Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hagyjuk már ezt a lagg és fps dolgot...

Én azt tapasztaltam, hogy 4 gigával nagy pályán nem is olyan ritkán swappel a játék (darál a winyó), fõleg ha valakire rá spawnolok.
Ilyenkor természetesen a FPS leesett 1-2-re, egy-két másodpercig.
6 gigánál ez a probléma megszünt nálam.

Köszi a segítséget.
Sajnos ezeket a köröket már lefutottam.
Direkt olyan szervereket néztem ahol alacsony a ping. uTorrent ki van kapcsolva, windows update eleve kivan kapcsolva :-). Még azt megnézem FPS-el hogy állok játék közben. Annyit már megnéztem, hogy néha a 4GB ram 92%-a is foglalt.
Be van kapcsolva a felhõ tárolás.
Nem lehet hogy az ment valamit és akkor laggolok?
Batistuta007
már több mint 10 órát játszottam de laggal kb 2 szer találkoztam.

Fpocok
Ezt úgy hívják, hogy placebo. DICE tudja, hogy szar, ezért is vették ki az ingame pinget.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Batistuta007
olyan szerverre menj ahol a server ping 50 alatt van.
rakj fel cfos állítsd be a ping javítást.
legyen kikapcsolva utorrent és minden ami a háttérben adatforgalmat bonyolíthat.többek között windows update.
tûzfal meg hasonlók legyenek játék módra állítva

TDC Geronimo
Még mindig semmi köze a lagnak a ram mennyiségéhez.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

16GB ram és laggol. Megyek elöre és visszadob ahonnét indultam.
Ma egyfolytában ez van. Nem mindig de kb percenként.
Batistuta007
sztem ha 4gb-od van bõven elég.proci videókari fontosabb.de sztem mégrd le hány fps-ed van az sokat elárul.

Akadni nekem nem szokott csak itt ott laggolni egy picit. Nálam 8 gigával nagyon jól fut.

Én már válaszoltam...

Jó akkor úgy mondom hogy akad, diavetítés az egész :-). A single résszel és a co-op móddal nincs gond de a multi katasztrófa. Szóval akkor úgy írom, hogy akad-e másnak is a multi?? Esetleg még megírhatnátok hány GB rammal megy jól-rosszul...
ezt már rég meg akartam kérdezni hogy a feladatkezelõ teljesítményfigyelõje mennyire megbízható? nekem 8gb ram-om van de még soha nem ment 48% fölé szerinte a kihasználtság

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Nekem is swappelt 4 gigán, fõleg nagy pályán.
Beleraktam +2 gigát és így OK. Remélem a 6 már elég, nem kell 8.

TDC Geronimo
4 nem kevés. Lag meg hálózati eredetû és semmi köze az fpshez. Manapság az emberek 90%a ha valami akad már lagnak hívja pedig köze sincs hozzá...

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Hali
Van itt valaki aki jelenti a hibákat az EA-nek?

Az van, hogy ha a spot gombot átállítod máshova a Q-ról akkor jármûbõl nem tudsz spottolni ellenfelet.
Viszont gyalogosan mûködik.

Nekem 5 perc után nagyon laggol a multi.
Állítólag kevés a 4GB memória a multiplayernek és lehet hogy addig marad is a hiba még nem tolsz a gépedbe még 2-4 GB ramot??
Vagy nem tudom, van itt valaki akinek van 6-8 GB ram a gépében és mégis laggol a multi??
Snexi
ehhez tud valaki adni egy másik linket?innen most épp nem lehet leszedni

Nagyon szívesen. Remélem legközelebb menni fog a szövegértelmezés.
Gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás!

lac coo
Bugos, ennyi, mást nem lehet csinálni vele mint újrajátszani hátha egyszer nem akad be a sript....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

már 5x elkezdtem... eddig hardon toltam... megprobáltam normalon és easyn is... ugyan azt csinálja

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

lac coo
Nálam is bugos volt, kezd elölrõl azt a pályát !

Valakinek van gondja szingle kampány utolsó pályájával amikor át kell ugrani az egyik vagonból a másikba????

ugyan ez volt az elsõ pálya is... átugrom, utána nem tudok beugorni a kabinba hanem ahogy átugrotta meghalok

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Alien69
Nem, nem jutott eszébe. <#hehe> Én még ha kifogyott a lõszer belõle, és nagyon szar helyen vagyok, akkor is csesztetem vele a heliseket/repcsiket, hadd szórják a csalit. <#vigyor1>

[HUN]Crassus
jaja és a korláton sem😄

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Nem tudom mi a gond de ma az összes szerver laggol. 32 es és 64 es.
Tegnap raktam fel a 11.10 es drivert lehet az a gond?
Alien69
Lehet, addig el se jut, ha már az elején nem érzi. Persze szokni kell. <#vigyor1>

Alien69
Lesz levegõ-levegõ raketta. Földi célokat IS ki lehet szedni, de szerencsére nem könnyû. Akkor a legjobb, ha szpotolva van, mondjuk egy tank. Akkor ha ügyes vagy, ki lehet lõni gépágyúval is.<#ravasz1>

Lesz guided missile..levegõ föld raksi..
Egy kérdés, nem vagyok nagy pilóta szaki, helivel még úgy ahogy elvagyok, bár nem sokáig élek benne, de jettel egyszerûen alig tudok leszedni bármit is.. túl gyors😄
Amúgy késõbb lesz hozzá -jethez- olyan kiegészítõ hogy a földieket is lehet támadni? Gépágyúval elég esélytelen, a hõkövetõ meg csak légi egységek ellen jó. Vagy repülõ az helik ellen van elsõsorban?
frango
Azért az esetek felében már amikor beméred akkor kilöki az eltérítõt. Sokszor én is csak elõször ijesztek egyet és csak másodikra lövök.

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

lac coo
Kb semmit nem kell csinálni hozzá, csak ütközésig neki kúszni a tárgynak, és már benne is vagy 😊
Jah, remélem javítják .

Bár azért szerintem nem könnyû ilyen bugokat kihasználni nagy csata közben, de bízzunk benne ,hogy annyira sírni fognak ,hogy javítsák biztos van rá megoldás😊

Nem az a baj hogy mikor lösz. Azon nem mulik mivel ha már kilötted azt külön hang jelzi a repülön. Igy csak akkor dobnak infra felhöt ha már tényleg kilötted a rakétát.
lac coo
Nem nem, most a falban van az ürge majd fél métert, viszont fps nézetben nincs benne! Tehát minimum ezt a fél métert kéne megadni ütközésnek viszont akkor õ azt látná , hogy fél méternél nem tudna közelebb menni . .

nem pont így gondoltam a megoldást , pont ez az nem kell 1,5 m er hely mi van ha 2 mm adsz a faltól ? 😄 ez már kívülrõl kevésbé látszik.

Eszedbe jutott mar, hogy nem kell rogton loni?

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

lac coo
Kényes probléma, hogy mit lát az user fps nézetben és hogy látod te õt kívülrõl. Ez ilyen marad ,tuti .
Ha csak annyi lenne , hogy nem mehetsz közel akkor meg fps nézetben azt látnád, hogy még van másfél méter hely de valami láthatatlan tárgy miatt nem lehet közelebb menni 😊

De mondom engem annyira nem zavar, vasárnapi játékos vagyok csak, így is úgy lenõnek 😊))

ha gyalog vagyok általában hill-t védem ott viszonylag kevés az épület de a többi ponton sincs olyan sok hogy ne lennének földig rombolva 😊 benzinkút az egyetlen ahol sokáig megmaradnak oda meg keveset megyek

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Tévedsz , nem szükséges az egész motort át alakítani az rossz ,hogy programozást az emberek mindig úgy nézik ,hogy csak egy valamit lehet módosítani mi van ha az embert programozzák meg úgy ,hogy ne kerülhessen x közelségbe a falhoz , igaz én java zok egyenlõre C be nem merültem bele de annyi lehetõség van egy ilyen hiba javítására is... 😊 bocs ha okoskodonak tûnt nem annak szántam de ki lehet javítani ezt is😊

lac coo
Minek azt leszedni, kb mintha ott se lenne, olyan jól elvannak egymással a pilóták 😊)))

le lehet szedni, de azért ne 300billió fényévre legyen a röpcsi...én kb 8bol 3-4x letudom kapni a dolgokat.

MSI z170m I i7 6700 I DDR 4 Corsair 16Gb 3200 I Gigabyte Gtx1070 8Gb I SPCC SSD 256Gb I Chieftec 700W I 1Tb WesternDigital HDD

Hogy lehet lelöni iglával a repülöket?
Mindenkinek van infra felhõ és olyan gyakran ujratöltödik mint
ahogy az igla tölt. 2 lövésnél a másodiknál megint van infra felhõ.
lac coo
Francokat ritkán, kerítések mögött, házak sarkainál rendszeresen .

hehe 😄 ilyet ritkán látni caspianon xD

Batistuta007
sajnos akkor is az lenne ha tokokban super mari lenne mw3 helyett.

Hát igen versenyszerû játékhoz ez így nulla.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

hát azokat természetesen kijavitják vagy a Call of Évjáték lesz 😄

MSI z170m I i7 6700 I DDR 4 Corsair 16Gb 3200 I Gigabyte Gtx1070 8Gb I SPCC SSD 256Gb I Chieftec 700W I 1Tb WesternDigital HDD

köszönöm a kioktatást ismét nagy segítség voltál 😊