1129
  • Waczkor
    Nem gáz,csak ma kicsit felhúzott pár ember,azért volt ingerültebb a hangvétel:)

gyuri:cselezni a bal ravasz jobb stick kombinációval tudsz.
    Kézikönyvben benne van minden:)
  • gyuri00
    nekem ez az első fifám xboxkszon cseleket hogy lehet csinálni?
  • piamania
    köszi szépen.most már világos.bocs a zavarásért még új vagyok live-ozás terén.
  • simon7108
    thx a válszt:)
    és azt nemtudod véletlen,hogy lehet e egyáltalán a manager modban edzéseket betenni mint a 09 ben?
    más
    ahogy észrevettem sokkal nehezebb lett a játék mint a tavalyi:Dtavaly legendásokat 5 vagy néha tobb golt is tudtam rugni most emg a félprofikat alig tudom megverniXD de lehet bennem van a hiba:D
    meg a vezetoség is szigorubb lett!
  • Waczkor
    Nem megnyitni kell őket,hanem ahogy játszol,szépen felfogod őket oldani.
    Vagy megnézed amit belinkeltem és elkezded megcsinálni amiket ír.Pl Angliával 11-es párbajt nyerni,vagy a portugálokkal a görögöket megverni stb.

Amikor teljesítesz egyet,akkor felvillan alul hogy achievement unlocked,megkapod érte a pontot,ami szépen gyűlik majd a profilodnál.Levásárolni nem tudod a pontokat,csak jelzik mennyi acsit szereztél meg.
  • Ronnie17
    A szerződést hosszabbítani szerintem csak akkor tudsz, ha már több idényt lenyomtál a csapattal, de nem biztos.. Cseleket a Jútúbon találsz, beírod hogy Fifa 09 vagy 10 "skills" és kapsz több videót is ahol megmutatja a joy-on is hogy, mit kell nyomni. Amikor pedig gólt rúgsz a játékost tudod irányítani, és kölünböző kombókkal variálni hogy mien gólörömöt hajtson végre. Még egy tipp: játék közben nyomsz egy Pause-t rámész, hogy Controlls, aztán ott minden mozdulat és gólöröm le lesz írva, hogy mivel tudod előhozni... Manager módban biztos van, Be a Pro-ban nem tudom.
  • piamania
    Arra már rájöttem,hogy középső gomb,achievements,de ott az összes zárolva van,nem tudom,hogy mivel lehet megnyitni őket.
  • Waczkor
    Jó hogy mindenhol megkérdezed...
    Mi lett volna,ha attól kérdezed meg akitől kaptad?
    Mi lett volna,ha használod a google-t?
    Mi lett volna,ha megnyomod a középső gombot,rajta az iksszel,rámész hogy achievements?

Amúgy itt van,miket kell teljesíteni,hogy megkapd értük a pontot.
    UEFA Euro 2008 Achievements
  • juventus
    Az milyen vicces , hogy kb. 7 féle időjárás közül lehet választani , vagyis ennyi variáció van , viszont egyes stadionokban van napos idő , és szürkület. Semmi csapadék vagy valami. Ez nagy baj , mert a Delle Alpiba pont nincs semmi. Viszton az pozitívum hogy a kiscsapatok "fiktív" pályáit variálhatjuk.
  • piamania
    hello.A kérdésem az Euro 2008-ra vonatkozik.Hogy lehet achievementeket gyűjteni a játékban?Tudom,hogy már egy kicsit régi játék,de egyenlőre ezt kaptam kölcsönbe.köszi szépen.
  • mate317
    napok óta nem működik a szerver, nem tudod feltölteni a képedet
  • beigliboy
    valaki próbálta már a live season 2-t ps-en? ha magyarként vagyok regisztrálva működik egyáltalán? a 09-hez adtak egy ingyenes kódot legalább az egyik ligához, de itt csak venni lehet
  • sebtib
    nekem is megvan végre. Szerintem sok mindenben jobb mint a 09.
    Amúgy a Virtual Pro-t próbálta már valaki?
  • simon7108
    Hellotok!
    nekem xboxon van meg de van benne pár dolog ami eddig nem tiszta:S
    pl a manager modban nem lehet naptárba edzéseket tenni?mert én eddig nem jottem rá...meg ne mtudom meghoszabitani a szerzodéseket:Da 09 ben simán megtudtam hoszabitani még ugyis elfogadták,hogy lejebb vittem a fizetést de itt még ugysem,hogy ha feljebb viszem:(
    meg valaki segithetne elmagyarázni vagy valami oldalt adni ahol elmagyarázzák a cseleket mert ami van benne ismerteto azok nekem valahogy nem mukodnek még a Barcanal sem a Messi vel vagy Henry vel...
    ja és az,hogy amikor golt rugok és a játékosaim befutnak a kapuba mint a debilek az normális?XDmert mindig befutnak és oszt jon a bejátszás vagy mi a goloromukkel....
    a segitséget elore is thx!
  • piamania
    Istenem dobj már hozzám 12E forintot,hogy meg tudjam venni a játékot!!!!!
  • juventus
    Ez hihetetlen. Kicsit szigorúbbak a vezetők a manager módban mint a 09-ben. Juvéval elkezdtem egy manager módot , nagyjából jöttek az eredmények a 10. forduló után 2. helyen álltam , igaz a kupából kiestem , aztán jött a bologna elleni 6:1-es győzelem , ezek után pedig hupp kirúgtak... nem vágom miért. A játék amúgy sokkal élethűbb lett. Sokkal többféleképpen lehet gólt rúgni és a játékos is szinte mindig máshogy rúgja be , nem sablonosak a lövések. Hát igen a fifa az fifa:)
  • blackfire001
    Nah, megszereztem a 10-et. :)

A grafika terén a 09 jobb... De csak abban. Főleg az esti meccsek. Kár ezért. (O.o)
  • Waczkor
    platinumba már ma megérkezett.
  • gyuri00
    a fifa 10 hol???
  • Totti5
    ma jelent meg
  • blackfire001
    Nekem sincs. Csak azt hittem, hogy ez összevont next-gen topic.

Én a FIFA 09-ről írtam. :D A 10 még ki sem jött... oké, van már torr*nten, de magyarul lesz majd meg. ;)

Tehát akk Fifa09-ben hogyan lehet ezt megoldani:
    "Hogy lehet beállítani azt, hogy menedzser módban meccs közben értesítést kapjak a párhuzamosan futó meccsekről? :o"
  • Forza Italia
    jó kérdés. Még meg sincs nekem a game:D
  • blackfire001
    Helló! Hogy lehet beállítani azt, hogy menedzser módban meccs közben értesítést kapjak a párhuzamosan futó meccsekről? :o
  • Ronnie17
    Hali, ezt meg hogy a picsába lehet összehozni??? nekem sehogy sem sikerül... meg a Bridge csel sem jön össze... segítene vki, hogy pontosan hogyan kell ezeket összehozni???
  • piamania
    még nem az.szerintem egy 3-5 nap,amíg a magyar is tölthető lesz.
  • Forza Italia
    de nem a magyar nyelvű ugye?
  • Tormiee17
    Megjelent a fifa10. tölthető ncoreról :D
  • Gyureszka
    xboxon -> LT+RB (tehát cselezés+dekázás)
  • mate317
    fifa 10ben mit kell nyomni a felpörgetéshez?
  • sebtib
    Tudja valaki PS3-on hogyan lehet megcsinálni az Online Dream Team-et?
  • Christian88
    Ez konzolos hely, nem hiszem, hogy sokan tudnakakarnak segíteni

Végre sikerült ollóznom, nem a legszebb, de legalább gól lett belőle.
    Ibrahimovic

Sikerült egyet lőnöm az új sarkazással is, de mellé ment :S
  • piamania
    Hogy kell cselezni gamepaddal FIFA 10-ben?
  • Ndor
    Még valami:

Már csak azért is jó lenne egy két honfitárssal játszani, mert egy két dolgot azonnal megbeszélhetnénk, mit hogyan csinált. :)
  • Ndor
    Sziasztok!

Új vagyok ezen a topicon, Xbox-om is még csak 3 hónapja van.

Örömmel vennék egy-két nem olyan profi Fifa09-t és persze majd Fifa10-t kedvelő "játszópajtit".

Nem vagyok egy nagy ász, a Live-on eddig elért statomat azért megosztom hátha abból sokan sokat letudnak szűrni. :)

Gyözelem : 115
    Vereség: 100

Kicsit unom már a sok külföldit akikkel nem igen tudok szót érteni a kis angol tudásommal. :)

Gamertag-om : Macisanyi

Akinek kedve van várom szeretettel.

Köszönöm a figyelmet. :)

• Christian88
    nem értem, ha van neted miért akaod máshonnan. Amúgy szerintem nem :S
  • GoLLeO
    Valahonnan (Store-on kívül) letudom szedni a demót PS3-ra?
  • Christian88
    fent van
  • vezérszuszu
    fifa 10 demotps3 ra ogy tudom kipróbálni?
    Stor on nincs fent!
  • Christian88
    Hát ezaz, hogy 09-hez már megszoktam, de nem gondoltam, hogy ekkora különbség lesz.Szerintem vagy csak remélem, hogy még csinlnak vele valamit
  • guardian hero
    te manualon nyomod?