1129
  • Totti5
    Meg kell szokni, majd belejön az ember.
  • Christian88
    Hát próbálkoztam a beadással manualon, de egyáltalán nem akar sikerülni vagy kilövi a pályáról vagy hátra a a 16os mögé.09-ben szinte mindig manual játszottam és ot tmár tök jól megy, de itt lehetetlen.

beadás helyett sokszor ez jön össze
  • Gyureszka
    Hát a demóban még az, teljesre ígérik h 100-as lesz... , de am ha jobban belegondolok annyira nem vészes... csak látszik rajta h "v0.1" . érted
  • galmat
    Mi,mi,mi??? Milyen Blur effeket???? Ugyen nem olyan ultragagyiság,mint a PC-s verziókban mostanában???
  • Waczkor
    Infó az új stadionokról és az időjárásról.
    Stadia And Weather

Hóra meg az esőre kíváncsi leszek...
    Remélem jól megoldják,euroban frankó volt az eső,tócsák,labda elakadt a vízben.
  • Waczkor
    Nekem a legnagyobb bajom az a bíró.Idegesít hogy direkt felrúg a védő és jobb esetben kapok egy szabadot,de semmi lap.Nekem meg az alap becsúszásért is lapot ad.Arról nem is beszélve,hogy ha a gép áll hátrányban,akkor simán ráhúz még a hosszabbításra is,de nálam egyből lefújja:)
    Értem én hogy legyen kihívás,de az rühellem amikor nem elég hogy a gép wc szinten iszonyat gyorsan támad,de még a bíró is ellenem van.
  • Christian88
    Ez nagyon király!

Kipróbáltam én is a 10-et egyelőre kicsit furi a grafika meg a fizika nagyon tetszik.Az a blur nagyon engem se vett le a lábamról.Amiket láttam videót a konkurenciáról, szerintem hasonlít a PES-re.

Ami nagyon zavar hogy a háló alig "rezeg". szépen meg lett csinálva, de épp hogy mozog azon remélem változtatnak.szerintem sokat dob a hangulaton az a kis mozzanat
  • sebtib
    Ezt nézzétek meg:
    http://www.youtube.com/watch?v=h8tgRw8I7U0
    nem semmi
  • Gyureszka
    viszont engem iszonyatosan zavar:
    - a blur effekt.
    - az h a sérüléseket nem csinálták meg...
    - és a legzavaróbb, hogy cselezek, elküldöm a védőt, megtolom, utánnam rúg, és SEMMI. ez nagyon felidegesít.. sztem ezen van mit javítaniuk, összességében a realisztikusság miatt jobb, mint a 09
  • Gyureszka
    hidd el nem ez a végleges..
  • mate317
    Az a baj, hogy a 09ben megunt passzjáték itt sem változott.

pozivívumok:
    -360 labdavezetés, bár inkább csak sprint közbe vehető észre
    -lövések, fejesek élethűek lettek
    -a védők tényleg kézzel lábbal próbálnak blokkolni
    -az ellenfél ügyesen játszik, a csatárok a 16-os környékén nagyon jól támadnak, becsúszó lábat átugorják, keresik kit hozhatnak ziccerbe stb

negatívumok:
    -a "teljes szabadság cselezéskor" féle újítás jó lenne, de gyakorlatilag annyit látni belőle hogy az ellenfél mellett túl könnyű megtolni a labdát, az meg csak néz
    -a blur effekt gagyi
    -beadások unrealisztikusak, még egy-két mozdulat is ahogy beadnak
    -kézi passznál nem lehet elég erőset nyesni, passzolni, bár lehet ez nem újdonság tavaly nem próbáltam

biztos eszembe jut még több majd leírom
  • guardian hero
    fifa 10 demó kinek hogy tetszik? én így 4-5 meccs után nem vagyok elragadtatva. szerencsére ami a 09-ben jó volt, az itt is jó, de előrelépés nem sok van. Talán csak kicsit többet botladoznak a játékosok, viszont nagyobb eséllyel marad a támadónál a labda egy-egy szerelési kísérlet után, ami nem rossz.
  • CzKaresz22
    Sziasztok!

Nem tudom ki ismer és ki nem. Szervezek jelenleg is Fifa09-es bajnokságot XBOX360-ra. Van szerintem egy elég jó és korszerű oldalunk is.

http://fifalivehungary.netbazis.hu

Aki sokat játszik fifával, s majd az Új 2010-es szorzattal is szeretné összemérni magát egy online bajnokság keretén belül csak és kizárólag magyar userekkel az regisztráljon az oldalon!

Minden infót megtaláltok majd az új bajnokságokkal kapcsolatban, a folyamatosan megjelenő új hírekben, cikkekben.

Remélem találkozunk...
  • Waczkor
    FIFA 10 demó csütörtökön PC-re,Xboxra és PS3ra.
    Csak hogy mindenki felkészült legyen:)
  • kakadara
    fifa09 Azt hogy lehet kikapcsolni h A val ne menjen a vedo a labdas emberre mer igy nem naon lehet cselezgetni
    es altalaban mek a legjobb felallas
  • sebtib
    Erre nem is gondoltam, hogy ilyen is lehet, de nekem sajna kimaradt az Ultimate + elég kevés időm jut mostanában a játékra is. Mindig tanulok valami újat.
    A Zenitről még annyit, hogy 2008 márciusában megnyerte az UEFA kupát és az orosz bajnokságot is, és automatikusan indult a 2008-2009-es BL kiírásban. A játék meg 2008 októberében jelent meg. Nyugodtan bele tehették volna.
    Persze én is örülnék ha a Debrecen is benne lenne.
  • Totti5
    Ultimate Team DLCvel őssze lehet rakni az álomcsapatodat ezért van hogy éha találkozik az ember ilyen összeállításokkal. Jó tanács hogy lépj ki azonnal, mert előnybe van, nem kell velük játszani...
  • Gyureszka
    hidd el h belerakják... szinte a fejem teszem rá..
    a zenit nem volt BL-es csak UEFA. a ketttő nem ugyanaz....!!!!!
  • sebtib
    Hali!
    Olyat tapasztalt már valaki hogy rangsorolt meccsen az ellenfelem a Werder-rel volt és a csapatában volt Ibra, Kaká, Messi stb. Egy Werder játékos sem volt. Először azt hittem a szerver kavart be. De meccs után mivel kikaptam levonta a pontot. Járt már így valaki.
    A DVSC szerintem hiába jut be a főtáblára nem lesz benne, 09-be az UEFA kupa győztes Zenit sem volt benne + több kissebb csapat amelelyik indult a BL-ben is kimaradt.
  • Gyureszka
    ha kijut a bl-be mindenképp benne kell lennie...
    mégpedig az Egyéb területek-nél egyre közelebb jár hozzá a Debrecen
  • Christian88
    Szerintetek van esély, hogy legalább a DVSC benne legyen a fifában?=P
  • Christian88
    Ez tényleg nagyon jó kis trailer. Alig várom már!
  • Totti5
    FIFA 10 tréler

komoly cucc lesz, szép munka EA!
  • Gyureszka
    grat
  • Rinike
    Összevágtam pár VIDEÓMAT . Nézzétek meg
  • Forza Italia
    10. nem lesz új frissítés 09 re
  • arsnl
    hali
    09hez jön még majd vmi keret frissítés vagy már 10re koncentrálnak csak?
  • examinee
    Fifa 10 Debut Teaser
  • examinee
    Én azt vettem észre hogy egyszer jó, egyszer nem. Amikor jó akkor jön egy névsorfrissítés és még kitudja mit szed mellé - aztán elcsesződik és jön ez a probléma. utána megint jön majd egy névsorfrissités és jó lesz ismét. Szval sztem ők csesznek el valamit. -Én ezt klubbmeccsen tapasztaltam mást nem szoktam tolni.
  • mate317
    nekem detto, bár kicsit jobb az arány, úgy ötödszörre szokott összejönni a meccs. múltkor véletlenül franciára állítottam a nyelvet az indításnál, és akkor nem volt ilyen bajom, bár ez biztos véletlen
  • Gyita
    hali. nekem olyan gondom lenne h multiba nagyon nehezen akarnak összejönni a mecsek.rámegyek h azonnali game és talál is mindig ellenfelet de egyszerűen nemtudok csapatot választani meg semmi. várok kicsit és kidob h játszma már nem elérhető. és kb 10 20bol ha 1 ember ellen összejön 1 játék és ez azért elég nehézkessé teszi a dolgot... másnak is van ilyen v csak nekem? meg miért lehet ez? ps3-am van am.
  • mate317
    hogy működik ez a vendég dolog onlineban? gondolom meg lehet nézni mások meccseit, de csak akkor találkozom vele amikor ellenfelet keresek, ilyenkor kiírja, hogy nem lehetek vendég.
  • Rinike
    *akkor el kezdem. Helyesírással baj van 3-órakor
  • Rinike
    Köszönöm.
    A Roberto Carlososat úgy, hogy a játéko tulajdonságait átvariáltam:SZabadrúgás pontosság 99-re és a Csavarás is 99.A lövés erősségét pedig le kell venni 20-30-közé(nekem 25).
    Rúgás:Nekem ps3-mam van és azon L1(bal ffelső) gomot kell használni az erős lövéshez.Amikor nyomni kezdem a rúgás gombot, akkoralkezdem húzni a bal oldali analógot balra és ezel csavarom.
    Erősség kb 30yrd-ről a csík 3/4-edéig húzom.
    A jobb sticknek nincs köze szabadrúgáshoz, legalább is én úgy tudom.
    Ezt a fajta szabadrúgást még Beckhemmel lehet megcsinálni, mással nem.
  • examinee
    Gyönyörűek!!!!!
    Robi Carlososat hogy rugtad? Nyomtad RB-t majd a jobb sticket valamelyik irányba?
    Az mitől függ hova kell huzni a jobb sticket? Azt nem értettem meg a könyvből.
  • bubu13
    Szép gólok főleg a Roberto Carlosos szép.
  • Rinike
    Sziasztok. Van pár videóm, gondoltam megosztom veletek.

Roberto Carlos szabadrúgás

1 olló
    Nasri beadásféleség
    Kolo Toure szabadrúgás pár méterről.
  • Gyureszka
    A világ egyik leges legkedveltebb sportja a foci, ami nem csak a valós életben szórakoztat minket, ha nem otthonunkban is a TV vagy a monitor előtt. Igen... hamarosan érkezik a FIFA 10 szebb grafikával és új irányítási lehetőségekkel, hogy még élvezetesebb legyen a játék.
    Újítás, hogy focistánkkal ebben a részben már 360 fokos cselezéssel törhetjük át az ellenfél védőfalát és a szabad fizikájú játék, több cselezési lehetőséget és ütközésmegosztást tesz lehetővé, mellyel élvezetesebb és izgalmasabb a támadó és a védő közötti küzdelem.
    A fejlesztett mesterséges intelligencia 50 mozgási ciklust tárol, aminek köszönhetően sokkal jobban koncentrál a játékos a labdára, figyelembe veszi az áttörési és védekezési lehetőségeket.
  • examinee
    Jó lesz akkor! Bár a kapus mozgás igy is jó volt szerintem, de persze jó ha fejlesztik. Mondjuk azt javithanák hogy pől olyanokat megfog amiket nemkéne és amiket meg megkéne azokat nem:)
  • Istencsászár
    FIFA 10