Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
De a legjobb amikor a pilótát lövöd ki a koppterbõl!
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
<#help>#help>
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
Longest Headshot 490 m
sza nemertem a videot
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
BattleTag: kabel15#2672
Persze ott meg mi van, ha legul?
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Mert kurvára nem találom egyiket se.
Next PC upgrade: 2022
Ezt inkább 175 cm magas emberkére van belõve, alsó vonal az alak és a talajpont találkozása, és ott a skálán pedig hozzá igazítod az alak feje búbját, onnan be tudod nagyjából azonosítani a távolságot.
The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Az alul lathato jelzes, egy atlagos emberi vall szelessegehez van kalibralva, tehat egy szemkozt allo ember vallara kell igazitanod, es mar tudod is a tavolsag kozelito erteket.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Próbáld meg a golyó esését valamilyen függõleges célon behatárolni amin látszik a lövedék becsapódása pl fal.
Így látod mekkora mildot ráhagyasra van szükséged.
Airsoftban még a szél is számít!!
plusz a headshoz, meg a kill pontszáma
meg talán avenger meg ilyesmik, de ez semmittevõ mennyiség a pontokat nézve
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
nembaj, van annyira jó hogy sokadjára se unalmas 😄
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Next PC upgrade: 2022