Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Batistuta007
nem is lesz.csak a support tudja megcsinálni.

ja, ok >.<

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Sziasztok, kérdésem az lenne, hogy gyakorlatilag letöltöttem az Open Game Managert, ki is van pipálva.MIKOR CSATLAKOZNÉK EGY SZERVERHEZ VAGY CSAK SIMA KAMPÉNY MODBA akkor ki irja, hogy You need to install the game first (open gamme manager).
Ez miert van??
Még mindig nem enged be Battlelog-ra "Buy BF3 to get access to Battlelog." hibával. Van már valami megoldás rá?

Az utolsó mondatodra pedig : -> Pffff, nahát azt aztán várhatod ... ! :S 😮

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

lac coo
Nekem eredeti, és volt azért rendesen, legtöbbször a scriptek nem akartak jól mûködni és csak álltam hogy valami történjen már 😊))
Persze kinek mi a sok ...😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

zöldeshányás
"még nem találkoztam SOK buggal"??

Kevéssel sem kellett volna wazeg.Sok buggal én sem, viszont ami volt bug az elfogadhatatlan.

\"fingjál bele a rencerbe\"

Eredeti e ? Mert én még nem találkoztam sok buggal az egyjátékos mód alatt (kb a háromnegyedénél járok) !

Általánosságban fogalmaztam. De emlékszem a nagybetûs hozzászólásaidra, így a reagálásod sem lep meg. Azért veled ellentétben tíz/százezer kliensnek mégis sikerült valahogy beállítania.
Arra próbáltam rávilágítani, hogy nem egyszerû (a PC felépítés miatt ilyen) temérdek konfigurációra bármit fejleszteni, úgy, hogy mindenki elégedett legyen.
zöldeshányás
Nagy csalódás volt számomra ez a játék.Rövid és bugos.Nem ezt vártam.Remélem a MW3 majd kárpótol.

\"fingjál bele a rencerbe\"

[HUN]Crassus
Már ne is haragudj,de személy szerint KIKÉREM MAGAMNAk,hogy a fullosan jogtiszta rendszeremen a jogtiszta játékom a minõségi hardwerparkommal a hivatalos megjelenés után is FAGY,NEMLEHET BEÁLLÍTANI NORMÁLISAN,NEM MÛKÖDIK,LAGGOL stb.stb.
Álljon már meg a menet b+! te valami DICE/EA fanboi vagy? A több tíz/százezer hozzám hasonló FIZETÕ kliens teljesen jogosan van felhábododva!

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Azért nálam a DICE/EA support most a csirkenyakazó és a ÁNTSZ széklet analizátor után van a kívánt állások listáján. Kijön egy program, amire mindenki hónapok óta vár, és már százszor elképzelte magát, hogy osztja a fejeseket. De hiába találja ki az EA a régiólockos indulást, a fél világ meghekkeli, így a tervezett terhelés sokszorosa esik be. Kiderül közben, hogy az XP-n TÉNYLEG nem fog futni, így a fél világ W7-et telepít, amit még sose látott, így rendesen beállítani sem tud. Na most a millió szedett-vedett hardveren, az ilyen-olyan drivereken, tûzfal programokon, vírusírtókon kellene tökéletesen futni a BF3-nak, lehetõleg reccenésmentesen, full HD-ben, lag nélkül 64 játékossal, akik hasonló konfigurációkkal rendelkeznek. Persze mindenki hörögve köpködi a vért és mocskolja a fejlesztõt, aki bár lehet, hogy hibázott több ponton, de hogy nem direkt szívatja a játékosokat, az tuti. Mindezt a lehetséges aktiválás elõtt két nappal... Az se semmi, ami itt ment, de mindenhol ez a trend, szóval nem irígylem a supportot.
Pretorian
Ha valaki éjszaka (éjfél után) coopozna, vegyen fel.
h34dkr33pz néven vok battlelogon.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

lac coo
Ez igaz, több száz órát toltam anno Far Cry-ba, nem volt se admin se semmi, mégis talán egyszer láttam rakétást, õ is csak kitolásból szívatott minket!
De gondolom sokan tudnak hasonló példát hozni régebbi idõkbõl....

Én simán karanténba raknék mindenkit 16 év alatt ! 😄DD

bármijen jó játékot tönkre lehet tenni láma játékkal ! amíg az emberek 99 %-a a statra meg az unlockolható cuccra hajt ez így marad. Vagy is mindig ilyen lesz😊))

Batistuta007
Lehet hogy igazad van.Valószínûleg megöregedtem ,pedig még 2-essel kezdõdik az életkoraim száma.Az biztos hogy nem igazi multi.Ez csak egy hentelde így.Abban bízom hogy lesz egy két jól összerakott szeró ,emberekkel meg korlátozásokkal és ott lehet még jókat játszani mert amúgy a játék tetszene.Annyira bejön hogy a fegyverek végre normálisan visszarúgnak és nem egyszerû valakit messzirõl lelõni.Erre mindenki scope-al kilõ szóval hiába élvezkednék én hogy kell egy kis gyakorlat meg ügyesség valakit lelõni ,addigra halott vagyok mert valaki ,akit én még nem is látok már lelõtt.

"mégis soha (!) senki nem gl-ezet vagy rakétázott!"

Ez nem igaz.

lac coo
Szól ez annak a sok-sok usernek akinek el sem indul vagy kidobálja percenként! 😄

lac coo
Valóban sok a hiba, kellett nekünk csillivilli foltozott frostbite engine 😊))))

TDC Geronimo
Vannak bugok tény, de a "nagyon bugos" meg "szörnyen bugos"-tól azért messze van. Szerezzetek haverokat és toljátok velük. Még az a néhány bug se fog feltûnni annyira jól lehet vele szórakozni.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Két dolgot próbálj ki. Az egyik, hogy ne legyen nem angol abc karakter a játék telepítési útvonalában (ha kell, nevezd át), például a d:\Játékok\... stb nem jó. A másik, hogy futtasd le a dvd-rõl a direcx telepítõt. Ha kell neki valami, felrakja, ha nem, nem csinál semmit. Én ezt a két dolgot egyszerre csináltam, úgyhogy nem tudom melyik volt a megoldás, de mindegy is, nálam valamelyik bevált.
lac coo
Nem a COD miatt vannak ezek, egyszerûen van egy új nemzedék akinek ez természetes dolog!!!!

Régebben semmi okosság nem volt rá, mégis soha (!) senki nem gl-ezet vagy rakétázott!
Ma az van, ha már belerakták miért ne használjam, erre rádob egy lapáttal ez az agyatlan fejlõdés és viszlát normális mp játék. 😊

De ennek semmi köze COD-hoz, nem írok életkort mert nem akarok sértegetni senkit, de ezek már így fogják tolni tök mindegy melyik játék lesz éppen a sláger !

Jaj fejezd már be... biztos azért van tele minden fórum ilyen hibákkal, mert van rá megoldás.

Te vagy kb az egyedüli, akinek régebbi driverrel mûködik a dolog, valszeg mert sosem volt ugyanaz a hibád, mint nekik. De persze mindenki hülye, csak te vagy helikopter.
Van, es a itt a forumban mar legalabb otszor leirtak, meg gondolom a Google szerkesztosege is feltette mar valamelyik oldalra.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Pretorian
Biztos hogy van, de ott kell lennie a részletes hibaüzenetnek, ha a kis nyíl ikont lenyomod amikor ezt kiírja. Amíg nincs meg a konkrét hiba, addig nincs megoldás sem. Millió féle dolog okozhatja ezt.

Battlelog-ban,ha full egy szerver,van sorbanállás funkció?
Doc Hooliday
Egy kis rövid teszt,vagy inkább vélemény a részemrõl!
Kezdeném azzal hogy nekem nem volt semmilyen grafikai és hanggal kapcsolatos problémám a játékkal, ez lehet annak köszönhetõ hogy mindig a legfrissebb driverek vannak fent a gépemen,és a win7-et is folyamatosan frissítem! A BF3-tényleg nagyon bugos még,de nem vészes szerintem mint azt páran föl fújják. mondjuk az elég idegesítõ hogy átgyalogolok a helikopteren és néha nem tudok fölugrani egy húsz centis föld kupacra mert a szuperkatonámnak a bugok miatt ez még túl magas!<#vigyor3>
A társaink is csinálnak pár érdekes dolgot.Múltkor egy felborult székben akadt meg az inas olyan szinten hogy nem tudott tovább jönni, és csak brékelt ott magának. Szerintem nagyon jól van optimalizálva a játék mivel nem a legújabb atomerõmûvel játszom vele, de mégis fullon van minden kivéve árnyékok,mert az csak "high" nameg a V-sinc az offon van! 1920x1080-on tolom egy radeon 5770-el és nagyon szépen megy teljesen élvezhetõ sebességgel!<#eljen> A játékmenet szerintem el lett találva rendesen,megszokott BF-minõség. Bár mintha egy kicsit nehéz lenne én úgy érzem,lehet csak kijöttem a gyakorlatból de feltûnõen többször haltam meg idáig mint általában szoktam egy ilyen játéknál! Nemtudom melyik lesz majd a jobbik, a BF3 vs MW3 de nem is érdekel mert jól elvagyok vele és ha a Duty is lesz legalább ilyen jó akkor már nyert ügyünk van!

Eredeti üzenetem itt fent van a következõ szöveggel:"Sziasztok!Nekem miért nem akar mûkõdni eza game?Eredetiben van meg..Geforce 450 .1 GB kártyám van..4 Gb RAM..iC 3 as proceszorom......A játék inditása után leáll a game és kiirja,hogy a Windows hibát észlelt..Directx 11 van fent..Miért nem indul a game?😞((Pedig elõtte a béta verzión ment simán...HELP! Köszönöm!"

A gép ezt irja ki pontosan....

Battlefield 3 TM mûkõdése leállt.
A program helyes mûkõdése hiba miatt megszakadt.A Windows bezárja a programot és értesiteni fogja önt,ha megoldást talál a problémára.

Van megoldás?
na 1 nap utan velemeny:
-szep es jol fut a game
-campaignbol par palyat csinaltam f18asig, hat az kurva szep es feelinges! like
-multibol engem joparszor kidobott ; (
-multi mapok hat egyelore tobb nemtetszik, mint tetszik ; (
-64player sztem sok de 32es caspian istenkiraly
-az a mobile AA pancelos valami eszmeletlen durva 😄 like
-kezdo csipa gun nyomi ; (
-tobbi gun eleg jo, a recoil viszont eleg kicsi nem ?
-vegre fullauto m16, like!
-par palya pl metro cq kicsit CODos beutesu a daralo feeling miatt ;d nemlike

amugy fasza jatek, de lesz ez meg jobb is :d

anti hero

Batistuta007
nekem sincs problémám a laggal vagy a játékkal,viszont a rajta játszó játékossakkal annál inkább.hiába jó a játék semmit nem jelent.cq mindenrõl szól csak a zászlófoglalásról és annak megtartásáról nem.A legnagyobb szégyen szerintem az hogy mondjuk 10 éve a világ legnagyobb csicskája volt aki scope-ot tett a fegyverére.itt anélkül egy házat nem találnának el 1 méterrõl.játszottam a bétával meg a teljesen összesen vagy 20 órát kb 3 emberrel találkoztam akinek nem volt a fegyverén.nem patch kell ide hanem hogy megjelenjen végre a cod és eltûnjön innen a sok agyatlan.ez van srácok.ha bevalljátok ha nem ez így nem cod hanem kaki.valaki említette a hc-t.kipróbáltam az is mert bc2 csakis hc-ben játszottam.Gondoltam ott kiélhetem magam,hát kaptam 2 perc alatt 10 kill-t ,ebbõl 9 friendly volt.Hozzátenném szerintem azt sem tudták hogy lelõttek mert semmi sorry vagy ilyesmi üzenet nem jött.Állítom a fele azt sem tudja mit kellene csinálni csak minél többet öljön mintha az bármit számítana cq-ban.Jó játék lesz ez majd 3-4 hónap múlva.Addig marad ez.

Frank99
ezt látom én is, tele csippás kemperrel az összes pálya széle-vége...

de láttam már sérthetetlen csalót is, 7-en játszottak egy német serveren, csodálkoztam is, de utána láttam, hogy mizu....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Pretorian
Hát annyi információval amit szolgáltattál ne is várj segítséget. Mi a hibaüzenet?

pisztácia
Valalki tud valamit esetleg a készülõdõ patch-rõl? mikorra várható, miket javít?

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Ne aggódj nenad!Itt mindenre kapsz választ,csak a feltett kérdésedre problémádra nem 😊))Nekem se válaszolta eddig meg senki a probléma megoldását!Ez van !😞
Pretorian
Király vagy tesó. Alapítsunk klánt.

AnarchoiD
ezekszerint soflamig meg senki nem jutott el vagy ez a pc-s siro forum ? 😊

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

hmm, bf3, miért vettem meg ezt a szörnyen bugos cuccot.

Valakinek van valami ötelete, hogy a keyboard beállitásokat hogyan fogadja el a játék? Az options menûben minden ok, bezárom de a játékban nem mûködik..

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

A tanknál ez a "Auto Loader" spec mit jelent, gyorsabb utántöltést?

Pretorian
Valami komoly setup.

Frank99
Brian élete.
király film!

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Cris99
Énsem pajti 😄

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

mi az ami hiányzik ahoz hogy cq-t játszhass??<#fejvakaras>

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Pretorian
Kinek a pap, kinek a plébános. Addig nyomom, amíg nem lesz elég unlockolt cumóm hogy mehessek normálisan conquestet vagy rusht játszani.

ez a death match, igazad van, más történet, de már azt is elfelejtettem, hogy létezik...bocsi^^
Pretorian
Jah, mondjuk objective-based játékmódokban taktikai megfontolásból nyilván igen. De rohadt nagy a különbség a taktikai kemp és a buzikemp között.

Pretorian
SMAW-al meg RPG-vel én is kaptam már csomót TDM mapokon (lol), még nem unlockolták a GL-t a gyökerek, addig marad a rakétavetõ. Aztán anyázhatsz orrba-szájba, akkor is tovább csinálják. Sárkány ellen sárkányfû, smaw ellen smaw. Kéne weapon restriction.

Battlefield = csoportos kemping, a cod-ban szemétség ebben alap!
Sziasztok.

Az lenne a kérdésem, miért van az hogy kajakra nemtok játszani se single se multi, egyszerûen initalizingig eljut és semmi...
Újraraktam, gépigénynek megfelelõ elvárások megvannak de nem megy.
Lehet hogy elkerülte a figyelmemet és már valaki leírta.. de megköszönném
ha valaki elmondaná hogy ilyenkor mi a teendõ.
Pretorian
Úgy néz ki én vagyok az egyetlen, akit nem dobott még ki a PB, és semmi komolyabb hibával nem találkoztam. Lag is csak elvétve volt 1-2 szerveren, semmi komoly. Viszont megjelentek a buzikemperek.

Cris99
kinek mi, ezért van 😊

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

AnarchoiD
a SOFLAM az a legi egysegeknek festi meg a celt vagy lehet vele "loni" is ?

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.