FIFA Next-Gen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sztem még össesen a fifdemokkal nem játszottam ennyit.
Hát ez a fifa gecijó lett. Nekem nagyon bejön.
Ha inditásnál kérdi hogy játszottál-e már foci gémmel nyomd meg hogy soha életedbe és akkor amatör lesz az elleenfél. Így lehet normálisan játszani ellen és kurvanagy gólokat lõni és kipróbálni a kb 100 féle gólörömöt.
Gölörömöket a beállitásoknál találod. Xbox 360 vezerlõ beállítás is ott van és itt van hogy Gólöröm súgó és ott írja.
Kár hogy Euroba ezt nem vettem eddig észre😊
No mindegy nagyon vad lett ez a fifa, szinte hibátlan😊 Kéne fasza kommentátor hozzá😊
Az tényleg vadállat amikor átvált. Egy ötletet adnék még az Ea-nak hozzá. Legyen ott a többi csapattárs és ott passzolgathatnánk bemelegítés képp😊
http://www.twitch.tv/hegii
+ sokat javult a framerate, fõleg az átkötõ jeleneteknél
+ a stadion kurva jól néz ki, nagyon jól eltalálták a pálya közeli (be a pro) kamera fov-ját. Baromi nagy ötlet, ahogy a fõmenüként szolgáló gyakorlópálya a töltés közben átváltozik a stadionná, akkor kicsit elakadt a lélegzetem 😊
+ jobbak lettek a színek és a kontraszt, finomabbak az animációk
Még csak egy meccset toltam, de eddig meggyõzõ 😊
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
VAN MAGYAR PS3LIVE ÓDAL!!!!!!! SAMSUNG LE32A456 LCD PS3 (40GB) PSN hun_tigoo Best: FIFA\'09 és majd a FRACRY2
Idézem mondanivalómat😊
Nos.
Van benne bíró és partjelzõ akiknek a mozgása ugyanugy szépen meg van csinálva mint a játékosoké. Aztán rendesen lenditik a kezüket, mutatja ha elõnyszabály, ha szabálytalanság szval sokmindent.
Aztán fejelés: olyan hogy van mikor felugrassz a srác felemeli az egyik kezét vagy a másik kezét emelkedés közbe, mint élõbe - kár hogy nem lehet könyökölni😊. Aztán van olyan hogy simán alászaladsz a labdának meg van hogy mindketten, de nem animáció szinten mint eddig hanem élethûen, kiszámithatatlanul szinte.
Aztán az AI sokkal kidolgozottabb, sokkal okosabb: pl volt olyan hogy passzoltam kifele a labdát de rossz felé és észrevette az AI és odalépett direkt egy másik játékossal és megszerezte, majd mentem tovább.
Az elején a bíró megnézi a hálót ugy hogy kézzel és tök szépen mozog a háló.
Aztán volt sérülés is: na az olyan volt hogy Nistelroy lesérült és igy amíg le nem cseréltem így kiült a pálya szélére és ott szenvedett és nézte a meccset.
Kapus sokkal élethûbben mozog, nem csítes módjára. Lehet lõni szép gólokat. A hang is nagyon jó benne. A mozgások is. Szval sztem elõrelépés mindenképp és nekem nagyon bejön.
Lebdaszerzésnél rendesen odalépnek el is veszik és tényleg aki nagyobb testû az fellök vagy több az esélye az ütközéseknél.
Huhh, biztos van még valmi de nem jut eszembe.
Egyetlen egy hibát látok most: nekem egy picit gyors a játékmenet, de ezt majd a fullba lehet állítani. Viszont tuti az esl-esek vagy cb-sek kérhették ezt mert emléxem mikor anno fifáztam volt olyan hogy fast sebességen kelltt warozni. Nemtom.
Szval überbrutál jó lett. Euro és fifa08 ötvözete számtalan kiegészítõvel és realisztikával. GRAT! Megveszem!
VAN MAGYAR PS3LIVE ÓDAL!!!!!!! SAMSUNG LE32A456 LCD PS3 (40GB) PSN hun_tigoo Best: FIFA\'09 és majd a FRACRY2
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
Ha valakinek van kedve fifazni: bexinho2008
Amúgy bajnokságra hol lehet nevezni? Eddig sajnos nem sok sikerrel jártam. Bár külföldiek hívtak privben, de én magyarra szeretnék.
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
PSN: hun_tigoo
Tök felesleges volt, hisz jön az új fifa, abba elég lett volna a változtatás.
Szeretném kérdezni hogy ps3-on egy ranked meccsért másnak is 40-50 pontot ad a 400-500 helyett?
AMD X2 4200+,2GB ram,NVIDA Geforce 8600GT,260GB HDD
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Hmm, valóban több csel van leírva, mint amire emlékeztem, lehet összeragadt 1-2 lap. 😄
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
amugy a fifa 08ból beraktam a cseleket, ránézésre kb ugyan azok az ábrák szereplnek mind a két kézikönyvbe...
#229 hszbe megtalálod a képeket
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Ps3 ID: Gascoigne74
Dinamikus idõjárás most sem lesz, de változtatható idõjárás+napszak igen.
EA elkapta a fonalat<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>, a mozgások már már tökéletesek
Jó ötlet, remélem igy megkapujuk a közel tökéleteset! Aki az Eurot nem probálta, mindenképp nézze meg nagyon jól meg van csinálva.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!