1129
-
beigliboy #849 Ha érdekel valakit csatlakozhat hozzánk, akinek ps3-a van. A klub neve: Spílerek:D -
baca01 #848 Kár -
#847 Xbox-os csak x-boxossal játszhat és fordítva. -
#846 Szerinted? -
baca01 #845 Ps3-as és Xbox-os verzióval lehet egymás ellen is játszani, vagy boxos csak boxossal játszhat online? -
#844 én benne vagyok -
#843 Ez érdekes, nekem simán felment firefox alatt is. A játékban kb. 5 mp alatt le is töltötte, de nekem ps3-am van.
Ha valakinek van kedve létrehozhatnánk egy virtuális pro klubot. -
baca01 #842 Ja ha nálad van a labda és úgy akarod ellökni azt nem tudom, de engem is érdekelne. :P -
#841 jó de ha nálam a labda és A gombot nyomom akkor elpasszolja -
#840 én csináltam már firefoxal, maxhtonal, explorerel egyikkel sem engedte letölteni. azt irta hogy nincs letölthető kép -
baca01 #839 Hosszan nyomod az A gombot. -
baca01 #838 Tényleg nem értem mi nálatok a gond.
Én tegnap beírtam a googliba hogy fia10 photo game face, behozta a beta game face-es oldalt, csináltam magamról két képet, feltöltöttem, elhelyeztem rajta a pontokat, aztán kb 6-7 perc volt mire megcsinálta nekem mert ugyebár közel sincs olyan jó gépem mint amire írják hogy 10mp.
Behozta a fejemet kopaszon, csináltam rá egy hajat, elmentettem.
Azután bekapcsoltam a boxot, fifában letöltöttem kb 2-3mp volt az egész és már ment is. Természetesen explorerben csináltam mindent mert firefoxban nekem sem működött. -
#837 Hát elvileg azon. de csinálok egyet ottis ahol linkelted. amúgy a játékba hogy kell ellökni a védőt/csatárt? -
#836 Itt csináltad a képet,amit belinkeltem,mert van másik gameface-es oldal is? -
#835 Nekem a képet sikerül megcsinálni nem is az a gond. a gond ott kezdődik mikor megcsinálom a profilt és boxon leakarom tölteni. azt irja hogy nincs game face amit lelehetne szedni -
#834 Hát én se tudtam még feltölteni,mert miután elhelyezem a képen a pontokat és elkezdi elkészíteni,hibát ír,azt írja rakjam át a pontokat.
Itt az oldal,ahol fel lehet tölteni:
Link
Bejelentkezel,elkezded és kezdődik a szopás.Firefoxban nem nagyon megy,szokásos fos ea-s oldal,többször kell frissíteni,mert böszmén túlterhelt,szar flash oldal,azt írják minimum 2 gigás géppel álljon neki az ember,hogy ne tartson annyi ideig.Mégis minek?Vicc.
Mindig is rühelltem az ea oldalakat,képtelenek egy normálisan működő oldalt csinálni,ami nem hal be ha 1000-ren rácuppannak. -
#833 és hogyan? mert nekem nem müködik -
#832 A beta oldalon próbáltátok?Mert a képet máshol kell feltölteni,mint a korábbi résznél illetve más játékoknál. -
baca01 #831 Én megcsináltam, nekem is csak explorerben sikerült. Elmentettem, kiírta hogy készen van, a játékban rámentem hogy letöltés és nekem rögtön be is rakta elsőre. Nem értem hogy nálad mért nem sikerül. Nálam nagyon élethű lett. Jó lenne live-on indítani egy SG-s csapatot, nektek van hozzá kedvetek? Ha igen, akkor írjatok pü-t és egyeztetünk! :)
n csatár poszton vagyok jelenleg.
-
#830 nekem is azt irja ki hogy nincs mit letölteni. valaki tudna segiteni? -
dadek #829 örülök, hogy Neked is összejött:)
Be tudtad rakni a játékba, mert nekem sajnos nem sikerült? -
#828 Tegnap végre összejött, sokadjára. Szerintem elég korrektül megcsinálták. -
dadek #827 Hali!
Nekem nagy nehezen összejött a Game Face kép. Mozilla alatt nem, csak explorer böngésző alatt. Két képet használtam (szemből és oldalról). A pontokat a képen, mivel tükör ki kell cserélni, mert azt is nézi. Ennyit a sikerélményről.
A játékba viszont nem tudom berakni:(
Amikor letölteném azt írja ki, hogy nincs letölthető Game Face kép, menjek el az ea oldalára és csináljak. Nem értem. Az xbox live-ra regisztrált account alatt csináltam a képet, el is van mentve. Nem értem. Mindenestre a pES-ben ezt jobban megoldották. -
beigliboy #826 Nekem se jött össze a Game Face és rangsort én sem látok, ami szomorú, mert a 09-ben azért volt. Reméljük előbb utóbb lesz. -
#825 Sikerült már valakinek létrehozni a Game Face-t? Nekem a végén a Generation-nél kiír valami olyasmit, hogy a képen nem stimmelnek a pontok.
Ja és másnál van magyar szemtől szembe rangsor? -
simon7108 #824 nem egészen értelek:D -
#823 Szimpatikus kis magyar ember vagy.
Trianon meg van? -
simon7108 #822 énsem nekik szurkolok hanem a Franciáknak:Dde azért jo látni,hogy nem csak a hokiban jok a szlovákok hanem már a fociban is tudnak valamit:) -
norfeus #821 Látom szlovákiábol vagy simon,én is,de én nem szurkolok a tótoknak,
kérdésem lenne: Kpust mivel tudom irányítani?pl szabdrugásoknál Pc-n lehetett itt meg csak kifutni vele. -
simon7108 #820 kár,hogy a szlovák válogatott nincs benne:(pedig ott leszunk jovore a VB-n is...
na de majd jovore:Daddig ott a franciák:P -
#819 Teljesen mind1. Fogjuk fel csak szimplán úgy, hogy most nem Bajnokok Ligája van, hanem Bajnokok Kupája. xD
Am a menedzser mód téll durva, bár idegesítő is, h van pl 7 győzelmem, jön egy x a 13. helyen álló csapattal, erre narancssárga nyíl, h a vezetőség jobb eredményt akar. :( 8 meccse veretlen a csapat, és jobb eredményt... hülyék ezek?
Am a "légy profi" mód az nagyon vad. Megcsináltam a saját karim, AC Milan tartalékcsapatából kezdtem, és játszhatok a Magyar válogatottban is. :) Olyan vb címek lesznek itt gyerekek... -
simon7108 #818 de sztem mondjuk mind 1 mi a neve ugyanaz:Dcsak az "L" helyett "K" vanXD -
#817 Igaz:( -
#816 Mert megvette a Konami a Bl jogait a Pes-hez -
#815 Eddig se volt ilyen sajnos.Ugyanilyen a vb,eb is.Simán beleférne,de majd inkább kiadják őket külön játékban.
Én azt is támogatnám,ha legalább a bl modot pontokért le lehetne tölteni.
Nagyon sokat dobna,ha bajnokság megnyerése után bl következne:( -
simon7108 #814 hát BL ben nem de van benne BK ami a BL játékbeli megfeleloje:)
de nemértem miért nem lehet BL a neve.... -
GTimon #813 Hello !
Az lenne a kérdésem, hogy egy bajnokság megnyerése után indulhatok-e a bl-ben, vagy ez kimaradt a játékból ? -
simon7108 #812 benne van a játékban is! -
piamania #811 Nekem nincs kézikönyvem.A neten valahol meg lehet találni a cselek kombinációit?Ha igen,akkor valaki belinkelné?kösszi szépen. -
Hasan01 #810 Engem is most kirúgtak én legendáson tolom világklasszis vezetői szinttel és én is a Juvéval. Volt 6 gyözelmem 1 x-em meg 6 zakóm.Szerintem nagyon komoly lett sokkal nehezebb minden, kibaszott jó lett