1129
  • examinee
    Mivel jobbrol adtam be alapvonalrol és követett egy védő ezért kicsit se az:)
  • Csacsi
    Ez mintha nem kicsit les lenne :D
  • Christian88
    te milyen beállításokkal játszol?minden kézi?
  • bexinho
    Ki játszik bajnokságban? Vagy indul vmikor? beszállnék.

gamertag: bexinho2008
  • examinee
    David Villa meglepetés!
  • examinee
    Morientes focisuli...:)
  • examinee
    Ha van egy kulubbom. Azon belül hogy lehet a klub pontokat növelni? Ki kell hivni másik klubbot? azt hogyan, mert nem találtam!
    Valaki help plz.
  • Christian88
    Na mostmár nekem is sikerült leosztani netet ps3-ra =) Elég gáznak tartom hogy mindenki saját beállítással játszik :S
  • Istencsászár
    Ez csak gép... vannak olyan szituácó kombinációk ahol nem tud helyesen dönteni mert hülye... ez is ilyen:)
  • Juhiii
    Üdv! Ezt az előnyszabályos dolgot kicsit elrontották, vezetem a csatárral, kapus kijön, labdát átemelem felette, gól, azonban szabadrúgás mert a kapus elütött..
  • bubu13
    Hy!
    Csináltam egy uj játékost és azt szeretném kérdezni hogy lehet fejleszteni mert csak limitálva vannak az xp-k.Elkezdtem egy légy profit de azt meg nem kapja meg az emberkém másik módban amit ott fejleszttettem!
  • sebtib
    a menedzer modban hol lehet a jatekosok mez szamat megvaltoztatni?
  • Christian88
    Már rég felvettelek előbb kérdeztem router beállítást =D
  • balljuggler
    vegyél fel msn!!!!most
  • balljuggler
    Nálatok minden okés szerveren???X boxosakat kérdezem mert nálunk Ps-en szarakodik a szerver vagy 2 napja és ma már rankedezni sem engedett nálunk senkit...:S:S:S:S
  • examinee
    Mi nem csinálunk ligát. Arra mondta Peppe hogy este gémelhetünk.
    Ligát CSKaresz csinált.
    Idézem: "Sziasztok!

Aki szeretne a 09-el online játszani boxon látogassa meg ezt az oldalt és jelentkezzen.

www.xboxlivehungary.atw.hu "
  • Christian88
    az a baj hogy megcsináltam mindent amit írtál de mégse sikerül:S. Még próbálkozom és írok msnen ha sikerült és játszahtunk =)
  • balljuggler
    bocs az elsőnél 192.168.0.1 aksrt lenni....
  • balljuggler
    böngészősávba beirod h 196.168.0.1 vagy 192.168.1.0(nem tudom pontosan)
    ekkor megjelenik a menü ott elvégzed a setup-ot ha változó ip-d van akkor dinamikust választod ha fix akkor a statikus legyen kiválasztva majd ha mindent elvégeztél akkor keress olyat h clone mac adress itt tudod a mac azonosítódat lemásolni...és utánna már megy is a net ....majd a psen network settongs és ott autómatikusra raksz mindent és láss csodát megy ott is a net(ez ha kábellel)
    ha wifisen akkor werilest választod és koveted a utasításokat...
  • Christian88
    routerem végre van már csak bekellene állítani :S
  • balljuggler
    este leszel? mert akkor itt az msn-em: [email protected]
    vegyél fel lécci és este letárgyaljuk...kár h x-ed van mert akkor tolhattuk volna egymás ellen...
  • nono77
    este 11-kor,még MA :D sorry!
  • nono77
    jah és én kb 11 kor tudom elkedeni,mert délutáni melo...
    ugye xboxra tervezitek a ligát?
  • nono77
    Csatlakoznék a ligába,talán még a haverom is! perce ha még aktuális és beférunk :)
  • examinee
    Beállítottad a routerben a wifi lehetőséget? vagyis hogy wireless és wifi is mehessen rajta keresztül.
  • balljuggler
    Perzse hogy van..csak olyan helyezést kell elérned...
  • balljuggler
    LOL!!!
    Nekem is ez van csak én nem használom a vifit mert fix helye van a ps-nek és a kábelt is izlésesen el tudtam rejteni!Ezt csak ajánlani tudom!!4
    Azt nem tudja valaki hogy mért nem tudok wifin keresztül csatlakozni a laptoppal a netre?Mert csak kábellel tudok....kulcs minden oké de nem engedi a laptopot...Vista van rajta és jogtiszta!Mi lehet a baj?
  • examinee
    Manager módba van BL vagy UEFA?
  • examinee
    PL: ez
  • examinee
    Hát D-Linket vegyél. Nekem wifis D-linkem van és marha jó pl hogy a laptopo nem kell bedugni:)
  • Christian88
    ezt úgy értem hogy érdemes beruházni egy 12-13000 FT-ot vagy elég egy 6-7000 vagy esetlegt még drágábban kellene.
  • Christian88
    elösszőr routert kellene vennem és utána beállítani mindent ajánlani tudnátok valamilyet mert kérdeztem de nem akartatok vagy nem tudtatok válaszolni.És utána a beállításokat megcsinálnám és mennétek veletek online játszani
  • examinee
    Ilyen bug nem igazán van boxon. Legalábbis én még nem találkoztam vele.
  • balljuggler
    Nekem online jött össze az első ollós gól (offline-t nem lát a gép)..éppen egy jobb oldali beadás volt amit berbatov 12-13 méterről a bal kapufára ollózott és onna lett gól..kár h nem vettem fel:(
  • balljuggler
    ID-d léci pótold a PS3 felirat mellé és ha lehet magyar acc legyen!Köszi!
  • balljuggler
    Hy all!!!Elsősorban a PS3 hoz szólok most!
    ezt nézzétek meg és akinek van kedve jöhet online..
    És most az X-esekhez fordulok:
    Nálatok milyen a 09? mert haverom gépe beokádott és nem tudtam még 360-n megnézni sajna...ott is van indítás bug?a hátvédek nektek is bénáznak?
  • CzKaresz22
    Na én elkezdtem egy manager módot a Leedssel profi szinten! Fel is jutottam eggyel ahogy azt kell. Rengeteg gólt löttem. Érdekes az elajén nem nagyon jöttek a fejes gólok de ahogy fejlődtek a játékosok jöttek a szebbnél szebb fejesek és mozdulatok. Eddig olyan gólt fifában nem tudtam lőni , hogy felsőléc, majd az első lepattanó a gólvonal mögött s a labda kifelé jön nem befelé, ez jó lett.
  • examinee
    Jah azzal nincs gond, hogy amit te csinálsz ott milesz. Mert ott aki jelentkezik forumon és megadja a nevét azok tudnak csak belépni és játszani. Ajánlom hogy így a főoldalra ne ird ki a passzt a szerverhez, csak azoknak add meg akik jelentkeztek.
    Szabályzatba meg ird le hogy heti 2 meccs kötelező Aki nem tljesíti kirugod a ligából. (erre van lehetőség a gémen belül)

Arra értettem, hacsak ugy keresel egy ligát a gémbe és belépsz, ott vannak csomóan és alig játszák a meccseket.
    Erre irtam azt hogy megcsinálhatta volna az ea hogy ilyen live liga hogy pl 8-tól megcsilik a játék lehetőség és 30 perced van lejátszani vagy elkezdeni 1 meccset. Knockoutos rendszerben kiesnek és továbbjutnak, és mindig fél óra van a meccsek eljátszásához. Így mondjuk 2 óra alatt letudsz nyomni egy live ligát.
    De így hogy nincs határidő meg semmi szabály azon belül így egy fos.

Vagy csinálhattak volna egy olyan bajnokságot mint az euroba volt koncoutos rendszerbe.
    Tehát ott online végignyomtál egy eb-t seperc alatt.
  • Christian88
    Nekem miért nem akarnak sohase ollózni meg szép jeleneteket csinálni? egyik meccsen is 3 sima oldalról bejövő fejes gólom volt.Eddig egyszer sikerült ollózni 1 méterről az üres kapuba =D.
  • CzKaresz22
    Ez így igaz, ezen kezdtem el dolgozni, hogy csak azok maradjanak meg akik játszanak is...

De ez csak úgy fog kialakulni ha elindul egyszer...