Ki volt a legnagyobb?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PyRex
A válasz alapvetõen nem neked ment, hanem úgy általában.

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Rockynhooo
olvasd el újra amit írtam! a 2. mondatot többször is!

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

PyRex
Aha, tehát szerinted ismertség = legnagyobb magyar?

OMG, akkor tényleg Cicciolina volt, vagy akár Speak the hungarian rapper...

LOL gyerekek nemár! Én elismerem, hogy a sportban magasan a legjobb volt (mármint kis hazánkban), de azért az távolról sem teszi a legnagyobb magyarrá...

Rockynhooo
talán õt ismerik a világon a legtöbben , mármint a magyarok közül! Bár ez nem jelenti ,hogy a legnagyobb magyar!

Davidus
Cicciolina

V9ykn8_TZL0

Dying Soul
Kb. tényleg így.

PyRex
Így van - nem beszélve egyéb dolgokról, ami nekem egyáltalán nem szimpatikus (mármint Ferenc), de ezt inkább hagyjuk, mert megköveznek.

Taranov
Ha már Puskás, akkor inkább Tivadar az, akire büszkék lehetünk. Nem akarom kicsinyítani Puskás Öcsi érdemeit, de azt hiszem, hogy Franciaország sem Zidane-ra vagy Olaszország sem Tottira lehet a legbüszkébb.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

PyRex
Puskás... mégis mi a bánatos francért?

zmeor

leszarom a konfigod...

zmeor
,

leszarom a konfigod...

LeWyTy
<#mf1>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Az én vesszõm a legnagyobb!

Requiem88
egy vesszõbe kötsz bele? 😊

\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6

PíszLávJuniti
kádár

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Sadist
Okosabb vagy, mint egy ötödikes?

Nice try, azért szép öngól, na beyl 😊

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

hunbasser
késõbb felvette a magyar állampolgárságot(ha emlékezetem nem csal)

ReaL MaDRid x siempre

bigfoot
mert vki itt ért el vmit, vki meg külföldön ,nem mind1...

sweech
jaj

Requiem88
A legnagyobb MAGYAR?
Széchenyi István.
Történelem, ötödik osztály.
Okosabb vagy mint egy ötödikes?
<#nezze><#hehe>

\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6

Sadist
Rubik Ernõt majd kifelejtettem.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

trogerzsiger
Nos, sztem "kategoriákba" kéne ostani a jelölteket

Sadist
"Hobby: foci"

Nincs több kérdésem, bíró úr :|

Sadist
Szent-Györgyi Albert, Teller Ede, Neumann János, Eötvös Lóránd, Gábor Dénes, napestig sorolhatnám. Legnagyobb nincs, nem is volt, nem is lesz.

ForzaInter
egyértelmû, de attól függ milyen szemszögbõl nézzük, ahogy korábban írták Koplárovics Béla is nagy dolgot vitt végre😄

Yo, Bitch!

zmeor
sztem Kovács Pisti az SZDSZ tõl

leszarom a konfigod...

Puskás Öcsi. Nyugodjon békében.

ForzaInter
én biztos vérpistike vagyok:|

Yo, Bitch!

de 3 a magyar igazság és jön még1 vérpistike 😞

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

ForzaInter
most ellet másodjára is, ennyi, kussba vagy, köszi😄

Yo, Bitch!

<#levele><#oooo><#rolleyes><#schmoll2>

1szer mér elsütötték és akkor is sz*r volt

ForzaInter
nemtom kivolt a legnagyobb magyar, de azt tudom hogy jelenleg énvagyok a legnagyobb magyar.

Yo, Bitch!

hunbasser
szeretik basztatni trogerzsigert a logójával 😊

egyébként érdekes téma,és hülye kérdés szvsz.mindenki mást tart a legnagyobb magyarnak.

Darukezelõ mondta,hogy Árpád a legnagyobb magyar.Árpád meg sztem nem volt magyar(apja,Álmos is török volt)

ReaL MaDRid x siempre

hülye kérdés, nem 1 csett és lett magyarország hanem sok uralkodó a maga módján adott hozzá az ország imagéhez (meg sok nem uralkodó de az már más tészta)

tigeroo
amugy mit jelent ez a fehér kanapé?:s
valami uj trendi cucc amirõl ti azt hiszitek hogy nem trendi?:s
szerintem Puskás Ferenc.

húúú erre senki sem gondolt😮

Rockynhooo
Német ország h lett vna, az majd Bismarck idejében!
300 fejedelemségbõl állt akkor "német o."

zmeor
Neumann János..
anélkül nem nagyon irogatnánk😄

leszarom a konfigod...

trogerzsiger
😄 Akkor mai mint ország németo. tuti nem volt, max olyan hanza városok

SötétBarom
Imádom ezeket a töriórás meséket. 😄DD

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Rockynhooo
kicsit elvagy tájolva!! volt sereg is meg minden, sõt korszerûbb volt a seregünk, csak Muhinál volt a csata , mert vmi folyó átkellõ helyett kellett védeni, és a magyarok este megpihentek , a tatárok meg szépen felverték õket álmukból.. :\ szval körbe kerítették a magyar tábort , és végük volt, IV. Béla meg Trau várába menekült és szépen ujá építette az országot!
szval ha nincs ez az esti támadás, akkor fel is vehettük vna a Kesztyût a tatárokkal!

köszönöm leülök 5ös <#fogmosas>

a mai németországtól tanulhattunk volna. én úgy tanultam,hogy rosszul felszerelt seregeink voltak

te vagy a legnagyobb magyar
trogerzsiger
De napóleon picit késeõbb élt.. és akkor nyugat? tudtommal még nem nagyon volt

ha jól tudom, a tatárok azért jöttek ide,mert megakarták hódítani a világot, mi meg nem mentünk segíteni(bár, lehet hogy keverek)

egyébként is,6 év sok idõ,annyi idõ alatt,ha abból a kevés pénzbõl ami befolyik,felállít egy viszonylag jó sereget,okos seregvezetõket szerez,eltanul néhány dolgot nyugattól,stb valszeg valamit tudott volna kezdeni az ellenséggel.
ne feldjük,hogy pl Napóleon pár nap alatt egy szó szerint rossz seregbõl(rossz fegyverek,kevés kaja, rossz felszerelés,hülye tábornokok,rendezetlenség,fegyelmezetlenség,stb) egy dicsõséges sereget csinált.

egyébként nincs legnagyobb magyar, minden nagy magyar lerakott valami jót, és azt tovább fejlesztette egy másik,és mindenki rakott egy kicsit,hogy jobb legyen magyarország.
de amúgy, Mátyás a lekjopp

Japep
Én is így gondolom...

CHELSEA FOOTBALL CLUB

SötétBarom
Puskás Öcsi nyilván amúgymeg :|

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

trogerzsiger
Esetleg még Rákoczi..

trogerzsiger
Nos legnagyobb magyar.. mhhhh volt egy pár okos emberünk.. De sztem Köztük van Szentgyörgyi Albert, Teller Ede, Széchenyi István, vhogy nem ugrik be a nyelvújítónk neve :-) Horthy Miklós satöbbi