FIFA Next-Gen

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Christian88
Ez konzolos hely, nem hiszem, hogy sokan tudnakakarnak segíteni

Végre sikerült ollóznom, nem a legszebb, de legalább gól lett belõle.
Ibrahimovic

Sikerült egyet lõnöm az új sarkazással is, de mellé ment :S

http://www.twitch.tv/hegii

Hogy kell cselezni gamepaddal FIFA 10-ben?
Még valami:

Már csak azért is jó lenne egy két honfitárssal játszani, mert egy két dolgot azonnal megbeszélhetnénk, mit hogyan csinált. 😊
Sziasztok!

Új vagyok ezen a topicon, Xbox-om is még csak 3 hónapja van.

Örömmel vennék egy-két nem olyan profi Fifa09-t és persze majd Fifa10-t kedvelõ "játszópajtit".

Nem vagyok egy nagy ász, a Live-on eddig elért statomat azért megosztom hátha abból sokan sokat letudnak szûrni. 😊

Gyözelem : 115
Vereség: 100

Kicsit unom már a sok külföldit akikkel nem igen tudok szót érteni a kis angol tudásommal. 😊

Gamertag-om : Macisanyi

Akinek kedve van várom szeretettel.

Köszönöm a figyelmet. 😊

Christian88
nem értem, ha van neted miért akaod máshonnan. Amúgy szerintem nem :S

Valahonnan (Store-on kívül) letudom szedni a demót PS3-ra?
Christian88
fent van

vezérszuszu
fifa 10 demotps3 ra ogy tudom kipróbálni?
Stor on nincs fent!

Christian88
Hát ezaz, hogy 09-hez már megszoktam, de nem gondoltam, hogy ekkora különbség lesz.Szerintem vagy csak remélem, hogy még csinlnak vele valamit

guardian hero
te manualon nyomod?

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Totti5
Meg kell szokni, majd belejön az ember.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Christian88
Hát próbálkoztam a beadással manualon, de egyáltalán nem akar sikerülni vagy kilövi a pályáról vagy hátra a a 16os mögé.09-ben szinte mindig manual játszottam és ot tmár tök jól megy, de itt lehetetlen.

beadás helyett sokszor ez jön össze

Hát a demóban még az, teljesre ígérik h 100-as lesz... , de am ha jobban belegondolok annyira nem vészes... csak látszik rajta h "v0.1" . érted

Megcsillan a fény az Emirates-en,átszáguld a labda a gólvonalon,együtt forog a labda és a lélek,Arsenal-os leszek amíg élek!

galmat
Mi,mi,mi??? Milyen Blur effeket???? Ugyen nem olyan ultragagyiság,mint a PC-s verziókban mostanában???

Waczkor
Infó az új stadionokról és az idõjárásról.
Stadia And Weather

Hóra meg az esõre kíváncsi leszek...
Remélem jól megoldják,euroban frankó volt az esõ,tócsák,labda elakadt a vízben.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Waczkor
Nekem a legnagyobb bajom az a bíró.Idegesít hogy direkt felrúg a védõ és jobb esetben kapok egy szabadot,de semmi lap.Nekem meg az alap becsúszásért is lapot ad.Arról nem is beszélve,hogy ha a gép áll hátrányban,akkor simán ráhúz még a hosszabbításra is,de nálam egybõl lefújja😊
Értem én hogy legyen kihívás,de az rühellem amikor nem elég hogy a gép wc szinten iszonyat gyorsan támad,de még a bíró is ellenem van.

Christian88
Ez nagyon király!

Kipróbáltam én is a 10-et egyelõre kicsit furi a grafika meg a fizika nagyon tetszik.Az a blur nagyon engem se vett le a lábamról.Amiket láttam videót a konkurenciáról, szerintem hasonlít a PES-re.

Ami nagyon zavar hogy a háló alig "rezeg". szépen meg lett csinálva, de épp hogy mozog azon remélem változtatnak.szerintem sokat dob a hangulaton az a kis mozzanat

sebtib
Ezt nézzétek meg:
http://www.youtube.com/watch?v=h8tgRw8I7U0
nem semmi<#guluszem1>

AMD X2 4200+,2GB ram,NVIDA Geforce 8600GT,260GB HDD

viszont engem iszonyatosan zavar:
- a blur effekt.
- az h a sérüléseket nem csinálták meg...
- és a legzavaróbb, hogy cselezek, elküldöm a védõt, megtolom, utánnam rúg, és SEMMI. ez nagyon felidegesít.. sztem ezen van mit javítaniuk, összességében a realisztikusság miatt jobb, mint a 09

Megcsillan a fény az Emirates-en,átszáguld a labda a gólvonalon,együtt forog a labda és a lélek,Arsenal-os leszek amíg élek!

hidd el nem ez a végleges..

Az a baj, hogy a 09ben megunt passzjáték itt sem változott.

pozivívumok:
-360 labdavezetés, bár inkább csak sprint közbe vehetõ észre
-lövések, fejesek élethûek lettek
-a védõk tényleg kézzel lábbal próbálnak blokkolni
-az ellenfél ügyesen játszik, a csatárok a 16-os környékén nagyon jól támadnak, becsúszó lábat átugorják, keresik kit hozhatnak ziccerbe stb

negatívumok:
-a "teljes szabadság cselezéskor" féle újítás jó lenne, de gyakorlatilag annyit látni belõle hogy az ellenfél mellett túl könnyû megtolni a labdát, az meg csak néz
-a blur effekt gagyi
-beadások unrealisztikusak, még egy-két mozdulat is ahogy beadnak
-kézi passznál nem lehet elég erõset nyesni, passzolni, bár lehet ez nem újdonság tavaly nem próbáltam

biztos eszembe jut még több majd leírom

guardian hero
fifa 10 demó kinek hogy tetszik? én így 4-5 meccs után nem vagyok elragadtatva. szerencsére ami a 09-ben jó volt, az itt is jó, de elõrelépés nem sok van. Talán csak kicsit többet botladoznak a játékosok, viszont nagyobb eséllyel marad a támadónál a labda egy-egy szerelési kísérlet után, ami nem rossz.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Sziasztok!

Nem tudom ki ismer és ki nem. Szervezek jelenleg is Fifa09-es bajnokságot XBOX360-ra. Van szerintem egy elég jó és korszerû oldalunk is.

http://fifalivehungary.netbazis.hu

Aki sokat játszik fifával, s majd az Új 2010-es szorzattal is szeretné összemérni magát egy online bajnokság keretén belül csak és kizárólag magyar userekkel az regisztráljon az oldalon!

Minden infót megtaláltok majd az új bajnokságokkal kapcsolatban, a folyamatosan megjelenõ új hírekben, cikkekben.

Remélem találkozunk...

Waczkor
FIFA 10 demó csütörtökön PC-re,Xboxra és PS3ra.
Csak hogy mindenki felkészült legyen😊

kakadara
fifa09 Azt hogy lehet kikapcsolni h A val ne menjen a vedo a labdas emberre mer igy nem naon lehet cselezgetni
es altalaban mek a legjobb felallas

sebtib
Erre nem is gondoltam, hogy ilyen is lehet, de nekem sajna kimaradt az Ultimate + elég kevés idõm jut mostanában a játékra is. Mindig tanulok valami újat.
A Zenitrõl még annyit, hogy 2008 márciusában megnyerte az UEFA kupát és az orosz bajnokságot is, és automatikusan indult a 2008-2009-es BL kiírásban. A játék meg 2008 októberében jelent meg. Nyugodtan bele tehették volna.
Persze én is örülnék ha a Debrecen is benne lenne.

Totti5
Ultimate Team DLCvel õssze lehet rakni az álomcsapatodat ezért van hogy éha találkozik az ember ilyen összeállításokkal. Jó tanács hogy lépj ki azonnal, mert elõnybe van, nem kell velük játszani...

hidd el h belerakják... szinte a fejem teszem rá..
a zenit nem volt BL-es csak UEFA. a ketttõ nem ugyanaz....!!!!!

sebtib
Hali!
Olyat tapasztalt már valaki hogy rangsorolt meccsen az ellenfelem a Werder-rel volt és a csapatában volt Ibra, Kaká, Messi stb. Egy Werder játékos sem volt. Elõször azt hittem a szerver kavart be. De meccs után mivel kikaptam levonta a pontot. Járt már így valaki.
A DVSC szerintem hiába jut be a fõtáblára nem lesz benne, 09-be az UEFA kupa gyõztes Zenit sem volt benne + több kissebb csapat amelelyik indult a BL-ben is kimaradt.

ha kijut a bl-be mindenképp benne kell lennie...
mégpedig az Egyéb területek-nél egyre közelebb jár hozzá a Debrecen

Christian88
Szerintetek van esély, hogy legalább a DVSC benne legyen a fifában?=P

Christian88
Ez tényleg nagyon jó kis trailer. Alig várom már!

Totti5
FIFA 10 tréler

komoly cucc lesz, szép munka EA!

grat

Összevágtam pár VIDEÓMAT . Nézzétek meg
Forza Italia
10. nem lesz új frissítés 09 re

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

arsnl
hali
09hez jön még majd vmi keret frissítés vagy már 10re koncentrálnak csak?

examinee
examinee
Én azt vettem észre hogy egyszer jó, egyszer nem. Amikor jó akkor jön egy névsorfrissítés és még kitudja mit szed mellé - aztán elcseszõdik és jön ez a probléma. utána megint jön majd egy névsorfrissités és jó lesz ismét. Szval sztem õk csesznek el valamit. -Én ezt klubbmeccsen tapasztaltam mást nem szoktam tolni.

nekem detto, bár kicsit jobb az arány, úgy ötödszörre szokott összejönni a meccs. múltkor véletlenül franciára állítottam a nyelvet az indításnál, és akkor nem volt ilyen bajom, bár ez biztos véletlen

hali. nekem olyan gondom lenne h multiba nagyon nehezen akarnak összejönni a mecsek.rámegyek h azonnali game és talál is mindig ellenfelet de egyszerûen nemtudok csapatot választani meg semmi. várok kicsit és kidob h játszma már nem elérhetõ. és kb 10 20bol ha 1 ember ellen összejön 1 játék és ez azért elég nehézkessé teszi a dolgot... másnak is van ilyen v csak nekem? meg miért lehet ez? ps3-am van am.
hogy mûködik ez a vendég dolog onlineban? gondolom meg lehet nézni mások meccseit, de csak akkor találkozom vele amikor ellenfelet keresek, ilyenkor kiírja, hogy nem lehetek vendég.

*akkor el kezdem. Helyesírással baj van 3-órakor<#circling>
Köszönöm.
A Roberto Carlososat úgy, hogy a játéko tulajdonságait átvariáltam:SZabadrúgás pontosság 99-re és a Csavarás is 99.A lövés erõsségét pedig le kell venni 20-30-közé(nekem 25).
Rúgás:Nekem ps3-mam van és azon L1(bal ffelsõ) gomot kell használni az erõs lövéshez.Amikor nyomni kezdem a rúgás gombot, akkoralkezdem húzni a bal oldali analógot balra és ezel csavarom.
Erõsség kb 30yrd-rõl a csík 3/4-edéig húzom.
A jobb sticknek nincs köze szabadrúgáshoz, legalább is én úgy tudom.
Ezt a fajta szabadrúgást még Beckhemmel lehet megcsinálni, mással nem.
examinee
Gyönyörûek!!!!!
Robi Carlososat hogy rugtad? Nyomtad RB-t majd a jobb sticket valamelyik irányba?
Az mitõl függ hova kell huzni a jobb sticket? Azt nem értettem meg a könyvbõl.

bubu13
Szép gólok fõleg a Roberto Carlosos szép.

EEE 1899

A világ egyik leges legkedveltebb sportja a foci, ami nem csak a valós életben szórakoztat minket, ha nem otthonunkban is a TV vagy a monitor elõtt. Igen... hamarosan érkezik a FIFA 10 szebb grafikával és új irányítási lehetõségekkel, hogy még élvezetesebb legyen a játék.
Újítás, hogy focistánkkal ebben a részben már 360 fokos cselezéssel törhetjük át az ellenfél védõfalát és a szabad fizikájú játék, több cselezési lehetõséget és ütközésmegosztást tesz lehetõvé, mellyel élvezetesebb és izgalmasabb a támadó és a védõ közötti küzdelem.
A fejlesztett mesterséges intelligencia 50 mozgási ciklust tárol, aminek köszönhetõen sokkal jobban koncentrál a játékos a labdára, figyelembe veszi az áttörési és védekezési lehetõségeket.

examinee
Jó lesz akkor! Bár a kapus mozgás igy is jó volt szerintem, de persze jó ha fejlesztik. Mondjuk azt javithanák hogy põl olyanokat megfog amiket nemkéne és amiket meg megkéne azokat nem😊

Istencsászár

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES