Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Te biztos ilyen agy lehetsz...

Gigabyte GA-MA770T-UD3P|AMD Phenom II X3 BE 720|GeiL Value CL7-7-7 2x2 GB DDR3-1333|Asus ENGTX560 DCII/OC/2DI/1GD5

ozimak
Háh... nekem az -87 <#taps><#zavart2>
Ez egy bonyolult szamitas eredmenye, aminek resze peldaul az ocean pillanatnyi homerseklete Jamaica deli partvidekenel, a holdfazis, es egy veletlenszam generator.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Fpocok
Legtöbbetek örömére egy pár napig nem leszek annyit, mert vágom, hogy jöjjön új vga.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
Na ugye. hogy eddig nem volt talajszétlövés eddig. Nekem volt igazam basszátok meg 😄

[UNQL]Echo
Meg jo hogy ki vagyok akadva hisz szinte ellehetetlenitik a normalis antitankozast.Komolyan mondom az aknakkal egyszerubb elintezni a jarmuveket mint a raksikkal.A javelin vicc kategoria lett (majdnem 10mp a lockolas,ha egy szunyog elrepul kozben keresztbe az optika elott akkor kezdi ujra stb).A jarmuvekre mindenfele tulelest segito kutyu unlockolhato a raksi meg olyan amilyen max tobbet kap az ember.Sosem gondoltam volna hogy valaha visszasirjuk a BF2 rogzitett AA fegyoit de most telleg az a helyzet hogy azokkal is tobbre lehetett menni mint a stinger/igla parossal.Szinten visszalepes a nagy elod utan hogy ott pl a sraw valamennyire iranyithato volt es telleg nem kimondottan hasznaltak anti-infantry cellal.Persze jo otlet a Soflam itt a BF3ban csakhogy kis kemper baratinknak ket hegyikecske megtoszasa kozott nincs ideje lerakosgatni ilyen ocska kis kutyuket.

BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.

Amúgy fogadni mernék rá, hogy amint megjelenik a köv. COD látványosan játszhatóbb lesz a multi... Mert a sok pistike unalmában elindítja a BF-et, és arra élvezkedik, hogy azokat bosszantsa akik játszani szeretnének. Szal türelem emberek 😊

Amúgy a Player Stat-ban, a more stat alatt van olyan, hogy skill, ezt mi alapján jön ki?

Gigabyte GA-MA770T-UD3P|AMD Phenom II X3 BE 720|GeiL Value CL7-7-7 2x2 GB DDR3-1333|Asus ENGTX560 DCII/OC/2DI/1GD5

Running
Pra
ilyesminek én is örülnék.

Cris99
idõvel biztos lesz

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

van a fegyverekrol valami stat oldal?

ilyesmire gondolok

anti hero

[HUN]Crassus
a TPS nézet baromságával totál egyetértek! aki jármûbe ül az szopjon csak azzal ,hogy nem lát belõle ki rendesen! Normalon kb esélytelen vagy mondjuk c4-el robbantani,mert látnak 360 fokban:S

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Cris99
na kinyomtam még azt a fedett adatok felismerése az ICMP csomagban most talán jó 😄

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

Cris99
öhmm, néha van néha nincs, pl megint nincs :S vagy fele szeróknál van, bameg :/

Cris99
magyar van de megvan, sikerült, köszi mindenki

Lehet, hogy a böngészõt is újra kell indítani, próbáld meg úgy is.
In ESET Smart Security, go into Setup> Personal Firewall> Advanced Personal Firewall Setup> IDS and advanced options> ICMP protocol attack detection: disable-próbáld meg ezt, aztán restart battlelog, és látszódnia kell a pingeknek.
Cris99
már próbáltam 😄

Cris99
eset smart security 4 XD

Nálam ezek nem oldották meg a dolgot csak az amit az imént írtam .

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

[HUN]Crassus
a rail csak arra jó,hogy használi tudj 203-ast vagy azt a shotgunt a csõ alá😊

a grip/markolat segít a közelharcban a célzáshoz

tehát a kettõ másra jó

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Nem kell kikapcsolni a tûzfalat, csak az ICMP-védelemrõl kell kivenni a pipát. Esetleg megnézni, hogy admin módban fut-e a böngészõ, korábban valaki ezt is írta, mint lehetséges megoldást.
Kapcsold ki az ESET Smart Security tûzfalát és a valós idejû fájlrendszervédelmét majd indítsd újra a battlelogot és jó lesz .

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Pretorian
Az mért van, hogy joinolok egy 32 playeres Canals Rush-ra, erre bebasz egy 64 playeres Tehran Highway-meccs közepére?

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

NOD32-õt használsz?
Cris99
nekem még mostsem jelzi a pinget a legfrissebb mozilla alatt, csak "-" -van

A telepitett dolgokban kepeszto nepek bugosak. Engem tegnap majdnem megolt egy aknavetovel bibelodo ficko, mert mire harmadszor is megszurtam, eszbe kapott, es kishijjan o lott le engem.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Alien69
Tegnap tankozgattam. Bejelöltek egy gyalogost nem messze tõlem, aknavetõzött. Észre se vett, mondom, legázolom. <#idiota> Még úgy se volt road killem tankkal (se). Aha, úgy átmentem rajta, hogy meg se sérült. Észbe kapott, bontotta le a bódéját, és menekült volna. Mondjuk nem volt nehéz egy lövéssel megreptetni.
Tankkal érdemesebb 4x-s zoom, és távolról belõni az épületeket, meg közbe nyomkodni a Q-t. Extra távolról nem nagyon látnak a gyalogosok, nem is törõdnek azzal, hogy ki-honnan lövöldözik, inkább menekülni próbálnak, vagy csak futkosnak. Ha meg sikerül rá bontani az épületet, no problem. <#vigyor1>

Fpocok
26-ik perctõl beszélnek a konzolos BF3ról és az originrõl.

Cris99
mit vagy kiakadva? ha neked ennyire nagy gondot okoz egy tank kiszedése akkor...

Beers
Érdekes, ezt anno a DC-ben meg tudták oldani, de ma már túl bonyolult lenne.....! Ott elfogyott a tank ammo-ja is!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Tatyla
assaval mar ki unlockoltam az M320-as fustgranat verziojat...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

trident
Meg kap gránátvetõt. Amúgy tényleg lehetett volna erõsebb, mert így nincsenek ösztönözve a játékosok, hogy óvják a ticket-et.

Füstgránátot mikor lehet szerezni? Mert elvileg az assault és support is használhatja, nekem néha hiányzik a jó kis füst, ami segít támadásnál...<#vigyor5>

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

azt aláírom,hogy a rakéta-gyalogos helyzet idegesitõ, azzal kezdhetnek valamit,de tankok ellen semmit nem ér a rakéta.

Johnnynak kell a sok baró cucc.

Elve nem értem az egészet...A rakétákat nem lehet "fejleszteni", mint a tankokat, heliket stb. A tankok agyon tunkolják magukat minden védelmi hülyeséggel,de az rpg ugyannyit sebez rajta...És nekem ne jöjjön senki azzal,hogy 2 rakéta elég neki NORMÁLBAN. HC szerón,ahol 60% hpja van mindennek, folyamatosan nyomom a seggébe a raksit, és 2utána Disabled, amit megint egy idiótaság, mert ugyanúgy mozog és lõ alatta a tank....Tehát ha szerencsém van 3 rakéta után meghal a tank...De ha nincs,akkor Disabled után rögtön kiugrik a srác, és lelõ,mert hát persze kiszállni egy tankból sokkal gyorsabban lehet mint fegyvert váltani 😊

ami amugy hax, hogy az engi repairtorchok stackelnek, szal 2 engi kurvagyorsan tud repairolni egy tankot. gyanitom ezt majd nerfelni fogjak.

ne deployold magad, hanem vard meg amig spawnpontkent ott lesz es legyel gyors😄 jetbe/helikbe lehet spawnolni kozvetlenul.

[UNQL]Echo
Szted legyen 3 raksija az enginek es lojon ki idealis esetben azzal 1 tankot es imadkozzon egy supportosert aki ad neki megint 3at?Miert nem termelodik ujra a vegtelen raksija mint a tank ammo?A nagytudasu tankosok is lonek mindenre ami mozog mert ugye unlimited ammo kell a lamaknak nehogymar arra is kelljen figyelni hogy elfogy a skulo.Meg tps nezetbol sasoljak a kornyezetet nehogy mogejuk sunnyogjon egy szerencsetlen engi a 3 raketajaval amibol 2 idealis esetben egy disabledre eleg lesz.Vehicle regen,reaktiv pancelzat,stealth,radar,unlimited ammo.Mi kell meg?Esetleg egy lathatatlan vedopajzsot vagy raketaelharito rendszert nem rakjanak meg a tankra?

BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.

antgecc
Hogy lehet vadászgépet szerezni? Állok a spawnpoint mellett, de amint megjelenik már repül is el vele vki...

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

shaddam
Akkor elsírnád magad ha látnál egy jó singlét 😛

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Cris99
sztem a single is jóvolt

single egy szar volt, multi viszont kurvajo.

shaddam
Miért pécén többet ér a csõlövölde single 6 pontnál?Teljesen jogos szerintem a singlét is értékelni annak a fényében mennyit hypeolták.A multit majd pár hónap múlva lesz érdemes.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

erdekes en valahogy sose halok rpg-tol, csak ha tankot repairelek es a tankra lo valaki kozben, vagy ha fedezek mogott vagyok. ill olyan is volt hogy az engi epp lott volna tankra en meg pont akkro rohantam ele es engem lott telibe. olyan mintha total masik jatekkal jatszanank.

Skynet
"kezdve ott hogy ha kozelre akar loni vele azzal is ugyanugy celozni kene"

Rpg-vel? Földreszegezed és csumi. Még jó hogy képben vagy.😊
A tank pedig lehet tank ellen ugyan akkorát sebez,de ember ellen szinte csak a telitalálat öl,fél méterrel ember mellé küldve csak megpörköli...Ugyan ez rpg-nél úgy néz ki hogy 2-3 méterrel mellédurrantva is halálos. Hogy nem rohangálnak vele alap fegyverként? Érdekes amikor meghalok és nézem a mûsort tovább nem egy embernél látom hogy elõ se vesz mást...A metro és a másik szûk pálya csak a hab a tortán.😊
Skynet
Ne is mond kephostot multkor felraktam vmelyik játéknál vagy 20 képet,szépen beszerkesztgettem kommentbe erre paff "tiltott"...😄
nekem nicns fogalmam? annak nincs aki itt sir hogy ez szar meg az szar, en total elvezem, es mint irtam nem vagyok rpg abuser. de hogy ilyeneket irni, hogy mindenhol az rpg repked ez totalis hazugsag, egyik serveren se talalkoztam ezzel, csak es kizarolag az emlitett 2 mapon(metro, bazaar).

ha meg emeleti kisablakbol lonek rad akkro kerd meg az engi haverod hogy o is lojjon oda egyet es problem solved. pl szajnas mapon en ezert lovom ki hazakat hogy ne tudjanak ott elbujni az ilyenek meg a recongyokerek.

lac coo
Csak tankkal nehezebb elbújni az emeleti kis ablakban 😉

( Nincs mirõl vitáznom veled, fogalmad sincs mi a lényeg egy játékban ....)

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

tankagyu is ugyanakkorat sebez mint az rpg (ma volt link ahol a gyerek tesztelte a tankon) ugyanugy onehit ha telibe, illetve a kozvetlen kozeledbe csapodik, ahogy az rpgnel is.

de ha mar tank, en azt utalom hogy fent ulok valami IFV loveszhelyen es telibelovom a gyalogost es siman megy tovabb, mi a faszomer tnem onehit azis? vagy a helikopter/jet lovedek? valosagban leszakitana a fel tested. es akkro van aki arra panaszkodik hogy nem hal meg a helikopter 1 rpgtol.

Cris99
kephost.com le van tiltva? 😄