyû hoyg ezeket a népvakító primitív idegesítõ tolk who-wkat még enynien nézik, na mindegy, nézzik nekemm aztán midnegy, káért em okoznak bennem, mivel hiányzik a tv-m 😄😄😄

amúgy meg azért nincs különösebb vita a nézettséggel kapcsolatban, mert nagyjából a papírformát hozza. azok a mûsorok sikerek, amik szinte mindehol - nagyjából meg lehet jósolni, melyik amerikai sorozat jön be nekünk, stb.

mint ahogy a bulvárlapok a legkelendõbbek (ezt nem 800 háztartáson mérik), úg ytermészetes, hogy a tévében is a bulvár a menõ.
840valamennyi család, de az egész puszta statisztika, reprezentatív mintából, amit valaki vitat, valaki nem, de el kell fogadni.

a tévézés arról szól, hogy a múltbeli mért adatok alapján olyan mûsorokat kell gyártani, ami ezeket a számokat növeli meg. (értsd: ha sz*r is a mérés, tudod, hogy mire jön ki magas érték, levonod a következtetést, hogy mitõl lesz magas és olyan mûsort csinálsz. aki bukik, az rosszul vonta le a következtetést. aki sikeres, az jól.)
I.C.ram
Nem istudtam, hogy ezek a proli mûsorok még futnak. A Monk jó, én szeretem 😊

AMúgy meg valaki magyarázza már el, hogy hogy mérik országos szinten, hogy ki mit néz, mert gyanítom, hogy van max 1000 család, akikhez beszereltek egy ilyen szar kis kütyût, és azt szorozták fel 10000-rel. Innentõl fogva már rég megdölt az egész, mert simán becsúszhat 1000 volt munkásõr család, aki ezeket a szarokat nézi éjjel-nappal.
← ElőzőOldal 2 / 2