1129
  • bexinho
    Igazából azért lennék rá kíváncsi, mert régebbi HD tv-n láttam először (pillanatnyilag utoljára is valószínű :S), s meg akarom nézni a 82es Full HD-men. Érdekel nagyon a látvány!!!
  • Forrest Gump
    Nekem volt párszor, persze nem gyakran.
    Kb 4-500 meccsből 5X.:)
  • tesó07
    Bajnokság nincs,úgyhogy a válogatottra gondolt sztem...
    Am még én se találkoztam hóeséssel eddig,pedig már 2-3 hónapja tolom.:(
  • bexinho
    Per pill szervizel az x, tehát nem tudom megnézni. Van benne orosz bajnokság? Annyira nem néztem szét a bajnokságokban. Válogatottal már nem 1x voltam még liveon is,de ott a pálya szélén megbúvó hókupac azért nekem nem hó :S :)
  • Forrest Gump
    Oroszokkal :D
  • bexinho
    Hát van 1-2 szép gólom is. Ezeket megosztanám ha érdekel valakit.

Uniteddel Newcastle ellen egy bedobás, Berba esernyőcsel és kapáslövés:

http://www.eafootballworld.com/en_GB/video/3019656

Tevez szép sarkazágólja:

http://www.eafootballworld.com/en_GB/video/1708412

Ezt a Derby ellen lőttem szabadból. Első sz.rúgásgólom:

http://www.eafootballworld.com/en_GB/video/2846187

Ez pedig egy szép kiugratás, a városi rivális ellen:

http://www.eafootballworld.com/en_GB/video/1707373

ui.: vki elmondaná h hogyan lehet úgy linkelni, h egy szóra/mondatra kattintva az olvasó elérje az adott honlapot?
  • bexinho
    Hello!

A kérdésem csak annyi lenne, hogy havazással hogy lehet találkozni? Esővel néha volt dolgom, de havazást október(valós időben) elején találtam havernál. Akkor egy portugál meccset játszottunk egymás ellen. Jól nézett ki, de azóta nem jön össze. Mivel nem lehet választani időjárást(ha lehet akkor szóljatok), akkor milyen csapattal legyek, vagy stadionban, ahol eshet a hó?
  • Rinike
    Sziasztok.Ps3-ra lesz januári csapat frissítés?
  • ryangiggs
    Sziasztok,

Lenne egy kérdésem. A FIFA09-el játszom XBOX360-on menedzser módban nincs villanyfényes meccs és eső sem. Létezik ez ? Valahol be lehet állítani ? Köszönöm.
  • sebtib
    Én is kívánok mindenkinek sikeres, és fifában gazdag új évet.
  • akos170
    Köszi szépen sebtib most már jó.
    Sikerekben gazdag boldog új évet kívánok!
  • sebtib
    de regisztráció szükséges
  • akos170
    Néztem de nincs ott a download,de előtte nem kell regisztrálni?
  • sebtib
    A profile vagy videos oldalon kiválasztod a feltöltött videót, mikor betöltötte jobb oldalt ott lesz hogy "Download this video"
  • Christian88
    szerintem oda csak feltölteni lehet
  • akos170
    Sziasztok!
    Lenne egy kérdésem nem tudja valaki hogy a http://www.eafootballworld.com-ró hogy lehet letölteni a videókat?Előre is köszönöm a válaszotokat.
  • Christian88
    köszi mostmár az ollózás elég jól megy a sarkazáson dolgozom =)
  • examinee
    Szép nagyon! Gratula!
  • sebtib
    Hali!
    Lenne egy kérdésem: miért van az hogy az ellenfél mindig lefut engem akár labdával akár labda nélkül, amikor támad egyik védőm sem tudta még utólérni, pedig nem egy csapatot próbáltam már ki. Ha én támadok ugyanez a helyzet csak fordítva. Természetesen a sprint gombot lenyomva tartom, már nagyon régóta próbálkozom.
    Itt egy gól ha érdekel valakit:Lampard
  • balla27
    hello!euro 2008-hoz(ps3)keresek játékos társakat.
  • netudki
    Sziasztok,
    Hagyományos TV-n nyomom a gamét, és nagyon zavar, hogy olvashatatlanul picik a betük a menüben. Tudja esetleg valaki, hogy van e erre megoldás, lehet állitani valahogy, mert így sokat ront a játékélményen...? :-(
    Előre is köszönöm a segitséget!
  • Christian88
    valak iabban tudna segíteni hol lehet letörölni az adidas live seasonos fileokat?
  • Christian88
    Ma is sikerült egy ollózós gól =)

Kaká
    remélem tetszik
  • Christian88
    Én se játszok nehéz szinten, félprofi,de mindent szerertek kezin vagy manualon használni ezért tartom igazán szépnek walcott gólját ha kipróbáltátok már tudjátok távolról milyen nehéz manualon gólt szerezni.

• Forrest Gump
    Én is szeretem mások góljait megnézni.
    Lehet tanulni belőlük.
    Példa rá, ha láttam volna olyasmi gólokat, mint amiket belinkeltem, a játék megjelenése utáni első időkben, hamarabb elkezdek gyúrni a beadásokra.
    De mivel nem láttam ilyeneket, eleinte feladtam a beadásokra hajazó játékot, mert nem igazán akart összejönni. Soha nem érkezett rá senki, ha mégis akkor elfejelte a francba, stb...
    Aztán csak rá álltam, elkezdtem erőltetni, ma már egész jól megy, és ami a lényeg, online is elég jó taktik. Nem sokan játszák, így nem is nagyon erőlködnek a levédekezésével. Simán adogatom be szélről a lasztikat, és elég nagy %-al gól vagy vmi veszélyes helyzet alakul ki belőle.
  • Forrest Gump
    Szépek, grat! :)
  • Forrest Gump
    Ez nagyon ott van!
    Grat! :D
  • Forrest Gump
    Ha engem kérdeztél, akkor profi. Maga a gólszerzés kb ugyanígy megy worldclasson is, de ott idegesítően nehéz szerelni, ha nem feszül rá az ember a játékra kajakra. Én szeretek könnyeden szórakozni, nem szopatom magam hosszútávon wc és legend fokozatokon. :D
  • Christian88
    Én mostanában átszoktam az online meccsekre de sajnos ott nem lehet feltöltetni =( Pedig már rúgtam pár szépet és kaptam is :S

Nekem itt vannak amiket még régen sikerült összehoznom:

walcott
    ez pedig egy van persie olló sajnos nem volt jobb kamera:S

remélem sikerült a link is
  • examinee
    Morientes

Kedvencem:) Egy alkalommal Istencsászár nyomott egy távolabbi ilyen golt az még szebb volt csak a sok alkohol hatására elfelejtettük felvenni:(
  • Johnny23
    Hali !

FIFA09 -ben ,hogy lehet extra csukákat/lasztikat leszedni ?? (ugy,mint azt a 08-ban volt?)
  • juventus
    Ezeket a gólokat milyen szinten rúgtad? Csak mert a védők mozgása nagyon gyér. Kár hogy én nem tudok feltölteni:( Aki tud még így gólokat felrakni az még rakhatna mert jó nézni őket:)
  • Forrest Gump
    Jaja, a hibákat nem az ilyen esetekre értettem.
    Annál a gólnál sansza nem volt a kapusnak védeni, nagyon a hosszúba ment.
    Annak csak örülök, ha ilyen életszerű dolgok előfordulnak a gameban, persze ne nyakra-főre, csak módjával. Attól lesz különleges.:)

Ja és Podolski nevében is kösz! :D
  • examinee
    Podolskis nagyon nagy! Állat vagy!

Amúgy az előzőre: sztem ez nem hiba, egyszerűen nem érezte hogy kapura megy vagy más fele támasztott ki és nem tudott már rá reagálni. PL lősz egy bombagolt ott is néha úgy meglepődik - ez élőben is igy megy. Szerintem ez teljesen normális volt a kapustól.
  • CzKaresz22
    Sziasztok!

Aki szeretné magát megméretettni Fifa09-ben XBOX360-on, egy csak magyarokból álló online bajnokságban az látogasson el a www.xboxlivehungary.atw.hu-ra, vagy vegyen fel MSN-re: [email protected] .

Sziasztok
  • Forrest Gump
    Van még 2 kedvencem, beteszem hátha megnézitek.:)

Podolski

Ballack
  • Forrest Gump
    Jah, vannak bosszantó hibái, de összeségében rendben van.:)
  • examinee
    Nemérezte:) -szép gól!
    Még mindig eszméletlen élethű ez a gém... nagyon jó!
  • CzKaresz22
    Sziasztok!

Aki szeretné kipróbálni magát XBOX360 egy csak magyarokból álló online ligában az látogasson el az oldalra és regisztráljon a fórumban...

www.xboxlivehungary.atw.hu
  • Forrest Gump
    Buffon csak áll és nézi :)