FIFA Next-Gen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Legendaryra még fel sem mertem tenni <#vigyor0>#vigyor0>
Professionalon nagyon szoros meccsket játszok a géppel
EEE 1899
Legendary szinten már nagyon durván nehéz szerelni, az már szerintem a csalás kategória, mert közben az én játékosaimtól úgy veszi el a gép a labdát, mint nyalókát az óvodástól.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Megtaláltam a playerek között magam itt, viszont bejelentkezni nem tudok.
A PS3 ID-hez tartozó emailcímet és jelszót kell használni? Azzal nem engedi.
Pár napja tettem fel world classra, de nem sok babér terem.Eleinte még egész jól ment, de valahogy elvesztettem a fonalat és gondjaim vannak a gólrugással.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Játékban pedig ha megvan a jelenet, start=>visszajátszás=>RS-t? ( analogot lenyomod😊 )h mettõl meddig akarod h szedje ki és feltölés, s már kész is😊
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
A PS3-as tény hogy jóval lassabb, de az xboxos nem.
A magyar felirattal legalább kompenzálták volna ha már ilyen fosch lett.
(szépnek szép,de ezért kibaszni 17 rugót)
Nah majd a COD4-tõl lehiggadok.
Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P
EEE 1899
És elvileg igen, lassabb a fifa08 ps3-as verzió.
Most vettem meg PS3-ra a Fifa 08-at. Gépem még nincs, de elvileg ez megoldódik a héten. Azt kérdezném, hogy igaz e, hogy nincs a PS3 verzióban magyar nyelv és kommentár? Igaz e, hogy lassabb mint a PC verzió?
2003-2004 óta ez a legjobb fifa és igazán eltalálták. A gameplay nagyon faxa benne, a mozgások is. Az hogy meg valki irja hogy hogy passzolnak meg csigán reagálnak - érdekes nekem is ezvolt az elsõ 15 meccsemen aztán megtanultam játszani. Ez nem az a fifa amit csak ugy elkezdessz és te vagy a király. Ezt meg kell tanulni. elé kell jönni a labdának, okosan kell átvenni, jol kell passzolni és akkor kerek minden.
És talált,zárkózott vagyok,egy apró kunyhóban élet remeteként,friss hegyipatakkal oltom szomlyam,magam sütötte kenyeret majszolok,és napi 18 órát forgatom a Bibliát,és egyben ez a hobbim.
A Dalai Láma szereltetett fel egy wifi csatlakozást,az áramot meg a mókusok gerjesztik,szal nekem mindenem megvan <#mf1>#mf1>
Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P
Gondolom te még a Hello Kitty futbal world cupot tolod,a korod alapján :lol
Reggel késztetést éreztem,hogy elõ vegyem újfent (2 hétig pihent)ezt a xart,folytattam a karriert félprofin,nem kicsit húztam fel magam,a tínó érti miért nyomták ennyire fel a nehézségi szintet félprofin.
Kipróbáltam világklasszis szinten is,mondom ha lúd....erre azzal kellett szembesülnöm,hogy ez még könnyebb mint a félprofi <#wow2>#wow2>
Kis faxom se érti ezt,ha már ennyire csírák a fejlesztõk inkább a külalakra gyúrtak volna,ha már a játszhatóságot így elkúrták,évrõl évre ezt a xart adják ki,de legalább egy szezont végig lehetett tolni úgy hogy nem kaptam agyvérzést közben.
Érzésem szerint a PS2-es változatnak kéne most úgy kinéznie mint most a PS3-asnak,ennyi idõ után ezt várná el az ember az EA-tõl.
De amugy replay, és jobb stick lenyomod azzalé kijelöli majd feltöltöd és kész.
EEE 1899
EEE 1899
Úgy isteníti, azt a szart, mint ha az lenne alegjobb.
Persze japóknak jó Mariozni meg zeldázni, de az igazi gémek PS-re és X-re vannak.