Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Skynet85
detto ez van nálam is i5 750 @ 3ghz 4gb ram 6950 @ 6970 oc megy szépen majd egyszer csak dia vetítés, de nekem már a béta driver is fent van...

Nagyon köszi, pont ezt kerestem, de az istennek sem találtam az amd oldalán.

Hali,ha ezt nem javítja peccs,akkor nagyon sok ideges ember lesz,az elõbb olvastam egy kb 80 oldalas forumot,volt köpködés rendesen.

kabel15
Vannak már unranked szerverek? Ma jönnek ismerõsök kölykei és tuti ezzel akarnak majd szórakozni. <#falbav>

BattleTag: kabel15#2672

Batistuta007
nem tudom fix szerveren játszol-e azaz mindig ugyanott,de akár hiszed akár nem nekem bc2-nél szerver függõ is volt ez a jelenség.én próbálkoznék még helyedben mert az biztos hogy ezen a patch nem fog segíteni szerintem.bc2-nél nálam ez az utolsó patch után volt.az ideg megölt mire rájöttem.

[HUN]Crassus
pirossal kilehetne írni,hogy akinek gondja van az várja meg a peccset! ,mert nincs orvosság😛

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Batistuta007
nem feltétlenül.de a legújabb béta drivert mindenképpen próbáld ki.
link

Próbálkozni lehet,én a magam részérõl mindent kipróbáltam már

A legújabb drivert raktam fel neki direkt, lehet vmi béta driver kellene?

Nem segít rajta,patch kell sajnos.

Köszi a válaszokat, 1920-ban nyomom, de a lényeg, hogy lemegy egy map teljesen zökkenõmentesen, a következõ meg szétakadja magát.
Ez az aero hogy s merre?

Nekem 4 van,és ugyanezt csinálja

V43 1105
Esetleg ideiglenesen, amíg nincs ram, kikapcsolhatod az aerot win hét alatt..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Szia,nekem detto ugyanez a gondom.Kettõ 6850 el..

Fpocok
Vegyél még ramot. 2 nagyon kevés, fõleg win7 mellé.

Parasite Eve 2, best game EVER!

V43 1105
Mekkora felbontás ez ? Memóriából a 2 giga nekem kicsit kevésnek tûnik , jó lenne bele minimum még kettõ ..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Batistuta007
nekem bc2-ben csinálta ugyanezt a 6850-es kártyámmal.akkor ott ati driver volt a probléma.

Beers
nekem is bug-os....!
Hiába nyomkodom, 4-5 alkalom mire csinál valamit.....!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

A hozzáértõk segítsenek pls.
Miért lehet az, hogy 6870-es kártyával, quad procival, 2 gb rammal amúgy teljesen szépen folyamatosan fut, DE néha gondol egyet és elkezd úgy akadni, mintha akkor töltené be a játékot... A 2 gb ram lehet a probléma vagy kell neki még több szabad hely a vinyón, vagy mi a franc?
Marha idegesítõ, mert amúgy szépen futna, de teljesen irracionálisan elkezd néha akadni.

Batistuta007
ha nem sikerül privátban írj és segítek.

Azért köszönöm!
Megpróbálok ezt is azt is, aztán jelentkezek 😊
Batistuta007
hanta írtam privátot.

V43 1105
Nekem 13 percig rakta, érdekes. Feltettél mindent amit az installáláskor kért/ajánlott? Érdemese az originben a játékoknál a BF3-adra nyomni egy jobb klikket és ott Telepítés kijavítását nyomni.

Batistuta007
miközben vársz a válaszra mindenképpen kezd el újrarakni.bár valószínûleg nem oldja meg de bukni se buksz vele mert gyors megoldást úgy se kapsz szerintem.

Már bocs, hogy most ennyire eröltetem csak nem tudok per pillanat mit lépni.
pisztácia
Valami hivatalos fórum volt már szó a patchrõl, h mikor jön és mit javít?

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

A Game Manager allat a Browse Plugin ki van pipálva tehát az elméletileg OK.
Ami alatta van Game:Battlefield 3 UPDATE megnyomom és szépen az Originon belül ráirányit, hogy vegyem meg a gamet.
Akkor most, hogy a tökömbe tudok Updétolni, hogy jó legyen minden és mennyet a játék.
Más emberkéknek nem hiszem, hogy ilyen problémájuk lenne vagy volt.
Vagy rakjam újra emiatt az egészet és basszak el újra egy órát, persze lehet feleslegesen.
lac coo
Jaja, PS3 laggot magam is láttam kollégámnál, ki van akadva szegéyn 😊))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

:-) 😄DD ^_^ ;-)

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Fpocok
Az egy dolog, hogy PCn bugos minden, sok konfiguráció meg minden. Ez idõvel jobb lesz.
De nem tudom olvassátok e a fórumokat. Konzolon is rengeteg gond van. Egy csomóan nem látnak szerveren, PSen nem mûködik a voice chat és néhány PSen meg input lag van. Gyakorlatialg játszhatatlan. Na ez a durva.

Parasite Eve 2, best game EVER!

[HUN]Crassus
na igen, szerintem eléggé elkéne gondolkodni,hogy az ember találjon egy ilyen szarul megírt játékot a piacon ahol ekkora káosz van.....

Pra
valóban benéztem mert közben töltöttem le mást 😄 , most meg az origin kéri a második lemezt 😄

nekem is elég sokáig rakta, olyan volt mint ha töltené lefel, de közben dolgozott a meghajtó. Persze beletelt majd egy órába.
Elhiszed, hogy a problémás 20%-nak mindig nagyobb hangja van, mint a maradék 80%-nak? (Az arányok nem valósak, mert senki sem tudhatja.)
Ha meg nem adják ki, azon menne az anyázás, hogy mos mér nem lehetett kiadni, hogy lehetnek ennyire bénák??? Erre írtam, nincs olyan, hogy mindenki elégedett.
Itt azt mondjátok rövid a szingli. Más fórumon azon pörögnek, hogy minek egyátalán a szingli. Érted a lényeget.
hát attol mert az írja hogy letöltés még nem biztos hogy valóban az történik. Lehet hogy csak 1 sima install . Szerencsétlen origin nem képes megkülönböztetni 😄 milyen neted van? valós az adatsebesség értéke?

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Sziasztok, kérdésem az lenne, hogy gyakorlatilag letöltöttem az Open Game Managert, ki is van pipálva.MIKOR CSATLAKOZNÉK EGY SZERVERHEZ VAGY CSAK SIMA KAMPÉNY MODBA akkor ki irja, hogy You need to install the game first (open gamme manager).
Ez miert van ez?
Tehát nem tudtok segiteni?
Alien69
Me ez CSAK azoknak tûnik fel aki még túl fiatal, és mondjuk nem játszott az elõzõ részekkel. Nem, nem CSAK a BF2-re gondolok, az qrvára NEM elég tapasztalat. Aki kihagyta pl a BF2142-t, annak FOGALMA sincsen, mirõl beszélek. Aki pedig kihagyta az elõzõ BF részeket, és mondjuk csak a BC2-vel szállt ringbe, annak végképp nincsen rálátása. Majd megszokják, vagy megszöknek, de ez tök mindegy. <#gonosz2>

Pra
nem nem .. kajak letölti

arról olvassa elvileg, nem? nézd meg az adasebességet

Mondj ilyen játékot a BF3 kategóriájában! Amire ilyen tömeg így vár és így esik neki!
Azt nem is mondom, hogy a lövõdözõs játék miatti átlagéletkor hogy alakulhat (mert nem is tudom, de azért vannak sejtéseim).
Batistuta007
ebben egyet értünk😊)

Batistuta007
link

belépsz.kiválasztod a játékot és hogy pc.utána katt a live chatre és ha szerencséd van csak pár percet kell várnod.Ott pedig egyszerû angollal leírod mi a problémád és megoldják.

[HUN]Crassus
nagyon elvagy tévedve keress már rá mennyi embernek nem megy a játék rendesen! KIBEBASZOTTTTT RENGTEG emberkének van egy rakat problémája...ez egyáltalán nem normális.....mindek adták ki ha ilyen szarul van megírva?

Pra
Hello itt😊
Érdekes:
Be voltam jelentkezve az origin-ba (csak úgy)
Erre mikor lemezrõl telepíteném a játékot az origin felugrik ,h adjam meg NEKI a termékkódot.
Jó megadom neki...., erre elkezdi letölteni Õ is a bf3-at ami ugye egyébként itt pörög mellettem is fizikálisan

lac coo
ez így van jól, legalább néhány ezer buzikemperrel kevesebb van 😊

Batistuta007
Pedig elhiheted hogy nemhogy 10000 de annál jóval több teljesen nem hogy a játékhoz de a géphez is hülye van.Ettõl még abban egyet értek hogy valószínûleg játéknak is van problémája.

simán kirakhatták volna az megjelenés utáni elsõ hónapban a béta logót a képernyõ jobb felsõ sarkába ? 0.o

Zsír. És supportnak hol lehet írni?

lac coo
Ez hülyeség kérem!

Azért egy bizonyos számú elégedetlen user felett már nem hw probléma van !!!!Azt elismerem manapság sok fiatal nem tartja karban a gépén, nem is ért hozzá, ész nélkül letölt minden új drivert csak mert új stb ....
De azért volt már példa a történelemben , hogy egy játék szépen ment mindenkinél, alig akadtak akiknek gondja volt vele.
Persze egy egyszerû single script nehézséget okos nekik, csodát ne várjunk már, fõleg BC2 bugjai után és hogy micsoda gyorsan javították is azokat 😊))