FIFA Next-Gen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
György
psn: predi98
AMD X2 4200+,2GB ram,NVIDA Geforce 8600GT,260GB HDD
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
György
Ezeket a csiteket is láttam amit totti ír, egyszerûen szánalmas h ilyet beleraknak. De letölthetünk ingyér egy plusz stadiont, amit biztos nehéz lett volna rátenni a dvd-re! YEAH!
György
mondjuk klubozásnál az hogy a csicskák megvásárolják a skilleket az embereikhez és sétálva lefutnak, semmi esélyed ellenük, hisz neked még csomót fejlõdni kell. Nem is értem hogy hogy jön össze a kettõ. Csinálj embert és fejleszd, de amíg te vért izzadsz és nyúzod a játékot, jön a hülyegyerek aki 20-80 ms pontokért megveszi a tapasztalatokat és máris skilled az embere, ez egyszerûen vicces... de sok ilyen nyomi arcát elkentük már, annál szebb gyõzelem nincs a világon😄Ddd
Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato
Grafban még mindig az EURO 08 legszebb, de ez is nagyon szép, de nekem nem is kell szebb, már a 08 is maximálisan jó volt, a lényeg hogy a gameplaj mindig erõteljesen fejlõdik.
- már megint úgy érzem hogy a demó szebb volt. tavaly is ezt éreztem basszus
- miért nem lehet letölteni live-ról a magyar kommentátort mint a 09-hez lehetett?
- köcsögség hogy gold kell a gameface-hez
- nagyon tetszik a cselezés, sokkal dinamikusabb minden
- tetszik
- a be a pro egy nagy bullshit, gagyi, feleslegesnek tartom
- kíváncsi leszek, idén mi a multiplayeres aduász, amivel mindenki ócska módon nyer
György
Bundesliga 2bõl kezdtem oda még megértem, hogy nem biztos, hogy jönnének másik elsõ osztályú klubból de, hogy egy feljutott csapathoz se hiába kínálok 2x (vagy 3x igazából tök mind1) többet a piaci áránál meg 3x annyi fizetést akkor is csak jön az üzenet, hogy nem sikerült a szerzõdtetést. Bõvebb infó viszont nincs, hogy miért nem.
Mitõl lehet ez?
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Itt vannak,hogy miket lehet fejleszteni.Labdakészségek,védelem stb.
Rámész pl az elsõre,akkor ha végigmész a téglalapokon,akkor kiírja hogy mit kell csinálnod,alatta hogy ha megcsináltad akkor hány pontot ad és mire.pl labdairányítás +1
Egyel vissza van a képességek/statisztikák,itt megtudod nézni hány gólt lõttél,hány sikeres passz stb,így tudod mennyi kell még hogy feloldj ezt-azt.
(bocs hogy ennyit kérdezek most kezdtem)
vki nem tudja hogy hogy kell TP-t szerezni hogy a játékosomat tudjam fejleszteni ?
elõre is thx
<#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
A Fiorentinában miért nincs benn Mutu?😮:S
Van egy ilyen Andrei Murgu nevû valaki, aki román és csatár. Õ lenne az?😮
Na megcsináltam a csapatot a FIFA10-ben, SG Team Hungary a neve.
Akinek van kedve csatlakozni hozzá a játékosával, az keressen rá a játékban és jelentkezzen! 😊
Eddig 2-en vagyunk greenvelvettel, meg lilpac17 is írt, hogy lenne kedve hozzá csak még nem jelentkezett. Mindketten csatárok vagyunk, szóval ha lehet, akkor középpályások és védõk jelentkezzenek inkább. 😊
Egy szó mint száz, várunk mindenkit sok szeretettel!
Ha valakinek van kedve létrehozhatnánk egy virtuális pro klubot.
Én tegnap beírtam a googliba hogy fia10 photo game face, behozta a beta game face-es oldalt, csináltam magamról két képet, feltöltöttem, elhelyeztem rajta a pontokat, aztán kb 6-7 perc volt mire megcsinálta nekem mert ugyebár közel sincs olyan jó gépem mint amire írják hogy 10mp.
Behozta a fejemet kopaszon, csináltam rá egy hajat, elmentettem.
Azután bekapcsoltam a boxot, fifában letöltöttem kb 2-3mp volt az egész és már ment is. Természetesen explorerben csináltam mindent mert firefoxban nekem sem mûködött.
Itt az oldal,ahol fel lehet tölteni:
Link
Bejelentkezel,elkezded és kezdõdik a szopás.Firefoxban nem nagyon megy,szokásos fos ea-s oldal,többször kell frissíteni,mert böszmén túlterhelt,szar flash oldal,azt írják minimum 2 gigás géppel álljon neki az ember,hogy ne tartson annyi ideig.Mégis minek?Vicc.
Mindig is rühelltem az ea oldalakat,képtelenek egy normálisan mûködõ oldalt csinálni,ami nem hal be ha 1000-ren rácuppannak.
n csatár poszton vagyok jelenleg.