Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Engem is ledobott:😞
Bakker! VILÁGVÉGE!
pisztácia
Mást is ledobott? Leálltak a szerók?

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

vótmá :-)

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Davidus
bétából van a videó

V9ykn8_TZL0

Nekem 259. Méter a rekord de ez még bipod nélkül azt most kaptam meg!
De a legjobb amikor a pilótát lövöd ki a koppterbõl!

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Az origint hogyan tudom frissiteni??
<#help>

paulik
a BF 2 ben is két lövés kellett addig mig ki nem szedted a magnum golyót vagy azt a bazi nagy ágyut ,de legalább ott adtak választást hogy mit használj a fegyodra ,de itt semmi ilyet nem találtam - megnézném ha mellbelövök valakit hogy fut tovább... bár lehet javitják 1 patchal mert a hivatalos honlapon is sokan ki vannak akadva ezen :/

Pretorian
Kíváncsi vagyok 10-bõl hányszor jönne ez össze. Nekem eddig 69 méter volt a leghosszabb, mondjuk én inkább a közelharcot kedvelem.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Mert nem netlow codosokkal kell co-opozni, hanem haverral/clántárssal.Érdekes hogy mi elsõre megcsináltunk mindent, és a helis volt a legjobb mindközül,én annyit nem szerettem benne, hogy aki hostol az a pilóta mindig, és nem lehet cserélni.

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

AnarchoiD
gyerek neve defic

Longest Headshot 490 m

sza nemertem a videot

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Én el szoktam ajándékozni ha megunom...de az nem most lesz...<#kacsint>

Na a Single-t végigtoltam, nem köteleztem még el magam a megvétel mellett, gondoltam rákérdek itt, hogy van-e kiábrándult/játékot megunt valaki, aki tervezi, hogy eladja a kódját/accát, akkor PM, hátha érdekelne és meg tudunk egyezni 😊

JethroHUN
Szépen össze vágta LOL, mekkora kamu!!! nézzétek az ammot! mire leér a torony tetejére 6/60, azt mire a távcsõbe néz 4/18, a lövésnél 3/18. Pedig elég folyamatosnak néz ki.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

kabel15
Ha gondoljátok segítek benne. Hárdon 11perc a rekordom.

BattleTag: kabel15#2672

datango
jaja helis misszió szívás, ahogy néztem 1 misszió kb 15 perces. 15 percig kell hogy a társad jól kezelje a helikoptert...

kabel15
Szerintem õ nyert.

Lehet, 7db fegyver van összesen, unalmas farm összeszedni, fõleg, hogy a matchmaking sok idiótával fog összehozni.. Pl helis missiót csak pilótaként sikerült 1x teljesítenem. Lövészként nem kaptam még olyat aki tudta volna vezetni a gépet sokadik próba után sem, és olyan lövészem sem volt aki mondjuk rakétát is használt volna...
kabel15
Jaja. Told a COOP ot és ahogy gyûjtöd a pontokat kapod a fegyvereket. Ki is írja közben hogy mi a következõ fegyver.

kabel15
Mikor lelõnek csatában ott van hogy custum. Arra klikk kikeresed a fegyvert és ott tudod változtatni a felszerelést is.

Az az SVD tipusuaknal van.

Persze ott meg mi van, ha legul?

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

[HUN]Crassus
CO-op-ban lehet unlockolni a "rendes" multihoz?

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

grebber
Ugye ahogy haladunk elõre mindig ad ki tárgyakat miket kaptunk.Na ezeket hogy lehet a fegyverekre felaplikálni?
Mert kurvára nem találom egyiket se.

Next PC upgrade: 2022

Archie2048
és ha neked oldalal áll?
Ezt inkább 175 cm magas emberkére van belõve, alsó vonal az alak és a talajpont találkozása, és ott a skálán pedig hozzá igazítod az alak feje búbját, onnan be tudod nagyjából azonosítani a távolságot.

The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment

Asszem, ezt mellekelik kulon, bar van ahol be is van szepen karcolva a szalkereszt melle. De itt peldaul nem is kell, mert ha a delikvens vallara illeszted a skalat, akkor maris megvan a foletartasod.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

És ha benne van az ember válla a lõképben hány méterre van?

pisztácia
Hopp...😄 és tényleg. Köszönöm

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

JethroHUN
DE ki írja, amikor lelõsz vkit, G36C

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Ooo... G36C? Csak mert segitsegkeppen ki is van irva minden killnel.

pisztácia
Üdv!
Valaki mondja meg legyen szíves ebben a videóban ,elyik fegyverrel lõ.

köszöntem

Amugy nem sok sniper cucc volt a jatekban a kezemben, de a valodi cuccokban egy ilyen, vagy hasonlo ugyes megoldast szoktak alkalmazni.

Az alul lathato jelzes, egy atlagos emberi vall szelessegehez van kalibralva, tehat egy szemkozt allo ember vallara kell igazitanod, es mar tudod is a tavolsag kozelito erteket.

kabel15
Na orosz szerverre se megyek többet. Ezek betegek <#rolleyes>

[HUN]Crassus
köszönöm,de nem vagyok hülye ,hogy ezt ne tudjam.....már régóta tisztában vagyok vele,hogy nem a célkereszt közepe a mérvadó😛 természetesen belavan kalkulálva és direkt lõttem NAGY célpontokra pl a toronydaru vezetõfülkéje ,hogy megnézzem hova lesz a skulóm....,de mintha a föld nyelné el...:S ezért gondoltam,hogy lehet a dragunovnak az a vége a játékban...

Ezt valahogy nehezen hiszem el.

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

kigyi
Viszont mekkora élmény amikor egymás mellett fekszenek a sniperek véletlenül egyiken átfutok... Fel sem kel, meg sem fordul, hogy megnézze továbbmentem vagy mi van. Elvágom azt a gizda nyakát erre a közelben hallok 1 lövést. Megfordulok és nézem jéé az ott egy láb majdnem megtapostam a másikat is.... Hát persze neki is elvágom a nyakát majd jön a sírás a chat-en 😄

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Csak legyen kb egységes.Közelre jó a 2 golyó,de akkor messzire se kelljen 5nél több,mert ez a 10 feletti valami kibaszott vicc.Egyszer direkt kiálltam a mezõre caspianon,jöttek a találatok de 5%nál egyik sem sebzett többet.Azóta 50m-en túlra nem is lövök,inkább lopakodok.

5.56-os 200 meterrol? Kek foltot se hagy. <#miaz>

antgecc
Bár oké, egy kicsit eltúlozták.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

antgecc
Gondolom a játszhatóság miatt csinálták ilyenre. Gondold el mekkora élmény lenne a játék, ha mindenki 1 lövéstõl halna...

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Konkrétan szinte mindent.Messzirõl /na azért nem olyan messzirõl,tehát 200m-ig/, 15-20 hit is kellhet az ellenbe, míg közelrõl 2.Azt értem én, hogy távolsággal arányosan csökken a lövedék ereje,de megnézném azt aki 15-20 5.56mm-es skulóval a lábában rohangál.....

antgecc
Azt meg tudja vki mondani, hogy a sniper efgyón lévõ távcsövön azokat a távolság jelzéseket hogyan kell értelmezni? Pl 1 egység az hány métert jelent? Mikor mennyivel emeljem a célpont fölé, stb?

Ha elfogadsz egy kis segítséget egy gyakorló lövésztõl:
Próbáld meg a golyó esését valamilyen függõleges célon behatárolni amin látszik a lövedék becsapódása pl fal.
Így látod mekkora mildot ráhagyasra van szükséged.
Airsoftban még a szél is számít!!

szomferi
311-et 😄
plusz a headshoz, meg a kill pontszáma
meg talán avenger meg ilyesmik, de ez semmittevõ mennyiség a pontokat nézve

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Az engine egy golyonal sokkal nagyobb objektumokat is elsumakol nagyobb tavolsagrol, ha meg nem latod a becsapodast, eleg nehez korrigalni.

kigyi
Én max 311m-re lõttem eddig fejest sniperral, arra nem tudom mennyi pontot adott.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

kabel15
Nem tûnik az el. Csak jó fölé kell célozni. Bele kell kalkulálni a golyó esését. Ami mondjuk 100M en 1cm de 200m en már 1M És így tovább. Szóval ha te is akarsz ilyen 600-700 pontokat lõni akkor a távcsöved alján kell lennie a fejének kb.

[HUN]Crassus
erre valami tipp? a gyerek hogyapöcsbe kap ilyen +800+900 pontokat egy-egy sniper lövésre? nekem 350 pont a rekord és afölött mint mondtam "ELTÛNIK A SEMMIBE" a lövedékem.....wtf?

[HUN]Crassus
csak HC-n játszom mostmár

szomferi
<#rinya>
nembaj, van annyira jó hogy sokadjára se unalmas 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

grebber