Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bruhaha! Ez Runningnak való! PC master race a tökömet!
Nekem High beállítások mellet is akad a multi. Szerintem a GTX 560 Ti memóriája is kevés ide meg a 4GB Ram mellé nem ártana venni még 2 GB-ot. Akkor már élvezhetõen futna :-). Nyugodtan elmondhatjuk hogy ez a Crysis mellett a leg gépigényesebb játék lett.
Fpocok
Pierce O' Leary
Jeperty Pierce O' Leary
@zh1nt0 will rest of #BF3 maps get overview images? would help me out 😛
1 hour ago

in reply to ↑
Daniel Matros
@zh1nt0 Daniel Matros
@Jeperty #BF3 would be sweet. It´s all with our Art Director now and since we all have stuff to do maybe in 2 weeks 😛.. Maybe!

Parasite Eve 2, best game EVER!

Nálatok sem megy most a multi?

adam46
Ja azt hittem battlelogra célzol. Az a rész szerintem is hosszú kicsit. Fõleg úgy hogy utána meg fekete képernyõvel megáll az új pálya töltése. 😊
pisztácia
😊 <#felkialtas><#taps>

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Friss nVidia sztétment:

(csak a lényeg)

Battlefield 3 bugs - So far we have been able to reproduce the major Battlefield 3 issues and have marked this as must fix for the upcoming driver in November.
trident
De ezzel így szerintem sok idõt elpocsékolok/unk.

Lehet nézni a statot a battlelogon is, vagy legyen nézegethetõ a pályaváltás során. Akkor is bõven sok idõ lenne rá. Most körönként +fél perc plusz szerintem sok.

(ráadásul arról a szörnyû szociokultúrális tényrõl nem is beszéltünk, ha ennyire ki van emelve, akkor ne csodálkozzunk már, hogy sokan a stat miatt "játszák".)

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

zzeN
Customization menü.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

SLICK
Az unlockolt cuccokat hogy tudom rárakni a fegyveremre?

adam46
Pedig a stat, a másik legerõsebb pont a játék után.
trident
2 gb ram mellett játszom...<#vigyor5>

A fõ problémám a:

-instabilitás.
-fél percig stat oldal nézése (felesleges, túl hosszú, aki ezt élvezi, az keressen egy grindelõs mmo-t).
-hosszú pályabetöltés (igen, lesz majd esetleg valamikor még 2 gb ram, de így sem az utolsók közt csatlakozom).
-a spotolást nem mindig értem. Gyakran van, hogy tankban, heliben ülve hallom, hogy mondja, hogy ellenséget észlelt, de nem látom.
-van még pár apróság, balance, kasztlimit, de remélem a patch-ek orvosolni fogják.

Szóval úgy érzem, egy jó játékot kaptam, de nem készet.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

V43 1105
Igen.

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

faxom..tudtam...köszi a választ... 64 bites win 7-ed van?
V43 1105
8 GB Ramomból Ultrán megeszik 5.97 GB-ot :o)

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Én is.. de az tuti, hogy ultránál elfogy a RAM-om (az okát nem tudom)... egy I7-2600K procim, és egy egy 2 GB-os 6950-em van, szóvak a gépem egyébként elég kellene legyen...
Másnál is van a battlelogban?
Sorry, Something technical went wrong

adam46
nekem is olyan 80% ot használ a 4 giga ramból. Prociból is csak 85% ot
Én úgy tudom , hogy a megjelenítés a VGA ramot terheli.

[HUN]Crassus
megtanúlt vele bánni? menj már a picsába míg nekem céloznom kell egy rakéta fasznak elég ha egy 5 méter sugaru kört eltalál és bedõl mindenki....miafaszom technika kell ehhez?

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Nem akarok belemenni ebbe a 4 GB RAM kevés-nem kevés vitába, de ha ultrára rakom a grafikát, akkor a G13-asomon lévõ kijelzõjén a RAM felhasználását mérõ csík 97-98%-ot mutat (amit soha semmilyen játékban nem láttam...) utána 1-2 percen belül kifagy (single, multi egyre megy).. úgyhogy szerintem valami memória leak lehet a gond.. talán egy patch megoldja... de az ultrához nekem kevés a 4 GB RAM.... high-on egyébként 70-78% felhasználást mutat
Hecker007
mert nem voltál ma IRAM szerveren eddig 😊
én most azért jöttem le kb 20 perce mert meguntam a rakétás idiótákat

V43 1105
Én ilyennel még nem találkoztam 😞 Hála égnek 😊

Nekem is ilyen gondom volt... ez egy bug, akkor jön elõ, ha az ugrás default space gombját átrakod valami más gombra... az a megoldás, hogy a space ÉS az új ugrás gombot EGYSZERRE megnyomod...
Hecker007
jah csak nem ember ellen lenne ugye, de a sok noob lövi a gyalogot...

Én meg azt hittem engineerbõl van a legkevesebb aztán akkor azzal játszok 😄 akkor gondolom support van a legkevesebb.

Blacksheep333
Ugyan ez a problémám volt.
Ezt töltse le, és írja másolja be a megfelelõ mappába.

Az operációs rendszeren is túl...

grebber
Engem nem érdekel az ilyen ha megtanult vele bánni hát had használja nem dísznek van.

Next PC upgrade: 2022

[HUN]Crassus
talán mert nincs ellenszere és semmilyen tudást/észt/ügyességet nem igényel?és utca hossznyi elõnye van minden mással szemben? olyan ez mint a nagycsöcsü buta titkárnõ aki mindig kap munkát míg te 2 diplomával is szopni fogsz a Mcdonaldsban😄

Nem a nyelv miatt van directx vagy driver hiba én elsõre vga drivet cserélném egyel korábbira.

hyjal
Hali! Az egyik haverom megvette a CDKeyHouse.com-ról a Battlefield 3 LE cd kulcsát.Az aktiváció sikeres volt csak olyan probléma jelentkezik nála,ha elindítja a játékot,a fekete képernyõ alatt betölt a játék, hallja a hangokat, de képet nem lát,fekete marad minden.A BF 3-as 11.10 Catalyst van fent neki.Lehet az lenne a baj,hogy Russian verziót vett és bekavar a nyelv?Lehet ezt orvosolni valahogy?Aki tud segítsen, mi lehet a baj?

www.jcsr.hu Gigabyte 990xa-ud3 am3+,AMD Phenom II X6 1100T 3.3 GHz BE,Sapphire 6950 1GB GDDR5,Kignston HyperX 2x2GB DDR3 1600MHz CL9

Az miért lehet, hogy feltetem tudtam singelt indítani. Most folytatnám. Kifagy. Kezdenék úõjat megint csak kifagy. 😞
TDC Geronimo
4gb ramom van és semmi problémám nincsen.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Én a metro pályát birom ahol ha lefekszel elnyel a föld szó szerint 😄

grebber
Mér idegesít ez mindenkit nem értem!

Next PC upgrade: 2022

[HUN]Crassus
ja és mivel nekem ugye 75% ban fagy a meccs után ezért szopok,hogy szinte mindig a vesztes csapattal vagyok😄 amikor továbbenged a 2.3. körre mindíg nyerek😛 jöjjön már valami PECCCCCS!😛😊

[HUN]Crassus
Jótanács NE joinoljatok olyan szerverre ahol már megy a harc,mert az esetek 90% ban a vesztes ergo szarabb csapatba tesz be a gép mivel mindenki lép ki így 2-3 fõs fore-ok vannak a jobb csapatnál és a sárba tiporják a rosszabb csapatot...próbáljatok üres szerveren kezdeni VAGY ne lépjetek ki..szenvedjetek végig egy szopós kört ,mert a meccs után helyrerázódik a helyzet....nekem kibaszott szar a WIn arányom,mert mindig szopós csapatba tesz most kezdem kapizsgálni,hogyan lehet ezellen tenni😛

btw most jövök egy bazar pályáról ahol a 40 emberbõl olyan 35:S engineer van és lövik egymásra a rakétát a sikátoros részen 15 percen keresztül....komolyan mondom eszem megáll milyen agyhalott barmok játszanak....
szinte minen pályán a legtöbb ember egy RAKÉTÁS FASZ....esküszöm kivenném a játékból,hogy gyalogsra hasson az a telibevert rakétalövedék...

Fpocok
Ha már fordítgattok, akkor ezt is le kéne.

Skynet
Ha valamit eltoltak akkor lehet,mindenesetre 3 gb ram eddig bõven elég volt a C2 dx11+texture csomagjához 1080p full graf és a Witcher 2 full grafja mellett....Itt inkább valami gebaszt csináltak amit majd javítanak,az említett címekhez képest nevetséges lenne ha ide több memó kéne.
SpeedXHUN
10.10

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

Köszi az eligazítást Skynet :-).
Nem vagyok egy nagy játékbetyár, ez az elsõ game amivel multizok is és nagyon tetszik. Viszont a leírásod alapján nálam a multi swappel. 60 FPS-rõl hirtelen leesik 1-2 FPS-re minden ok nélkül. Ezek szerint akkor ez az elsõ játék ahol kevés a 4 GB ram :-)? Mondom ezt úgy hogy a kampány és a Co-op simán ment!
Fpocok
Ha elolvastad volna... EZ EREDETI JÁTÉKHOZ VAN. Annyi, hogy kikerüli elvileg az Origint.
Tört multi sosem lesz, ha csak megint fel nem törik, mint bétában. De szinte nulla az esély arra.

Skynet
Nagyon érthetõen és minimlisan magyarázva:
Lag--> Ide oda ugrálsz a játékban,darabosan futkározik sokszor az ellen...Netprobléma,amit okozhat a saját kapcsolat vagy a server maga.A ramnak SEMMI köze az egészhez.
Szaggatás--> Nem ez nem lag,ez szó szerint akadozva futás,nincs meg a kb 25-30képkocka/másodperc amit folyamatos képként látunk,a ramnak itt már van egy nagyon minimális köze. Nem fogunk tõle elõre hátra ugrálni szerón.
Swappolás--> Na itt jön a képbe a legjobban a ram,kevés ramnál sokszor töltögethet egy játék akár futás közben is mert megtelik a memó üríteni kell a memót stbstb...Ilyenkor a játék megakadhat,darabossá vállhat, de nem fogunk ide oda elõre hátra ugrálni a szerón itt sem.

A mai BÁRMILYEN játéknak bõven elegendõ 3gb ram 1080p fullgraf-on (igen még a dx11ezett texture packozott Crysis 2-nek is).
lac coo
Remélem nem,legalább nem jön annyi iskolás gyerek játszani 😄D

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

zotya10002
<#nevetes1>

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Batistuta007
remélem ez nagy kamu mert felkötöm magam
Battlefield_3_Multiplayer_Without_Origin_Internal-Razor1911

Skynet
Valami barom állat elterjesztette anno hogy a lagolást a ram okozza..😊
Az hogy a kettõnek gyakorlatilag nulla köze van egymáshoz az nem baj..😊
lac coo
Állapodjunk meg, hogy a lagg az más mint amikor akad, gyengén fut a játék ! 😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Fpocok
Lagg? Ram?
WTF? Mi ez a hülyeség, most olvasom csak...

Én a bétat 4 gb rammal toltam laptopon gond nélkül ment a caspian , többen is írták de tényleg nem a ram okozza a laggot.