Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem tudja valaki,hogy console-ban vagy valami CFG fájlban hol tudom átírni a sensemet. Mert ez a csuszka kikészít,hogy nem látom számszerûen,hogy mennyi a sensem!

[HUN]Crassus
akinek 5.1-es fejese van milyen AUDIO setupot használ?

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Ki beszélt problémáról? Olvasd el újra, amit írtam...

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

oneal1
ha meghalsz utána nem lesz jó?

!Forza Ferrari!

Párszor rájön a gémre, hogy nem mûködik jól az egér(a deploy pl csak enterrel megy, a Q-val nem tudok választani) mi a megoldás esetleg ha tudjátok?

sziasztok tudnátok segiteni nekem miért nem tudok barátra csatlakozni kettõ napja nem engedi csak nagy ritká. elöre is köszönöm

Az Egyetlen Buga - Buga az Egyetlen

Mi próbáltuk tegnapelött minden jó vot megcsináltunk 3 pályát de tegnap már nem láttuk egymást.

Aki sokat dolgozik az sokat hibázik, aki keveset dolgozik az keveset hibázik, aki nem dolgozik az nem hibázik, aki nem hibázik azt elöléptetik.

az azert van, mert a palyaknak van egy maximalis magassaga, a fele nem enged fel a jatek😄 siman lelassulsz es elkezdesz esni lefele iranyithatatlanul eleinte aztan egy magasagnal mar ujra rendesen mozog a gep. ahogy neztem palyankent mas ez a magassag amig felenged buntetes nelkul.pl canalnal joval alacsonyabb mint caspianon.

Snexi
hát bazdmeg,ezzel nem lehet játszani akármit cisnálok annyira akad,feltettem a tegnapi ati drivert de csak rosszabb lett

Higher
En is csak HC-n jatszom de ilyen problemam nincs. Lehet fel kene tenned a szemuveged? 😊 Szoktam is csodalkozni a sok tk majmon, hogy vajon ezek kikapcsolt monitorral jatszanak!? Ja es "rendes" hc szerveren minimapnak sem kene lennie, remelem hamarosan modositjak a beallitasokat.

LSC
azokkal együtt akik tesztelték a játékot, meg akik nem írtak normális netkódot hozzá...

grebber
És csak akkor jár ha fullosra javítom? Mert nem igen adott nekem pontot pedig ültek benne tankcsata volt.

Next PC upgrade: 2022

Ha túl magasra mész (kb 900 láb), akkor átesik a géped (a csökkenõ sebesség miatt elveszti a szárny a felhajtóerõt). Használd az utánégetõt, kicsit süllyedj lejjebb, és repülj egyenesen.

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

V43 1105
Mert egy szar a repülõs része is a játéknak... úgy ahogy van kibasznám azt aki ezt programozta ... szánalmas :-)

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

kabel15
Az mitõl van hogy repülök egyszer csak egy nagy reccsenés és a gépemet alig lehet irányítani. 100% van a HP-m szóval semmi nem találhatott el. Lehet hogy a pilóta túl nagy G-t kap és azért van? utána egy 10-15sec múlva megint tudok rendesen fordulni.

BattleTag: kabel15#2672

Akkor kapsz érte pontot, ha a jármûben ül egy csapattársad. Üres jármû javításért nem jár pont.

Én HC szerveren szoktam játszani, ott nincs is spotolás (vagyis van, de nem látszik a képernyõn, csak a térképen). Szemmel kell kiszúrni, bár nem egyszerû, ezt aláírom. Embereket pl esélytelen észrevenni, de tankokat azért lehet géppuskatûz alapján pl, vagy a sivatagi pályákon is egész jól látszanak.
De azt én is utálom, hogy nem képesek spotolni az emberek, pedig már a térkép alapján is jó, ha tudom, hogy az ellenség pl a fal mögött van, ha gyalogossal vagyok. Én minden meccsen kapok vagy 150-200 pontot sport assistért.

grebber
Azért elvileg nem járna pont mert enginerrel javítom a jármûveket?

Next PC upgrade: 2022

LSC
"Sikerült vele odamennem egy ember mögé nagy nehezen, és kinyírtam valahogy" feldobtad a napom....
pl jó még jármû javításra, vagy éppen rombolásra, bomba élesítésre és hatástalanításra is gondoltad volna?

Belton
kamionnal próbálnék repülni. <#wink>
Yoo 😄

BF:2-3-4(oORedstarOo)

hat ez meg a masik, hogy alig van valaki aki spotol, kurva ritka hogy latni valami celpontot amire loni lehetne a foldon.

aki nem tudna Q-t kell nyomogatni ha latsz valami ellenseget es akkro megjeloli a tobbiek szamara is.

A heli tényleg tök hülyén mozog a BF2-höz és a BC2-höz képest 😞 Azokban pedig tök jó volt, imádtam vele repülni. Itt meg kb olyan, mintha egy kamionnal próbálnék repülni.

Hát alap esetben próbálj meg ne a csatatér fölött repkedni, hanem a térkép szélén, és akkor ugyebár nem is tudnak befogni. Aztán ha látsz célpontot, vagy mondják a társaid, merre van, akkor rárepülni, megsorozni, aztán alacsonyan nagy sebességgel elrepülni a pálya másik végébe. Így nem nagyon van idejük befogni, ha meg mégis, a tereptárgyak akkor is nehezítik a dolgukat, és egy IR csalit ki tudsz dobni, ha rakétát lõnek rád. Mire visszatérsz a második körre, megint van csalid.
Dogfightnál nehéz csak erre vigyázni, de úgy vettem észre, az ellenfelek nagy része úgysem tudja, hogy azt hogy kell, ezért elég csak a biztos találatra menni...

Nálam felejtõs a heli..nagyon prónak kell lenni vele, hogy hasson. 😊

Jet kicsit overpowered szerintem.(megfelelõ kezekben) Mindent szed..meg van a guided missile is...egy rakéta elég, hogy disable-re lõjje a tankot...persze tiszta találat esetén.
Nekem sincs ott egy se, pedig van már megszerzett pár darab. <#nemtudom>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

jahat jettel nem gond a manoverezes. helivel van inkabb a baj, vagy alacsonyan megyek total a talajmenten, de akkro alig tudok loni valamire, vagy kilo egy masik helikopter/jet. nem lehet eleg furgen kimozdulni a lockokbol szerintem.

Látom nem sokan co-opoltak innen.

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

A tûzoltó készülék se egy életbiztosítás, találat után visszamegy kb. 52-53%-ra ha használod, de ha rajtad van akkor elég egy sorozat gépágyú oszt annyi. Földi engik meg sokszor szívatnak, hogy lock aztán flare kilõ és utána kapom be a találatot...jó manõverezés mindennek a záloga...szvsz.
rushban lehet vele mcomokat elesiteni meg disarmolni

Akkor írj majd hogy mit tudtál csinálni. Kíváncsi vagyok. Nekem is jó lenne beállítani a Joyt.

Kary vagy Karykeksz

Tegnap este láttam hogy tankot javított 😊
Próbáld meg.

Kary vagy Karykeksz

jo ez vilagos, akkro szoktam csak, de amikor en repulok akkor valahoy soha nem csak 1 engi akar kiloni hanem tobben es sorban jon a locklocklock.

elso stinger talalat disabledezi, masodik felrobbantja. de amig nincs fire extuinguisher addig mar a disabled is kb a veget jelenti a repulesnek, mert mar iranyithatatlan a gep es folyamatosan serul 1%-t amig felrobban. szoval jet/heli szempontbol en meg azt mondom 1 raketanak nem kene kapasbol disabledre raknia😊

tegnap sikerult olyat jettel a canal palyan hogy disabledre lottek es letudtam szallni a kifutopalyara es gyorsan megjavitani 😄

Akkor lõdd ki az IR flare-t csak, amikor hallod,hogy kilõtték rád a rakétát. Akkor idõ az embernek az is, amíg utána újratölti, majd megint befog, és addigra lesz csalid is újra. A lock feliratnál még csak befogott, akkor fölösleges csalit dobni, lehet, hogy nem is tudja rádlõni...
A rakétaindítást a harmadik típusú, legmagasabb hang jelzi, onnan lehet tudni, hogy akkor kell kidobni.

Cris99
A guided missilet ne próbáljátok mert egy fos, kb semmit se ér és sokszor lockolás után se találja el a célpontot csak mellette felrobban vagy ilyesmi...

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

Lehet, hogy elõtte meglövöldözték, de nem füstölt. Oldalba kaptam, és szétesett, nem is csak disable lett.

latom, erdekes. nekem teljesen jol mutatja az osszeset amit takeltem masoktol.

amugy erdekes dolog ez a repulo, helikopter tema. mert amikro en akarom kiloni akkor nekem is ez vanhogy mindig van ir flaresje, de amikor en repulok akkro meg mindig olyan erzes hogy sose regenel mar ujra az ir flare, mert annyiszor jon a lock felirat, pedig alacsonyan repulok, stealth is van mar es elkerulo manovereket is tolom, bar helivel nehez 😄

mmovar
hát nekem nincs. semmi. pedig összesen már volt vagy 25 késelés. vegyél fel baxXxad ként megtalálsz

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance &#8211; Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

Azt mar osszekarcolta valaki elotte. Nem esik le egy lovestol meg az AH-6 sem.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

pedig ott van a takennel, meg irja is hogy kitol szerezted meg utoljara, meg hogy hanyszor osszesen.

Amúgy az engineer kis távirányítós robotkája mire jó? Sikerült vele odamennem egy ember mögé nagy nehezen, és kinyírtam valahogy. De egyébként azon kívül, hogy szinte lehetetlen értelmes módon irányítani, mit kéne csinálnia?

mmovar
hát ott kerestem én is de a taken-nél meg a többi menü alatt sincsenek. sõt semmi... szóval az nem nyert.

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance &#8211; Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

Helikoptert lõttem már szénné tankkal egy lövéssel, azzal nincs para 😊

battlelogban a dogtagsnal ertelemszeruen...

Azt én se értem. Nem tudom hogy felhasználni lehet-e, de hogy megnézi se az fura. Vagy legalábbis én se lelem hogy hol lehetne megnézni a megszerzetteket.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

nandorb
Amugy mar nem incoming mivel ejfel 1orakorul nyomtak be a szervereknek.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

mmovar
engem nem zavar. az annál inkább hogy nem értem ezt a dogtag szerzést. egy csomó emberkét lekéseltem és mutatja a dogtag-ot akkor huh mondom ez tök jól nézett ki. de sehol soha nem látom. hogy lehet ellopni? hol tartja nyilván ezeket? hol lehet megtekinteni melyikeket loptam el?

Fpocok
A lényeg az utolsó sor. Kivették azt, hogy minden unlockolva legyen, szóval ha akarnának warozni... warozni... bf2ban... vicc.
Szóval ha akarnának, akkor csak azzal mehetnének, amit unlockoltak. Valami ilyesmi, de mindegy, mert sok ember fel van háborodva.

Parasite Eve 2, best game EVER!

aricsi
<#eplus2>

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r