FIFA Next-Gen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Végre sikerült ollóznom, nem a legszebb, de legalább gól lett belõle.
Ibrahimovic
Sikerült egyet lõnöm az új sarkazással is, de mellé ment :S
http://www.twitch.tv/hegii
Már csak azért is jó lenne egy két honfitárssal játszani, mert egy két dolgot azonnal megbeszélhetnénk, mit hogyan csinált. 😊
Új vagyok ezen a topicon, Xbox-om is még csak 3 hónapja van.
Örömmel vennék egy-két nem olyan profi Fifa09-t és persze majd Fifa10-t kedvelõ "játszópajtit".
Nem vagyok egy nagy ász, a Live-on eddig elért statomat azért megosztom hátha abból sokan sokat letudnak szûrni. 😊
Gyözelem : 115
Vereség: 100
Kicsit unom már a sok külföldit akikkel nem igen tudok szót érteni a kis angol tudásommal. 😊
Gamertag-om : Macisanyi
Akinek kedve van várom szeretettel.
Köszönöm a figyelmet. 😊
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
beadás helyett sokszor ez jön össze
Megcsillan a fény az Emirates-en,átszáguld a labda a gólvonalon,együtt forog a labda és a lélek,Arsenal-os leszek amíg élek!
Stadia And Weather
Hóra meg az esõre kíváncsi leszek...
Remélem jól megoldják,euroban frankó volt az esõ,tócsák,labda elakadt a vízben.
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Értem én hogy legyen kihívás,de az rühellem amikor nem elég hogy a gép wc szinten iszonyat gyorsan támad,de még a bíró is ellenem van.
Kipróbáltam én is a 10-et egyelõre kicsit furi a grafika meg a fizika nagyon tetszik.Az a blur nagyon engem se vett le a lábamról.Amiket láttam videót a konkurenciáról, szerintem hasonlít a PES-re.
Ami nagyon zavar hogy a háló alig "rezeg". szépen meg lett csinálva, de épp hogy mozog azon remélem változtatnak.szerintem sokat dob a hangulaton az a kis mozzanat
http://www.youtube.com/watch?v=h8tgRw8I7U0
nem semmi<#guluszem1>#guluszem1>
AMD X2 4200+,2GB ram,NVIDA Geforce 8600GT,260GB HDD
- a blur effekt.
- az h a sérüléseket nem csinálták meg...
- és a legzavaróbb, hogy cselezek, elküldöm a védõt, megtolom, utánnam rúg, és SEMMI. ez nagyon felidegesít.. sztem ezen van mit javítaniuk, összességében a realisztikusság miatt jobb, mint a 09
Megcsillan a fény az Emirates-en,átszáguld a labda a gólvonalon,együtt forog a labda és a lélek,Arsenal-os leszek amíg élek!
pozivívumok:
-360 labdavezetés, bár inkább csak sprint közbe vehetõ észre
-lövések, fejesek élethûek lettek
-a védõk tényleg kézzel lábbal próbálnak blokkolni
-az ellenfél ügyesen játszik, a csatárok a 16-os környékén nagyon jól támadnak, becsúszó lábat átugorják, keresik kit hozhatnak ziccerbe stb
negatívumok:
-a "teljes szabadság cselezéskor" féle újítás jó lenne, de gyakorlatilag annyit látni belõle hogy az ellenfél mellett túl könnyû megtolni a labdát, az meg csak néz
-a blur effekt gagyi
-beadások unrealisztikusak, még egy-két mozdulat is ahogy beadnak
-kézi passznál nem lehet elég erõset nyesni, passzolni, bár lehet ez nem újdonság tavaly nem próbáltam
biztos eszembe jut még több majd leírom
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Nem tudom ki ismer és ki nem. Szervezek jelenleg is Fifa09-es bajnokságot XBOX360-ra. Van szerintem egy elég jó és korszerû oldalunk is.
http://fifalivehungary.netbazis.hu
Aki sokat játszik fifával, s majd az Új 2010-es szorzattal is szeretné összemérni magát egy online bajnokság keretén belül csak és kizárólag magyar userekkel az regisztráljon az oldalon!
Minden infót megtaláltok majd az új bajnokságokkal kapcsolatban, a folyamatosan megjelenõ új hírekben, cikkekben.
Remélem találkozunk...
Csak hogy mindenki felkészült legyen😊
es altalaban mek a legjobb felallas
A Zenitrõl még annyit, hogy 2008 márciusában megnyerte az UEFA kupát és az orosz bajnokságot is, és automatikusan indult a 2008-2009-es BL kiírásban. A játék meg 2008 októberében jelent meg. Nyugodtan bele tehették volna.
Persze én is örülnék ha a Debrecen is benne lenne.
a zenit nem volt BL-es csak UEFA. a ketttõ nem ugyanaz....!!!!!
Olyat tapasztalt már valaki hogy rangsorolt meccsen az ellenfelem a Werder-rel volt és a csapatában volt Ibra, Kaká, Messi stb. Egy Werder játékos sem volt. Elõször azt hittem a szerver kavart be. De meccs után mivel kikaptam levonta a pontot. Járt már így valaki.
A DVSC szerintem hiába jut be a fõtáblára nem lesz benne, 09-be az UEFA kupa gyõztes Zenit sem volt benne + több kissebb csapat amelelyik indult a BL-ben is kimaradt.
mégpedig az Egyéb területek-nél egyre közelebb jár hozzá a Debrecen
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
A Roberto Carlososat úgy, hogy a játéko tulajdonságait átvariáltam:SZabadrúgás pontosság 99-re és a Csavarás is 99.A lövés erõsségét pedig le kell venni 20-30-közé(nekem 25).
Rúgás:Nekem ps3-mam van és azon L1(bal ffelsõ) gomot kell használni az erõs lövéshez.Amikor nyomni kezdem a rúgás gombot, akkoralkezdem húzni a bal oldali analógot balra és ezel csavarom.
Erõsség kb 30yrd-rõl a csík 3/4-edéig húzom.
A jobb sticknek nincs köze szabadrúgáshoz, legalább is én úgy tudom.
Ezt a fajta szabadrúgást még Beckhemmel lehet megcsinálni, mással nem.
Robi Carlososat hogy rugtad? Nyomtad RB-t majd a jobb sticket valamelyik irányba?
Az mitõl függ hova kell huzni a jobb sticket? Azt nem értettem meg a könyvbõl.
Roberto Carlos szabadrúgás
1 olló
Nasri beadásféleség
Kolo Toure szabadrúgás pár méterrõl.
Újítás, hogy focistánkkal ebben a részben már 360 fokos cselezéssel törhetjük át az ellenfél védõfalát és a szabad fizikájú játék, több cselezési lehetõséget és ütközésmegosztást tesz lehetõvé, mellyel élvezetesebb és izgalmasabb a támadó és a védõ közötti küzdelem.
A fejlesztett mesterséges intelligencia 50 mozgási ciklust tárol, aminek köszönhetõen sokkal jobban koncentrál a játékos a labdára, figyelembe veszi az áttörési és védekezési lehetõségeket.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES