Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jeperty Pierce O' Leary
@zh1nt0 will rest of #BF3 maps get overview images? would help me out 😛
1 hour ago
in reply to ↑
Daniel Matros
@zh1nt0 Daniel Matros
@Jeperty #BF3 would be sweet. It´s all with our Art Director now and since we all have stuff to do maybe in 2 weeks 😛.. Maybe!
Parasite Eve 2, best game EVER!
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
(csak a lényeg)
Battlefield 3 bugs - So far we have been able to reproduce the major Battlefield 3 issues and have marked this as must fix for the upcoming driver in November.
Lehet nézni a statot a battlelogon is, vagy legyen nézegethetõ a pályaváltás során. Akkor is bõven sok idõ lenne rá. Most körönként +fél perc plusz szerintem sok.
(ráadásul arról a szörnyû szociokultúrális tényrõl nem is beszéltünk, ha ennyire ki van emelve, akkor ne csodálkozzunk már, hogy sokan a stat miatt "játszák".)
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
A fõ problémám a:
-instabilitás.
-fél percig stat oldal nézése (felesleges, túl hosszú, aki ezt élvezi, az keressen egy grindelõs mmo-t).
-hosszú pályabetöltés (igen, lesz majd esetleg valamikor még 2 gb ram, de így sem az utolsók közt csatlakozom).
-a spotolást nem mindig értem. Gyakran van, hogy tankban, heliben ülve hallom, hogy mondja, hogy ellenséget észlelt, de nem látom.
-van még pár apróság, balance, kasztlimit, de remélem a patch-ek orvosolni fogják.
Szóval úgy érzem, egy jó játékot kaptam, de nem készet.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Sorry, Something technical went wrong
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
én most azért jöttem le kb 20 perce mert meguntam a rakétás idiótákat
Ezt töltse le, és írja másolja be a megfelelõ mappába.
Az operációs rendszeren is túl...
Next PC upgrade: 2022
www.jcsr.hu Gigabyte 990xa-ud3 am3+,AMD Phenom II X6 1100T 3.3 GHz BE,Sapphire 6950 1GB GDDR5,Kignston HyperX 2x2GB DDR3 1600MHz CL9
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
btw most jövök egy bazar pályáról ahol a 40 emberbõl olyan 35:S engineer van és lövik egymásra a rakétát a sikátoros részen 15 percen keresztül....komolyan mondom eszem megáll milyen agyhalott barmok játszanak....
szinte minen pályán a legtöbb ember egy RAKÉTÁS FASZ....esküszöm kivenném a játékból,hogy gyalogsra hasson az a telibevert rakétalövedék...
Nem vagyok egy nagy játékbetyár, ez az elsõ game amivel multizok is és nagyon tetszik. Viszont a leírásod alapján nálam a multi swappel. 60 FPS-rõl hirtelen leesik 1-2 FPS-re minden ok nélkül. Ezek szerint akkor ez az elsõ játék ahol kevés a 4 GB ram :-)? Mondom ezt úgy hogy a kampány és a Co-op simán ment!
Tört multi sosem lesz, ha csak megint fel nem törik, mint bétában. De szinte nulla az esély arra.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Lag--> Ide oda ugrálsz a játékban,darabosan futkározik sokszor az ellen...Netprobléma,amit okozhat a saját kapcsolat vagy a server maga.A ramnak SEMMI köze az egészhez.
Szaggatás--> Nem ez nem lag,ez szó szerint akadozva futás,nincs meg a kb 25-30képkocka/másodperc amit folyamatos képként látunk,a ramnak itt már van egy nagyon minimális köze. Nem fogunk tõle elõre hátra ugrálni szerón.
Swappolás--> Na itt jön a képbe a legjobban a ram,kevés ramnál sokszor töltögethet egy játék akár futás közben is mert megtelik a memó üríteni kell a memót stbstb...Ilyenkor a játék megakadhat,darabossá vállhat, de nem fogunk ide oda elõre hátra ugrálni a szerón itt sem.
A mai BÁRMILYEN játéknak bõven elegendõ 3gb ram 1080p fullgraf-on (igen még a dx11ezett texture packozott Crysis 2-nek is).
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Battlefield_3_Multiplayer_Without_Origin_Internal-Razor1911
Az hogy a kettõnek gyakorlatilag nulla köze van egymáshoz az nem baj..😊
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!