Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én azt tapasztaltam, hogy 4 gigával nagy pályán nem is olyan ritkán swappel a játék (darál a winyó), fõleg ha valakire rá spawnolok.
Ilyenkor természetesen a FPS leesett 1-2-re, egy-két másodpercig.
6 gigánál ez a probléma megszünt nálam.
Sajnos ezeket a köröket már lefutottam.
Direkt olyan szervereket néztem ahol alacsony a ping. uTorrent ki van kapcsolva, windows update eleve kivan kapcsolva :-). Még azt megnézem FPS-el hogy állok játék közben. Annyit már megnéztem, hogy néha a 4GB ram 92%-a is foglalt.
Nem lehet hogy az ment valamit és akkor laggolok?
Parasite Eve 2, best game EVER!
rakj fel cfos állítsd be a ping javítást.
legyen kikapcsolva utorrent és minden ami a háttérben adatforgalmat bonyolíthat.többek között windows update.
tûzfal meg hasonlók legyenek játék módra állítva
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Ma egyfolytában ez van. Nem mindig de kb percenként.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Beleraktam +2 gigát és így OK. Remélem a 6 már elég, nem kell 8.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Van itt valaki aki jelenti a hibákat az EA-nek?
Az van, hogy ha a spot gombot átállítod máshova a Q-ról akkor jármûbõl nem tudsz spottolni ellenfelet.
Viszont gyalogosan mûködik.
Állítólag kevés a 4GB memória a multiplayernek és lehet hogy addig marad is a hiba még nem tolsz a gépedbe még 2-4 GB ramot??
Vagy nem tudom, van itt valaki akinek van 6-8 GB ram a gépében és mégis laggol a multi??
Gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás!
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
ugyan ez volt az elsõ pálya is... átugrom, utána nem tudok beugorni a kabinba hanem ahogy átugrotta meghalok
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Tegnap raktam fel a 11.10 es drivert lehet az a gond?
Amúgy késõbb lesz hozzá -jethez- olyan kiegészítõ hogy a földieket is lehet támadni? Gépágyúval elég esélytelen, a hõkövetõ meg csak légi egységek ellen jó. Vagy repülõ az helik ellen van elsõsorban?
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
Jah, remélem javítják .
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Ha csak annyi lenne , hogy nem mehetsz közel akkor meg fps nézetben azt látnád, hogy még van másfél méter hely de valami láthatatlan tárgy miatt nem lehet közelebb menni 😊
De mondom engem annyira nem zavar, vasárnapi játékos vagyok csak, így is úgy lenõnek 😊))
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
MSI z170m I i7 6700 I DDR 4 Corsair 16Gb 3200 I Gigabyte Gtx1070 8Gb I SPCC SSD 256Gb I Chieftec 700W I 1Tb WesternDigital HDD
Mindenkinek van infra felhõ és olyan gyakran ujratöltödik mint
ahogy az igla tölt. 2 lövésnél a másodiknál megint van infra felhõ.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
MSI z170m I i7 6700 I DDR 4 Corsair 16Gb 3200 I Gigabyte Gtx1070 8Gb I SPCC SSD 256Gb I Chieftec 700W I 1Tb WesternDigital HDD