1129
-
#529 "Másik meg az hogy miért nem lehet ugy megcsinálni mint pc-n hogy van időlimit: pl 30 perc áll rendelkezésedre hogy lejácc egy meccset!
Tehát kiirod hogy 8-tól megy a liga és onnantol kezdve folyamatosan megy kieséses rendszerbe. és kb ha vagyunk 8-an akkor 10-re vége az egésznek."
Ezt meg arra irtam hogy az ea miértnem csinálta meg ugy???
Mert itt vannak ligák, bejelenzkeznek emberek 32-en és abbol 6-an játszák a meccseket a többiek csak ott vannak... -
#528 Jó most én nem a bajnokságodra értettem. Hanem aszittem azt mondod hogy majd ma este vagy amikor együtt gémelünk csinálunk ligát és ugy nyomjuk. Erre írtam hogy az 1v1 és mi meg többen akarunk egyszerre gémelni.
Szval nem a bajnokságodra értettem amit csináltál. -
CzKaresz22 #527 Nem feltétlenül neked szól, sok mindenre jó de ha ti 4-en 6-en akartok játszani játszatok úgy, abban mi a jó ? :D
Jaj, nem kell nevezni nem kötelező leszünk így is jó páran... -
#526 Sztem egymás ellen van nehézségi szint!
Rankeden, magától adja sztem profi vagy world class
Non rankeden: amit a host beállít.
Amugy ez az online liga meg mire jó? ott is csak 1v1 -be lehet játszani.
Mi meg többen akarunk egyszerre.
Másik meg az hogy miért nem lehet ugy megcsinálni mint pc-n hogy van időlimit: pl 30 perc áll rendelkezésedre hogy lejácc egy meccset!
Tehát kiirod hogy 8-tól megy a liga és onnantol kezdve folyamatosan megy kieséses rendszerbe. és kb ha vagyunk 8-an akkor 10-re vége az egésznek. -
#525 Felveszlek xboxon, és estefelé nyomhatunk valami bajnokságot. Többiek is jönnek. -
#524 Mivel nincs routerem még soha nem játszottam fifát online ott belehet állítani hogy mind a két félnek minden "irányítás" kézi legyen meg ilyenek?vagy mindenki saját konfigurációval játszik? -
mate317 #523 Nekem hétfőn lesz meg a fifa09, ps3-ra, szívesen játszanék online valakikkel. -
#522 Most csak kérdeztem, hgyha nem egymás ellen játszotok -
CzKaresz22 #521 Egymás ellen ninc nehézségi szint... Nem értem a kérdést ebben az esetben... -
#520 Milyen nehézségi szintn játszotok?
ui: router kérdésem még mindig fenn áll ha valaki tudna egy jót ajánlani -
#519 PS3 -
CzKaresz22 #518 Csinálunk egy online ligát gyerekek... Nagyon superül meg lehet csinállni statok minden van... -
#517 hogyan lehet a manager módba megváltoztatni a mezszámokat? Mert Pl. Casillas nálam 2 es:S -
#516 xbox360 -
CzKaresz22 #515 Szia!
Ti most milyen platformont tóljátok ?
PS3 vagy XBOX360? -
#514 Mostmár venni kell a ps3-hoz egy routert =) valamilyet tudnátok ajánlani? -
#513 RockeiMiki - msn-ed megadod priviben? Hogy tudjunk gémelni megint együtt ha van kedved! Holnap este mehet megint elvileg 5-en vagyunk(veled együtt:):))
-
#512 Erre tudtok valmi?
4-en játszunk online. De csak barátspogost lehet, és semmi tétje. Ráadásul nem tudom beállítani hogy legyen hosszabítás. Be lehet valhol?
de nemlehet 4-en valami bajnokságot nyomni?
(‾`·._.·[ Peppus ]·._.·´‾) üzenete (13:12):
úgy hogy 2v2
(‾`·._.·[ Peppus ]·._.·´‾) üzenete (13:12):
de valahogy számolja a pontokat
LordHappy üzenete (13:13):
hát itt a klubba van valmi
(‾`·._.·[ Peppus ]·._.·´‾) üzenete (13:13):
mert úgy izgibb lenne
de nemtudom i ez
vagy egy teljes bajnokit nyomni
hogy van 20 csapat
10 a tiétek
10 a miénk
vagy mittudomén :D
de úgy lenne valami tétje
jaja ugy fasza lenne!
Vagy egy bajnokság és 1-1 csapattal de 2-en vannak egy csapaton belül. Vagy valmi kupa meccsek vagy valmi.
Szval hogy 4-en online tudjunk alkotni. -
#511 Na ezt jól elírtam: tehát "online ligák" menüpont:) -
#510 Mármint itt az "inline logák" menüpontra gondolsz?
Vagy pedig a lobbiba létrehozol egy szobát?
Ezt a szervert nemérte, hisz mindenki az ea serverre csatlakozik fel, vagy onann lecsatlakozok és majd átcsatlakozok a te szerveredre?
Amugy meg az oldalon majdnem mindenre Errort ir ki nekem!
Lehet fent van csak nem mükszik:) -
CzKaresz22 #509 Egy csomó minden fennt van az oldalon s mivel XBOX-os a bajnokság ott lehet neten servert csinállni... -
#508 Esetleg próbáld meg megnézni, hogy áll a kommentár hangereje a beállításoknál... Ha az se, akkor meg kell nézni esetleg másik ps3-on, ha ott se akkor a supportal felvenni a kapcsolatot. (persze nem árt tudni, van-e olyan akinek egyáltalán megy ps3-on a szinkron.. :D mivel eddig ilyen gondról nemnagyon hallottunk valószinű, hogy mennie kellenne...)
Más ötletem nincs.... -
#507 Ezt nemértem, hogyhogy szervert csináltál??? A fifán belül?
Meg irjál szabályzatot, miylen feltételekkel kell játszani (pl: félidő hossza, difficulti, meg egyéb ami kell.)
-
CzKaresz22 #506 Sziasztok!
Aki szeretne a 09-el online játszani boxon látogassa meg ezt az oldalt és jelentkezzen.
www.xboxlivehungary.atw.hu -
#505 sajnos tud...a hátuljára oda van írva magyar kézikönyv, felirat, szinkron
a háromból mind megvan csak a szinkron nem.
-
#504 Dobj képet a dobozról, hátha nem tud magyarul. -
#503 természetesen eredeti -
#502 Jó nemszoltam semmit...:D -
#501 Eredeti a gém? -
#500 de nekem eddig még egy szót sem szólt magyarul
megy a meccs és nincs kommentátor. -
#499 A magyar verzió, csak magyarul beszél... sajnos. -
#498 nekem minden kézi kivéve a rúgás az fél. -
#497 Másnak beszél magyarul megszólalni a kommentátor?
Nekem még eddig egy szót sem szólt(ps3).
-
#496 Az szép. Nekem minden rásegített kivéve a beadás fél. Jó a kézi?
Eddig ha kézin volt oylan nyomorékul rugott kaupura hogy 5 méterről 20 méterra képes volt a kaputól elrugni. -
#495 Ja igen, nektek hogy van beállítva a beadás? nekem minden kézi kivéve a rárugás az fél. -
#494 "Mert igy tök másfelé mozgatom a csel kombókat mintha meccsen tolom.
" ez a problémám nekem is alapból ronaldinho van beállítví szerintem mindenkinek arrénába és így vele gondoltam sikerül...(amúgy lehet állítani hogy ki legyen ha valakit érdekel és még nem fedezte volna fel)
Eto'o-val sikerült egyzer meccsen véletlenül de azóta sehogy:S Na mindegy próbálkozom, ha valakinek van tuti tippe esetleg vagy játékos akivel szerinte könnyebben sikerül. -
#493 Ennek az Adidas live seasonnak mi értelme? -
#492 Na, lol énis épp ezt akartam kérdezni. Hogy nincs valmi practive? Mert igy tök másfelé mozgatom a csel kombókat mintha meccsen tolom.
Amugy a rabbona fake nekem se jön össze pedig ugy csinálom mint a srác yutubon.
A Rabona meg összejött már, de mint irta a srác az a skillfull emberek maguktul csinálják. -
#491 hát nekem nem jön össze de igazából a rabona-t se akarja.Régen lehetett gyakorolni hogy beállítottam a csaspatot és ellenfélnek csak egy kapust ez most kivették vagy én nem találom? mert arénába hiába gyakorolok más kamerával meg hát beadni is fölösleges mert nincs senki benn -
#490 Milyen konzolon tolod?
Ha ps akkor vegyél fel lécci nevem alatt az id-m....
ha nem akkor is jó játékot!