FIFA Next-Gen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
A
A kézikönyvben benne van az összes tsel.
És PS3-ast vegyél ám 😊 (én nem tudnám megszokni az X-360-as kontrollert)
És az elsõ játékod a COD4 legyen,aztán focizz.
off
Klassz lenne már hétrõl-hétre követni a premierligát,pöts upc >(
Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Ezt a játékot csak ajánlani tudom, mert a video alapján úgy veszem észre, hogy elképesztõ hangulatot képes varázsolni 😄
A szezon elõtti négy barátságos ellent úgy választiottam hogy ne legyen nagy difi köztem és köztük,(pl lazio,shalke,betis,hamburg)hát ez a kecseg Sálkés Kurányi úgy átdzsalt a védelmemen rendre mint szél,Stamot és Ferdinandot úgy megetette mintha Sebõk és Mátyus lennének.
Majdnem hánytam az idegtõl.
A kapusokról nem is beszélve,pöttyet zárják a szöget,és agresszíven kirontanak..ez sem tesz jót az idegeimnek 😊
Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P
Tegnap Lordhappy-nél Fifáztunk csomot, és nagyon jó, pörgõs meccseeket nyomtunk, ugy ahogy megtanultunk gólt rúgni, ami nehéz, de nagyon látványosakat lehet és igy lehet gyakni igazán... slussz poén és királyság h a gólóket videóként ( flash, flv ) 3 gomb nyomásra fel lehet tölteni a EA-as profilodra és nézheted linkelheted vagy amit amit akarsz...
Elõbb, de inkább sajnos utóbb szólni fogok.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Papesz
Egymás ellen meg végképp ott van nagyon a játék.(szerintem)
Rossz nézni,a mezek,a stadionok,a csapat nevek,a közönség....ezért fogy jobban a fifa.
Nem igaz,hogy ilyen lusta pöcs fejlesztõk vannak az EA-nél,lopjanak a Konamitól,csak legyen már valami forradalmi újítás.
Azért valami online ligázásban benne lennék majd 😊
A gondom az vele,hogy nem lehet a játék gyorsaságán állítani,Be a pro módban persze gyorsnak tûnik mert ott van a játékos seggében a cam,seperc alatt a 16-oshoz ér ha nyomom a sprintet....de tele módban ótvar lassú a game!
Nagymuterom lefutná C.Ronaldót,bosszantóan lassú.
A játékos szerkesztésnél pedig nem lehet nevet változtatni,csak a képességeit de azt sem az egekig.
A PS2-es fifa meg szinte koppra 07,csak az ellen world class módban nyomja,és ilyenkor odab*sznáma kontrollert <#vomit>#vomit>
Tény hogy szép a PS3-as verzió,de a játszhatóságán javíthattak volna...most mondjam azt hogy talán majd a 09 ott lesz a szeren?
Én már nem hiszek az EA-ben,bekaphattyák.
de sajnos az általam legjobbnak tartott módot a "be a pro"-t kivették a wii verzióból, viszont a family mód az nagyon jópofa nyugodtan lehet barátnõkel játszani 😊 vagy ott a csocsó aki nem rajong az igazi fociért
An old man dies. A young woman lives. A fair trade
Tegye fel a kezét aki rendelkezik origi 08-al és nem akarja szétverni a kontrollert mert a nyomorék másodpercenkénti több mint ezer választást tudó Cellre kihegyezett Al ellen nemtud semmit sem kezdeni😊