FIFA Next-Gen

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

örülök, hogy Neked is összejött😊
Be tudtad rakni a játékba, mert nekem sajnos nem sikerült?

sebtib
Tegnap végre összejött, sokadjára. Szerintem elég korrektül megcsinálták.

AMD X2 4200+,2GB ram,NVIDA Geforce 8600GT,260GB HDD

Hali!

Nekem nagy nehezen összejött a Game Face kép. Mozilla alatt nem, csak explorer böngészõ alatt. Két képet használtam (szembõl és oldalról). A pontokat a képen, mivel tükör ki kell cserélni, mert azt is nézi. Ennyit a sikerélményrõl.

A játékba viszont nem tudom berakni😞

Amikor letölteném azt írja ki, hogy nincs letölthetõ Game Face kép, menjek el az ea oldalára és csináljak. Nem értem. Az xbox live-ra regisztrált account alatt csináltam a képet, el is van mentve. Nem értem. Mindenestre a pES-ben ezt jobban megoldották.

Nekem se jött össze a Game Face és rangsort én sem látok, ami szomorú, mert a 09-ben azért volt. Reméljük elõbb utóbb lesz.

sebtib
Sikerült már valakinek létrehozni a Game Face-t? Nekem a végén a Generation-nél kiír valami olyasmit, hogy a képen nem stimmelnek a pontok.
Ja és másnál van magyar szemtõl szembe rangsor?

nem egészen értelek😄

PSN ID:misi2mezei

Forrest Gump
Szimpatikus kis magyar ember vagy.
Trianon meg van?
énsem nekik szurkolok hanem a Franciáknak😄de azért jo látni,hogy nem csak a hokiban jok a szlovákok hanem már a fociban is tudnak valamit😊

Látom szlovákiábol vagy simon,én is,de én nem szurkolok a tótoknak,
kérdésem lenne: Kpust mivel tudom irányítani?pl szabdrugásoknál Pc-n lehetett itt meg csak kifutni vele.
kár,hogy a szlovák válogatott nincs benne😞pedig ott leszunk jovore a VB-n is...
na de majd jovore😄addig ott a franciák😛

blackfire001
Teljesen mind1. Fogjuk fel csak szimplán úgy, hogy most nem Bajnokok Ligája van, hanem Bajnokok Kupája. xD

Am a menedzser mód téll durva, bár idegesítõ is, h van pl 7 gyõzelmem, jön egy x a 13. helyen álló csapattal, erre narancssárga nyíl, h a vezetõség jobb eredményt akar. 😞 8 meccse veretlen a csapat, és jobb eredményt... hülyék ezek?

Am a "légy profi" mód az nagyon vad. Megcsináltam a saját karim, AC Milan tartalékcsapatából kezdtem, és játszhatok a Magyar válogatottban is. 😊 Olyan vb címek lesznek itt gyerekek...
de sztem mondjuk mind 1 mi a neve ugyanaz😄csak az "L" helyett "K" vanXD

Waczkor
Igaz😞

XBOX Live Gamertag:Waczkor

bubu13
Mert megvette a Konami a Bl jogait a Pes-hez

EEE 1899

Waczkor
Eddig se volt ilyen sajnos.Ugyanilyen a vb,eb is.Simán beleférne,de majd inkább kiadják õket külön játékban.
Én azt is támogatnám,ha legalább a bl modot pontokért le lehetne tölteni.
Nagyon sokat dobna,ha bajnokság megnyerése után bl következne😞

hát BL ben nem de van benne BK ami a BL játékbeli megfeleloje😊
de nemértem miért nem lehet BL a neve....

Hello !

Az lenne a kérdésem, hogy egy bajnokság megnyerése után indulhatok-e a bl-ben, vagy ez kimaradt a játékból ?
benne van a játékban is!

Nekem nincs kézikönyvem.A neten valahol meg lehet találni a cselek kombinációit?Ha igen,akkor valaki belinkelné?kösszi szépen.
Engem is most kirúgtak én legendáson tolom világklasszis vezetõi szinttel és én is a Juvéval. Volt 6 gyözelmem 1 x-em meg 6 zakóm.Szerintem nagyon komoly lett sokkal nehezebb minden, kibaszott jó lett<#smile>
Waczkor
Nem gáz,csak ma kicsit felhúzott pár ember,azért volt ingerültebb a hangvétel😊

gyuri:cselezni a bal ravasz jobb stick kombinációval tudsz.
Kézikönyvben benne van minden😊

nekem ez az elsõ fifám xboxkszon cseleket hogy lehet csinálni?
köszi szépen.most már világos.bocs a zavarásért még új vagyok live-ozás terén.
thx a válszt😊
és azt nemtudod véletlen,hogy lehet e egyáltalán a manager modban edzéseket betenni mint a 09 ben?
más
ahogy észrevettem sokkal nehezebb lett a játék mint a tavalyi😄tavaly legendásokat 5 vagy néha tobb golt is tudtam rugni most emg a félprofikat alig tudom megverniXD de lehet bennem van a hiba😄
meg a vezetoség is szigorubb lett!

Waczkor
Nem megnyitni kell õket,hanem ahogy játszol,szépen felfogod õket oldani.
Vagy megnézed amit belinkeltem és elkezded megcsinálni amiket ír.Pl Angliával 11-es párbajt nyerni,vagy a portugálokkal a görögöket megverni stb.

Amikor teljesítesz egyet,akkor felvillan alul hogy achievement unlocked,megkapod érte a pontot,ami szépen gyûlik majd a profilodnál.Levásárolni nem tudod a pontokat,csak jelzik mennyi acsit szereztél meg.

A szerzõdést hosszabbítani szerintem csak akkor tudsz, ha már több idényt lenyomtál a csapattal, de nem biztos.. Cseleket a Jútúbon találsz, beírod hogy Fifa 09 vagy 10 "skills" és kapsz több videót is ahol megmutatja a joy-on is hogy, mit kell nyomni. Amikor pedig gólt rúgsz a játékost tudod irányítani, és kölünbözõ kombókkal variálni hogy mien gólörömöt hajtson végre. Még egy tipp: játék közben nyomsz egy Pause-t rámész, hogy Controlls, aztán ott minden mozdulat és gólöröm le lesz írva, hogy mivel tudod elõhozni... Manager módban biztos van, Be a Pro-ban nem tudom.

Arra már rájöttem,hogy középsõ gomb,achievements,de ott az összes zárolva van,nem tudom,hogy mivel lehet megnyitni õket.
Waczkor
Jó hogy mindenhol megkérdezed...
Mi lett volna,ha attól kérdezed meg akitõl kaptad?
Mi lett volna,ha használod a google-t?
Mi lett volna,ha megnyomod a középsõ gombot,rajta az iksszel,rámész hogy achievements?

Amúgy itt van,miket kell teljesíteni,hogy megkapd értük a pontot.
UEFA Euro 2008 Achievements

Az milyen vicces , hogy kb. 7 féle idõjárás közül lehet választani , vagyis ennyi variáció van , viszont egyes stadionokban van napos idõ , és szürkület. Semmi csapadék vagy valami. Ez nagy baj , mert a Delle Alpiba pont nincs semmi. Viszton az pozitívum hogy a kiscsapatok "fiktív" pályáit variálhatjuk.
hello.A kérdésem az Euro 2008-ra vonatkozik.Hogy lehet achievementeket gyûjteni a játékban?Tudom,hogy már egy kicsit régi játék,de egyenlõre ezt kaptam kölcsönbe.köszi szépen.
napok óta nem mûködik a szerver, nem tudod feltölteni a képedet

valaki próbálta már a live season 2-t ps-en? ha magyarként vagyok regisztrálva mûködik egyáltalán? a 09-hez adtak egy ingyenes kódot legalább az egyik ligához, de itt csak venni lehet

sebtib
nekem is megvan végre. Szerintem sok mindenben jobb mint a 09.
Amúgy a Virtual Pro-t próbálta már valaki?

Hellotok!
nekem xboxon van meg de van benne pár dolog ami eddig nem tiszta:S
pl a manager modban nem lehet naptárba edzéseket tenni?mert én eddig nem jottem rá...meg ne mtudom meghoszabitani a szerzodéseket😄a 09 ben simán megtudtam hoszabitani még ugyis elfogadták,hogy lejebb vittem a fizetést de itt még ugysem,hogy ha feljebb viszem😞
meg valaki segithetne elmagyarázni vagy valami oldalt adni ahol elmagyarázzák a cseleket mert ami van benne ismerteto azok nekem valahogy nem mukodnek még a Barcanal sem a Messi vel vagy Henry vel...
ja és az,hogy amikor golt rugok és a játékosaim befutnak a kapuba mint a debilek az normális?XDmert mindig befutnak és oszt jon a bejátszás vagy mi a goloromukkel....
a segitséget elore is thx!

Istenem dobj már hozzám 12E forintot,hogy meg tudjam venni a játékot!!!!!
Ez hihetetlen. Kicsit szigorúbbak a vezetõk a manager módban mint a 09-ben. Juvéval elkezdtem egy manager módot , nagyjából jöttek az eredmények a 10. forduló után 2. helyen álltam , igaz a kupából kiestem , aztán jött a bologna elleni 6:1-es gyõzelem , ezek után pedig hupp kirúgtak... nem vágom miért. A játék amúgy sokkal élethûbb lett. Sokkal többféleképpen lehet gólt rúgni és a játékos is szinte mindig máshogy rúgja be , nem sablonosak a lövések. Hát igen a fifa az fifa😊
blackfire001
Nah, megszereztem a 10-et. 😊

A grafika terén a 09 jobb... De csak abban. Fõleg az esti meccsek. Kár ezért. (O.o)
Waczkor
platinumba már ma megérkezett.

a fifa 10 hol???
Totti5
ma jelent meg

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

blackfire001
Nekem sincs. Csak azt hittem, hogy ez összevont next-gen topic.

Én a FIFA 09-rõl írtam. 😄 A 10 még ki sem jött... oké, van már torr*nten, de magyarul lesz majd meg. 😉

Tehát akk Fifa09-ben hogyan lehet ezt megoldani:
"Hogy lehet beállítani azt, hogy menedzser módban meccs közben értesítést kapjak a párhuzamosan futó meccsekrõl? :o"
Forza Italia
jó kérdés. Még meg sincs nekem a game😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

blackfire001
Helló! Hogy lehet beállítani azt, hogy menedzser módban meccs közben értesítést kapjak a párhuzamosan futó meccsekrõl? :o
Hali, ezt meg hogy a picsába lehet összehozni??? nekem sehogy sem sikerül... meg a Bridge csel sem jön össze... segítene vki, hogy pontosan hogyan kell ezeket összehozni???

még nem az.szerintem egy 3-5 nap,amíg a magyar is tölthetõ lesz.
Forza Italia
de nem a magyar nyelvû ugye?

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Tormiee17
Megjelent a fifa10. tölthetõ ncoreról 😄

xboxon -> LT+RB (tehát cselezés+dekázás)

Megcsillan a fény az Emirates-en,átszáguld a labda a gólvonalon,együtt forog a labda és a lélek,Arsenal-os leszek amíg élek!

fifa 10ben mit kell nyomni a felpörgetéshez?

sebtib
Tudja valaki PS3-on hogyan lehet megcsinálni az Online Dream Team-et?