FIFA Next-Gen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P
Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P
Inkább vedd meg az Unchartedet,nemtok tovább jutni a 15.pályán,egy indával kéne átlendülni egy peremre de rva messze van,mindig leesik a faszi.
Szopomlemagam.
Egyébként álomszép,nem lehet kikapcsolni,már vibrál a szemem bazz,COD4 szintû mászkálós game.
on
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Cicák nem jácchatnak a kiskutyákkal? 😊)
Én fizetek!
Különben nem küldöm 😊
Nyilván arra akartam célozni,hogy 10 éve kb olyan szintû gamék voltak mint most a PES 2008.
(PS=PSX=Playstation)
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Ha valaki már látott igénytelenül csúf játékot,és azt nem PES 2008-nak hívják akkor az hazudik!
6 rugóért vettem a gamét (már ha annak lehet nevezni),de ezt nem vártam volna a Konamitól,sztem ukrán fejlesztõkket vettek fel a céghez akik végig itták a fejlesztésre szánt idõt.
Tudjátok,hogy néz ki a nézõtér?
Szét röhögtem az agyam,nem hogy arcuk nincs a nézõknek,de még testük sincs,szó szerint mintha oda rókáztak volna,egy egész dzsuva 😊))))
A kameranézet súlyos,csak közeliek vannak,a pálya ronda fakó,a játszhatóság kb PES 01,ez nem hogy visszalépés volt a konamitól,hanem újra az alapoktól kezdhetnek mindent.
Régen (1874-ben)vettem a ps-re This is football nevû cuccost,az veri ezt,most komoly.
A Fifa aláz,nem tudnak lépést tartani velük,ez legalább sikerült az EA-nél.
Aki röhögni akar megrendelheti tõlem a PES 2008-at,4 rugót megér az üde pillanat 😊
[email protected]
De a vicc ha 4-en letámadunk valkit, amikor õ támad, pl egy csatárt és lepasszolja akkor ott már alig van ember, mert ugye 4 ember elment a labdásra😄
Jó megkell szokni, vége fele már ment is hogy ne ez legyen😄 De elején mindenkinek a labda kelett!
Olyat én is toltam Tevezzel a Westhamben (transfer)ollózós gólokat csak a penge játékosokkal lehet.
a ps2-nél az L2+ körnél nekem eddig kb 20ból 1szer sikerült távoli gólt lõni...
vagy túl magasan elrugja a fenébe vagy egyáltalán nem is kapu felé lõ.
a szabadrugás nekem jól megy Del Piero szép nagy gólokat vág :-)
a lényeg, hogy nagyon kicsit kell csak a kört megnyomi.Éppen hogy hozzáérsz(ez kb 20-23 m távolságnál) és a szélére kell helyezni a labdát.
A ps2-esnél nekem sosem sikerült szabadrúgásból betalálni,elszállt a *aszba.
Nekem az bassza a csõröm,hogy a kreált játékosnak béka segge alatt vannak a képességei,58-ra fel tudtam tornázni,elég serdülõs teljesítmény.
a 08-ban meg az égbe lövi, ha úgy lövöm.
melyik gombal lehet megint akkora gólokat lõni?
nincs kézikönyvem...
honnan szerzhetek infókat enélkül?
Beadásoknál próbálj elmozogni a védõktõl, és irányítani a fejest a kapu megfelelõ sarka felé. Ha gyorsan egymás után kétszer nyomod le a beadás gombját, akkor laposabb, erõsebb labdát küldesz középre, ez sok esetben veszélyesebb, mint a sima. (Háromszor lenyomva teljesen laposan jön, de ez szerintem ritkán hasznos.)
Szerelés: A-t nyomvatartva követi a védõd az ellenfelet, közel kerülve odalép. Érdemes lehet B-vel segítséget hívni, sok lúd disznót gyõz. X-el becsúszva szerelhetsz, de vigyázni kell az ütemre, hogy ne legyen szabálytalan. A bal ravaszt nyomva tartva oldalazva zárhatod le a passzsávot a támadó elõl, okosan csinálva jó módszer lehet ez is labdaszerzésre. Nagyjából ezek a fõ védekezõ technikák.
A másik kérdésem, hogy melyik gombbal lehet szerelni? Mert én nyomkodtam az összeset, de egyik sem tûnt olyannak, hogy oda akart volna lépni.
Elõre is köszi.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
De várom már a 09-et,anyám 😞
Nemtudom letenni a gamét,a Westhammel szét alázok mindenkit >😉
A ps2-es verzsön meg egy véka xart sem ér,az megyen cserére.
vki tudna adni egy linket vagy vmi infót, hogy a cselek és trükköket hol tudnám megnézni, mert szerintem még nem tudok mindent >0
A tegnapi 1.1 patch-rõl tudtok valamit? PS3-ra jött ki, legalábbis arról tudok. Tegnap amikor frissítettem a PS3-at 2.0-ra utána a játék a loading, please wait-nél, nem ment tovább. Nem fagyott le, lehetett kapura lõni, de a meccs nem kezdõdött el. Kiléptem, majd elindítottam és kiírta, hogy telepítsem az 1.1-es update-et. Felraktam, de semmi változást nem vettem észre. Meg lehet azt csinálni valahogy, hogy ne csak akkor töltse fel a játék adatait a HDD-rs, amikor elindítom a játékot hanem eleve fent legyen? Azért lenne jobb, mert akkor gondolom nem törölné a file-okat kilépéskor és az elsõ indítás is gyorsabb lenne.
Ott megadsz egy akármilyen emailcímet (én azt adtam meg ami az accountom 2. email címe - amire értesítéseket küldenek) és megadsz egy akármilyen passzoot az már tényleg mindegy mi nem függ semmit. Ha ez megvan akkor ezzel az emaillel és passzal tudsz belépni a world-re.
Az lenne a kérdésem, hogy a www.easportsworld.com-ra hogy tudok belépni? A www.easports.com-ra simán be tudok lépni, a játékban regisztrált account-tal, de a world, ahol fent vannak a viosszajátszásaim, azzal a hibával nem enged be, hogy nem valódi személy van az acc-hoz rendelve, ezért válasszak egy megfelelõt. Mivel csak egy ID-m van a Fifa-s, ezért csak azt tudom választani, de nem lép be akkor sem. Kell még valamit tennem, ahhot, hogy beengedjen? ( afiók rendben van, mert a feltöltések közöztt megvan a visszajátszásom, a saját nevem alatt)
Sztem ezt a szoftvert nem harapom ketté mérgemben...csak az a fránya liszensz hiány...ott futnak a csúnya mezükben az üllõi úti Bernabeauban :hmm
Amúgy elöször pc-én játszottam a 08-al és ahogy Totti mondja két különbözõ játék. De ha a nehézségüket hasonlítjuk, szerintem a konzolos a nehezebb, nem is kicsit. Persze ez saját vélemény, vitázni nem akarok róla 😊
PC-n nem így helyezkednek pro szinten az ellenfelek :/
yah am szép gólok 😉
A lövésgombbal kell nagyon csínyán bánni és nem mindegy hogy mikor lövi el ember. Például sprintbõl kurva nagy gólt lehet lõni, de egész finom nyomás és pont akkor amikor közvetlen a lába elött van a laszti. Persze lehet másképp is összejön, de nekem általában így sikerül.