Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cris99
ez így van, sajnos...

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

adam46
"Battlefield 3 reggeli szalonnás rántotta mellé" miért kell a napiszart, puruttyát majmolni ezekkel a címekkel? Nem illik arra a blogra.
item
Erre még emlékeztek?

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

ozimak
Köszönöm a kioktatást mester!<#worship> Akkor a baserape-et hivatalosan is legálissá kell tennünk! Lesz kihivás legalább <#wilting>
[UNQL]Echo
Csak hc szervereken jatszom amiota van valasztasi lehetoseg.

BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.

😄 csak ott játszik

tarti19
Õszinte leszek, normál mód inkább való bohóckodásra, mint igazán értelmes stratégiák kidolgozására. Alapkoncepcióddal egyet kell értenem, de ez nem a játék hibája, hanem a játékosoké, akik ezt mûvelik:d
Irány a hc aztán ott lehet kedvedre aprítani a tankokat:d

Cris99
de, csak max nem nézted, vagy nem te kérdezted de valaki megválaszolt egy ilyen kérdést valakinek xDD

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

datango
köszönöm, senki nem irt rá még választ eddig.

egyiket se, hasznalj arrpiidzsiiit
;D

anti hero

Cris99
már valaki válaszolt erre, teljesen más a 2õ
a foregrippel pontosabban lõsz, a rail meg gránátvetõ meg ilyen cuccok felszerelésére ad helyet

datango
foregrip vagy
underslung rail?
melyiket rakjam a fegyverre?!

es mindig valtozik, nekem is votl mar - aztan plusz aztan megint minusz

Cris99
292, de ez mégis mi? mi dobja ezt az eredményt?

pisztácia
nekem a skill az 233. 😛

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

nem god üzemmód kell, hanem normális üzemmód. Sima szerveren 4-5raksi alatt még nem sikerült kiszednem tankot. Hallom én azt, hogy a 2raksi hátulról, csak még senkitõl sem láttam 😄
Persze ha 4 engi egyszerre eltalálja, akkor ok,de ilyet se láttam még 😛

De a kedvencem még mindig az,mikor Disabledre lövöm a tankot ,ott vagyok mellette. Kiszáll és lelõ. Persze én raksiról fegyverre kb 2mp alatt váltok át, õ meg instant kiszáll fegyver lesz nála és lelõ 😄

[UNQL]Echo
Jo esetben?Marmint ha egy nyomorek vezeti a tankot,raadasul egyedul ul benne es semmi vedelmi unlock nincs rajta?Ez az enginek az idealis eset.Nemtom hol szoktal jatszani de normalis ellenfel eseten ritkan adodik ilyen szituacio.Ergo marad a szembol meg oldalrol lovoldozes foleg ha a tankot tamogato gyalosag hagyja hogy meglelelo ralovesi helyet keress.Nyiltabb terepen detto nem kerulsz moge vagy ha igen es van 10 szabad masodperced mire a javelin ralockol (es addig egy sniper le nem lo) akkor eltalalod es legalabb 30at le is sebez.Tenyleg jo ez igy 😊

BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.

tarti19
Már ne is haragudj meg, de a gyalogság részeként, nehogy már god mód rakétát kívánj magadnak, ez nem az a játék ahol, Rambo üzemmódban tolhatod az áldást. Jó esetben 2 engi pillanatok alatt kikapja a tankot, fõleg, ha még támogatást is kapnak.

[UNQL]Echo
Pont ez a masikra utaltsag teszi nehezze a hatekony antitankozast meg ezekszerint a repcsihasznalatot is.Ertem en a Dice joszandekat csakhogy amig IQ-t nem csomagolnak a jatek melle addig az ilyen otletek nem hozzak majd a valosagban az elvartat.Tobbek kozt ettol lesz fogyatekos a repcsi es az enginer raksihasznalata.

Amúgy az kúrva jó hogy a tankban lehet 3. személy (persze külön be kell tenni a kiegészítõt) és õ betudja mérni az ellenséges tankokat és látja az ellenséges gyalogosokat thermal opticcsal, caspianon különösen jól jön ahol fekvéssel eléggé el lehet bújni. Nagy ötlet, fõleg hogy még jól is csinálták meg.
Cris99
az utolsó mondatoddal egyetértek teljesen, ezt csak baráttal lehet kivitelezni, a jet irányított rakétája amúgysem talál el semmit sem mert akkora fos vagy szar a rendszere, nyílt terepen sem, álló tankot sem sehogyan ill nagyon ritkán..

Kishelirõl volt szó csak 😊 Ott nincs gunner 😊
Cris99
minket nem 😄 mind2nek van flare-je, megbeszéljük mikor ki lövi ki a csalit, spottoljuk a tankokat ellavírozok, megtart, sorozat a tankba annyi neki, sokszor elöbb lelövöm pilótaként az embereket mint haverom gunnerrel..., pontosság az egész, jókor jó helyre kell lõni 😊

Cris99
fõleg a heliket 😛

Cris99
Kishelivel (scout-tal) lehet ölni, közelrõl, pontosság kell hozzá és gyorsaság is egyben, én multkor khargon lekaszáltam vele a parton kempelõket meg foglalókat 😊
Jethez minden unlockoltam, kaptam is 2 dogtagot meg service start, imádom a jármûveket 😛

The Protector
A fõgenyó a singleban nem véletlenül Mark Ivanir?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Nah hát így most hosszasabb játék után , kimondhatom ,hogy elégedett vagyok nem bántam meg ,hogy megvettem ,nagyon jó játék lett, a mortar és a rakéta sebzését még nem találom igazán jónak , igaz java részben infantry only zok ott meg a rakéta kicsit durva tud lenni, a pályák java része tetszik bár még kicsit kevés van, ami még nekem nagy negatívum ez a böngészõs indítás és a co op crashem , valamiért nem tudok a haverommal játszódni... bár ez lehet egyéni gond.Mindemellett egy remek játékot kaptunk viszonylag sok de legalább javítható hibával 😊

kes<gepkarabely<tank<atombomba

Megsem csak atombombakat tilos a jarokelok kozze hajigalni.

Vannak fokozatok, de olykor az admin is nyugosebb.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

[UNQL]Echo
Mondjuk az alap, hogy ha latom az enemy helit az alapomat csesztetni akkor stingerrel spawnolok vagy keresek alkalmas jarmuvet amivel leszedheto.Nem spawnolok le az 5ik halal utan is sniperrel vagy assival.Ugyanez ervenyes a tobbi zaszlora is.Amikor egy tank ol meg egy pontnal akkor ertelemszeruen vmi antitank cuccal tanacsos megjelenni.Battlefield alapok elso fejezet.

Besírt valaki, hogy felszállt a helivel és meghalt, és ki is bannoltak 😊 Ennyire nem visel meg a dolog, szerintem egy felderítõ helivel nem lehet baserape-elni. Messzemenõkig nem lehet annyi killt összeszedni vele mintha tankkal menne oda az ember.
Tehát akkor mégis csak baserape volt. csak egy kérdés: jelezték, hogy ne csináld? Mert ez is egy fontos momentum ám.
zzeN
Valaki nem jön coop-ba farmolni h gyorsan beadja az összes fegyót?<#kuss>

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Az a lényege a mondandómnak hogy ezen a pályán a helivel igyis-úgyis lõni fogod a fõbase-t ha átmentél a hegyen, különben lelõnek a fõbase-rõl spawn-oló jeep-el vagy tankkal. Ergo ha helizel és túl jól áll a saját oldalad, akkor ez az eredmény.
ozimak
Nekem se ne aggódj <#vigyor>
ozimak
Nem is beszélünk 64 engineer-rõl 😊 De mindegy,látom mindenképpen az a lényege a mondandódnak,hogy aki hülye haljon meg... de azért adjunk esélyt a 30 assaultosnak meg a kezdõknek is 😉
Azert abbol a 64 emberbol durvan 31 a sajatod, sz'al csak ovatosan a gombokkal!

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Running
Nekem a kishelivel még semmit sem sikerült lelõnöm, én vagyok a faszláma, vagy ennyire szar? Ja és a szállítóheli minigunjával sem, pedig isten bizony, 6000 golyót lõttem egy csávóba, de nem dõlt el. Ezek miért vannak?

Egy Scout copter-rõl beszélünk...nem egy Attack chopper 😊 Ha te azzal pillanatok alatt lelõsz 64 embert te vagy az isten 😊
Gondolom nem csak a helibõl kapták az áldást.
ozimak
Feltéve ha túlélik a heli golyózáporát ige <#hehe>
Ugyanmár, 3 ember iglaval leszedi a helit. Ha ennyi esze nincs az ellennek, akkor inkább játszanak a my little pony adventures-el.
ozimak
Amúgy is elõszeretettel tesz le az ellen elé 2m-re <#idiota> Legalább legyen egy biztos pont.
Tényleg remélem ezt is javitják majd.(spawn)
Tessek panasszal elni a DICE-nal az idiota palyatervezes miatt, az ellenfelnek meg megadni az eselyt, hogy legalabb a fobazison le tudjon spawnolni anelkul, hogy azonnal lelonek!

ozimak
Neem nem igy értettem. Persze vágom,én is mentem át a hegy fölött de ha mondjuk látom,hogy mindegyik a miénk akkor inkább pl. az utolsó zászlónk fölött csinálok mégegy kört és azt védem,úgyis oda fognak jönni bevenni elõször <#nemtudom>
Nem tudom mennyire van elõtted a pálya, de ha átmentél az alagút felett helivel, akkor egy Jeep is leszedi a helit a fõbase-rõl. Szerinted ha a pontok több mint a fele el van foglalva, akkor rakjuk le a helit mert csak "baserape" az ha kiszeded ami rád lõ ? 😊
ozimak
Baserape: Egyszerû: Nem lehet az ellenség fõbázisát támadni... teljesen mindegy mivel vagy... peched volt hogy pont helivel voltál,de akkor sem sportszerû(fõleg nagyobb tûzerejû géppel) támadni a végsõ spawnpontot... szerintem...
Pretorian
Na jó, ennyi volt egyenlõre a Bátlefíld. Kell az a quad-core meg a plusz ram + GTS450.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Ha az alap bazisukat tamadtad(Mivel szerinted sem volt mar masik zaszlojuk, ez nagyon valoszinu.), akkor teljesen jogos. De gyanitom, elotte azert szoltak.

Megprobaltam nem tul unalmasan a tudomasodra hozni, hogy a lof... sem tudja, hogy, vagy mibol szamitodik. Mar a BC2-ben sem sikerult logikat talalnunk benne. Legkozelebb igyekszem neked egyszeru tomondatokban valaszolni, nem tul bonyolult kifejezeseket hasznalva. Mivel a memoriam nem valami hires, kerlek jelezd az alairasodban ezt az igenyedet!

Az IRAM szerverrõl csak annyit, bannolva lettem azért, mert helikopterrel az alagutas pályán átmentem a másik oldalra és szénné irtottunk mindenkit, így ezt õk baserape-nek vették, annak ellenére hogy már nem volt szabad pontjuk. Gondolom az alagútba kellett volna menni a helivel az lett volna szerintük az ideális viselkedési mód 😊 Szóval ennyit az IRAM szerverrõl 😊