Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Ui.: Pár hete mondtam, hogy nem mindenki engedheti meg magának a 16:9-es fullHD-s monitort. Erre a régi tönkrement, ezért kellett vennem egyet 😄
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
tegnap unlockoltam jetre a below radar nevû "perket", de nem tudom használni, egyszerûen nincs ott a listában.
ez talán vmi bug? másnak volt ilyen?
Per Aspera Ad Inferi.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
arány hihiányzik (nekem) szerintem 😊 amúgy frankó ! . :-) )
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
btw kicsit bugos ez a távolra lövés...az elzõ meccsen a 3.4. szálkereszt közé kellett hoznom a targetet most meg ugyanolyan messzire sõt messzebre elég az 1 es 2 es közé.....
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
10 ropiért vettem. Fingom nincs most mennyi lenne, csak írom, hogy 4 éve ennyi volt.
Single player módban a legelején, amikor átugrik egyik metrókocsiról a másikra és lerobban a hátsó kocsi, majd lelövi belülrõl a mókus az emberünket, na akkor azt írja hogy nyomjam a "Space"-t.
Nyomom azt az árva space-t, de folyton leesik a metróról és meghal. Mit kell csinálni? Köszi!
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
Átlagban 1 év és halottak. Nekem saitek cyborgom van, azt lehet venni, több éveset is használtan, nem drága kategória, de nekem nem nagyon akar mûködni a BF-el, ha valakinek van ilyenje, és megy szóljon.
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
[IRAM] leader
[IRAM] leader
Amúgy multiban sosem toltam a cod-ot, max az elsõ részt, de azt is lanon haverokkal.
Mindegy, jobban figyelek majd.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
"Látszódj jelentéktelennek, mert lehet, hogy kevés a lõszerük!"<#idiota>#idiota>
[IRAM] leader
[IRAM] leader
illetve túl soknak tartom a tankok számát egyes mapokon.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.