1129
![](http://f1cl.uw.hu/fifa%20banner.jpg)
-
Mi ennek az oldalnak a rendes neve?? Lécci írd le vagy küld el privibe. Köszi -
PS3-on tolom, PSN-ről. -
Honnan szedted le?? Mert nekem nincs livom de nagyon ki akarom próbálni. -
Be a Pro-ban csak ilyen 1meccses szart lehet jatszani? :( -
köszia a gyors választ -
1.1 gb
Francia vs Germánia
Esős meccs
Szebb pl az arcok
Esőben lehet jókat csúszkálni
Átjön h tényleg esik az eső
Mondjuk a többi része nem izgat, csak az online:), Fia 08ba azt se tudom milyen modok vannak, még a menüt sem láttam ott h hogyan kell:) -
Mennyi idő alatt jött le?mennyit foglal?milyen neted van(Mbit)?
Szarabb mint a 08?
Nincs több kérdés....egyenlőre! -
ujonnan max 11ért megvesszük. Jólett, bár csodát nem kel várni, finomítottak rajta, szebb, jobb mint a Fifa. -
Letöltöttük,kipróbáltuk, töröltük! -
én tegnap néztem a playstation storeon de nem láttam -
Kijött az EURO 2008 demo! -
nah!örömmel mondhatom hogy már ketten jelizetk is
csak meglesz szépen lassan az a 8-10 fős sereg -
most kezdtem uj idényt a chelsea-vel de hát a ligakupa düntőbe 2-1 a manchesternek, utánna a city szintén 2-1 oda, majd a birmingham ellen 3-0 ide most meg a manchester ellen a bajnokságban félidő 1-1 -
oké!ezer hála!
tetszik az oldal?...ez volt a leggyorsabb és legolcsóbb megoldás.. -
Na én jelentkeztem, várom a fejleményeket.:)
gamer365 ps3 fifa topicjába beteszem a linket, hátha onnan is kedvet kapnak vkik. -
végül is külföldön már évek óta megy ez a bajnokság mizéria....
csak hát ott szponzor, fejletteb szerkesztők,rengeteg játékos...
mind1...
távlait tervekben szerepel külföldi kapcsolatfelvétel és esetleg a klánokba verődés is.
Ami persze magyarosrzágon is megy csak pc-ek körében elterjedtebb mert ugye pc szinte minden háztartásban van, ps ugye meg ritka, de remélem azért 8-10 fő összejön és kialakul egy jo ki közösség... -
Itt az oldal
tehát elkészítettem az oldalt igaz még nincs letisztulva de várom a jelizést....Go FIFA -
ok
akkor megcsinálom és belinkelem ide! -
en szivesen benne lennek,csak menne mar a ps3-on is a netem :(( -
Viszont egyedi szabályokat kell majd alkotni. Hogy utólagosan ne kelljen hallgatni azesetleges kifogásokat. Pl , hogy 5*-os csapattal nem lehet lenni, barca túl nagy handikep, akárki van vele.
Legegyszerűbb, hogy csak 4 vagy 4 és 1/2*, azokból van annyi hogy csak na, mindenki talál magának megfelelőt. Azt a pár fullos csapatot el kell felejteni és nincs vita utólag. Sztem.
De ez csak egy javaslat, lehet másként is, csak toljuk :)
-
Nah, én vagyok rá. A 20 fő sztem necces, bár összejönne.
De ha megcsinálod az oldalt, dobd a linket és reklámozzuk más fórumon is, aztán meglátjuk mennyien jövünk össze.:) -
Nem:) -
jah és még 1 kérdés...ha ide belinkelem az nem számít reklámnak? -
2 fajta lapon gondolkozok..az egyik látványos...a másik áttekinthetőbb és nem kell annyit szarakodni a beírásokkal valamint a feltöltéssel... -
mondjuk ha dobnád az msn-ed ide vagy privibe akkor meg tudnánk beszélni...
oksa?thx az érdeklődést -
És milyenre gondoltál mindenki nagy csapattal?(Barca, chelsea,stb. stb.)
vagy kisebb (sevilla,tottenham stb stb...) -
egy állando kis társaságot szeretnék összehozni.. -
nem tudom..most raktam le mert profin nyomom és a meccsek is jönnek(1-0, 2-0, 4-0, 0-0...)csak az idegesít hogy a laszti alig van nálam és a csatároknak felpasszolt laszti nem jut el hozzájuk az esetek többségében.Mintha nem jönnének vissza a lasztiért vagy a passz lassú...Nem tudom...
Az adapterről ég nem hallottam , de nekem is router van és a multkor bediktáltam telon a router macjét és a legutolsó betűt C helyett D-t ütöttek be erre 4 napik INTERNYET...aztán kijöttek és ujra bediktálták a router macjét...na bumm ők ezzel nem szarakodnak..már 3 hete várom őket megint...De az oldlat meg fogom csinálni csak az a kérdés milyen bajnokság legyen?!Mert szerintem ugy érné meg ha sima bajnokság lenne egy adott nemzetből(Premier League, Bundesliga, La Liga)mert ezek ismertek amugy is és mitt nincs akkora kül a csapatok között.. -
megnezem :p amugy en meg nem jatszom neten mert sajna nem usb-s modemem van.... routerrel nem akar sikerulni... valami mas megoldas nincs? pl.valami adapter? -
jah..kicsit fura a kapuk mögötti labdafogó háló....de szerimtem nézdd meg a Stamford Bridg-et az mindenütt csodaszép -
nah akkor ha gondoljátok megcsinálom és akkor kezdhetünk...Van itt magyaroszágon legalább 20 ember akik fifázik ps3-n neten?mert nem tart semennyiből sem csin oldalt...írjatok!Basszus...itt már nincs olyan mint ps-n a hogy végigcselezed a pályát és versz egy golt...fáradnak a kicsikék, de a mozgás élethű...meg a meccs is:P -
nekem pc-n,a fifa 06-ban is szebbnek tunt az old trafford mint a ps3-on fifa 08-ban.. en nem ertem :-?? -
Benne vagyok=)
-
Csináld meg és go! -
haliho
remélem ez nem szabályellenes ...
szeretnék csinálni 1 oldalt ahol online tolnánk a fifa08-t és bajnokság lenne...
érdekel valakit?
persze ps3---- -
nincs -
Nemtudom de én nagyon utálom mert késik is meg amúgy se jó. szerintem -
ps3-ra van magyar kommentator?
-
Volt alkalmunk játszani vele a 7végén... 4en egymás ellen, csapatba... lehangoló lett, átláthatalan, rossz az egész alapja, a labda elvételek rosszak, és kivehetetlenek, gagyik s egész játékot megölik... a grafika amugy szép s korrekt, meg ugy minden, csak a gémpéljt sikerült megölni... a kettő fényévekkel jobb volt... ezt a gémet nem ajánlom senkinek, ha mégis rávan kattanva mint pl én ( egészen tegnapig ), valahogy próbálja ki a fullt mielőtt megvenné. -
Nemsokára nekem is meglesz a fifa 08 alig várom =)Majd játszhatunk is akár