1129
![](http://f1cl.uw.hu/fifa%20banner.jpg)
-
UEFA EURO 2008
Megtalálták az esőt a fejlesztők:) -
Fifa Street A Mester tréler -
nem lehet offlinon csakha regisztrálva vagy a Ps Store -
Sziasztok! Ps3 tulaj vagyok és megvan 1-2 hete a fifa...
na akkor hogy is lehet offline gólt elmenteni?(nem a feltevés kell a netre csak simán hogy vissza tudjam nézegetni később is) Mert meccs közben ha kilépek ott a visszajátszás de ott nem lehet menteni... -
Így helyes. :) -
Pontosítsunk, offline meccsekből lehet csak, de persze ahhoz netre kell kapcsolódni minden kép h fel lehessen tölteni... sajnos online meccseket ahol ember vs ember csaták mennek a ripléjt nem lehet elmenteni s feltötlteni pedig ott vannak a leg reálisabb és látványosabb akciók gólok... amiket a nyomorék gép ellen soha az életbe nem lehet megcsinálni... -
Videót csak akkor tudsz rögzíteni, ha a neten van a gép amikor a gólt rugod. Offline játék alatt nem tudsz gólt elmenteni.
Ha routerrel fogod megosztani a netet, akkor a routered fogja klónozni a mac-et, így mindkét gépnek ugyanaz lesz.De ez még kevés, legalábbis a Fifához.A PS3-on már lesz net, tehát frissíteni fogod tudni, de ahoz hogy fifázni is tudj, portforwardolnod kell.
Nekem egy sima, mezei SMC VBR7004-es vezetékes routerem van. Annak a webes adminfelületén engedélyeztem az UDP 3659 és UDP 6000 portokat, amit a PS3 ip címére írányítottam. Gondolom más routernél is hasonlóan van. Én is 1-2 nappal ezelött jöttem rá, elötte szoptam rendesen. Jó ha minden 10. csatlakozás jött össze a fifában.Megnéztem a router logjában és majdnem minden kapcsolatot blokkolt, amíg ezeket a portokat nem tettem szabaddá. -
Halihó...Meg szeretném kérdezni hogy mivel veszitek fel ezeket a videókat a fifából...mert nekem PS3 van és az istennek sem jöttem még rá hogy kell elmenteni a gólomat..Pleas help me!!! -
Hy!Én is uj vagyok pár napja van csak ps3-am.Nekem sem műxik a net mert a pc mac-je van megadva a központba és ezálta a ps3 mac-je nem ugyan az mint a pc-é...beszéltem pár sráccal és azt mondták hogy wifi-s routert kell beszereznem és akkor műxik..Tényleg működni fog?Nekem az 1.92 es frissítés van rajta és sehogy sem tudom felrakni rá a 2.01-et...és még témát sem ismeri fel!ha valaki tud segíteni azt megköszönném!!!Egyébként asszem a fifában elősször még reggelni kell és csak utánna műxik,ja és itt is él a 30 napos tétlenség elve...msn: [email protected] -
Nekem pl azért kelett mert a szolgáltató nem engedélyezte hogy több gépen legyen net. Csakis ugy ha routert veszek és annak a fizikai ip-jét náluk bereggelem és akkor az osztja szét a netet.
A swich nem mükszik ebben az esetben.
Amugy sima dsl-es netmegosztásnál énis swichet használok. -
Rinike #279 Henry videó -
15 -
Gabee667 #277 Hello! Hány év a menedzser mod? nem 5 év mint a 07-ben volt? -
Bah, köszi.
Faxnak vettem routert.:( -
Persze... a modemet ebbe dedugod a 0ás csatlakozóba, és utána ha akarsz 10 gépet kötsz rá:), nemkell semmit sem állítani, ugy kell eljárni mintha közvetlenül a modemről jönnél... -
Ez ugyanúgy megosztja a netet mint a router? -
-
mijaza a switch? :D -
Biztos kel valamit.. amugy nemvágom minek rúter, amikor csak a baj van vele... elég egy switch és levan a probléma. -
Ha router mögül tolom a fifa08-t, kell vmi extrát csinálni?
Ma helyeztem üzembe egy routert, elvileg a ps3 és a pc is a neten, de mégse stimmel vmi. Nem tudok ellenfélre kapcsolódni, és rám se nagyon kapcsolodnak.
Előre is köszi minden helpet. -
detoxic #269 Szó szerint uezt gondolom!
Pedig pc-n csak a PES-t toltam,de box-on a Fifa 1000szer jobb! -
Fifa Street 3 ( vadállat cselek ) videó:) -
Ronaldínyó hálószaggató shot:) -
Nem gyenge :) -
FIFA STREET 3 promo -
juventus #264 Kár hogy nincs sima mentés a játékban mármint a visszajátszásoknál mert liveom nincs és olyan góloktól foszt meg így a játék hogy az valami eszméletlen. Ollózni sima B-vel kell csak jól kell beadni hozzá a labdát és nálam eddig csak üresen mozgó játékos ollózott. -
Ezt autómatikusan a helyzet adja egy olyan beadásnál... ( B-t kell nyomni azt vagy ollóz vagy nem ) -
Rinike #262 Hogyan kell ollózni a játékban ?? -
A Fifa street 2 is egy talicska csincsilla ürülék,mit vártál ettől?
Én az euro 2008-as PS3-as gamét várom,biztos jó szar lesz :) -
Hát nekem eléggé tetszik. Főllleg hogy csak ademo és jópár dolog kimaradt, nomeg sztem a legrosszabb pályát kaptuk.
Bevallom én gép ellen nem játszottam, fifákat se szoktam mert az veszi el a kedvem. Így sztem elég jó lett, és majd talán a fullra mondhatjuk hogy marha jó lett. -
Na kipróbáltam a fifa streetet, hát elég ratyi szegényke.:D
(nem jött be) -
juventus #258 Ez a fifa 08 annyira zsírkirály játék hogy az valami elképesztő , ha egy nagyon fasza eső és hó is lenne benne úgy hogy idő elteltével pocsolyák lennének a pályán és sáros lenne, valamint csúszkálnának az emberek , na hát akkor aztán tényleg hibátlan lenne a game! -
EA has released a 290mb demo on Xbox Live, probably coming to PSN later today as well. -
Nem néztem még a store-t, nem tom. -
háromhatvanon igen, Ps3 kimaradt most is? -
Van demo? -
Hogyérzitetk milyen lett a Fifa Street 3?
Pesze kicsi és karcsú a bemutató, de hozza azt a hangulatot ami kell, a zene, kialakítás, a góleszetzők nagyom hangulatosak, a mozgásokat még ki kell tapasztalni, de nagyon jó a falon futkosás:), a grafika nem egetverő, de szép és csurig van AA-val, olyan mese szerű, a karakterek meg marha jók, kárucs a ufó vékony végtajaival :D:D:D -
persze -
és az lessz 360 ra is?? -
szerintem nem lesz mert jön az euro 2008