FIFA Next-Gen

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

examinee
Na nyomattam másfél órácskát!
Sztem még össesen a fifdemokkal nem játszottam ennyit.
Hát ez a fifa gecijó lett. Nekem nagyon bejön.
Ha inditásnál kérdi hogy játszottál-e már foci gémmel nyomd meg hogy soha életedbe és akkor amatör lesz az elleenfél. Így lehet normálisan játszani ellen és kurvanagy gólokat lõni és kipróbálni a kb 100 féle gólörömöt.
Gölörömöket a beállitásoknál találod. Xbox 360 vezerlõ beállítás is ott van és itt van hogy Gólöröm súgó és ott írja.
Kár hogy Euroba ezt nem vettem eddig észre😊

No mindegy nagyon vad lett ez a fifa, szinte hibátlan😊 Kéne fasza kommentátor hozzá😊

examinee
<#eljen>

Az tényleg vadállat amikor átvált. Egy ötletet adnék még az Ea-nak hozzá. Legyen ott a többi csapattárs és ott passzolgathatnánk bemelegítés képp😊

Ez nagyon állat lett, jöhetne már a full game. A 08-hoz képest sokkal élvezetesebb, pedig az is teljesen jó volt (konzolon). A grafika részletesebb, és a végre a háttér sem egy blur massza. EA Sports is BiG =)

Christian88
Azért jó hogy egyre többen dicsérik a Fifát, bár én eddig is nagyon jól elvoltam vele konzolon és ezek szerint most se fog megtörni a sorozat. =)

http://www.twitch.tv/hegii

guardian hero
+ nagyon jó ahogy az üresbe futó játékos mutatja hogy hova kéri a labdát
+ sokat javult a framerate, fõleg az átkötõ jeleneteknél
+ a stadion kurva jól néz ki, nagyon jól eltalálták a pálya közeli (be a pro) kamera fov-ját. Baromi nagy ötlet, ahogy a fõmenüként szolgáló gyakorlópálya a töltés közben átváltozik a stadionná, akkor kicsit elakadt a lélegzetem 😊
+ jobbak lettek a színek és a kontraszt, finomabbak az animációk

Még csak egy meccset toltam, de eddig meggyõzõ 😊

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Forrest Gump
Jah,hogy szüljenek sünt!<#rinya>
balljuggler
PS3-as verza még nem jött ki!!!Azt mondták az Xbox-al együtt tolják ki de sehunsincs...

VAN MAGYAR PS3LIVE ÓDAL!!!!!!! SAMSUNG LE32A456 LCD PS3 (40GB) PSN hun_tigoo Best: FIFA\'09 és majd a FRACRY2

Forrest Gump
Na ezek jó hírek!<#eljen>
Hogy megveszem e, az meg már rég eldõlt<#vigyor0>
examinee
Na, akkor a demóról néhány mondatban:
Idézem mondanivalómat😊

Nos.
Van benne bíró és partjelzõ akiknek a mozgása ugyanugy szépen meg van csinálva mint a játékosoké. Aztán rendesen lenditik a kezüket, mutatja ha elõnyszabály, ha szabálytalanság szval sokmindent.

Aztán fejelés: olyan hogy van mikor felugrassz a srác felemeli az egyik kezét vagy a másik kezét emelkedés közbe, mint élõbe - kár hogy nem lehet könyökölni😊. Aztán van olyan hogy simán alászaladsz a labdának meg van hogy mindketten, de nem animáció szinten mint eddig hanem élethûen, kiszámithatatlanul szinte.

Aztán az AI sokkal kidolgozottabb, sokkal okosabb: pl volt olyan hogy passzoltam kifele a labdát de rossz felé és észrevette az AI és odalépett direkt egy másik játékossal és megszerezte, majd mentem tovább.

Az elején a bíró megnézi a hálót ugy hogy kézzel és tök szépen mozog a háló.

Aztán volt sérülés is: na az olyan volt hogy Nistelroy lesérült és igy amíg le nem cseréltem így kiült a pálya szélére és ott szenvedett és nézte a meccset.

Kapus sokkal élethûbben mozog, nem csítes módjára. Lehet lõni szép gólokat. A hang is nagyon jó benne. A mozgások is. Szval sztem elõrelépés mindenképp és nekem nagyon bejön.

Lebdaszerzésnél rendesen odalépnek el is veszik és tényleg aki nagyobb testû az fellök vagy több az esélye az ütközéseknél.

Huhh, biztos van még valmi de nem jut eszembe.

Egyetlen egy hibát látok most: nekem egy picit gyors a játékmenet, de ezt majd a fullba lehet állítani. Viszont tuti az esl-esek vagy cb-sek kérhették ezt mert emléxem mikor anno fifáztam volt olyan hogy fast sebességen kelltt warozni. Nemtom.

Szval überbrutál jó lett. Euro és fifa08 ötvözete számtalan kiegészítõvel és realisztikával. GRAT! Megveszem!

examinee
Na lassan 1 év telt el mióta megnyitottam a topicot. Hamarosan jön a demo, azaz elméletileg holnap -fránya PS3-asok miatt😊 Remélem jó lesz a legjobb az lenne ha a pc-s ligalebonyolítást átvennék konzolra is. Mármint hogy Live timingbe menjen(30 perced van lejátszani a meccset).

bexinho
ha-ha

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

balljuggler
uk vagy usa store???a ps3 demo...

VAN MAGYAR PS3LIVE ÓDAL!!!!!!! SAMSUNG LE32A456 LCD PS3 (40GB) PSN hun_tigoo Best: FIFA\'09 és majd a FRACRY2

Istencsászár
ultimate érv😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

balljuggler
add el a boxod és vegyél ps3-t mert van külön fifas oldalam..

bexinho
Amúgy nekem xboxom van, és azon is csak annyit ad. De ez már 1-1,5 hónapja van sajnos 😞

bexinho
Hello!
Ha valakinek van kedve fifazni: bexinho2008

Amúgy bajnokságra hol lehet nevezni? Eddig sajnos nem sok sikerrel jártam. Bár külföldiek hívtak privben, de én magyarra szeretnék.

PS3Fun
Ma észre vettem én is....de annyira nem is mozgat mert új accountom van és nemsoká itt a 09 is!

PSN: hun_tigoo

examinee
Igen. Xboxon is. Nemtudom miért de megváltoztatták a pontozást.
Tök felesleges volt, hisz jön az új fifa, abba elég lett volna a változtatás.

sebtib
Hali!
Szeretném kérdezni hogy ps3-on egy ranked meccsért másnak is 40-50 pontot ad a 400-500 helyett?

AMD X2 4200+,2GB ram,NVIDA Geforce 8600GT,260GB HDD

examinee
Ha jol tudom ezeken a cseleken kívül is van még egy csomó csel. PC-s fifához láttam leirva, de konzoloshoz gamepadra nincs valmi leírás?

Forza Italia
szeptember 11

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

PS3Fun
PS3 demo érkezési dátumárol tudni valamit?

PSN: hun_tigoo

Blekk Síp
Köszi szépen!
Hmm, valóban több csel van leírva, mint amire emlékeztem, lehet összeragadt 1-2 lap. 😄

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

Istencsászár
15 féle csel ábrával + csomo gombos kombinációs... 😊

amugy a fifa 08ból beraktam a cseleket, ránézésre kb ugyan azok az ábrák szereplnek mind a két kézikönyvbe...

#229 hszbe megtalálod a képeket

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Blekk Síp
Amúgy abban le van írva a rainbow meg még max 4 csel és kész.

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

Blekk Síp
Az most nincs nálam.

Istencsászár
kézikönyv

Blekk Síp
Uefa 2008-hoz nincs vmi oldal, ahol le vannak írva a cselek?

Helló! Tudja valaki, hogy lehet-e frissíteni a csapatok névsorát úgy, hogy nincsen Live elõfizetésem? És ha igen, hogy? 😊

balljuggler
rem fasza lesz

Gascoigne
Ja, már az újat várom. 😊

Ps3 ID: Gascoigne74

bubu13
asszem csak pc,xbox

EEE 1899

balljuggler
a ps3-as verza?

balljuggler
árulod a fifád?

bubu13
A demó állítólag szemptember 11 jön ki

EEE 1899

Istencsászár
Csak tippeltem😊 amugy októrber 13ra emlékszem, de hivatalos infó még nemvolt csak pécésre asszem, de szeptember vége is teljesen reális és ha neki írták akkor az ugy van😊

balljuggler
akkor mért írták meg havernak mailben hogy szept 28-29(elõrendelésben)

Istencsászár
Kb október körül...

balljuggler
És akkor a konzolos mikor is jön ki?Gondolok én itt a PS3-as verzára...

Gascoigne
Na ja, már csak a gameplayre vagyok kíváncsi, és remélem lesz benne szabadrúgás-variáció, mint a trailerben.

Ps3 ID: Gascoigne74

Istencsászár
"FIFA 09 David Rutter producer szerint 250 (nem több és nem kevesebb) újítást tartalmaz elõdjéhez képest. Például ide tartozik az, hogy test-test elleni küzdelem során figyelembe veszi a gép a tömeget és a fizikai erõt, így értelemszerûen a nagyobb és erõsebb tudja vállal ellökni ellenfelét. Ugyanez igaz az ütközésre is, ahol a fizikai paraméterek, a játékosok sebessége az kollízió pillanatában mind-mind szerepet játszanak a végkimenetelben."

Dinamikus idõjárás most sem lesz, de változtatható idõjárás+napszak igen.

Istencsászár
FIFA Soccer 09 GC 2008: Exclusive Debut Trailer HD

EA elkapta a fonalat<#eljen><#eljen>, a mozgások már már tökéletesek

examinee
A fifa 08-at és az eurot keverték össze benne egy két finomítással!
Jó ötlet, remélem igy megkapujuk a közel tökéleteset! Aki az Eurot nem probálta, mindenképp nézze meg nagyon jól meg van csinálva.

tarti19
töki a mozgás teljesen más lett😊 szemmel látható, hoyg valósághûbb a labdakezelés, labdavezetés és a mozgások is😊 Pl. amikor asszem ADEbayor integet, hogy tegye be neki üresbe az valami nagyon finom😊 VAgy pár esés is teljesen valósághû volt😊 KApusról sajnos több info itt sem látszott...😞

fsgh
és itt most mi a különbség a 08-tol?:S a szöglet nézete tetszik(más ujdonságot nem is nagyon láttam)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Istencsászár

balla27
amikor a csapatokat mutatja be nagyon is akad,de meccs közben nem.az ea már csak ilyen

Istencsászár
Nekem nem akad😊

balla27
sziasztok .nem kimondottan fifa,hanem euro 2008,de lenne 1 kérdésem.mi az a iram vezérlés.ez a ps3 euro.nagyot csalódtam ebben a játékban,mert nagyon szuper lett.jobb,mint a pes,de azért még az is ott van a szeren.csak az euronak,ne lenne az a csúnya akadása néha.

sebtib
Köszi megpróbálom.

AMD X2 4200+,2GB ram,NVIDA Geforce 8600GT,260GB HDD