Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Annal is szebb, mikor bugos, es felkalapalod 90%-ra, aztan tovabbra is masodpercenkent veszit 1%-ot, mintha mar a veget jarna.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Jármûvezés komolyabban volt véve a GTA bármeik részében,mint ebben.Zhinto meg egy barom.

Más.Co-op kérdés : utolsó map, utolsó szobája,felcihelõdünk az ajtó elõtt, bemegyünk, elsõ belépõt elkapja a benti csóka, és lefegyverezi, és ott kell nyomni egy jobbklikket, meg a másik csókának is kell nyomnia valamit.Az a kérdés, hogy az normál hogy néha jobbklikket ír, néha meg space-t, és istenért nem akar összejönni a dolog.Mondjuk ha nem sikerült azt is leszarom,mert apont így is meg lesz belõle a multis fegyverekhez,csak ez az elbaszott szar codos agyonscriptelt buta infantilis játékmenet felbasz, hogy ilyen balfaszul van megvalósítva, és érdekelne hogyan kéne a baromállatt készítõk szerint megcsinálni.

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

mmovar
huh pls magyarul is... te úgyis szeretsz commentelni 😄

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

Mint mar emlitette, a tanloveg sem lo le egy lovessel semmilyen jarmuvet. Repulot sem! Volt szerencsem kiprobalni.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Fpocok
MUHAHA

"SERVER PATCH R7, making eSports impossible for now
This just came in from the gameservers.com staff:

Quote:
- Fix for rubber banding
- TDM/SQDM spawn point fix
- 2 crash fixes in end of round
- Fix for connection problem when joining password protected servers
- Removed ‘vars.allUnlocksUnlocked’. once ranked server settings are enforced, this may come back in some form.

Also server player queuing has been added
View topic - *** Battlefield 3 R7 Patch is Incoming*** - Game Servers Forum

So how are we supposed to play our competitive matches the next days? All unlocks are needed for every1 to keep it fair. For the competitive scene, R7 SERVER is fail. :-( "

Parasite Eve 2, best game EVER!

TDC Geronimo
Én jól, ellentétben itt néhány emberrel.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

De a belülrõl javítás még mindig nem üti a 50%-ról öngyógyuló harci jármûvet. Az az igazi csúcstechnológia...
Nehogy aztán egyszer a tank valami helikopter-tank mutánssá gyógyítsa vissza magát...propellert növeszt lánctalp helyett vagy nem tudom. <#hehe>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Fpocok
Azé jól vagy?

TDC Geronimo
QQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ

Ez megy egész nap

Fpocok
Nem kaptad meg a memot? Battleloggal most könnyebb haverokkal játszani, mint valaha. Oda is van írva 😄

Nem konzolra mi... biztos ezért 720p-s minden menü meg splash screen benne...
aricsi
Rányomsz a neve mellett hogy join oszt ennyi.

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

V43 1105
Hogyne lehetne .

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

IMYke2.0.0.0
Barátra nem is lehet csatlakozni? Vagy hogyan egyáltalán?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Skynet
Ki lehet lõni,már én is szedtem le gépet,de ez a belülrõl javítás szánalom, haverom aki eddig nem igazán multizott viszont ezt a játékot most megvette azóta is röhögve szívja a vérem ezzel és még jópár baromsággal...Teljesen jogosan.
Fpocok
LIVE CHATRÕL!

"Thanks Mans! We already have a lot of things that are focused on e-sports built-in BF3, more than any other DB games. However, there are several things that we are not clear yet who will take the game a big step forward in terms of E-sports. Stay tuned ..."

De ez is jó 😄

"We have not focused on consoles over the PC and I think that the incredible response we received for the PC version clearly shows. We intend to ensure that bugs are fixed when running Battlefield 3 is expected to live for many years online, just like our previous titles."

Azért ki lehet lõni azt a helit, csak nem a pálya másik végébõl. Nekem a belülrõl javítás nem ment, nem úgy, mint a BC2-ben, ott mondjuk nagyon sok pontot lehetett így szerválni.
Ami engem zavar, az inkább az, hogy a repülõbõl lõtt Sidewinder nem képes egy találattal leszedni a helikoptert. Pedig simán instant ki kéne nyírnia, de még csak nem is írja, hogy "vehicle disabled".

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

LSC
egyébként van valahol a fegyverekrõl bõvebb info azon felül mennyi az rpm gyorsasága? Pl erõssége, szórás stb, vagy ez már lényegtelen? Jelenleg rpm és tárméret alapján választok fegyvert...

LSC
az ilyeneket biztos hangolják még, nem mintha nem lett volna rá idõ vagy belsõ tesztelõk.

Skynet
Nekem a kedvencem amikor befogós rakétavetõvel becélzom a kis szaros AH6-os helit...Lövök..Kidobja az elterelõt...Rakéta nemtalál én azonnal célzok újra befogom lövök...És már van is újra elterelõje és dobja újra...Ráadásul hiába várok lockolva hogy majd valaki ugyan ezt eljátsza és miután kidobja a csalit azonnal lövök...Nem a olock is elszáll amint kimegy a csali,és mire újra befogom ami kb 5-10 mp már van újra csalija...
Aztán nagynehezen kijátszottam,direkt nagyon köezelmentem nelegyen ideje rakétalövés után még csaliznija...Bamm rakéta talál heli ZUHAN (hangsúlyozom NEM szarrá robban ahogy illene egy ilyen kis pöcsköröm helinek,hanem ZUHAN) lassan pörögve,hatalmas szikrázás (enginer vadul javította benne ülve) és mmég földetérés elött már ujra 100%on a heli és repül tovább...Ez azért így ebben a formában igen szánalmas,egyrészt egy vicc hogy a levegõben javítható a légijármû másrészt nevetségesen gyors a csaliujratöltés...
<#nevetes1>

LSC
hát ez frankó volt😊 csak kár hogy igaz 😞

TDC Geronimo
Kis off, de nagy igazság 😄

liquivent
mindenesetre köszi a segítséget, este megpróbálom.
megnézem a routert és a zonealarm -ot is.

[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]

Fpocok
Az nem jó, ha csak kergeti. Szerezz olyat, ami el is kapja 😄

mmovar
értem. de mondom a portok nem mennek át vagy nálad vagy akivel coop-ot szeretnél játszani. ezt oldjátok meg és jó lesz.

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance &#8211; Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

liquivent
zonealarm -ot használok.
tûzfal és víruskergetõ egyben

[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]

mmovar
tûzfal probléma. csak kérdés kinél. kapcsold ki a routerbe vagy add hozzá a faq-ban felsorol portok-at a kivételekhez. illetve ha van valami vírusirtód amibe van tûzfal azt is lõd ki és jó lesz.

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance &#8211; Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

Nekem is ez volt a problémám de frissítettem a drive-t és mûködött utánna.
liquivent
lenne egy noob kérdésem.. 😊
de ne fikázzatok.
hogyan lehet co-op módban játszani?

rányomtam a co-op módta, a start -nál ugye invitáltam a klántársam, aki el is fogadta az invitálást, de utána vakuljak meg, de nem látom, hogy mit kellene tennem, hogy elinduljon a pálya.
fordítva is kipróbáltuk, õ invitált engem, de nekem meg sem jelent a felkérés.
mit rontok el?
elõre is köszi a segítséget

Sziasztok!
Feltettem a Battlefield 3-at és amikor el akarom indítani akkor kiirja hogy a Battlefield mûködése leállt!:/
Mi lehet a probléma??

de pl szajnas parizsos mapon durvan lehet rombolni, mecs vegere tiszta haborus terep az egesz 😊 de a legtobb mapen szetlehet loni a hazakat, kilovod az oldalfalukat aztan osszedolnek, pl tehran highwayen is. tankkal is egesz sok mindenen atlehet menni. viszont a parkolo autok stbk a foldhoz vannak covekelve sajnos.

Hopp, megvan. Egy Conquest medal volt, mert megvan az otvenedik nyert cq meccsem.

Fpocok
Nem kliens, hanem szerver oldali frissítés volt elvileg.

En is kaptam valamelyik nap egy ribbont, ami onmagaban 7800 pontot ert, de vesszek meg, nem emlekszem, mi volt az.

Nekem is hasonlót csinál 560ti vel, de a mesh quality levétele low-ra megoldotta.

Legfrissebbnek írja, mármint hogy nincs frissítés nekem? Másnak töltött le?

Fpocok
Volt valami update 😄

Miért van az hogy tegnap semmi baj nem volt, ma viszont minden meccs végén disconnectel de van hogy korábban?

skymannn
problem asszem elhárítva.

[HUN]Crassus
TEGNAP EGY 64-ES mapen szórtam a lõszert mint az eszement ,most nemtudom bebugzott-e ,de végén 11.000 pontot kaptam csak a Classbónuszra....az ok ,hogy 4x200-ra ad egy ribbont ,de lehet ,hogy 5 vagy 10 ribbonra is jön valami szorzó?

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

skymannn
srácok, most jött meg a game szépen regeltem az originre és felcuppantottam a játékot, próbálnám indítani kiírja h rakjam fel a nemtommilyen plugint ok ez emgvan, utánna rákattintok az update-re de nem csinál semmit. mi lehet a problem? valami javastlat ötlet?

kigyi
Igen 😄 😄 😄

Szerver DC esetén a pontokat bukod. Ugyanis a stat szervernek csak a kör végén küldi el a pontokat a szerver. Viszont amikor a szerver fagy ki akkor ugye nincs kör vége, mert mindenkit ledob...

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

pisztácia
Az nem tudom baj-e hogy ha a managa avatarnal, ramegyek a jobb széklén arra a gombra h link, akkor csak egy kék e betû lesz ott...:S

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

pisztácia
A managae gravatarnal avgyok, és ott az e.-mail címem mellett ott van h primary...:S a képet is confirmoltam, de mégse lesz ott battlelogban...:S
Mit kéne csinálnom ezen belül amúgy?

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Szerintem nem bukod a pontjaidat akkor sem, ha kifagy a játék, max az ilyen Conquest winner ribbont, és hasonlókat. Legalábbis lépett már valaki ugyanarra a szintre kétszer a játékban?

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

Hát felteszem a key bindingsban lehet, de passz, majd ha hazaértem, megnézem. Remélem mûködni fog, mert megvan a joystick, és remélem, nem dobtam ki 10 ropit az ablakon (vagy ha nem megy, akkor valaki villámgyorsan ajánljon nekem egy jó nem 2. vh-s harci repülõszimulátort pls! 😄 )

Hát srácok így jártam! Ez van. Sokkal nagyobb gáz hogy mindig ki fagy ez a K-va játék a pontjaidat meg bukod! Köszi mindenkinek az infót sziasztok!
Fapuma1977
Maga a Gabika6?

ASUS G53SX-S1147,i7,6gb ram,GTX560M 2gb DDR5 Ha békét akarsz,készülj a háborúra...

kigyi
Semmi extra csak dog tag, meg egyéb kisebb csicsák.... Igazából érdemi dolog nincs közöttük.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/