1129
![](http://f1cl.uw.hu/fifa%20banner.jpg)
-
fekakiraly #609 De én nem a csapatkezelésben gondoltam a pontrúgó váltást!hanem mint ps2-ön pl: meccsközben nyomtam az r1-et asszem és akkor választhattam ,hogy kivel akarom rúgni,szögletnél ugyan ez!visszajátszásnál meg látom ,hogy van olyan ,hogy feltöltés asszem y csak nekem valamiért az meg szürke marad hiába nyomkodom!pedig jó lenne visszanézni 1-2 szép gólt!amúgy sztem jó a játék sokat nyomom csak hiányoznak ezek a kis apróságok!:)üdv -
Atol hogy nem tudod értelmezni mit irt a srác attol még nem rossz az xbox verzsön. Nemlátod hogy most ismerkedik vele??
egyértelmű hogy fel lehet tölteni a videokat és lehet pontrugot is váltani.. gg. CSak nem jött még rá, és kérdezett. -
X360-on miért van az hogy menedzser módban a csapatom nem a saját stadionjában játszik,mert itt nem lehet választani stadiont az options-ban.Vagy majd beadja??Mert most kezdtem el.... -
Xboxon tolom csináltam már játékost és én is ki tudom választani a pntrugókat de videót nem tudok feltölteni mert nincs live-om -
mate317 #605 Hát akkor az XBOX verzsön elég gyér. Nekem ps3-on van meg, ott igaz menteni nem lehet, de fel lehet tölteni a replayt a netre, van emberszerkesztő, és a csapatkezelés menüben lehet pontrúgót váltani. -
Jah, spanyollal tolom én is. :) -
Az összes kommentátor letölthető a FIFA 09hez ingyen ( ilyenek mint Olasz, Brazil, Angol stb... ) 400 mb/ pakk, érdemes csemegézni:) ( Olaszra kiváncsi vagyok, mert a Spanyol volt az eddigi legjobb amit hallottam és amit használok ) -
fekakiraly #602 sziasztok!szeretnék kérdezni 1-2 dolgot a játékkal kapcsolatban mert még új vagyok a xbox360-ok között!úgy vettem észre ,hogy nem lehet menti a visszajátszást a játékban erre van vmi megoldás??illetve ,hogy szabadrúgásnál és szögletnél sem lehet embert váltani(vagy én nem tudok) + még sokkal szegényebb extrák mint a többi változatban se rajongói bolt se emberszerkesztő!ezekre esetleg megoldás??köszi előre is! -
Sajnálom hogy online lőtt gólokat nem lehet menteni ma egy nagyon gyöngyörűt ollóztam 17 mézterről =) meg egy másik ollóm is volt de az mellé ment sajna :S
Aki akar játszani úgy hogy minden kézin van továbbra is keressen !(vegyen fel PSN) -
iguanodon #600 Sziasztok.
Ha valakit érdekel, van egy eladó eredeti bontatlan, fóliás FIFA09 xbox360-as játék. 10 000 ft. -
Köszi :)
Jah, asszem ezt nem jegyzi külön , de a kommentár szinte mindig mondja. -
Szép! Gratula!
Azt észrevettétek vagy lehet én nem vettem észre, de mintha nem irná ki hogyha pl egy emberrel több golt lövök egy fickoval hogy hányadik golját szerzi. Kicsit nekem hiányzik... -
Egy higgadt befejezés, csak hogy ne haljon be a topic. :)
C. Zanetti -
Kire? Ronaldinhora? -
nem -
kazuma89 #594 FIFA 09-be Dzsudzsák haslonlít?????????? -
Persze hogy tudsz! -
Köszi jelentkeztem volna már. Államvizsgára készülök, melette melozom is, szval sok időm most nem lenne erre.
Amugy amiket mondok azok csak ötletek és tanácsok nem okoskodni akarok. -
CzKaresz22 #591 Nem akarsz jönni, nyomnánk együtt az oldal meg ilyenek...
2 emberke kéne még aki játszik is rendszeresen... -
köszi szépen...
persze igazad van!
majd még meglátom...
lehet veszek egy mókás 360-t és azzal tudok online tolni fifa09-t? -
Jó az oldal. De nálad sem értem miét csapatnevek szerepelnek a tabellán mikor itt nem a csapat a lényeg hanem a játékos. Az egy dolog hogy ott a csapat, de legyen már a ott a név is. De inkább név és kisbetűvel mögötte a csapat. -
Látom nem fogadtad meg a honlappal kapcsolatos tanácsaimat. -
sok sikert hozzá!
az enyém itt van!
ps3-as... -
CzKaresz22 #586 Akit érdekel XBOX360-on Fifa 09 bajnokság:
www.xboxlivehungary.atw.hu még van pár hely... -
na bumm!
engem is!
és ,sm is!
[email protected] -
felveszlek és játszhatunk
én úgyis kézi beállításokkal játszom -
majd én felveszlek és tolhatunk:D -
ha van psen vegyen fel és írjon ma már nem játszok majd holnap -
Valaki ma este nm akar játszani úgy hogy minden kézin van? =) Én Arsenallal szeretnék lenni és mindegy mivel van az ellenfél de játszhatunk gyengébb csapatokkal is. -
Vadálllat! Grat. -
ledó #579 hello nem látom a játékosokat mi csináljak? -
unatkoztam:
nem kicsit...nagyon...de nem kurtam el:P -
Nice! :) -
mit szóltok ehhez a gólhoz?
http://www.eafootballworld.com/en_GB/video/1546192 -
Nekem nem igazán akarnak sarkazni meg ollózni csask ilyet:
Nem mintha ez csúnya lenne =)
http://www.eafootballworld.com/en_GB/video/1843859 -
Észrevétel: sztem előnyösebb lenne ha a csapatnév helyett kiirnád hogy ki a gamer"tag". -ugye ugyis lehet látni a tagok csapatok menüpontba. Másik hogy akinek több pontja van az kerüljön a táblázat elejére.
Sztem igy sokkal áttekinthetőbb lenne.
Meg ha rámegyek a bajnokságra, oldalt menübe bejön hogy gollövőlista, mérkőzések, tabella és ha belépek valahova az eltünik. Sztem praktikusabb lenne ha ott is megtartottad volna a menürendszert.
Ja igen és ha innen a bajnokság menüpontból vissza akarok menni a főoldalra, akkor error van, rossz elérési utat adtál meg... -
CzKaresz22 #573 Akit érdekel XBOX360-on Fifa 09 bajnokság:
www.xboxlivehungary.atw.hu -
Mostmár megoldódott nemtudom mi volt a baja -
Miért van az hogy akármikor próbálok feltölteni videót lefagya PS? megáll egy bizonyos százalléknál és nem megy tovább. =( 1 viddeót sikerült már feltöltenem de azóta mindig ezt csinálja -
őőőő, nem minden kézi, nemtudom most jelenleg hogy van, de van ami félen van van ami kézi és van ami rásegített.