Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||
az meg hogy valaki fofegyernek hasznalja az egyszeruen nevetseges, kezdve ott hogy ha kozelre akar loni vele azzal is ugyanugy celozni kene, kurva hosszu a reload time, es ertelme sincs semmi mert csak onmagat gimpeli vele.
szerintem meg sokkal nagyobb gaz a recon ugy egeszeben, hogy a palya egyik felerol atlo a masikra, ugy, hogy ott lapit a fedezekben vagy korulmenyesen(pl csak ejtoernyovel/helikopterrol) elerheto helyeken.
felreertes ne essek en vehiclere szoktam loni, meg fedezekben levokre, na meg mostanaban sniperekre messzire, mert a submachinegun lofasz, akkora a recoil es a tavolsagbol eredo sebzescsokkenese. de felbaszna ha kibannolnanak azert, mert epp lonem a tankot es elem ugrik valami gyoker recon es ot lovom telibe.
+ Soknak találják a rakétamennyiséget amivel szintén egyet értek mert elég egy tanknak 2-3 rakéta csak jó helyen kell lõni. Mi a francnak 6-7 rakéta alapból egy enginernek...
Nem csoda hogy minden célozni nem tudó dilettáns ezekkel a szarokkal rohangál MÉG...
Úgy tudjuk megoldani,hogy mindenki figyel és jelent...másképpen nem lehet sajna.
[IRAM] leader
[IRAM] leader
BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.
voltam IRAM szerveren, teljesen korrekt játék volt leszámítva ezeket a barmokat, akik kempelnek a zászlajuk közelében célra tartott rpg-vel . 😊))
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Game got disconnected () üzenet. Mi a pöcs van?
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Valóban az, szinte wh szinten van 😊)))
Egyszer én is felkaptam egyet caspianaon, nagyon durva volt 😊))
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Amugy csak nekem tunik bugosnak a squad rendszer. Idonkent egyszeruen nem hagy belepni egy squadba sem.
Meg mas. Ez az IR scope tenyleg imba.
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
De igen, attól. (olvasgass)
Az analógia meg rossz.
Ilyen alapon akkor a baserape is legyen szabad mert a játékban lehetõvé van téve és a valóságban is szokták.
Szerintem meg gerinctelenség és igenis vágják ki ezért mint a macskát (vécére).
és jaja menj elõször supportal vagy assaulttal...érezz rá a ritmusra és utánna sniperkedj! én is adok még magamnak 1-2 hetet mire recon leszek...
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Gratulálok neki !!!! 😄DDD Meg a 40+ killjéhez, sokat kell hozzá gyakorolni 😊))
Jó lenne már a spectator mod, ezekrõl a lámabuzikról lehetne szép kis videót csinálni 😊))
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Én anti tankkal mindig rakétáztam emberre is Bf2-ben.
De mondom ott talán azért nem zavaró annyira, mert nem ilyen zsúfoltak a pályák. D.Peak pályán itt a 2 átjáróban belõsz 1 rakétát és 5embert ölsz 😄
BattleTag: kabel15#2672
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
És elég használhatók.Ja jó pár éve bf2-õzöm ott nem jellemzõ a raksizás emberre.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Ez már nem a régi bf.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Aha, akkor gondolom nem is élesztesz mert egyedül jobb menni mint Rambo, kinek kellenek a csapattársak?
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
BattleTag: kabel15#2672