Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Ez miert van??
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Persze kinek mi a sok ...😊
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Kevéssel sem kellett volna wazeg.Sok buggal én sem, viszont ami volt bug az elfogadhatatlan.
\"fingjál bele a rencerbe\"
Arra próbáltam rávilágítani, hogy nem egyszerû (a PC felépítés miatt ilyen) temérdek konfigurációra bármit fejleszteni, úgy, hogy mindenki elégedett legyen.
\"fingjál bele a rencerbe\"
Álljon már meg a menet b+! te valami DICE/EA fanboi vagy? A több tíz/százezer hozzám hasonló FIZETÕ kliens teljesen jogosan van felhábododva!
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
h34dkr33pz néven vok battlelogon.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
De gondolom sokan tudnak hasonló példát hozni régebbi idõkbõl....
Én simán karanténba raknék mindenkit 16 év alatt ! 😄DD
bármijen jó játékot tönkre lehet tenni láma játékkal ! amíg az emberek 99 %-a a statra meg az unlockolható cuccra hajt ez így marad. Vagy is mindig ilyen lesz😊))
"mégis soha (!) senki nem gl-ezet vagy rakétázott!"
Ez nem igaz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Régebben semmi okosság nem volt rá, mégis soha (!) senki nem gl-ezet vagy rakétázott!
Ma az van, ha már belerakták miért ne használjam, erre rádob egy lapáttal ez az agyatlan fejlõdés és viszlát normális mp játék. 😊
De ennek semmi köze COD-hoz, nem írok életkort mert nem akarok sértegetni senkit, de ezek már így fogják tolni tök mindegy melyik játék lesz éppen a sláger !
Te vagy kb az egyedüli, akinek régebbi driverrel mûködik a dolog, valszeg mert sosem volt ugyanaz a hibád, mint nekik. De persze mindenki hülye, csak te vagy helikopter.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Kezdeném azzal hogy nekem nem volt semmilyen grafikai és hanggal kapcsolatos problémám a játékkal, ez lehet annak köszönhetõ hogy mindig a legfrissebb driverek vannak fent a gépemen,és a win7-et is folyamatosan frissítem! A BF3-tényleg nagyon bugos még,de nem vészes szerintem mint azt páran föl fújják. mondjuk az elég idegesítõ hogy átgyalogolok a helikopteren és néha nem tudok fölugrani egy húsz centis föld kupacra mert a szuperkatonámnak a bugok miatt ez még túl magas!<#vigyor3>#vigyor3>
A társaink is csinálnak pár érdekes dolgot.Múltkor egy felborult székben akadt meg az inas olyan szinten hogy nem tudott tovább jönni, és csak brékelt ott magának. Szerintem nagyon jól van optimalizálva a játék mivel nem a legújabb atomerõmûvel játszom vele, de mégis fullon van minden kivéve árnyékok,mert az csak "high" nameg a V-sinc az offon van! 1920x1080-on tolom egy radeon 5770-el és nagyon szépen megy teljesen élvezhetõ sebességgel!<#eljen>#eljen> A játékmenet szerintem el lett találva rendesen,megszokott BF-minõség. Bár mintha egy kicsit nehéz lenne én úgy érzem,lehet csak kijöttem a gyakorlatból de feltûnõen többször haltam meg idáig mint általában szoktam egy ilyen játéknál! Nemtudom melyik lesz majd a jobbik, a BF3 vs MW3 de nem is érdekel mert jól elvagyok vele és ha a Duty is lesz legalább ilyen jó akkor már nyert ügyünk van!
A gép ezt irja ki pontosan....
Battlefield 3 TM mûkõdése leállt.
A program helyes mûkõdése hiba miatt megszakadt.A Windows bezárja a programot és értesiteni fogja önt,ha megoldást talál a problémára.
Van megoldás?
-szep es jol fut a game
-campaignbol par palyat csinaltam f18asig, hat az kurva szep es feelinges! like
-multibol engem joparszor kidobott ; (
-multi mapok hat egyelore tobb nemtetszik, mint tetszik ; (
-64player sztem sok de 32es caspian istenkiraly
-az a mobile AA pancelos valami eszmeletlen durva 😄 like
-kezdo csipa gun nyomi ; (
-tobbi gun eleg jo, a recoil viszont eleg kicsi nem ?
-vegre fullauto m16, like!
-par palya pl metro cq kicsit CODos beutesu a daralo feeling miatt ;d nemlike
amugy fasza jatek, de lesz ez meg jobb is :d
anti hero
de láttam már sérthetetlen csalót is, 7-en játszottak egy német serveren, csodálkoztam is, de utána láttam, hogy mizu....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Valakinek van valami ötelete, hogy a keyboard beállitásokat hogyan fogadja el a játék? Az options menûben minden ok, bezárom de a játékban nem mûködik..
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
A tanknál ez a "Auto Loader" spec mit jelent, gyorsabb utántöltést?
király film!
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Az lenne a kérdésem, miért van az hogy kajakra nemtok játszani se single se multi, egyszerûen initalizingig eljut és semmi...
Újraraktam, gépigénynek megfelelõ elvárások megvannak de nem megy.
Lehet hogy elkerülte a figyelmemet és már valaki leírta.. de megköszönném
ha valaki elmondaná hogy ilyenkor mi a teendõ.
||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||