1129
  • Istencsászár
    UEFA EURO 2008

Megtalálták az esőt a fejlesztők:)
  • Istencsászár
    Fifa Street A Mester tréler
  • bubu13
    nem lehet offlinon csakha regisztrálva vagy a Ps Store
  • fsgh
    Sziasztok! Ps3 tulaj vagyok és megvan 1-2 hete a fifa...

na akkor hogy is lehet offline gólt elmenteni?(nem a feltevés kell a netre csak simán hogy vissza tudjam nézegetni később is) Mert meccs közben ha kilépek ott a visszajátszás de ott nem lehet menteni...
  • Forrest Gump
    Így helyes. :)
  • Istencsászár
    Pontosítsunk, offline meccsekből lehet csak, de persze ahhoz netre kell kapcsolódni minden kép h fel lehessen tölteni... sajnos online meccseket ahol ember vs ember csaták mennek a ripléjt nem lehet elmenteni s feltötlteni pedig ott vannak a leg reálisabb és látványosabb akciók gólok... amiket a nyomorék gép ellen soha az életbe nem lehet megcsinálni...
  • Forrest Gump
    Videót csak akkor tudsz rögzíteni, ha a neten van a gép amikor a gólt rugod. Offline játék alatt nem tudsz gólt elmenteni.
    Ha routerrel fogod megosztani a netet, akkor a routered fogja klónozni a mac-et, így mindkét gépnek ugyanaz lesz.De ez még kevés, legalábbis a Fifához.A PS3-on már lesz net, tehát frissíteni fogod tudni, de ahoz hogy fifázni is tudj, portforwardolnod kell.
    Nekem egy sima, mezei SMC VBR7004-es vezetékes routerem van. Annak a webes adminfelületén engedélyeztem az UDP 3659 és UDP 6000 portokat, amit a PS3 ip címére írányítottam. Gondolom más routernél is hasonlóan van. Én is 1-2 nappal ezelött jöttem rá, elötte szoptam rendesen. Jó ha minden 10. csatlakozás jött össze a fifában.Megnéztem a router logjában és majdnem minden kapcsolatot blokkolt, amíg ezeket a portokat nem tettem szabaddá.
  • manuta83
    Halihó...Meg szeretném kérdezni hogy mivel veszitek fel ezeket a videókat a fifából...mert nekem PS3 van és az istennek sem jöttem még rá hogy kell elmenteni a gólomat..Pleas help me!!!
  • manuta83
    Hy!Én is uj vagyok pár napja van csak ps3-am.Nekem sem műxik a net mert a pc mac-je van megadva a központba és ezálta a ps3 mac-je nem ugyan az mint a pc-é...beszéltem pár sráccal és azt mondták hogy wifi-s routert kell beszereznem és akkor műxik..Tényleg működni fog?Nekem az 1.92 es frissítés van rajta és sehogy sem tudom felrakni rá a 2.01-et...és még témát sem ismeri fel!ha valaki tud segíteni azt megköszönném!!!Egyébként asszem a fifában elősször még reggelni kell és csak utánna műxik,ja és itt is él a 30 napos tétlenség elve...msn: [email protected]
  • examinee
    Nekem pl azért kelett mert a szolgáltató nem engedélyezte hogy több gépen legyen net. Csakis ugy ha routert veszek és annak a fizikai ip-jét náluk bereggelem és akkor az osztja szét a netet.
    A swich nem mükszik ebben az esetben.
    Amugy sima dsl-es netmegosztásnál énis swichet használok.
  • Rinike
    Henry videó
  • Forrest Gump
    15
  • Gabee667
    Hello! Hány év a menedzser mod? nem 5 év mint a 07-ben volt?
  • Forrest Gump
    Bah, köszi.
    Faxnak vettem routert.:(
  • Istencsászár
    Persze... a modemet ebbe dedugod a 0ás csatlakozóba, és utána ha akarsz 10 gépet kötsz rá:), nemkell semmit sem állítani, ugy kell eljárni mintha közvetlenül a modemről jönnél...
  • Forrest Gump
    Ez ugyanúgy megosztja a netet mint a router?
  • Istencsászár
  • Forrest Gump
    mijaza a switch? :D
  • Istencsászár
    Biztos kel valamit.. amugy nemvágom minek rúter, amikor csak a baj van vele... elég egy switch és levan a probléma.
  • Forrest Gump
    Ha router mögül tolom a fifa08-t, kell vmi extrát csinálni?
    Ma helyeztem üzembe egy routert, elvileg a ps3 és a pc is a neten, de mégse stimmel vmi. Nem tudok ellenfélre kapcsolódni, és rám se nagyon kapcsolodnak.
    Előre is köszi minden helpet.
  • detoxic
    Szó szerint uezt gondolom!
    Pedig pc-n csak a PES-t toltam,de box-on a Fifa 1000szer jobb!
  • Istencsászár
    Fifa Street 3 ( vadállat cselek ) videó:)
  • Istencsászár
    Ronaldínyó hálószaggató shot:)
  • Forrest Gump
    Nem gyenge :)
  • Istencsászár
    FIFA STREET 3 promo
  • juventus
    Kár hogy nincs sima mentés a játékban mármint a visszajátszásoknál mert liveom nincs és olyan góloktól foszt meg így a játék hogy az valami eszméletlen. Ollózni sima B-vel kell csak jól kell beadni hozzá a labdát és nálam eddig csak üresen mozgó játékos ollózott.
  • Istencsászár
    Ezt autómatikusan a helyzet adja egy olyan beadásnál... ( B-t kell nyomni azt vagy ollóz vagy nem )
  • Rinike
    Hogyan kell ollózni a játékban ??
  • Winz
    A Fifa street 2 is egy talicska csincsilla ürülék,mit vártál ettől?

Én az euro 2008-as PS3-as gamét várom,biztos jó szar lesz :)
  • examinee
    Hát nekem eléggé tetszik. Főllleg hogy csak ademo és jópár dolog kimaradt, nomeg sztem a legrosszabb pályát kaptuk.
    Bevallom én gép ellen nem játszottam, fifákat se szoktam mert az veszi el a kedvem. Így sztem elég jó lett, és majd talán a fullra mondhatjuk hogy marha jó lett.
  • Forrest Gump
    Na kipróbáltam a fifa streetet, hát elég ratyi szegényke.:D

(nem jött be)
  • juventus
    Ez a fifa 08 annyira zsírkirály játék hogy az valami elképesztő , ha egy nagyon fasza eső és hó is lenne benne úgy hogy idő elteltével pocsolyák lennének a pályán és sáros lenne, valamint csúszkálnának az emberek , na hát akkor aztán tényleg hibátlan lenne a game!
  • Istencsászár
    EA has released a 290mb demo on Xbox Live, probably coming to PSN later today as well.
  • Forrest Gump
    Nem néztem még a store-t, nem tom.
  • Istencsászár
    háromhatvanon igen, Ps3 kimaradt most is?
  • Forrest Gump
    Van demo?
  • Istencsászár
    Hogyérzitetk milyen lett a Fifa Street 3?

Pesze kicsi és karcsú a bemutató, de hozza azt a hangulatot ami kell, a zene, kialakítás, a góleszetzők nagyom hangulatosak, a mozgásokat még ki kell tapasztalni, de nagyon jó a falon futkosás:), a grafika nem egetverő, de szép és csurig van AA-val, olyan mese szerű, a karakterek meg marha jók, kárucs a ufó vékony végtajaival :D:D:D
  • bubu13
    persze
  • Forza Italia
    és az lessz 360 ra is??
  • bubu13
    szerintem nem lesz mert jön az euro 2008