Ki volt a legnagyobb?

← ElőzőOldal 5 / 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rockynhooo
Hát volt egy pár nagy, de volt rengeteg balfasz is... :|
IV. Béla meg simán visszaverhette volna a tatárokat ha nem ilyen szar taktikát választ :| de az tény hogy utána ujjá is építette az országot!

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Remek, akkor szükségem lesz egy személyre(rád gondoltam), aki üríti a bilimet <#idiota>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

scorpeeon

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Jól van az agyad eléri az óvodás szintjét😄

Pluskast
Nem vagyok az a sértõdõs típus. Azt meghagyom másnak.<#vigyor>

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Még szerencse.
Akkor legyen mondjuk Széchenyi István.

Reméltem is, hogy nem szívod nagyon mellre

Pluskast
Tudod nem mindenki 15 éves az sg-n. Lehet hihetetlen de vannak itt olyan 30 év körüli vén faszok(mint én) akik szeretik a történelmet...

Nem,te vagy rossz helyen😄.A te agyi szintednek ez magas.

Nem vagyok bunkó, de egyértelmûen az jött le az elsõ sorokból, hogy véget ért a törióra. Sajnálom, ha valaki magára vette.

Nagy kõ esett le a szívemrõl, most, hogy felvilágosítottál. Ezek szerint rossz helyre nyitottad a topikot! <#hehe>

Pluskast
Hogyne. Sõt én még csak most kezdtem el az ötödik osztályt. Tudod azért mert te nem szereted a történelmet nem kell bunkónak lenni....

Csak nem te is most értél haza? <#idiota>

Eltévedtél ez itt nem a gumiszoba

vicces ezt egy 13 évestõl hallani, na :-|
és majd egy népszavazás hatására csak úgy visszaadják majd a területeket...
na pejsze

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Pluskast
Ha nem tetszik menj máshova flémhuszár...

Az osztálytársam akit minden nap pofán lehet vágni a hülye dumájáért.És ezzel nekem nagyon nagy örömöt okoz.😊<#idiota>

muterom mondta, hogy az akkori elnök (épp ez az hogy nem tudom ki volt az, azt kérdezem) kapott arra lehetõséget hogy inditson népszavazást az elvett területeken... de õ azt mondta hogy nem kell nekünk a sok terület...

Mi van gyerekek, véget ért a töri óra? <#zavart2>

Darukezelő
Annyi sok poénos ember van itt, kár hogy nem tudok rajtuk nevetni! :| Majd szóljatok ha a poénos részhez értünk, mert akkor nevetek!

tobias88
Gyurcsány<#vigyor>
?

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Koplárovics Béla! 😄

ZTE vs MU

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

SötétBarom
Krisztus. :|

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

micsoda? IV. Béla épített újjá minket tatárjárás UTÁN, elõtte II. András volt, õ tett tönkre sok mindent, 6 évvel tatárjárás elõtt lett király IV. Béla, az ország gallyra ment, mit tenni nem tudott már

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

mi az hogy miatta? mindenféleképpen jöttek volna a tatárok, arról meg nem tehet, hogy visszavette a földeket a kiskirályoktól, azok meg azt mondták hogy nem segitenek neki... simán visszavertük volna a tatárokat... ha a kiskirályok nem lettek volna ilyen önfejûek, de ha azt nézed, ma is ugyanilyen a magyar mentalitás. megy a vita egymással, nem ért senki semmivel senkivel eggyet, csak ellenkezik, versenyez, stb... mindegy erre nem térek ki

Pluskast
Igen úfgy is hívták, hogy a második honalapító. De III.Béla is nagy királyunk volt. Kivételesen sokáig uralkodott a magyar királyokhoz viszonyítva és nagyon erõs és stabil országot hagyott maga után.

de miatta volt a tatárjárás,azt ne feledjük
(õ nem védett meg minket)

Beast Machine
volt valahol régen egy riport egy magyar emberkével, aki frankón 230 centis volt - na Õ volt a legnagyobb magyar szerintem

...vágod?

IV.Béla is nagy ember volt 😊 ha emlékszel, õ volt az aki a tatárjárás után felépitette az Új MAgyarországot.

arra gondolok hogy ki volt az a balf... aki azt mondta hogy nem kér népszavazást arról hogy visszakapjuk a területeket...

Pluskast
Mondjuk Géza fejedelem a legnagyobbak közé tartozik. Nélküle ma nem létezne ez az ország.

Pluskast
Nem tudnék sorrendet felállítani mert sok nagy ember volt ebben az országban aki segítette Magyarország fejlõdését.

cicai
jaja😄

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

nem értelek:/

Darukezelő
Árpád

Freedom88
I.GREGORY HOUSE

T.T.

szerintem értelmes topic, amint látom te nem vagy értelmes 😊 báj jó nyaralást a banamákon

am.sztem én vagyok a legnagyobb király😄
melyik magyar volt a legnagyobb balf.... aki nem kérte vissza a magyar területeket?

balfasz
Deák Ferenc egyértelmûen neki köszönhetõ a kiegyezés ami országunk aranykorának kezdete volt

← ElőzőOldal 5 / 5