Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cris99

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

Cris99
Visszatérve a Tactical Light-ra 😄😄

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

Cris99
úristen...<#wilting>

...ha tneyleg ennyire gyakori lenne mitn ahogy irjak egyesek, de kurvara nem igaz amit irnak. metronal, es bazaar tunnelben szoktak az rpgk repkedni allando jeleggel. tobbi mapon nem eletkepes, mert nagy nyilt mapok. akinek nem tetszik, kerulje a metro mapot illetv a bazaaron a folyosot, de ne bannolgassa ki azt aki elvezi, ha neha ellohet egy raketat random.

az meg hogy valaki fofegyernek hasznalja az egyszeruen nevetseges, kezdve ott hogy ha kozelre akar loni vele azzal is ugyanugy celozni kene, kurva hosszu a reload time, es ertelme sincs semmi mert csak onmagat gimpeli vele.

szerintem meg sokkal nagyobb gaz a recon ugy egeszeben, hogy a palya egyik felerol atlo a masikra, ugy, hogy ott lapit a fedezekben vagy korulmenyesen(pl csak ejtoernyovel/helikopterrol) elerheto helyeken.

felreertes ne essek en vehiclere szoktam loni, meg fedezekben levokre, na meg mostanaban sniperekre messzire, mert a submachinegun lofasz, akkora a recoil es a tavolsagbol eredo sebzescsokkenese. de felbaszna ha kibannolnanak azert, mert epp lonem a tankot es elem ugrik valami gyoker recon es ot lovom telibe.

Skynet
Már bf fórumon is beindult a hiszti,hogy az rpg-ket igazán lebutíthatnák oda mint BF2-ben...Bf2-ben szinte csak a telitalálat ölt embert az ilyen mellélövések 2-3 méterrel nem.
+ Soknak találják a rakétamennyiséget amivel szintén egyet értek mert elég egy tanknak 2-3 rakéta csak jó helyen kell lõni. Mi a francnak 6-7 rakéta alapból egy enginernek...
Nem csoda hogy minden célozni nem tudó dilettáns ezekkel a szarokkal rohangál MÉG...
De csak mert próbálunk "rendet tartani" a káosz-ban...nehéz...játék mellett pláne.
Úgy tudjuk megoldani,hogy mindenki figyel és jelent...másképpen nem lehet sajna.

[IRAM] leader

Battlelog,alul game manager és telepít....jó lesz.

[IRAM] leader

[UNQL]Echo

BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.

lac coo
Esetleg ha a tank agyútól nem halok meg hacsak nem fejbe lõ, ugyanígy levehetnék az RPG sebzését is ember ellen ...Legalább visszavonulni lenne még lehetõség .... Így talán nem lenne ennyi langyosbuzi 😊))
voltam IRAM szerveren, teljesen korrekt játék volt leszámítva ezeket a barmokat, akik kempelnek a zászlajuk közelében célra tartott rpg-vel . 😊))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Mai update óta nem tudok játszani, betölti a mapot és pár másodperc után
Game got disconnected () üzenet. Mi a pöcs van?
TDC Geronimo
BF teszt single alapján... <#nevetes2>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Jaka923
Konzolteszt<#vigyor><#vigyor>

Miért lehet az a hiba, hogy a harmadik "küldetésben" váratlanul véletlenszerû helyeken kifagy? Az elsõ kettõnél semmi baj, a harmadikban jelentkezik ez. Más is tapasztalt már hasonlót?

datango
ti mit szoltok?

foregrip vagy
underslung rail?

melyiket miért?

Ez elég epic volt...ilyen trailerek után jobban kell innom mert hihetetlenül elveszi a folyadékmennyiséget.
lac coo
Jó, így értem, kösz.

Tehran Highwayen ver meg igazan oda.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Nem, azok nem csillanak be. Alapvetoen csak a mesterlovesz fegyverek tavcsove csillan be. Mondjuk ugy, a ballisztikusak.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

lac coo
Ah, kösz, nem ismertem...

Valóban az, szinte wh szinten van 😊)))
Egyszer én is felkaptam egyet caspianaon, nagyon durva volt 😊))

lac coo
A pso meg az acog is szorzós 😊 Akkor az is ?

lac coo
Mi az az imba? 😊

Ams
csak szorzós csillan.

&#51648;&#44552;&#51008; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50526;&#51004;&#47196;&#46020; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50689;&#50896;&#55176; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; SONE

Csak egy lehet, de ott mar vannak egesz squadra hato perkek is. ha ugyesen osztjatok, ti lehettek a negy Superman.

Amugy csak nekem tunik bugosnak a squad rendszer. Idonkent egyszeruen nem hagy belepni egy squadba sem.

Meg mas. Ez az IR scope tenyleg imba.

lac coo
Amúgy a rohamtávcsövek is becsillannak vagy csak a snipereké ?

Ams
Vesszõ nincs a billeden?

&#51648;&#44552;&#51008; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50526;&#51004;&#47196;&#46020; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50689;&#50896;&#55176; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; SONE

Animefox
Komolyan csak én nálam lagol a játék meg csúszkál? Scope mikor kerül a fegyverre hanyas rang után?

mondjuk éles waron mindig az elsõ fegyver rakéta volt mert ha gyalog jött szembe és nem volt közelben páncélos akkor kötelezõ jelleggel azzal löttem a parasztra mert ha rakétával ölted azt már az atyaúristen sem húzta fel a földrõl 😊

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

De igen, attól. (olvasgass)
Az analógia meg rossz.

Ilyen alapon akkor a baserape is legyen szabad mert a játékban lehetõvé van téve és a valóságban is szokták.
Szerintem meg gerinctelenség és igenis vágják ki ezért mint a macskát (vécére).

[HUN]Crassus
publicon is lehet ésszel játszani:900 db lõszeres ládát dobtam már le😛 már 2 db 50-es kitüntetésem van...velem nem "szomjazik" a csapat😊 Medikkel pedig szétgyógyítok mindenkit meg éleszteK😛
és jaja menj elõször supportal vagy assaulttal...érezz rá a ritmusra és utánna sniperkedj! én is adok még magamnak 1-2 hetet mire recon leszek...

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

adam46
ha valakinek van kedve co-op ozni az írjon privátot 😊
itt az ido engivel vagy supporttal jatszanod.

lac coo
Van ez a Fradistawar nevû láma, jó magas rangja van és ami csak mozog elõtte lövi az rpg-t, kb 25 ember játékát tönkre téve ezzel !

Gratulálok neki !!!! 😄DDD Meg a 40+ killjéhez, sokat kell hozzá gyakorolni 😊))

Jó lenne már a spectator mod, ezekrõl a lámabuzikról lehetne szép kis videót csinálni 😊))

nem a fajelmelettol lesz naci a naci. amugy tessek itt a fajelmelet: aki rpgzik az autista szoval ban.

Platoon? <#rolleyes>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

2alapfegyver nekem ott sosem tetszett. Dao-11re esküszöm 😊
Én anti tankkal mindig rakétáztam emberre is Bf2-ben.

De mondom ott talán azért nem zavaró annyira, mert nem ilyen zsúfoltak a pályák. D.Peak pályán itt a 2 átjáróban belõsz 1 rakétát és 5embert ölsz 😄

A medic-nek soha nem volt esélye tank ellen, egyik játékban sem. 😊

kabel15
Itt arra próbáltam rá világítani hogy ha szembe kerülök egy tankkal akkor esélytelen vagyok. A gránát meg se sebzi. Csapat alapú játék. Ez igaz. De nagy részben PUBLIC szervereken vagy. Ahol nem nagyon van csapat játék. Erre egy példa: Lelõnek mellettem egy assaultot élesztem. kis idõ múlva megint megölik. Megint élesztem. Lelõnek engem õ meg lazán elsétál mintha nem tudna éleszteni vagy valami. Nem arra vártam hogy adja nekem az összes lõszerét. Csak nyomja meg azt a rohadt 4 es gombot és kattintson. Következõ dolog. Supportnak elfogy a ládája? Nem hinném. Valamiért mégis mindíg elfelejtik dobni a ládát. Kénytelen vagyok Assault ként ammo-s képességet berakni hogy legyen lõszerem. Ez azért érdekes mert Metro pályán ott fekszik bipod al meg a gép ágyújával a földön 3 medic láda körülötte de hogy õ dobjon 1 lõszeres ládát az luxus. Na ha már így elkezdtem írni akkor írok még 1-2 dolgot. Ha rangsorolni kéne, hogy public szervereken hogy vannak a kasztok erõsségei: Engi>support>assault>recon. Az által hogy idõ után vissza töltõdik a játékosok élete magától egy nagy pofont adtak az assaultnak. Jó persze ott a medic láda 10X gyorsabban töltõdik. De a lõszerem nem töltõdik szóval elég erõsen rá vagyok utalva a support ra. Ezek után jöjjön az assault fegyver. Kipróbáltam az engineer alap fegyverét és sokkal használhatóbb mint az én m416 om fullra fejlesztva. Oda van írva hogy MEDIUM RANGE papíron szép és jó. De hogy néz ki a valóságban 100m re kilóg a fejed egy fal mögül és õ azt telibe is lövi. Ez azért érdekes mert én a LONG ismétlem LONG range fegyveremmel 6x optikával folyamat mellé lövöm. (jó majd jönnek a kritikák hogy én vagyok a balfasz meg stb stb) Kíváncsi vagyok, hogy a javításban hozzá nyúlnak e majd a kasztokhoz kicsit balance olni. (kösz hogy elolvastad) Várom a megjegyzéseket.

BattleTag: kabel15#2672

Beers
Fasza ez a frissítés, eddig legalább nem dobott ki.....!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Már nem azért de volt neki MP5 és P90-ese is azok pedig nem shotgunok.
És elég használhatók.Ja jó pár éve bf2-õzöm ott nem jellemzõ a raksizás emberre.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Az attól még nem náci. Ha majd lesz benne fajelmélet! Akkor az lesz. 😊

Itt már ez nem számít,elég elolvasni a topikban lévõk írásait.
Ez már nem a régi bf.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Nem a te hasznodat szolgálja?!
Aha, akkor gondolom nem is élesztesz mert egyedül jobb menni mint Rambo, kinek kellenek a csapattársak?

lehet ezért hívják a bf-t csapat alapú fps-nek?<#fejvakaras>

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

hat de bakker jol neznenk ki ha medic vagy recon robbantgatna a tankokat, hagy legyen ez mar az engi dolga meg a supporte. es az hogy a defib nem a te hasznodat szolgalja az is tevedes. most ti mire jatszotok k/d aranyra vagy winre, class ribbonokra?

hali ! Jött valami frissités vagy miujság?😊

kabel15
Defibli nem az én hasznomat szolgálja. Jó persze assault vagyok és ha meghal valaki rohanok oda kelteni. De azzal kicsit nehéz jármûvet szét lõni. Egyébként meg az assault fegyverek a legg rosszabbak a játékban. (Mondom ezt úgy hogy azzal játszok)

BattleTag: kabel15#2672

defib nem eleg extra?

Nekem az a gondom hogy az assault nem kap semmi extra cuccot. Minden más kaszt kap különféle dolgokat amivel pl a tankot ki tudja löni de a medik csak puskákat kap.