Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[/url][/img]
Nem sok ez egy kicsit?
Mintha ping lagg lenne(a gép nem gyenge..), azért is kérdeztelek titeket, hogy nektek is laggol-e.
This actually looks very good!
Remélem ellesnek belõle ötleteket és a jövõben alakítgatnak pár dolgon. Azért durva, hogy néhány user mennyivel jobb UIra képes, mint a kedves fejlesztõk 😄
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
console-ban sajnos nem találtam parancsot rá
client.drawnetworkstats nem megy.
Meg ugye BC2 warez -ben is ez volt 😉
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Let\'s get ready to Rumble!
Probalja meg a kovetkezot
Windows 7/Windows Vista: start menu -> futtatas -> cmd: bcdedit /set increaseuserva 2500
Cmd-t admin modban kell futtatni
Ha ez megvan akkor gep ujraindit jatszik orul!
En 32 bites vistan neztem 64 el nemtudom mukodik e
A multi nektek is laggol/dobál?
Ez a BC2-es elõre futsz 5 métert és 3at visszadob jelenség, ami nemtudom, hogy csak nálam jelentkezik-e.
5 megás netem van, a gép bõven megvan hozzá.
Végig játszottam a single-t, de baromira csalódtam. Ez egy cod-utánzatú rövid játék.A grafika remek, de a játékmenet nem tudott úgy megragadni, mint a Cod-ok szinte bármelyike. Sajnálom, én többet vártam.
Semmi probléma nem volt idáig és tegnap elött óta folyamatosan megáll a game mikor pl repülözök,helikopterezek de nem mindig de álltalában.... 5let? vga drivert frissitettem....
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Persze ekkor is volt hogy kilépet map váltáskor de erre már csinálják a patcat (csak kérdem én,hogy a többire is megcsinálják?)
És regel ota probálok játszani elöször nem ment a gém akadt a multiban majd fekete képernyõ fogad mindig mikor multiznék,de a single se megy akad mint állat(2 magos procim van)..
Akkor most mi van?
Tud valaki segíteni?
Az operációs rendszeren is túl...
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Van egy alaplapi hangkártya,meg egy logitech füles,aminek ugye van egy usb hangkártyája.
más off:
Logitech K300-as bill alkalmas játékra vagy hasonló árkategóriában más?
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Magyar support száma +3615059550
BattleTag: kabel15#2672