Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Az tény, jól összerakták, de ezekért a nagyon durva hibákért kár, egy fps-ben ne legyenek már ilyen bugok .

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

jogos...amugy meg egybevéve...a béta óta sokat hoztak rajta, le a kalappal...talán nemhiszem hogysok bug lesz majd, de amig léteik program, mindig is lesz bug...sosem lesz az hogy tökéletes és bugmentes.

MSI z170m I i7 6700 I DDR 4 Corsair 16Gb 3200 I Gigabyte Gtx1070 8Gb I SPCC SSD 256Gb I Chieftec 700W I 1Tb WesternDigital HDD

EZ mond neked valamit?

pisztácia
Nem viccelek.

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

lac coo
Alapjaiban kéne belenyúlni, ez már ilyen marad 😊
Mondjuk én tényleg csak szórakozásból játszom de akinek fontos a dolog az szerintem kitépi a haját 😊

Ablakoknál láttam sokszor, csak a torkolattüzet láttam valahol az ablak mellett kijönni a falból de senki nem lógott ki, hogy visszalõhessek 😊)

Fpocok
Ne viccelj már.

Parasite Eve 2, best game EVER!

lac coo
Vagy crysis: ha bele akart menni a fegyver az objectbe felemelte .

pisztácia
Így van, többször is találkoztam ezzel már én is, és elég dühítõ. Sztem a COD-ban jól meg volt ez csinálva, miszerint ha mögötted kicsi volt a hely, nem tudtál lehasalni.
Remélem mielõbb javítják. mondjuk szerintem lesz vagy 1 giga az elsõ patch, mert elég sokáig csinálják.

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Igazábol az a menõ, ha sok a hulla körülötted, amit egy squad irtott le és te koztuk hasalsz é áttmennek rajtad, te meg hátbaölöd oket 😄

a másik meg hogy megy a darállás a Bazáros pályán a "b" pontnál, mogejukmész és senkit nem érdekel ha végigkéseled öket..ök csak elöre darálnak...az hogy mellette hullanak, azzal nemfoglakozik xD de te leirtottaál 2-3 squdnyi embert 😊

MSI z170m I i7 6700 I DDR 4 Corsair 16Gb 3200 I Gigabyte Gtx1070 8Gb I SPCC SSD 256Gb I Chieftec 700W I 1Tb WesternDigital HDD

Rendszeres, hogy semmi sem latszik a figurabol a fedezek mogott, de leloni azert lelo.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

mutasd ha ennyire képben vagy 😊

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

lac coo
A bazáros pályán néha van egy-egy bugos lövés, ami több háztömbön megy át, látni a csíkot amit húz 😊)))

Másik nagy hibája a motornak. olyan szinten bele lehet mászni a fedezékekbe, hogy alig látszik ki valami az emberbõl, viszont õ minden lát és simán ki is lõ belõle:ugye õ nem a falat látja maga elõtt hanem simán kinéz a sarok mögül, én viszont csak a falat tudom lõni .Anno moha-ban volt ilyen egyik oldalra a lean, simán kiláttunk-kilõttünk de az ellen alig látott egy pixelt belõlünk 😊

volt fû is 😄 /foltokban/ 😊

pisztácia
Aham, köszi.

Áh, ott csak a nyílt 1000km-es sivatag volt 2 zászló között 😊
ha jol tdom , még ez nincs battlelogban...bár a statokban a fegyvereknéllehet kiirja, de sztem még nincs benn, vagy nem is lesz.

En-e? Te osszekeversz valakivel. Sarkok meg meg az osbfesek vilagaban is leteznek.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Batistuta007
a kontéren igen.de a drótkerítésen meg nem lehet átlõni😊

pisztácia
Jó de ott lent a statoknál csak azt látom, hogy 98M, de a fegyver típust nem:S

Azert annyira nem ritkak, csak ritkan ilyen nyilvanvalo. Egyebkent a kontenerek valamennyira atlohetok? Bebujtam egyik melle, es a sarkan keresztul tobbszor is eltrafalt egy figura.

Sarok mögül?
Azt hittem te ilyen nagy õsbf-es vagy, aki a végeláthatatlan nyílt mezõn rohan a halálába szemtõl szemben az ellenséggel, nem pedig sarok mögül kempelget 😊
Battlelog? 😊

lac coo
Kinek mi a kicsi vagy sûrû, én szeretem ha nagy darálások vannak 😊
32 -es szerveren nekem sokszor ilyen pont elkerüljük egymást érzésem van 😊)))

pisztácia
Hol tudom megnézni, hogy a legtávolabbi fejest, milyen fegyverrel lõttem?

Batistuta007
jah és remélem senki nem a 64 fõs szerókról beszél.48 vagy 32 es beszélek.a 64 fõsekhez kicsik a pályák

lac coo
Az már igen, de azért az ilyen durva esetek ritkák 😊

Jó az ágyú gyalogság ellen csak használd a "Canister shell"-t.

Batistuta007
fele annyi a sniper mivel le lehet lõni õket messzirõl is akármelyik fegyóval.engem kevesebbszer szedett le sniper mint simán.

Nem zavaro? Kinezek egy sarok mogul, eszreveszem egy sniper zseblampajat, rogton visszalepek. Az elso talalatot a sarok mogott kapom tole, a masodikat detto, de majd egy masodperccel kesobb.

Nem ugyanaz.

Batistuta007
az igaz.de ha belelõsz valakibe az meghal.ki mit szeret.én egy tárral szeretek 3-4 embert megölni.

Így van. Csak ott nincs spot (ami lényegtelen is a nájtvizson és a tankok termál-optikájának fényében). 😊

Azért, mert nem lehet letiltani még a snipereket, és azok tönkreteszik a játékot HC-ben.
Amúgyis, BF3-ban a normal mod nem olyan rossz, mint BC2-ben volt. Szal egyelõre normalon próbálok boldogulni.
aricsi
Ez mind a balansz miatt van, a gyalogság ellen nem az ágyú a counter hanem az Lmg. Olyankor átülök,ha nincs társam.

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

kigyi
Az tény, mert ha valaki megcéloz akkor halott vagy 😄 😄 Nem kapod a betonfal mögött, mert nem érsz el addig 😄

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

én is hc-zek álltalában, de ott is ugyan az a hitreg, csak nem toltodik a Hp-d 😊

Batistuta007
de miért nem próbáljátok ki a hc módot?én bc2 is és ezt is csak abban játszom.és nagyon király.nincsenek ilyen problémák amikrõl írtok.

aricsi
Te melyiket raktad fel, a hivatalos 11.10-et vagy ezt a 11.11 preview-t?

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

lac coo
Hitreg nagyságrendekkel jobb mint BC2-ben, akit meg tudok célozni az meg is fekszik. egyedül tényleg azzal van baj, hogy már rég betonfal mögött vagyok és kapom a találatot, az sokszor elõfordul, de igazán nem zavaró .

Viszont a gránátdobás valami ultragagyi lett, BC2 ben oda dobtam ahová csak akartam itt meg elindul ,majd mintha valami erõ lehúzná elkezd leesni .Sebzése meg BF3-hoz hûen nulla, ha csak nem esik pont a lába elé 😊)))

[HUN]Crassus
igen tegnap óta felhomályosítottak,hogy igen kicsi a sebzés rádiusza/sokminden nem reális....tank lövedékkel is lõttem már ember mellé pár méterre aztán meg szaladt tovább,pedig RL már röpülne 3 db-ban 15 méterre😛😄/....így elég nehéz vele telibekapni valakit,de mondom rettentõ unalmas veretni perceken át...ha nem közelre lövöd még a penge hangját sem hallod😛😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Áhhá, kösz. És ez a lézerrel való megvilágítás, ez is valami unlock-olható cucc a gyalogságnak?

lagg és pingfüggõ.erre ennyit tudok mondani...sajnos ezt sosem tudjak kiküszöbölni 😞

frango
3 flages CQ Siene Crossingon. Egy álom, ha már 1 mortar is van....

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

Gyakorlatilag raketa az agyucsobol. Befogod, vagy lezerrel megvilagitja valaki, aztan bumm.

igazábol a mortar-ra mérges vagyok...lehetne egy 2-3 méteres effetje a besapódáskor...nem, ha nem talallok telibe nem hal meg -.-" pedig valojában kicsit több darabra szakadnál mint ahány testrészed van, ha mellédpttyanna az aranyos kis morti 😊

A kesleltetett talalatok meg durvabbak, mint BC2-ben.

Akkor ennek a "guided shell"-nek a tankon mi a lényege?

[HUN]Crassus
a mortar nekem nagyon tetszik ,de sajnos hosszu távon unalmas...játszottam mortarral fél órát ,de most egy hónapig nem veszem elõ az holtbiztos ja és csak a hang miatt kedvelem ,mert az a fütyülõ hang becsapódás elõtt az priceless😄 ha nem 64-es mapen játszol amúgy se találsz el vele senkit😛

SpeedXHUN
Felraktam az új ati drivert,nálam sokat javult a téma,hirtelen fps csökkenések eltûntek,és a minFPS is feljebb ment.

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

[HUN]Crassus
Amúgy arany igazság,hogy lehetsz akármekkora penge FPS játékos egy káknúúb fosimanó úgyis lelõ egy olyan hülye helyrõl amit senki nem gondolna még álmában sem,hogy ott lesz valaki😄