1129
![](http://f1cl.uw.hu/fifa%20banner.jpg)
-
Nem tudjátok idén is lesz Uefa champions league??? -
Jah, állandóan 200%-on pörög.:) -
Főleg mikor ideges, mondjuk mikor nemaz?:DD -
Azért Gattuso is egy egyéniség:D
-
Hatalmas az egész, Crouch mindent visz, és már mindjárt itt a február:D -
Gattuso meg mit keres köztük, nem egy labdazsonglőr sztem.
Tevez kellett volna, jó karikatúra arca van meg jól is cselez::D
De a game fasza azért.:) -
Ez a Kraucs, hogy néz ki.
Nagyon meleg. -
FIFA Street 3 Cover Athletes Trailer -
juventus #241 én maradtam a 4-4-2-nél úgy hogy a bal és jobb szélen Nedved illetve Camo kicsit előrébb vannak tolva amit én csináltam , tehát külön csináltam egy felállást aztán lementettem. A játékosokban próbáltam a reálishoz közelítőt összerakni, és akik az elején úgymond gyengék voltak mostanra már úgy felfejődtek hogy tyűha:) Szóval nálam így néz ki: Buffon - Zebina , Legro, Andrade, Chiellini - Camo , Nasri(új szerzemény) Tiago,Nedved - Iaquinta, Trezegól. Azért nem Alex mert szerintem elég lassú a játékban , Vincenzo viszont eszement amiket művel:DD FORZA JUVE! A képernyő izét én sem értem:) -
Én is a 3-4-3-t játszom a Juvéval.
Elöl Del piero-Trezi-Nedved
Középen Tiago-Almiron-Gerrard (transfer)- Camoranesi
Hátul Grygera-J. Andrade- Cicinho (transfer)
Nincs problémám a védekezéssel online sem.
A "képernyő izé" nem vágom mire gondolsz. -
kissnewl #239 nektek melyik felállás jött be legjobban a Juventusnál és kik hol játszottak?
én 3:4:3-t próbáltam, ami nem is rossz csak a védők szerencsétlenkednek sokszor...
vmi alternatíva?
jah és a szabadrúgásnál mit jelent ez a rögzítjük a képernyőt izé? -
juventus #238 Én is csak a juvéval nyomom de ez a nevemből szerintem kiderült:D Ami még nagyon idegesít az az hogy az elmúlt 2 szezonban csak az olasz csapatokat favorizálja úgymond a "gép" mivel BL elődöntő úgy nézett ki hogy Juve - Liverpool és Udinese - Fiorentina, ami még vicces hogy a Fioval játszom a BL döntőt és az olasz kupa döntőt egyaránt. :DD -
4. szezont nyomom a Juvéval, nekem sem volt még esti meccs. -
juventus #236 Valóban meglehet az a szuperlegend mód mert engem eddig a játék nem tisztelt meg ilyennel és szerintem nem is fog. -
Professional nehézség, egyébként a Brighton-al vitézkedek az angol harmadosztályban :) -
Akkor te biztos szuperlegend módban nyomhatod ha felnyomják neked a villanyt. -
juventus #233 Nem mondod? Én már kb. 10 idényt végignyomtam menedzser módban és eddig 1 ilyen villanyfényes meccsem sem volt , sőt amit eddig el is felejtettem mondani amiért felvagyok háborodva hogy ha pl. a reallal játszok a BL-ben és a real van otthon akkor ugyan miért nem a Bernabeuban játszunk hanem valami hoki kitalált stadionban? Ráadásul délután 3kor? Ezt nem értem. -
Tegnap játszottam kb 5-6 meccset menedzser módban, és abból legalább kettő villanyfényes éjszakai volt. Tökre megelepődtem, mert eddig ilyet még nem láttam, és más is hiányolta az esti meccseket a menedzser módból. Pedig nem vettem észre, hogy jött volna update a játékhoz. -
Ezer köszi! -
kissnewl #230 valaki nem tudná bescannelni a ps2-s fifa 08 kézikönyvét? -
Remélem segít ( meg más huncutnak is akinek elveszett a kézikönyv:) )
-
Hát kézikönyvem momentán nincs, és ha továbbra is ennyire felkúrom magam a játékon akkor nem is lesz :)
Egyébként Xbox360 verzió. Mivel lehet pl cselezni, vezetem rá a védőfalra és akármit nyomok nagyon könnyedén szerelnek. -
bár be is tudom neked scannelni a kézikönyvet még az este folymán, ha kell -
kézikönyvbe be van irva mi micsoda, de ha nincs neked olyan akkor mond mi kell -
Sziasztok. Valahol megtalálható a game pontos irányitása? Nem tudom, hogy csak én vagyok béna vagy tényleg pl ugyanazzal a gombbal kell szerelni amelyikkel kapurarúgni (igy gyakorlatilag mikor megszerzem a labdát azzal a lendülettel előre is vágja), a becsúszásnál max elpöccintem a labdát de mivel én a földön fekszem a másik fél meg áll igy simán viszi tovább. -
B.Ú.É.K.!
Lagg problémám nem szokott lenni nekem sem. -
Haveromnál el sokszor játszunk, és ott sem akad, egyedül a csatlakozással vannak gondok. PS3-on -
Ha nem tőtünk le nekünk semmit sem akad, laggol... 1 reccenés sincs és már lenyomtunk jó pár meccset... -
De még így is jobb mint a PES 2008(PS3)...abban csak a játszhatóság veri a fifát,minden másban elmarad,messze elmarad.
Az online focit pedig befejeztem,elegem van hogy folyton akadozik a játék,lelassul,élvezhetetlen,meg az ellenfelek is tök sötétek. -
ne b*sszatok már fel... elég lehúzó. angol bajnokságot elég gáz így játszani, ott többet esik az eső mint süt a nap. -
sehpgy-sehogy -
sehpgy mivel nincs benne idöjárás -
hogy lehet az időjárást megváltoztatni? -
barca15 #216 lehet csavarni xbox360 verzióban? ha igen hogyan? -
A frindlistán két tag van az egyik zotya és van még egy arc az most nem ugrik be.
Ha onlájn van egy frenc azt hogy lehet kihívni?:tökömtudja
Tolhatnátok a COD4-et is mán! -
Ez bassza az én csőrömet is,eddig a MU,a Pool,a Milán,és a Barca ellen játszottam,de ha én westhamet választanék tuti nem spurst vagy a newcastlet választaná a kis gecó >( -
Jah, és most mi van, a frindlistára kérést nem fogadod el sose? -
Bazz, azt meg ne is mond.
Rohadt nagy szopás ezek a büntetőpárbajok.
Faszláma kihúzza X-re valahogy a meccset, tizikkel meg bemákol, hát lol.
Pont egy ilyen meccs után hagytam abba az elöbb. Cselszkivel nyomja a tag, már 10 emberrel van a rendes játékidőben, hosszabításban se tudok neki az istennek se gólt rúgni, minden kapufa meg ... áhh -
Na toltam megint mostanáig.
Azért hihetetlen ez a sok faszláma, nem tudnak mással játszani, csak a Barca vagy MU. Azzal is csak annyit, hogy megindul valamelyik gyors játékosával és megy mint a barom előre. Szánalmasak.
Van azért néhány kivétel( hála az égnek). Emelem is a kalapom azok elött, akik bevállalják a játékot pl egy görög válogatottal, vagy vmi hasonló erősségű csapattal. Hozzáteszem, le is gyakott a srác 3:2-re a görögökkel.Én a juvéval tolom. Volt még 1-2 mazohista, ilyen stoke city meg bulgár válogatott, kaptak is egy ötöst
.
De összességében kurva uncsi, hogy mindenki csak a fullos csapatokkal akar játszani, ill azok közül is a fent említett 2 valamelyikével.
-
Az esetek túlnyomórészében (80%)mindig büntetőkkel kapok ki Online.
Kis f*szom kivan már >(