FIFA Next-Gen

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sapkafej
nem írtam oda, de nem neked írtam
😄

György

sebtib
nem írtam oda de ps3-ra gondoltam.
sorry

AMD X2 4200+,2GB ram,NVIDA Geforce 8600GT,260GB HDD

sapkafej
ja, xboxon

György

sapkafej
csináljunk má egy bajnokságot az online leagues-nél! sehova se tudok belépni mert minden jelszavazott

György

sebtib
A Team Player trófea teljesítéséhez létrehozok egy klubot. Aki szeretné megcsinálni az vegyen fel.(a trófea teljesítéséhez 10 ember szükséges)
psn: predi98

sebtib
Tudja valaki hogyan lehet kilépni a profi klubból? Nekem sehogy sem sikerül.

Waczkor
FIFA 10 Virtual Pro Accomplishments:
Katt

Titkos teljesítmények is le vannak írva.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Totti5
Mindig van valami új, viszont ugyan olyan gyenge és monoton így én spanyolt hallagatok, annál jobb nincs😊 és az tényleg hangulatos és olyan amilyennek lennie kellene mindegyiknek.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

sapkafej
ja, és gyanítom hogy ennek ellenére semmi új szöveget nem tudnak Faragóék, de javítsatok ki, ha mégis

György

sapkafej
pl. Cristiano Ronaldoval pálya végigsprintelése minden támadásnál

György

sapkafej
YEAH! Vehetek kibaszott 800 pontos ms kártyát hogy megvegyem a 80 pontos magyar kommentátort a játékhoz. Beszarok hogy ezért is fizetnem kell, persze a 09-hez ez ingyé volt. Mondjuk abból alapból magyar verzióm volt.

Ezeket a csiteket is láttam amit totti ír, egyszerûen szánalmas h ilyet beleraknak. De letölthetünk ingyér egy plusz stadiont, amit biztos nehéz lett volna rátenni a dvd-re! YEAH!

György

Totti5
"kíváncsi leszek, idén mi a multiplayeres aduász, amivel mindenki ócska módon nyer"

mondjuk klubozásnál az hogy a csicskák megvásárolják a skilleket az embereikhez és sétálva lefutnak, semmi esélyed ellenük, hisz neked még csomót fejlõdni kell. Nem is értem hogy hogy jön össze a kettõ. Csinálj embert és fejleszd, de amíg te vért izzadsz és nyúzod a játékot, jön a hülyegyerek aki 20-80 ms pontokért megveszi a tapasztalatokat és máris skilled az embere, ez egyszerûen vicces... de sok ilyen nyomi arcát elkentük már, annál szebb gyõzelem nincs a világon😄Ddd

miért a 09-ben mi volt?

Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato

üdv, tudja valaki hogy a nyerj 10 szabadot csapadotnak mit is jelent pontosan? mert elég sokat faltoltak ellenem már, de még mindig csak 1/10. a másik meg a juss tovább egy klubbal bap vagy menedzser módban? ez mit takar? hova kell továbbjutni?😊

Talán fejlesztened kéne az átigazolásokért felelõs részleget.Nem?
Totti5
Már miért lenne gagyi? az egész játék arra épül hiszen saját embert tudsz létrehozni. Én letoltam egy évadot csatérként próba, hogy fejlõdjek ez meg is történt, ez a legjobb lehetõség rá és maximálisan rendben van, egyedül a kupa átadás és ünneplés animációkat hiányoltam, mert olyan nincs vége érezete van az embernek, de minden más rendben van és nagyon élvezetes.

Grafban még mindig az EURO 08 legszebb, de ez is nagyon szép, de nekem nem is kell szebb, már a 08 is maximálisan jó volt, a lényeg hogy a gameplaj mindig erõteljesen fejlõdik.

sapkafej
na, megvettem a gémt, elsõ gondolataim:

- már megint úgy érzem hogy a demó szebb volt. tavaly is ezt éreztem basszus
- miért nem lehet letölteni live-ról a magyar kommentátort mint a 09-hez lehetett?
- köcsögség hogy gold kell a gameface-hez
- nagyon tetszik a cselezés, sokkal dinamikusabb minden
- tetszik
- a be a pro egy nagy bullshit, gagyi, feleslegesnek tartom
- kíváncsi leszek, idén mi a multiplayeres aduász, amivel mindenki ócska módon nyer

György

BaLeeX
Mi a francért nem tudok igazolni egy normális játékost manager módban?
Bundesliga 2bõl kezdtem oda még megértem, hogy nem biztos, hogy jönnének másik elsõ osztályú klubból de, hogy egy feljutott csapathoz se hiába kínálok 2x (vagy 3x igazából tök mind1) többet a piaci áránál meg 3x annyi fizetést akkor is csak jön az üzenet, hogy nem sikerült a szerzõdtetést. Bõvebb infó viszont nincs, hogy miért nem.

Mitõl lehet ez?

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

sebtib
A 09-ben nincs virtuális profi. Ez a fifa10 egyik újítása.

igen igen de én a fifa 09-rõl beszélek abban nem tudod hogy kell?<#vigyor3><#vigyor3>
Waczkor
Fõmenü/Virtuális Profi/Teljesítmények
Itt vannak,hogy miket lehet fejleszteni.Labdakészségek,védelem stb.
Rámész pl az elsõre,akkor ha végigmész a téglalapokon,akkor kiírja hogy mit kell csinálnod,alatta hogy ha megcsináltad akkor hány pontot ad és mire.pl labdairányítás +1

Egyel vissza van a képességek/statisztikák,itt megtudod nézni hány gólt lõttél,hány sikeres passz stb,így tudod mennyi kell még hogy feloldj ezt-azt.

és azt megtudnád nekem mondani hogy hol van az a virtuális profil?
(bocs hogy ennyit kérdezek most kezdtem)
Waczkor
Nem a kézikönyvben,hanem a virtuális profin belül van ilyen hogy teljesítmények,ott írja lebontva hogy mit kell csinálni hogy fejlõdjön a lövés,védelem,fizikum stb.Ahogy megcsinálod amiket ír,adja a pontokat és erõsödik az embered.

hát a "kiskönyvben nincs semmi errõl írva
Waczkor
Teljesíteni kell amiket ír a kiskönyben és úgy fejlõdik,hogy ad pontokat.

ss
vki nem tudja hogy hogy kell TP-t szerezni hogy a játékosomat tudjam fejleszteni ?
elõre is thx
<#help><#help><#help><#help>
Jaja , Murgu = Mutu. Nem tudom miért már évek óta nincs benne a játékban , lehet a drogos ügye miatt vagy nem engedélyezte hogy szerepelhessen a neve? Nem tudom.
Hy! Lenne egy kérdésem. Hogy lehet xbox 360on a FIFA 09-be saját csapatot csinálni? Mert a PC-n lehet, de az xboxon nem találom sehol azt a menüpontot. Egy acsihoz kellene, hogy érj legendás sztátuszt el a csapatodnak.
Hali!
A Fiorentinában miért nincs benn Mutu?😮:S
Van egy ilyen Andrei Murgu nevû valaki, aki román és csatár. Õ lenne az?😮
Sziasztok!

Na megcsináltam a csapatot a FIFA10-ben, SG Team Hungary a neve.
Akinek van kedve csatlakozni hozzá a játékosával, az keressen rá a játékban és jelentkezzen! 😊
Eddig 2-en vagyunk greenvelvettel, meg lilpac17 is írt, hogy lenne kedve hozzá csak még nem jelentkezett. Mindketten csatárok vagyunk, szóval ha lehet, akkor középpályások és védõk jelentkezzenek inkább. 😊
Egy szó mint száz, várunk mindenkit sok szeretettel!

Ha érdekel valakit csatlakozhat hozzánk, akinek ps3-a van. A klub neve: Spílerek😄

Kár<#levele>

sebtib
Xbox-os csak x-boxossal játszhat és fordítva.

Waczkor
Szerinted?<#vigyor3>

Ps3-as és Xbox-os verzióval lehet egymás ellen is játszani, vagy boxos csak boxossal játszhat online?

greenvelvet
én benne vagyok

sebtib
Ez érdekes, nekem simán felment firefox alatt is. A játékban kb. 5 mp alatt le is töltötte, de nekem ps3-am van.
Ha valakinek van kedve létrehozhatnánk egy virtuális pro klubot.

Ja ha nálad van a labda és úgy akarod ellökni azt nem tudom, de engem is érdekelne. 😛

greenvelvet
jó de ha nálam a labda és A gombot nyomom akkor elpasszolja

greenvelvet
én csináltam már firefoxal, maxhtonal, explorerel egyikkel sem engedte letölteni. azt irta hogy nincs letölthetõ kép

Hosszan nyomod az A gombot.

Tényleg nem értem mi nálatok a gond.
Én tegnap beírtam a googliba hogy fia10 photo game face, behozta a beta game face-es oldalt, csináltam magamról két képet, feltöltöttem, elhelyeztem rajta a pontokat, aztán kb 6-7 perc volt mire megcsinálta nekem mert ugyebár közel sincs olyan jó gépem mint amire írják hogy 10mp.
Behozta a fejemet kopaszon, csináltam rá egy hajat, elmentettem.
Azután bekapcsoltam a boxot, fifában letöltöttem kb 2-3mp volt az egész és már ment is. Természetesen explorerben csináltam mindent mert firefoxban nekem sem mûködött.

greenvelvet
Hát elvileg azon. de csinálok egyet ottis ahol linkelted. amúgy a játékba hogy kell ellökni a védõt/csatárt?

Waczkor
Itt csináltad a képet,amit belinkeltem,mert van másik gameface-es oldal is?

greenvelvet
Nekem a képet sikerül megcsinálni nem is az a gond. a gond ott kezdõdik mikor megcsinálom a profilt és boxon leakarom tölteni. azt irja hogy nincs game face amit lelehetne szedni

Waczkor
Hát én se tudtam még feltölteni,mert miután elhelyezem a képen a pontokat és elkezdi elkészíteni,hibát ír,azt írja rakjam át a pontokat.
Itt az oldal,ahol fel lehet tölteni:
Link

Bejelentkezel,elkezded és kezdõdik a szopás.Firefoxban nem nagyon megy,szokásos fos ea-s oldal,többször kell frissíteni,mert böszmén túlterhelt,szar flash oldal,azt írják minimum 2 gigás géppel álljon neki az ember,hogy ne tartson annyi ideig.Mégis minek?Vicc.

Mindig is rühelltem az ea oldalakat,képtelenek egy normálisan mûködõ oldalt csinálni,ami nem hal be ha 1000-ren rácuppannak.

greenvelvet
és hogyan? mert nekem nem müködik

Waczkor
A beta oldalon próbáltátok?Mert a képet máshol kell feltölteni,mint a korábbi résznél illetve más játékoknál.

Én megcsináltam, nekem is csak explorerben sikerült. Elmentettem, kiírta hogy készen van, a játékban rámentem hogy letöltés és nekem rögtön be is rakta elsõre. Nem értem hogy nálad mért nem sikerül. Nálam nagyon élethû lett. Jó lenne live-on indítani egy SG-s csapatot, nektek van hozzá kedvetek? Ha igen, akkor írjatok pü-t és egyeztetünk! 😊
n csatár poszton vagyok jelenleg.

greenvelvet
nekem is azt irja ki hogy nincs mit letölteni. valaki tudna segiteni?