37
  • lipovics
    #37
    Bioshock!
    Half-Life 2 (portál is)
    F.E.A.R
    Civilization 4

    Most így hirteln ennyi. Te mondj egy értelmes, nem huszadik kópiában kiadott, jó és sikeres EA játékot...
  • lipovics
    #36
    Az a baj az EA-val, hogy minden játékuk tizenötezer.
    Aztán ha eltelik két év és már olcsóért kéne adni, akkor egyből kijön egy kiegészítő, hogy még se úszd meg tizenöt alatt.
    Három évig nwn-eztem, majd amikor a diamond kiadás (alap + 3 kieg) 5.000 lett, megvettem.
    Na most ezt buktam.
    Aztán azt is utálom az EA-ba, hogy elbaszták a BF2-t. Azzal is játszanék, ha nem kéne megvennem a kieget borsos áron. De mire lemegy ötezer alá, addigra meg üresek lesznek a szerverek.
    A fos NFS sorozatról nem is beszélek... Ugyanazt kiadni ötször????
    Vagy a sport (nba, fifa, nhl). Dettó ugyanaz.

    Alig várom már, hogy az rpg-khez is hetente jelenjen meg a különböző kiegészítők, mint a gyagyás SIM-shez. Egyik héten jön a kardos kiegészító, majd a varázslatos, esetleg a pajzsos, aztán a lovacskás...

    AAAAAAAAA. Köcsög EA, kapja be. (ettől a cégtől direkt nem veszek semmit, nem hízlalom őket)
    Hajrá Valve, hajrá Ubisoft.
  • avengir
    #35
    sosem jelentették be, más rpg-t jelentettek be, de nem a BG3at.
  • avengir
    #34
    hülye voltál, az is maradsz.... a Bioware sosem csinált folytatásokat, azt mindig külső fejlesztő készítette, mert a játék jogai a kiadónál voltak. legközelebb tájékozódj mielőtt bűdületes nagy f***okat kezdesz el hittérítőként magyarázni.
  • MerlinW
    #33
    KOTOR!:D
  • opeca
    #32
    Pont az SG-n olvastam nem is olyan régen, hogy az EA egyik főguruja nyilatkozott, hogy változtatni akarnak a tucatjátékokon alapuló stratégián.

    Egyébként is, egy rakás sikeres játékot kiadott már az EA. Persze mint kiadó közreműködött, de akkor is, a játékfejlesztők a kiadóval szerződnek, és ha sz@r játékot írnak, az a kiadónak is profitvesztés.

    Tudsz mondani manapság olyan játékot, ami ötletességben lever bármilyen, nemrég készült EA játékot?

    Mert én nem.

    Bioware? Mit csináltak? Ugyanazt amit az EA.
    24 Neverwinter nights meg BG, aztán volt egy MDK-juk, abból gyorsan összekalapáltak egy második részt.

    A Bioware semmit sem mutatott fel, tucatjátékokat csináltak ők is, rátelepedtekerre a fantasy-vonalra és ott is maradtak.
  • lammaer
    #31
    BF 2142-ben vannak alienek? Nem rémlik hogy találkoztam volna velük :)
  • Inquisitor
    #30
    "Nem tudom miért kell annyira félni az EA -től? Ez a rózsaszín mázos én pici pónim hozzáállás nem annyira jellemző az EA-re, mint ahogyan egyesek más fórumokon beállítják.
    Lásd: Vampire Bloodlines, vagy a hentelős Starship Troopers"

    Azért félünk annyira, mert akit a kezei közé kaspott céget azt vagy szétdarabolta vagy a tagjai sikítva menekültek az EA karmai közül a marha nagy szabadság miatt ... aki kevesen meg "életbenmaradtak" azok gyárthatják a szar kétmillimodik részeket.
    A két felhozott játék:
    Vampire - A kiadó sietette a kiadást, eredmény (EA-tól sok ilyen játék jön!) félkész bughegyes progi, hiába volt jó
    Starship Troopers - Kalap kaki, meg is bukott

    De van ott még szuperszarul optimalizált Battlefield sorozat, ami szépen elment ötletes jó FPS-ből egy "csináljunk olyat mint a többiek" irányba. Ha az UT-ben és a QW-ben alienek vannak, akkor a Battlefield 2142-ben is az lesz. Pont.
  • Tinman #29
    "valjon a ea ellen mikor indul mar olyasmi mint a microszoft ellen amcsiba. oszak mar fel. mja holnap nm lesz jo zsuka a piacon csak gagyi zsuka."

    Nem ártana egy trösztellenes per az EA ellen, mint ami Amerikában zajlott a MS ellen. Szeretném, ha megszűnne. Aggódom amiatt, hogy egy nap arra kell ébrednem, hogy egyetlen jó játék sem lesz csak színvonal alatti.

    Hát nem értesz newhungariul? Ez menő... vagy nem?
  • AzUs
    #28
    Aki ezt értette kérem jelezzen és magyarázza el
  • Wittgen
    #27
    Csak azt felejted el, h. kevés idő alatt nem lehet semmi újdonságot belevinni a progiba, meg új motort sem írni alá, stb. Így lesznek silány tucatjátékok, de ha Neked ez kell...
  • xen
    #26
    A Baldur's Gate 3-at már egy éve bejelentették, csak még semmi hírt nem hallani róla. Az évente megjelenő futószalag NWN vagy BG meg a Forgotten Realms meggyalázása lenne.
  • xen
    #25
    NEEEEEEM!!!
    Azt hiszem ezzel vége a jó kis Bioware játékoknak
  • Larvin
    #24
    Ebben tökéletesen igazad van én azért hoztam fel példának, mert más fórumokon az EA-t úgy álítják be mint valami olyan cég ahol virágzik a prüdéria és semmi szex, semmi vér. Lesz itt szex, vér meg minden. Nem kell beskatujázni az EA-t. ez egy nagy cég. Sok szart csináltak, de sok jó dolgot is. A szériagyártást aláírom, a futószalag néhol tényleg pénzszagú, de ha NWN, meg Baldur's gate cuccok jönnek futószalagon, akkor aztmondom jöjjenek csak. A patchel is valóban szar. Én is tapasztaltam. A vampire bloodline-nál találkoztam először olyan játékkal ahol a síma patch-eletlen játékot végig se lehetett vinni, mert az egyik küldinél kivágott az asztalra és az patch-ig mindenki így járt. Ma viszont azt mondom, hogy enélkül a játék nélkül egy gyöngyszemmel szegéynebbek lennénk. Azért van más kiadó is ami ugyanilyen hanyagon áll hozzá a már kiadott játékaihoz. Lásd: ATARI Ez ma már szinte mindenhol így van.
    A Bioware-ből amúgyis eljött már szinte mindenki aki számított. Mondjuk az Obsidian nálam leszerepelt az NWN2-vel. De a Bioware-es Jade empire is a lol kategóriába sorolandó nálam. A Bioware felett eljárt az idő.
  • zola2000
    #23
    Meg sem az eaért sem az ubisoftért, helyettük tudom ajánlani a konami, capcom, játékokat.
  • zola2000
    #22
    Én soha nem rajongtam a bioware rpgkért. Inkább a square-enix játékait kedvelem.
  • Mythic
    #21
    Ezért nagyon nagy kár. EA játékot még nem nagyon láttam 5000forint alatt, pedig nem rég vettem meg a NWN Diamond kiadást 4990-ért. Szerintem ezek után Bioware játékhoz nem nagyon fogok hozzájutni legálisan, mert nincs 10.000 forintom 1-1játékért, aztán a kiegészítokért. Egyébként az EA rengeteg nevett baszott el úgy, hogy a nagyobbb értékesítés céljából az eredeti játékokat sokkal populárisabbá tette, így az egyéniségét vesztve kerult a rajongókhoz. Ja és mellesleg az EA valamiért évrol évre csak gépigényesebb de változásokat alig hozó játékokat vág hozzánk, szóval futószallag megy rendesen a hardvergyártókkal karoltve.
  • SewerRat
    #20
    Ezt ne mhiszem el...a kedvenc játék gyártó cégem elbukott....Bioware miért?:(( EA meg dögöljön meg.
  • TomecK
    #19
    Plusz azért nem kéne elfelejteni hogy az EA -nek sem abból lett pénze a kezdetekkor hogy koldult vagy lopott mint egyesek és télleg leraktak már valamit az asztalra ,az hogy meg kihasználják az emberi butaságot és a bizniszelnek teljesen jogos ,addig csinálnak pénzt valamiből amig lehet. Ezért van a sok lapos szar mert megvsezik ugyaugy mint a mobilokat ...... ott is van kb. egy szintüből 28 millió csakhogy megvetteesék az idiot emberekkel és eladják 5x-re is ugyanazt.
  • TomecK
    #18
    Attól h az EA megvette a kompániát még a feljesztők valszeg maradnak vagy beolvadnak EA-be (nemhiszem hogy csak ugy kibassznák az összeset) szal ez javithatja EA games játékait és a régi csapatnak meglesze a pénze jobbat gyorsabban feljeszteni. Ez mind szép és jó nem mondhatja senki hogy rossz dolog és hogy ez nem tesz jót. Vagyis rossz is lesz belőle az hogy az EA lesz egyedurlkodó és nem lesz versengés vagyis egy idő után már tényleg bekövetkezik az emlegetett romlás.
  • schrank
    #17
    nem írtak egy nullával többet 860 millió-t az összes nem ér együtt
  • lammaer
    #16
    Sztem az EAval az a gond, hogy tőkeerős, de nem mer kockáztatni hogy esetleg egy kis innovációt vigyen a játékokba. Lásd Needforspeed 45. rész, Command n Conquer franchise, Battlefield sorozat (ez még egész jó lenne, de amit patchelés és balanceolás cimén műveltek...)...
    A Bioware emlékeim szerint (!!!) sokszor tudott újitásokat behozni a játékaiba, esetleg kicsit komplexebbé tenni, nem nagyipari játékklónozók voltak mint amit az EA szokott csinálni.
  • lammaer
    #15
    Bocsánat, a hentelős Starship Troopers az a C kategóriás FPS, ami kb 5 évvel a film után jött ki, és kb annyiból állt mint annakidején az Operation Wolf, teletömködve a filmből bedigitalizált jelenetekkel? Legalább vmi kerettörténetet fabrikálhattak volna, hogy ne csak annyiban különbözzön a film DVD-től, hogy itt egy kicsit lehet a chapterek között lövöldözni is....
  • opeca
    #14
    Most mi is a gond, az EA-val?
  • Nenrandil
    #13
    EA=Jó pár gagyi folytatás... kevés eredeti Jó játék
  • MrPrise
    #12
    A tőkének lehetne örülni, ha hagynak majd időt a fejlesztésekre és nem ők mondják meg, hogy milyen legyen a játék és főleg mikor jelenjen meg. Ez esetben nem lenne annyira rossz ez a felvásárlás. Viszont az elmúlt pár évben nem nagyon látszódott ez a szándék rajtuk. Vagy csak én nem láttam?
  • Larvin
    #11
    A Bioware sem új dolgokat tervezett a elkövetkező pár évre (a dragon age-et leszámítva) Én örülök, hogy az rpg gyártást végre egy tőkeerős cég veszi a szárnyai alá. A gagyi így egy kicsit kiszorul a piacról. Legalábbis remélem a versenyhelyzet ezt idézi elő.
  • Yv@n
    #10
    "Nem tudom miért kell annyira félni az EA -től?"

    Mert általában futószalagon fossa a bejáratott címek 40. részeit ahelyett, hogy bevállalnának kockázatként valami újat?
  • Larvin
    #9
    Nem tudom miért kell annyira félni az EA -től? Ez a rózsaszín mázos én pici pónim hozzáállás nem annyira jellemző az EA-re, mint ahogyan egyesek más fórumokon beállítják.
    Lásd: Vampire Bloodlines, vagy a hentelős Starship Troopers
    Ezek is az EA games égisze alá tartoznak.
    Évenete kapunk egy új NWN-t vagy Baldur's gate-et? Jupíííííííí Az maga lenne a menyország. Tekintve, hogy az NWN2 egy kalap szar (bocs gyerekek jogom van a saját véleményhez) a Baldur's gate pedig már halott egy jóóóó ideje.
  • NEXUS6
    #8
    A Mass effectet illtően a fejlesztő csapat birtokolja a jogokat, szal ha a csapat marad, a cím marad, valszeg legfeljebb annyi történik, hogy kiadják más platformokra is.;)))
  • Sturm44
    #7
    Gyász!
  • [HUN]FaTaL
    #6
    hát nyugodjék békében. ea mindent felvásárol és az összes játékot elbasszák:((
  • eto demerzel
    #5
    valjon a ea ellen mikor indul mar olyasmi mint a microszoft ellen amcsiba. oszak mar fel. mja holnap nm lesz jo zsuka a piacon csak gagyi zsuka.
  • Panyi
    #4
    Basszus.... bár nwnt nem ő csinálja már, de új játékok faszán ha évente jönnek ki tőlük akkor baszhatjuk... pont azért szerettem őket, mint a blizzardot, hogy azt csináltak amit akartak, de azt jól!
  • lammaer
    #3
    Bye-Bye Bioware, nyugodjék békében :(
  • MrPrise
    #2
    Na, akkor várhatjuk a lebutított BG, NWN részeket...
  • gyuri12
    #1
    az ea bekaphassa. ha az ubival is ez lesz:/

    szar lesz na