Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
anti hero
2x volt problémám, az egyik a bc2 specact aktiválás nem ment elsõre, live chat kellett hozzá. Késõbb küldtek egy 50%-os kedvezményt a kellemetlenségek miatt. (mellesleg a specact ingyen volt egy másik akció miatt)
A 2. hogy nem kaptam meg idõben a zárt béta kulcsot, itt is live chat kellett, ráment kb 2 órám a sorban állásra. De késõbb küldtek egy 100%-os kedvezményt a kellemetlenségek miatt.
Tehát idáig pozitív a véleményem a live support-ról (mind hozzáállás, mind pénzügyi szempontból). Hozzáteszem mindkétszer normális embert fogtam ki.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
ASUS G53SX-S1147,i7,6gb ram,GTX560M 2gb DDR5 Ha békét akarsz,készülj a háborúra...
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Nem bírok belépni Battlelogra, Buy BF3 to get access to Battlelog., ez a hiba. Írtam az EA supportnak az ügyben 29-én egy email-t, mert nem volt elérhetõ a live chat. Erre az email-re még mindig nem válaszoltak 😄 Egész hosszú hétvégén nem volt elérhetõ a live chat, most végre igen, írtam is nekik. 7 perc után kapcsol, minden szép és jó, leírom a problémám. Elkéri a cd kulcsot és az email-emet, aztán várakozás, majd egy válasz, hogy próbáljak meg belépni. Nem mûködik, közlöm vele. Megint várakozás, jön a tanács, próbáljam meg más böngészõbõl. Megpróbálom, nem mûködik, mondom neki. Újabb rövid szünet után jön a hatalmas nagy tanács, töröljem az elõzményeket és úgy próbáljam. Nem mûködik. Várjak egy percet címszóval eltelik minimum negyed óra, majd jön a válasz, hogy most próbáljam meg bármilyen böngészõvel. Persze megint nem tudok belépni. Erre azt kapom az arcomba, hogy 2-3 óra múlva írjak újra, mert most valami szar nem elérhetõ. Hát ez az EA support egy nagy vicc 😄

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Na jo, nem, de probald ki a Chrome-ot. Az az egyik tamogatott bongeszo.
BattleTag: kabel15#2672
hogy kell a jobb oldali dogtagra menõbb cuccot rakni..? XD
nekem csak sima van meg m ass effect 3as xarok ennyi nincs semmi rajz meg ilyenek mint másoknak?
szerintem
hogy kell a jobb oldali dogtagra menõbb cuccot rakni..? XD
nekem csak sima van meg mass effect 3as xarok ennyi nincs semmi rajz meg ilyenek mint másoknak
Értem!!
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Jobban fut a game?? Sokat számít?:-)
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Sakkoo.......Baszkiiii
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Asus Maximus III For,IC i5,GTX570,8gb memo,750W Corstáp,kb 10TB HDD,256 Cors SSDCorsair Obsidian ház, Dell 24\'\', Saitek X52,Logitech g15,g13,Micr. G9x SWTOR - Diehard
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Asus Maximus III For,IC i5,GTX570,8gb memo,750W Corstáp,kb 10TB HDD,256 Cors SSDCorsair Obsidian ház, Dell 24\'\', Saitek X52,Logitech g15,g13,Micr. G9x SWTOR - Diehard
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Nézegettem a BF3-t, és megláttam ezt az orosz verziót.
Érdeklõdnék, hogyan aktiválható, mert a nyelv váltására volt ott információ, de pl. ha jön egy frissítés akkor, az oroszul fog jönni?
Elõre is köszi az infót.
[IRAM] leader